Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

senacim masallah doruk pasamiza az kaldi desene yürümeye basliycak:)),ya hic sorma ben gercekten normal istiyordum ama olmuyor canim saglik olsun,ya beni cok korkutdular dogumdan sonra 2 hafta yerinden kalkamyiorsun felan diye bende normal olur insallah diyordum....

Arminas iyi tatiller canim, ahh keske bende gidebilsem tatile,danimarkaya annemleri ziyarete gittik oglum hic tad vermedi malesef,tam dislerinin yeni yeni kasinmaya basladigi zamanlardi cok huzursuzlandi....

Ya hem ben turkiyeye gitmedigim tatili,tatilden saymiyorumki... Heyttt soyle bi antalyaya dogru acialacaksinki tatil tatil olsun. ) Ama bizde insallah ramazandan sonra ya izmir;deki Caprice otele yada,antalyayi dusunuyoruz eltimlerle birlikte bakalim olacakmi .

Sena.... senin oglanin damaklarinin kasinmasindan sonra ne zaman patladi disleri??? Ya benim oglan 1 aydir ugrasiyor ama daha dis cikmadi ( yazik durmadan ugrasiyor ...

evet canım tabiiki en önemlisi sağlıklı bir bebek olması... her kontrole gittiğimde doktorum hemen kalp atışını dinletir sağolsun, kalp atışını duyunca içim rahatlar hemen... ama dediğin gibi insanlar da sürekli sormaya başlayınca cinsiyet bellimi diye bizde meraklanmaya başladık... 2 li test için ense kalınlığına bakarken doktorumuz kız bebek geliyor galiba demişti ama sonra birdaha göremedik ... kısmet bakalım sağlıkla büyüsün kuzum cinsiyetini de öğrenicez elbet birgün...

aynen benim doktorda her gitdimde kalp atisini dinletiyor bana,esimde olsun bende duydumuz an bi ohhhh cekiyoruz,teyzeleri bizim carsamba günü büyük ultrasonumuz var aslinda ayrintili 1 defa yapiliyormus ama benim doktor 2 ciyide gerek duydu hic bir seyin riskine girmiyelim diye,yerim ben onlari yaaa,
Cok merak ediyorum aceba nasil birsey cikcak ayrintili ultrasonda doktor bunlar birbirine benzemiyor demisdi:),bizde bugün oda takimlari almaya gitcez bakalim begene bilcem mi...

mihriban canim sana yazdiklarim digerlerinkisi gibi hep silindi galiba gercekten ikinci bebisine cok sevindim iste canim buna mucize deniliyor galiba:) ALLAH gänlüne göre veriri insallah vede kizin olur....

mihribancım çok sağol bitirp geldim bile tatili... canım seni tebrik etmek için birkaç defa yazdım ama neden bilmiyorum o aralar yazdığım hiçbirşey ortalıkta yok, hepsi uçmuş gitmiş... şimdi tekrar tebrik ediyorum canım Rabbim hayırlısıyla yavruna kavuştursun seni... inşallah çok uslu bir bebek olur da annesini hiç yormaz...

canım tatil tabiiki çok iyi geldi ama sürekli tedirgindik... başka hamileler de vardı gittiğimiz yerde onlar çok rahat hareket ettiler ama ben okadar cesur değilim... yavruma kavuşmak için çok emek verdim şimdi onu son derece iyi korumam gerektiğini düşünüyorum...

inşallah sende ayarlarsın da gidersin tatile... insan tatilde hiçbirşey yapmasa bile değişik ortamda olmak iyi geliyor... hem oğlun için de iyi olur değişik ortam...

