- 6 Ağustos 2009
- 1.656
- 0
- 44
canim benim bebislerim 4,5 ayliken gösterdi kendini ama benim oglan kizdan terbiyeli cikti o önce sakladi kendini sonra ayrintili ultrasonda gösterdi kendini aslinda oglan kiz hic önemli degil saglikli olsunlarda yeterki ama insan genede merak ediyor...
Arminas iyi tatiller canim, ahh keske bende gidebilsem tatile,danimarkaya annemleri ziyarete gittik oglum hic tad vermedi malesef,tam dislerinin yeni yeni kasinmaya basladigi zamanlardi cok huzursuzlandi....
Ya hem ben turkiyeye gitmedigim tatili,tatilden saymiyorumki... Heyttt soyle bi antalyaya dogru acialacaksinki tatil tatil olsun.) Ama bizde insallah ramazandan sonra ya izmir;deki Caprice otele yada,antalyayi dusunuyoruz eltimlerle birlikte bakalim olacakmi .
Sena.... senin oglanin damaklarinin kasinmasindan sonra ne zaman patladi disleri??? Ya benim oglan 1 aydir ugrasiyor ama daha dis cikmadi( yazik durmadan ugrasiyor ...
aynen benim doktorda her gitdimde kalp atisini dinletiyor bana,esimde olsun bende duydumuz an bi ohhhh cekiyoruz,teyzeleri bizim carsamba günü büyük ultrasonumuz var aslinda ayrintili 1 defa yapiliyormus ama benim doktor 2 ciyide gerek duydu hic bir seyin riskine girmiyelim diye,yerim ben onlari yaaa,
Cok merak ediyorum aceba nasil birsey cikcak ayrintili ultrasonda doktor bunlar birbirine benzemiyor demisdi:),bizde bugün oda takimlari almaya gitcez bakalim begene bilcem mi...
Sinem ciğim, bundan ancak gurur duyarım, ooluşum adaşı da uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah. ama isimleriyle paralel gidiyor yaşamları herşey dorukta, sıradan normal bi huy yok, hep yorgunum hep, sen de kendini hazırla :)))))))))))))))))))
Gözdem biz 8. ayda şu ana dek 7 diş ile tamamladık, allah herkese yardım etsin ilk 2-3 diş çok feci(
Geçecek be güzelim, sen çok didindin çok endişe ettin ben de öyle idim sonra illa ki bir sorun çıkıyor bebklerde, stressiz hamileikler geçiren annelre bakıyorum bebekleri de stressiz maşallah, keşke öyle olabilseydik ....
İyiyiz Asuman cım, emeklemeye başladık, hatta oyun parkına tutunup dizlerinin üstüne kadar kalkabiliyor :))))))))
,oy oy oyyyyyy kimlert gelmiş , nasıl prenseslerin bakiim , sen nasılsın ????????????
İnşallah bugün sonucun pozitiftir arkadaşım, güzel haberler vereceğini umarım..
cemre diş çıkarıyor kızlar. üst dişi patlamak üzere. ateşli geçiyor, geceleri uyumuyoruz. ne zormuş ya. daha bu ilki. ne kadar sürecek merak ediyorum. ayrıca ek gıdaya başlıyoruz hayırlısı ile. dua edin. gerçi şuana kadar verdiklerimi yedi. bakalım neler olacak? gerçekten vakit de yok yazmaya halim de...
Caanım dünürtüm , hiçbir şey kolay olmayacak ama Cemre zaten başka gıdaların tadına baktı ise kısmen şanslı olabilirsin dilerim ki şapur şupur silsin götürsün herşeyi :))))))))))))
dişin patlaması 2-3 gün sürüyor ondan sonra yükselirken rahat..Dentinox günde 2-3 ten fazla sürme demişit doktorum ama Calpol u günde 2-3 kullandım ben, özellikle akşam yatma saatinde bayağı işe yarıyor ..
iyi tatiiller canım !
Asuman çıldırdın mı yavrum ne normali ???
Normal yapayım derken bebişlerden biri içerde çıkma telaşı ile diğerini ezip ittirebilir, ne gerek var, bırak paşa paşa temiz temiz alsınlar :)))))))))))))))))))
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naaptın güzelim sen ?????
Sütüm korur dedin koyverdin di mi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Allah iyi etsin , inşallah zorlanmazsın,
Neyse bebişin kız olsun o zaman yahu madem arka arkaya ileride rahat edersin, inşşallah sağlşıklı mutlu güzel, ana babasına hayırlı bir evladın daha olur canım.Artık tecrübelisin şimdi elinden her iş gelir senin :))))))))))))))))))
sena çok teşekkür ederim... tatili bitirdim geldim bile :)))
senacim masallah doruk pasamiza az kaldi desene yürümeye basliycak:)),ya hic sorma ben gercekten normal istiyordum ama olmuyor canim saglik olsun,ya beni cok korkutdular dogumdan sonra 2 hafta yerinden kalkamyiorsun felan diye bende normal olur insallah diyordum....
Arminas iyi tatiller canim, ahh keske bende gidebilsem tatile,danimarkaya annemleri ziyarete gittik oglum hic tad vermedi malesef,tam dislerinin yeni yeni kasinmaya basladigi zamanlardi cok huzursuzlandi....
