kizlar hepinize günaydin ben 3 gündür cok yogundum,bebislerim icin alis veris telasi basladi daha düne kadar hic birsey almamisdik ama dün odalarini siparis verdik,gicik oldum ya gelmesi 8 haftayi buluyor.oda icin gereken herseyi aldik yorgandan tutki yatak oyuncaklarina kadar,ne garip bi duygu herkes tek takim bakyior ve aliyor biz ikitane magzadan bi cikicimiz vardi 3 alis veris arabasi:)odalari gelip hazir olduktan sonra resimlerini cekip göstercem size...
Bide teyzeleri bizim dün gene büyük ultrasonumuz vardi ,bebeklerimle bulusduk ALLAHIMA binlerce sükürler olsun bebeklerim cok saglikliymis kizim biraz zilliye benziyor :) kardesini hep hirpalyior:)kiz 964 Gr oglan 874 GR dokto cok memnun kaldi bu kilolarindan...
bende bugüne kadar 9 kg almisim,cokmu sizce ne derseniz???
selam sekerler opuyorumnanaktan
ne guzel gelişmeler olmus sayfamızda
asumanın bebişleri maşallah büyüyorlar da hatta yaramazlıklara bile başlamışlar olumunekankayizsmile
arminas senın de bebişine maşallahbebişini daha cok hissedecegın gunlere az kaldı hayırlısıyla
mihriban sana ne demeli bilmiyorum ki 2. bebek yolda diyince agzım açık kaldı.nasıl yaniii dedim.daha gecen gunlerde dogum sonrası stresinden bahsederken sımdı hamilesin.sende stress falan olmamıs bizi kandırmıssın sen valla sengözlerimebaksanab
serenanes canım o kadar haklısın ki ben gibi aman en iyisi olsun aman bi yanlıs yapmıyım dogrusunu yapıyım dedikçe terslikler çıkıyo.keşke geniş birisi olabilseydim.genelde alerji genetikmiş o yuzden kayınvalidemi aramıstım gecenlerde.4 tane cocuk dogurmus acaba onların bebeklıklerınde vede sımdı alerjiyle ilgili sorunları varmı diye sormak için.önce Allah sonra ben büyüttüm cocuklarımı.bir kere bile doktora göturmedım dedi!!! bu arada eşim tarafı gayet geniştir.dert etmez hiçbişeyi ne guzel
bu arada blogunu yenı okuyabildim.dolayısıyla Antalya tatilinin nasıl gectiğini yeni öğrendim.eee artık seneye tatile gözde's otele gelirsin.o zaman bak bakalım basına bunlar gelcekmi.bizdeki hızmet daha iyi.24 saat sıcak su,bedava fotografcı(annem),full pansiyon,hem bizdeki açık büfe de değil daha iyisi: açık mutfak :lepi:
babytwin canım iyi olmanıza sevındım.bu arada face'ten mesajlarımın hiçbirine yanıt vermedın.kızımın resimlerini de yollamıstım.hatta kızıma isim ararken sana da msj atmıstım.sen geri dönmedın.muhtemelen ben gibi sen de bebekten sonra nete vakit ayıramıyorsun.Sena bu konuda da hepimizden hızlı maşallah ,doruklarda gezerken kızımın isim anneliğine bile yetişti
bizi sorarsanız ben durumu kabullendim artık.inşallah cok uzun sürmeden atlatırız bunu da :Saruboceq:
bugunlerde anne kız agulaşıyoruz,netten tinylove muz anna diye sarı bi oyuncak almıstım.iyi yapmısım onunla konusuyor gülücük atıyor kızım.bugun de tekmele ve oyna oyun halımız gelicek umarım onu da sever kaydirigubbakcemile2
ayy kızlar neguzel yaaa bızde boyle konuscakmıyız sızn gıbı
mıhrıbancım sen ılk cocugunu tupmu yaptırdın
ve ıkınıcıyı dogalmı hamıle kaldın canım masallah bebegınde buyuyor canım
asumancım masallah canım yaaaa
sen sımdı 7 aylıkmı hamılesın
ayy neguzel masallah yataklarını aldın demek
allahım ıclerınde yatırmanıda nasıp etsın canım
bızede dua edın bende duın opu oldum bugun bebıslerımden haber beklıyorum bakalım hersey guzel gıdıyormu
hepinize kocaman bir maşallah diyorum.
benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı, umutlarım ikinci denemeye kaldı. dilerim benim de sizinkiler gibi güzel bir hikayem olsun...
