Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

asumancım yazını okudukça bende heyecanlandım yahu zemuszemus hayırlısıyla bizde o günlere gelelim diye dua ediyorum herzaman... artık kuzularının birer odası var yani...süper bişey bu hihoyyyt Allah bütün eşyalarını tamamlayıp sağlıkla yavrularına kavuşmayı kısmet etsin tatlım... bütün cicilerinizi güle güle kullanın... bende yarın doktora gidicem kısmetse, bakalım minik kuzum nasılmış? bu defa görücekmiyiz cinsiyetini acaba yoksa yine poposunun üstüne mi oturucak yavrum :)))) canım sen 7. aydasın ikiz bebek bekliyosun 9 kilo aldım acaba çokmu diye soruyosun, ozaman ben oturup ağlamalıyım... 4. ayımız yeni bitti ben 6 kilo aldımdelikafadulden

respicim teşekkür ederim... inşallah hayırlısıyla o günlerde gelicek... yeterki sağlıklı olalım zaman çabucak geçiyor...

canım inşallah bebişlerinden güzel haberler alırsın ve sonucunuzda çok güzel olur... :Saruboceq:

hepinize kocaman bir maşallah diyorum.

benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı, umutlarım ikinci denemeye kaldı. dilerim benim de sizinkiler gibi güzel bir hikayem olsun...

inşallah opuyorumnanaktanikinci denemen hayırlı olur sende sevincini bizlerle paylaşırsın...

hoşbuldum arkadaşlar, güzel dilekleriniz için Allah razı olsun, inşallah ben de bebeğimle devam edebilirim büyülü yolculuğuma :)

evet canim 7 aylik olduk,esimi zor zoruna ikna etdim de aldik yoksa o herseyi ben hastanedeyken alcakti birsey felan olur diye ama yeter artik :) dedim gitdik aldik,insallah senin transferinde hayirlisiyla olur canim vede sende bu güzel duyguyu en kisa zamanda yasarsin....

respicim evet ya hic sorma bizim kiz biraz yaramaz :) gibi kardesini hep hirpalyior ultrasonda gördük ayaklari kardesinin kafasinda :)
Ay bi dogsalardi nasil birsey gelcek bakalim kucaklarima cok merak ediyorum...

canimmm benim yaa cok sagol tsk ederiz teyzsesii,tabiki gelirisin canim rabbimin izniyle bak sende kac haftalik olduk canim senin bu haftalarinda ben sürekli yatiyordum masallah sana ve bebegine,insallah bebisimiz annesini daha fazla merakta birakmazd gösteriri kendini;ALLAH gönlünce versin canim,aslinda bende daha cok alirdim ama ben sürekli cikardim ya galiba o yüzden ben fazla almadim ama doktorum bu günden sonra görcez seni dedi yani dur bakalim canim sonunda ne cikcak :))

hoşbuldum arkadaşlar, güzel dilekleriniz için Allah razı olsun, inşallah ben de bebeğimle devam edebilirim büyülü yolculuğuma :)

canim aramiza hosgeldin,bu sayfanin özel bi uguru var , insallah sende farkina varirsin...hihoyyyt

ayy ınsallah bebıscım ınsallah hersey guzel gıder
dun aradılar zaten 4 yumosum vardı 2sı dollenmıs bakalım bugun de bolunme haberı gelır ınsallah
doktoruma sormadan transfer yapamıyorlar embrıyologun fıkrı 2,yanı bugun yada yarın 3,gunu dedı transfer yapılır dedı
zaten 1 tane transfer olucak bızde kanuna takılan gurubundayız
bebıscım ınsallah bu topıgın uguru bızede konar vee bızde ve bende yavruma 9 ay sonra saglıkla sıhhatle kavuusuruz

armınascım ınsallah canım bende yavruma kavusuruz sagol ıyı dıleklerın ıcın

canim aramiza hosgeldin,bu sayfanin özel bi uguru var , insallah sende farkina varirsin...hihoyyyt

slm cnm nasıl sın biz bu aralar hastaneye gidiyoruz detaylı ulturosona girdim bir kaç kez bebek başında su görüldü ben çok kork tum sag 8 sol 5 dediler riskli deyil dedi dokdor ama ben yinede çok korkuyorum 10 mm den sonrası riskliymiş öle dediler ama doguma kadar yüksele bilir miş yada düşe bilirmiş su seviyesi öle dediler çok korkuyorum bebegime bişi olcak die sürekli takip altında olcam öle dedi dokdor ne yapcam şaşırdım pazartesi gene gitcem hastaneye işallah kaybolmuşdur cnm yaa :CüvCüv:

canim benim ya daha dün aklimdan gecmisdin bugün bu yaziyi okudum cok üzüldüm ama icini ferah tut canim insallah birsey olmadan atlatirsin bu döneminide bu güne kadar geldik bundan sonrada herseyin hayirlisi olsun canim...

