Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

ayy kıyamam yaaaaaaaaaaa
alahım yardımcın olsun canım asumancım
ınsallah bebeklerle beraber gıdersınız tatıle
allahım sag salım kucagına versınd

AMIN CANIM CÜMLEMIZE YARDIM ETSIN RABBIM;EVET ARTIK ÖYLE OLCAK BEBISLERIMLE BIRLIKTE TATILE GIDERIZ AMA ODA ANCAK ONLAR 2 YASINA FELAN GELINCE YOKSA COK REZIL OLURLAR KIYAMAMMMMM

arminas canim galiba gercekten öyle ama bende artik uykusuz gecelere basladim okadar sicakki geceleri nöbet tutuyoruz,bebekler cok hareketli Masallah ben uyudum zaman onlar uyumuyor onlarin uyudu zaman ben uyumuyorum :)) bu sekilde idare ediyoruz.....
Sen tatildemisin simdi yoksa geri döndünmü??
Aslinda bende tatile gitmek istiyorum esimde hazir hadi desem kosa kosa gitcek ama korkudan kimildamiyorum bi yere...

canım benim senin yavrular iki tane , dolayısıyla da yükün bizlerden iki kat daha fazla... Allah yardımcın olsun hayatım... sen şimdiden başlamışsın alıştırmalara, uykuların şimdiden bölünmeye başlamış :))) ben halen tatildeyim canım kısmetse yarın dönücez...
tatil konusunda da doktoruna danış bence, izin verirse çokta uzak olmayan biryerlere en azından birkaç gün gitmeye çalış...tedaviye başladığımızdan bu yana hiçte kolay günler geçirmedik en azından biraz rahatlamış olursun... korkmakta haklısın tabii ama dediğim gibi doktorunla konuş en doğru cevabı o verir nasılsa... öpüyorum canım kuzularınada kendine de çok dikkat et...

canım benim senin yavrular iki tane , dolayısıyla da yükün bizlerden iki kat daha fazla... Allah yardımcın olsun hayatım... sen şimdiden başlamışsın alıştırmalara, uykuların şimdiden bölünmeye başlamış :))) ben halen tatildeyim canım kısmetse yarın dönücez...
tatil konusunda da doktoruna danış bence, izin verirse çokta uzak olmayan biryerlere en azından birkaç gün gitmeye çalış...tedaviye başladığımızdan bu yana hiçte kolay günler geçirmedik en azından biraz rahatlamış olursun... korkmakta haklısın tabii ama dediğim gibi doktorunla konuş en doğru cevabı o verir nasılsa... öpüyorum canım kuzularınada kendine de çok dikkat et...

ALLAH bu günleri gösterdi ya bana canim ben uykusuz kalmayada tatilsiz yasamayada hazirim yeterki bebeklerim iyi olsun...
Doktorum augustos ortasina kadar istedin yere gide bilirsin dedi ama ben istemiyorum canim,keskelere kalmayim diye...
Dün bebeklerimlebulusmam vardi ALLAHA binlerce sükür olsun hersey cok iyimis doktorum bu gidisde gidersen 37 haftayi rahatlikla doldurursun dedi,ama beni üzen bir sey oldu kesin sezaryanla dogum yapilcakmis,ben belki normal dogum yaparim diye umud ediyordum ama yok malesefff,saglik olsun artik yapilcak birsey yok....
canim kendine ve bebisine cok iyi bak öpüldün... opuyorumnanaktan

ALLAH bu günleri gösterdi ya bana canim ben uykusuz kalmayada tatilsiz yasamayada hazirim yeterki bebeklerim iyi olsun...
Doktorum augustos ortasina kadar istedin yere gide bilirsin dedi ama ben istemiyorum canim,keskelere kalmayim diye...
Dün bebeklerimlebulusmam vardi ALLAHA binlerce sükür olsun hersey cok iyimis doktorum bu gidisde gidersen 37 haftayi rahatlikla doldurursun dedi,ama beni üzen bir sey oldu kesin sezaryanla dogum yapilcakmis,ben belki normal dogum yaparim diye umud ediyordum ama yok malesefff,saglik olsun artik yapilcak birsey yok....