ayy kızlar neguzel yaaa bızde boyle konuscakmıyız sızn gıbı
mıhrıbancım sen ılk cocugunu tupmu yaptırdın
ve ıkınıcıyı dogalmı hamıle kaldın canım masallah bebegınde buyuyor canım
asumancım masallah canım yaaaa
sen sımdı 7 aylıkmı hamılesın
ayy neguzel masallah yataklarını aldın demek
allahım ıclerınde yatırmanıda nasıp etsın canım
bızede dua edın bende duın opu oldum bugun bebıslerımden haber beklıyorum bakalım hersey guzel gıdıyormu
asumancım yazını okudukça bende heyecanlandım yahu zemuszemus hayırlısıyla bizde o günlere gelelim diye dua ediyorum herzaman... artık kuzularının birer odası var yani...süper bişey bu hihoyyyt Allah bütün eşyalarını tamamlayıp sağlıkla yavrularına kavuşmayı kısmet etsin tatlım... bütün cicilerinizi güle güle kullanın... bende yarın doktora gidicem kısmetse, bakalım minik kuzum nasılmış? bu defa görücekmiyiz cinsiyetini acaba yoksa yine poposunun üstüne mi oturucak yavrum :)))) canım sen 7. aydasın ikiz bebek bekliyosun 9 kilo aldım acaba çokmu diye soruyosun, ozaman ben oturup ağlamalıyım... 4. ayımız yeni bitti ben 6 kilo aldımdelikafadulden
hoşbuldum arkadaşlar, güzel dilekleriniz için Allah razı olsun, inşallah ben de bebeğimle devam edebilirim büyülü yolculuğuma :)
canim aramiza hosgeldin,bu sayfanin özel bi uguru var , insallah sende farkina varirsin...hihoyyyt
canim aramiza hosgeldin,bu sayfanin özel bi uguru var , insallah sende farkina varirsin...hihoyyyt
slm cnm nasıl sın biz bu aralar hastaneye gidiyoruz detaylı ulturosona girdim bir kaç kez bebek başında su görüldü ben çok kork tum sag 8 sol 5 dediler riskli deyil dedi dokdor ama ben yinede çok korkuyorum 10 mm den sonrası riskliymiş öle dediler ama doguma kadar yüksele bilir miş yada düşe bilirmiş su seviyesi öle dediler çok korkuyorum bebegime bişi olcak die sürekli takip altında olcam öle dedi dokdor ne yapcam şaşırdım pazartesi gene gitcem hastaneye işallah kaybolmuşdur cnm yaa:CüvCüv:
inşallah asumancım benim de dileğim bu, sizler gibi anne olabilmek, kabul olur inşallah :)
aminnnnn canim insallah kabul olur insallahhhhhhhhhhhh
selam sekerler opuyorumnanaktan
ne guzel gelişmeler olmus sayfamızda
asumanın bebişleri maşallah büyüyorlar da hatta yaramazlıklara bile başlamışlar olumunekankayizsmile
arminas senın de bebişine maşallahbebişini daha cok hissedecegın gunlere az kaldı hayırlısıyla
mihriban sana ne demeli bilmiyorum ki 2. bebek yolda diyince agzım açık kaldı.nasıl yaniii dedim.daha gecen gunlerde dogum sonrası stresinden bahsederken sımdı hamilesin.sende stress falan olmamıs bizi kandırmıssın sen valla sengözlerimebaksanab
serenanes canım o kadar haklısın ki ben gibi aman en iyisi olsun aman bi yanlıs yapmıyım dogrusunu yapıyım dedikçe terslikler çıkıyo.keşke geniş birisi olabilseydim.genelde alerji genetikmiş o yuzden kayınvalidemi aramıstım gecenlerde.4 tane cocuk dogurmus acaba onların bebeklıklerınde vede sımdı alerjiyle ilgili sorunları varmı diye sormak için.önce Allah sonra ben büyüttüm cocuklarımı.bir kere bile doktora göturmedım dedi!!! bu arada eşim tarafı gayet geniştir.dert etmez hiçbişeyi ne guzel
bu arada blogunu yenı okuyabildim.dolayısıyla Antalya tatilinin nasıl gectiğini yeni öğrendim.eee artık seneye tatile gözde's otele gelirsin.o zaman bak bakalım basına bunlar gelcekmi.bizdeki hızmet daha iyi.24 saat sıcak su,bedava fotografcı(annem),full pansiyon,hem bizdeki açık büfe de değil daha iyisi: açık mutfak :lepi:
babytwin canım iyi olmanıza sevındım.bu arada face'ten mesajlarımın hiçbirine yanıt vermedın.kızımın resimlerini de yollamıstım.hatta kızıma isim ararken sana da msj atmıstım.sen geri dönmedın.muhtemelen ben gibi sen de bebekten sonra nete vakit ayıramıyorsun.Sena bu konuda da hepimizden hızlı maşallah ,doruklarda gezerken kızımın isim anneliğine bile yetişti
bizi sorarsanız ben durumu kabullendim artık.inşallah cok uzun sürmeden atlatırız bunu da :Saruboceq:
bugunlerde anne kız agulaşıyoruz,netten tinylove muz anna diye sarı bi oyuncak almıstım.iyi yapmısım onunla konusuyor gülücük atıyor kızım.bugun de tekmele ve oyna oyun halımız gelicek umarım onu da sever kaydirigubbakcemile2