asumancım ınsallah canım bızede rabbım sızın duygularınızı yasatır
ben boyle hamıs gordunmu tuple hamıs kalan yanı
cok heycanlanıyorum ve olumlu dusunuyorum ınsallah bızımde olucak dıyorum sureklı

Kiz guldurdun beni:))) Valla oyle oldu napalim korunmuyorduk nasil olsa hemen olmaz diye,zaten 1 - 2 yil sonra istiyordum,zorda olsa arka arkaya olmasini daha avantajli diye dusundum hep, ilk ogrendigimde bende sasirdim napicam ben simdi dedim kendi kendime...
Ama simdi dusunuyorumda, iyi oldu ikisi bi aradan cikar ,3-4 yil zorlanirim ama ondan sonra rahatlarim hayat bana kalir.. Tabi 3 de gelmezse, )) Ben uzun ara vermeyi pek dusunmuyorum,cunki ozaman tam rahata alismisken tekrar ayni seyleri yasamak daha zor olur diye dusunuyorum,simdi zaten zorlugu cekiyorum hersey elimin altinda varsin olsun :)

selam kızlar herkesler iyi maşallah...........Mihriban tebrik ederim.........ikisini birden büyütmesi seni biraz yoracaktır eminim ama 4 5 yaşlarına geldiklerinde çok rahat edeceksin bence hazır uykusuzluğa alışmışken ikincide hayırlısıyla büyür inşllh..............

selam arkadaşlar;

cuma günü kontrolümüz vardı, eşim iş seyehatinde olduğu için annemle gittik... kuzum ilk defa anneannesiyle tanıştı :))) hemde cinsiyetinin belli olduğu gün tanıştılar... Kızım olucakmış teyzeleriiii :)))))

2 li test döneminde "kız bebek geliyor galiba" demişti doktorum, cuma günü tekrar baktı ve kız bebek dedi... sanırım artık değişmez 18. haftamıza giriyoruz...

annem torunuyla ilk tanışmada fazla duygusaldı, tutamadı kendini ağladı sürekli... tabi bende tutamadım kendimi. ilk torunu olduğu için oda çok heyecanlı... eşime haberi telefonda verdim, "babası kızın senden toka istiyor gelirken bize toka getir" dedim, eşim birkaç saniye cevap veremedi sonra baktım sesi titriyor... en sonunda koy verdik gitti telefonda salya sümük birbirine karıştı :))) hem o an yanımızda olamamanın verdiği burukluk, hemde ilk ve çok beklenen bebek heyecanıyla bizde kendimizi tutamadık...Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride yaşatsın bize inşallah... heyecanım katlanarak devam ediyor... 4 lü test için kan verdim Cuma günü sonucumuzu alıcaz, inşallah ondan da hayırlı haberler alırız...

duygu dolu Cuma gününden sonra sakin ve sıcak geçen hafta sonunda yazıcaklarım bunlar arkadaşlar
hepinizi öpüyorum...

arminas kutlarım canım. ne güzel senin e güzel bir kızın olacak.
respicim. facede 510 tane açılmamış mesajım var. mailde ise 1000 küsür tane. ama senden bir tane mesaj geldi facee. onu da okudum doğuma giderken mesaj atmıştın. isim ve fotoğraflarla ilgili mesajın gelmedi. sizlerden gelenlere bakıyorum.

ama eskisi gibi giremediğim konusunda çok haklısın canım. ben yaklaşık 13 yıl basın danışmanı olarak çalıştım, iletişim fakültesini de sayarsak 17 yıl her gün tüm gazetelere göz atarak gündemi takip ettim. 6 aydır ise gündem takibi sıfır. sadece kızım eşim ve ailem vardı gündemimde. çok komik bir durum elbette doğru değil ama böyle olmak zorundaydı.
ne annem var yanımda ne de evde bana yardım eden bir yardımcı. ben yalnızım, üstelik cemre yatağında uyumuyor. hiç boş vaktim yok. saece akşam 22.00-23.00 arası boşum. bu kadar girebilmem bile mucize. herşeyin ucunu kaçırdım anlayacağınız. toparlanmam lazım ama nasıl bilmiyorum. sanırım yeniden çalışmaya başlamak en doğrusu. ama cemreyi nasıl bırakırım bilemiyorum.

hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…