selammm gençlikkk ben geldimmm olumunekankayizsmile
nihayet 5. ayımız bitti,gelişimi iyiymiş yalnız bu ay sonu için kilosu biraz düşük 6,350gr.
hala sadece anne sütü veriyorum.kızımın süt alerjisi oldugu için 1 yasına kadar anne sütüne devam etmeliyiz dedi doktorumuz.
kesılecek diye korkumdan girtlagımın ayarını bozdum, hamilelik kiloma geri döndüm.bu nasıl bir iştahtır,nasıl bir sanki kıtlık vakti telaşıdır!
sofraya oturuyorum, en son ben kalkıyorum.abartısız 2 tabak yemegi mideye yolluyorum.yavruya süt olsun dimi yaaaa
tabagın biri sol diğeri sağ göğüs hatrına sempatiksalakcinni.
her sey kızım için; artık ikinci derim bildiğim pijamalarım,uykusuzluktan dolayı iğne gibi batan göz kapaklarım,sürekli tepede lastik tokayla toplamaktan uzunlugunu unuttugum saçlarım,kızımı incitmemesi için derisinin dibinden kestiğim sıfır beden boyasız tamamen organik tırnaklarım ve
3 aydır süt ve süt ürünlerini yiyememekten dolayı geceleri gördüğüm dondurma,pasta ve tatlılarla bezenmiş rüyalarımla değişik biişi oldum işte :1shok:
şaka bir yana artık gülüşlerle birlikte iletişime de gectık,maşallah ona.1 ay içinde de dişlerimiz çıkacakmıs sabırsızlıkla bekliyorum
Rabbim bebegıne kavusmayı bekleyenlere ve bebek isteyip bu yolda emek veren herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
hepinizi teker teker opüyorum kızlar,şimdilik hoşçakalın[/QUOTE
hoşgeldin respi opuyorumnanaktan
yazını okudum da genel olarak herşey yolunda gibi görünüyor maşallah
yalnız süt alerjisi olayı gerçekten zor bir durum Allah yardımcın olsun canım... kim olsa çok zorlanır böyle bir durumda... onuda atlatırsınız inşallah hayırlısıyla... inşallah hayırlısıyla bizlerde kuzularımızın güzel haberlerini yazarız burdan size, tecrübeli anneler olarak size danışırız bilmediklerimizi... bende artık heyecanlanmaya başladım yahueyvahedigeldismile daha 2 ay var ama içim kıpır kıpır. Rabbim zamanında ve sağlıkla kuzumla kucaklaşmayı kısmet etsin inşallah banada:Saruboceq: senide yavrunuda öpüyorum iyi bak kendine...