ayyy süperrrrr hihoyyyt bizde heyecanla ayrıntılı ultrason u bekliyoruz... onda çok net görünüyor herşey...ama bizim daha çok var... ayyy bende heyecanlandım şimdiiiii...hadi bakalım hayırlısıyla alışverişe de başlamışsınız. biz henüz hiçbirşey almadık ama bizden başka herkes birşeyler aldı sağolsun... önlük, patik, body,bebek,kuzu... eşim ve ben hiçbirşey almadık henüz... hayırlısıyla 6. ayımızı bitirelim inşallah ondan sonra alırım yavaş yavaş... aldıklarını liste halinde yaz gelince çok merak ettim bak şimdi alkisalkisalkis

Yok be güzelim
benim ne sezaryenli dostlarım var 1 hafta sonunda fılfır fış dolandılar..
Ben normal yaptım 4-5 ay acısını çektim şimdi de yeniden operasyon yapacaklar benim başım dertte, hiç sormayın. Demem o ki sezaryen ikizlere başka çare yok, sakın aklına bişi gelmesin ..

Canım benim oğlan herşeyi erken çabuk çabuk yapıp tüketiyor. Dişler kaşınmaya başladı 1 ay sonra ilk dişi geldi..
Ama arkadaşımın oğlu 5 aydır kaşınıyor tek dişi yok.
Doktor bana dedi ki anne babanın geçmişi neyse bebk de odur, ben 4,5 aylık eşim 4 aylık çıkarmışız. Oğlan da 3,5 aylık çıokardı yani teori doğru :))))))))))))))

sena önce maşallah diyorum nazar deymesin doruk paşa ya doruk la aynı dönemde doğan bir arkadaşımın bebeğinde daha tek diş bile yok... çocuk heryeri kemiriyo kaşınmaktan ama dişleri çıkmadı daha... dorukta yaşayan doruk paşa nın annesine doruklarda güç ve kuvvet diliyorum :)))

merhaba arkadaşlar ne zamandır yoktum.öneyse önce istanbula gittik yakın birarkadaşım evlendi, sonra da amcamız evlendi. yani cemrenin amcası. düğünleri bitirdik, şehirdışı olunca zorlandık biraz ama düşündüğüm kadar kötü olmadı. sağ salim döndük.
ire bayılıyor.
diş 10 gün ateş yaptı ama sonra diş çıkmadı. patladı gibi oldu ama kabarık kaldı . ama herşeyi kesiyor maşallah. kendi birşeyler yemeyi çok seviyor.
ek gıda işinde ben çok kuralcı davranmıyorum. kızımın damak tadı gelişti bence. kaşar peynire bayılıyor. sıcak ekmek içini de seviyor. çorbayı 4-5 gün yaptım ama 4-5 kaşıktan fazla yemedi. ben de rejime başladım bu arada kabak püresi var öğle menümde. onu da sevdi bazen yiyor. genelde cemrenin moduna göre veriyorum. değişik birçocuk. ben tost yiyorum elimden alıp yiyor. ama ona özel hazırladıklarımı pek iştahlı yemiyor. ben de zorlamıyorum. veriyorum elimdekini. la içmek istemiyor ama benim içtiğim bardaktan suyu şapır şupur içiyor. bence böyle bir geçiş onun yemeklere alışması için daha normal. doktorumuz da bu konularda şimdilik farklı bir öneride bulunmadı. ama kızımın daha sağlıklı geliştiğini görüyorum son bir aydır.
mem gerekiyor.
mihriban canım çok sevindim. içimizde en hızlı sen çıktın. ne güzel keşke ben de ikinci kez hamile kalabilsem ama önce biraz zayıflamam lazım. 20 kilo kadar vermem gerekiyor. doğum kontrol hapı içmeden bunu başaramam. o zaman da hamilelik imkansız.

senacım istanbulda seni arayamadım. kimseyle görüşemedim doğru düzgün. gideceğimiz düğüne bile gece 10'da gidebildik. herkes dağılıyordu neredeyse. sultanahmette kaldık, oraları gezdik biraz.

göbeğimizi de topkapı sarayının bahçesine gömdük kızlar. tam oalrak neresi olduğunu söylemim ama çok orjinal bir yer. :)

doruk paşa büyümüştür. cemre bile artık 'enne' diyor, bana sesleniyor. doruk konuşuyor mu?

sizleri çok özledim. asuman bence normal doğumu unut canım. sen ikiz hamilesin. sezeryanda korkulacak hiçbirşey yok.

arminas respi iyisiniz inşallah.

sinemciğim güle güle büyüt doruğunu

nayicim nasılsın canım?