Ya hem ben turkiyeye gitmedigim tatili,tatilden saymiyorumki... Heyttt soyle bi antalyaya dogru acialacaksinki tatil tatil olsun.) Ama bizde insallah ramazandan sonra ya izmir;deki Caprice otele yada,antalyayi dusunuyoruz eltimlerle birlikte bakalim olacakmi .
Sena.... senin oglanin damaklarinin kasinmasindan sonra ne zaman patladi disleri??? Ya benim oglan 1 aydir ugrasiyor ama daha dis cikmadi( yazik durmadan ugrasiyor ...
Yok be güzelim
benim ne sezaryenli dostlarım var 1 hafta sonunda fılfır fış dolandılar..
Ben normal yaptım 4-5 ay acısını çektim şimdi de yeniden operasyon yapacaklar benim başım dertte, hiç sormayın. Demem o ki sezaryen ikizlere başka çare yok, sakın aklına bişi gelmesin ..
Canım benim oğlan herşeyi erken çabuk çabuk yapıp tüketiyor. Dişler kaşınmaya başladı 1 ay sonra ilk dişi geldi..
Ama arkadaşımın oğlu 5 aydır kaşınıyor tek dişi yok.
Doktor bana dedi ki anne babanın geçmişi neyse bebk de odur, ben 4,5 aylık eşim 4 aylık çıkarmışız. Oğlan da 3,5 aylık çıokardı yani teori doğru :))))))))))))))
merhaba arkadaşlar ne zamandır yoktum.öneyse önce istanbula gittik yakın birarkadaşım evlendi, sonra da amcamız evlendi. yani cemrenin amcası. düğünleri bitirdik, şehirdışı olunca zorlandık biraz ama düşündüğüm kadar kötü olmadı. sağ salim döndük.
ire bayılıyor.
diş 10 gün ateş yaptı ama sonra diş çıkmadı. patladı gibi oldu ama kabarık kaldı . ama herşeyi kesiyor maşallah. kendi birşeyler yemeyi çok seviyor.
ek gıda işinde ben çok kuralcı davranmıyorum. kızımın damak tadı gelişti bence. kaşar peynire bayılıyor. sıcak ekmek içini de seviyor. çorbayı 4-5 gün yaptım ama 4-5 kaşıktan fazla yemedi. ben de rejime başladım bu arada kabak püresi var öğle menümde. onu da sevdi bazen yiyor. genelde cemrenin moduna göre veriyorum. değişik birçocuk. ben tost yiyorum elimden alıp yiyor. ama ona özel hazırladıklarımı pek iştahlı yemiyor. ben de zorlamıyorum. veriyorum elimdekini. la içmek istemiyor ama benim içtiğim bardaktan suyu şapır şupur içiyor. bence böyle bir geçiş onun yemeklere alışması için daha normal. doktorumuz da bu konularda şimdilik farklı bir öneride bulunmadı. ama kızımın daha sağlıklı geliştiğini görüyorum son bir aydır.
mem gerekiyor.
mihriban canım çok sevindim. içimizde en hızlı sen çıktın. ne güzel keşke ben de ikinci kez hamile kalabilsem ama önce biraz zayıflamam lazım. 20 kilo kadar vermem gerekiyor. doğum kontrol hapı içmeden bunu başaramam. o zaman da hamilelik imkansız.
senacım istanbulda seni arayamadım. kimseyle görüşemedim doğru düzgün. gideceğimiz düğüne bile gece 10'da gidebildik. herkes dağılıyordu neredeyse. sultanahmette kaldık, oraları gezdik biraz.
göbeğimizi de topkapı sarayının bahçesine gömdük kızlar. tam oalrak neresi olduğunu söylemim ama çok orjinal bir yer. :)
doruk paşa büyümüştür. cemre bile artık 'enne' diyor, bana sesleniyor. doruk konuşuyor mu?
sizleri çok özledim. asuman bence normal doğumu unut canım. sen ikiz hamilesin. sezeryanda korkulacak hiçbirşey yok.
arminas respi iyisiniz inşallah.
sinemciğim güle güle büyüt doruğunu
nayicim nasılsın canım?
Yok be güzelim
benim ne sezaryenli dostlarım var 1 hafta sonunda fılfır fış dolandılar..
Ben normal yaptım 4-5 ay acısını çektim şimdi de yeniden operasyon yapacaklar benim başım dertte, hiç sormayın. Demem o ki sezaryen ikizlere başka çare yok, sakın aklına bişi gelmesin ..
Canım benim oğlan herşeyi erken çabuk çabuk yapıp tüketiyor. Dişler kaşınmaya başladı 1 ay sonra ilk dişi geldi..
Ama arkadaşımın oğlu 5 aydır kaşınıyor tek dişi yok.
Doktor bana dedi ki anne babanın geçmişi neyse bebk de odur, ben 4,5 aylık eşim 4 aylık çıkarmışız. Oğlan da 3,5 aylık çıokardı yani teori doğru :))))))))))))))
hepinize kocaman bir maşallah diyorum.
benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı, umutlarım ikinci denemeye kaldı. dilerim benim de sizinkiler gibi güzel bir hikayem olsun...