Nurgül senide aramızda görünce daha iyi olduk :))) uzun zamandır yazını göremeyince herhalde Cemrecik seni fazla yoruyor diye düşünmüştüm ama neyseki öyle değilmiş. seyahate çıkmanıza çok sevindim senin için de Cemre için de çok iyi olmuş... biraz havanız değişmiştir ne mutlu size...

evet canim haklisin yapacak birsey yok artik...
Hayirdir canim neden amelyat beklyior seni??
Insallah okadar büyük degildir sorun...

nurgül canim aramiza hosgeldin)) evet canim artik sezaryana ayarladim kendimi :) yapacak birsey yok canim...

Bebis asuman .... sagol canim Allahj razi olsun,Rabbim insallah senin ikizleride sag saglim zamaninda kucxagina almayi nasip eder..

Sena.... gecmis olsun canim insallah onemli birsey degildir.. Ama seninkide kor talih be arkadasim,normal dogum diye istedin sonrasi kolay olur diye,basina gelene bak yaa !! Daha kurtulamadin bu dertten ..
Benim cok buyuk sorunlarim olmadi ama afedersiniz,benimde hala cinsel iliski esnasinda agri oluyor (( Artik iskence gibi geliyor desem yalan olmaz resmen sogudum esim bile diyor bu ne boyle bendenmi sogudun yoksa diye !! Sorun olmaya basladi o derece yani doktora danisacagim bende normalmi diye??

Zaten onun icin sasiriyorumya,bu karnimdaki nasil oldu diye..... :uhm:
Dogru duzgun iliski olmuyorduki...

Babytwin.... Sagol canim,insallah hersey yolunda gider.. Bu defa bende biraz daha kilolu basladim,aslinda dogumdan iki hafta sonra eski kilomun bile 3 kilo altina dusmustum,ama lohusalikta birden bire as ermem sebebiyle tam 5 kiloyu hoop diye aldim. Yani hamile kalmadan onceki kilomun 3 kilo ustundeyim. Bu defa hamileligimde mide bulantisida cok az,tiksinmiyorumda istahim full gaz acik yani,ne olacaksa halim bilmiyorum bool bool su icmeliyim..!!!

Bu arada bugun ultrasoan girdim, bebegimiz 7+4 haftalikmis kizlar.. Hadi bakalim geri basa donduk. )) BU defa baska doktora gidiyorum takiplerim farkli bir yerde yapiliyor ben bu sekilde istedim,cunki ayni yerler ve ayni insanlar bunalima sokardi beni,sanki hic kurtulamamisim gibi o pskolojiden ne biliyim basa dondum gibi.. Iyi oldu degisik bir yer yeni insanlar. !!

kizlar hepinize günaydin ben 3 gündür cok yogundum,bebislerim icin alis veris telasi basladi daha düne kadar hic birsey almamisdik ama dün odalarini siparis verdik,gicik oldum ya gelmesi 8 haftayi buluyor.oda icin gereken herseyi aldik yorgandan tutki yatak oyuncaklarina kadar,ne garip bi duygu herkes tek takim bakyior ve aliyor biz ikitane magzadan bi cikicimiz vardi 3 alis veris arabasi:)odalari gelip hazir olduktan sonra resimlerini cekip göstercem size...
Bide teyzeleri bizim dün gene büyük ultrasonumuz vardi ,bebeklerimle bulusduk ALLAHIMA binlerce sükürler olsun bebeklerim cok saglikliymis kizim biraz zilliye benziyor :) kardesini hep hirpalyior:)kiz 964 Gr oglan 874 GR dokto cok memnun kaldi bu kilolarindan...
bende bugüne kadar 9 kg almisim,cokmu sizce ne derseniz???

ayy kızlar neguzel yaaa bızde boyle konuscakmıyız sızn gıbı

mıhrıbancım sen ılk cocugunu tupmu yaptırdın
ve ıkınıcıyı dogalmı hamıle kaldın canım masallah bebegınde buyuyor canım

asumancım masallah canım yaaaa
sen sımdı 7 aylıkmı hamılesın
ayy neguzel masallah yataklarını aldın demek
allahım ıclerınde yatırmanıda nasıp etsın canım
bızede dua edın bende duın opu oldum bugun bebıslerımden haber beklıyorum bakalım hersey guzel gıdıyormu

hepinize kocaman bir maşallah diyorum.

benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı, umutlarım ikinci denemeye kaldı. dilerim benim de sizinkiler gibi güzel bir hikayem olsun...

selam sekerler opuyorumnanaktan
ne guzel gelişmeler olmus sayfamızda
asumanın bebişleri maşallah büyüyorlar da hatta yaramazlıklara bile başlamışlar olumunekankayizsmile

arminas senın de bebişine maşallah bebişini daha cok hissedecegın gunlere az kaldı hayırlısıyla

mihriban sana ne demeli bilmiyorum ki 2. bebek yolda diyince agzım açık kaldı.nasıl yaniii dedim.daha gecen gunlerde dogum sonrası stresinden bahsederken sımdı hamilesin.sende stress falan olmamıs bizi kandırmıssın sen valla sengözlerimebaksanab

serenanes canım o kadar haklısın ki ben gibi aman en iyisi olsun aman bi yanlıs yapmıyım dogrusunu yapıyım dedikçe terslikler çıkıyo.keşke geniş birisi olabilseydim.genelde alerji genetikmiş o yuzden kayınvalidemi aramıstım gecenlerde.4 tane cocuk dogurmus acaba onların bebeklıklerınde vede sımdı alerjiyle ilgili sorunları varmı diye sormak için.önce Allah sonra ben büyüttüm cocuklarımı.bir kere bile doktora göturmedım dedi!!! bu arada eşim tarafı gayet geniştir.dert etmez hiçbişeyi ne guzel
bu arada blogunu yenı okuyabildim.dolayısıyla Antalya tatilinin nasıl gectiğini yeni öğrendim.eee artık seneye tatile gözde's otele gelirsin.o zaman bak bakalım basına bunlar gelcekmi.bizdeki hızmet daha iyi.24 saat sıcak su,bedava fotografcı(annem),full pansiyon,hem bizdeki açık büfe de değil daha iyisi: açık mutfak :lepi:

babytwin canım iyi olmanıza sevındım.bu arada face'ten mesajlarımın hiçbirine yanıt vermedın.kızımın resimlerini de yollamıstım.hatta kızıma isim ararken sana da msj atmıstım.sen geri dönmedın.muhtemelen ben gibi sen de bebekten sonra nete vakit ayıramıyorsun.Sena bu konuda da hepimizden hızlı maşallah ,doruklarda gezerken kızımın isim anneliğine bile yetişti

bizi sorarsanız ben durumu kabullendim artık.inşallah cok uzun sürmeden atlatırız bunu da :Saruboceq:
bugunlerde anne kız agulaşıyoruz,netten tinylove muz anna diye sarı bi oyuncak almıstım.iyi yapmısım onunla konusuyor gülücük atıyor kızım.bugun de tekmele ve oyna oyun halımız gelicek umarım onu da sever kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
hepinize kocaman bir maşallah diyorum.

benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı, umutlarım ikinci denemeye kaldı. dilerim benim de sizinkiler gibi güzel bir hikayem olsun...

hosgeldın canım
inşallah canım hayırlısıyla sen de umutla bekleyıs içine girersin ama bebişinle birlikte a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…