ayyyyyyy canım allahım nelere katlanıyoz dımı
ınsan ne tatıl ne gezme hıcbırsey dusunmuyor
bende senın gıbıyım dıyorum allahım hayırlısıyla nasıp et olsunda ben yatmaya razıyım
ınsallh tabı yınede sorunlu olmasında hıc kımsenın ve benımde
canım hadı bakalım dogumuna nekadar kaldı
olsun sezeryanda olsa hayırlsı olsun
zemuszemus

ayyyyyyy canım allahım nelere katlanıyoz dımı
ınsan ne tatıl ne gezme hıcbırsey dusunmuyor
bende senın gıbıyım dıyorum allahım hayırlısıyla nasıp et olsunda ben yatmaya razıyım
ınsallh tabı yınede sorunlu olmasında hıc kımsenın ve benımde
canım hadı bakalım dogumuna nekadar kaldı
olsun sezeryanda olsa hayırlsı olsun
zemuszemus

evet ya hic birseyi düsünmüyorum sadece kuzularimin saglini,ben gercekten cok kötü gecirdim hamilelimi ama genede bir gün sitem etmedim ALLAH hepimize veriyor yada versin o sabri...
Canim 3 ay kaldi insallah sorunsuz atlatirim...

ayy canım yaa sen suan 24 gunlukmusun canım yaa
hadı bakalım ınsallah sorunsuz atlatırsın canım
suan ıcın sorun gozukmuyor ınsallah ınsalah olmucakta asumancım

selam kızlar...........Babycim hayırlısıyla atlatır inşllh Cemre cik dişolayını...sağlıkla çıksınlar...........Respicim sanada çok geçmiş olsun Allah bebişininde seninde yardımcın olsun..............Asuman cım annelerin fedakarlığı daha hamile kalmadan başlıyo nerdeyse............tatil gezme istediğin gibi yatıp oturma herşeyi o miniklere göre planlıyoruz..........tek istediğimiz onların iyi olması........benim doğumum kış aylarına geldi hemde bebeğim göğsümde uyuyodu ve çok huysuzdu ben üç ay boyunca doktordan başka biyere gidemedim..........ara sırada anneme o kadar...........ama hiç isyan etmedim....kızımı koynuma alıp uyuyunca herşeyi unutuyodum........şimdi 6,5 aylık oldu heryerde gidiyoruz beraber.zor geçen günlerin sefasını sürüyoruz.....inşllh sende bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın.....tatil sonra olsada olur.........miniklere ve kendine iyi bak öptüm sizi......

Ayy kizzzlarrr,ben tekrar hamileyim hemde 7-8 haftalik daha dogum yapali 4 ay oldu... Rabbimin yine nasip etti,3*4 sene ugras didin sonra arka arkaya iki tane kendiliginden gelen hamilelik,okadar saskinimki anlatamam..

Birazcik korku var tekrar dogum korkusu basladi... Oglum cok huysuz insallah o biraz duzelir..

selam kızlar...........Babycim hayırlısıyla atlatır inşllh Cemre cik dişolayını...sağlıkla çıksınlar...........Respicim sanada çok geçmiş olsun Allah bebişininde seninde yardımcın olsun..............Asuman cım annelerin fedakarlığı daha hamile kalmadan başlıyo nerdeyse............tatil gezme istediğin gibi yatıp oturma herşeyi o miniklere göre planlıyoruz..........tek istediğimiz onların iyi olması........benim doğumum kış aylarına geldi hemde bebeğim göğsümde uyuyodu ve çok huysuzdu ben üç ay boyunca doktordan başka biyere gidemedim..........ara sırada anneme o kadar...........ama hiç isyan etmedim....kızımı koynuma alıp uyuyunca herşeyi unutuyodum........şimdi 6,5 aylık oldu heryerde gidiyoruz beraber.zor geçen günlerin sefasını sürüyoruz.....inşllh sende bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın.....tatil sonra olsada olur.........miniklere ve kendine iyi bak öptüm sizi......

hafza canim bende ayni senin gibi düsünüyorum benim icin tatil felan hic ama hic söz konusu bile degil yeterki bebeklerim saglikli kucama gelsin,tatile sonrada giderim...
Kizinada masallah bende hep bebeklerimi gägsümde uyumayi hayal ediyordum insallah 3 ay sonra bende ayni duygulari burda paylasa bilirim sizlerle...
Canim bizde öpüyoruz kendine ve kizina iyi bak.....

kizlar merak etdim ya nerelerdesiniz sena babay sizler iyimisiniz,insallah bebislerde iyidir...
Hepinizi öpüyorum

hafza canim bende ayni senin gibi düsünüyorum benim icin tatil felan hic ama hic söz konusu bile degil yeterki bebeklerim saglikli kucama gelsin,tatile sonrada giderim...
Kizinada masallah bende hep bebeklerimi gägsümde uyumayi hayal ediyordum insallah 3 ay sonra bende ayni duygulari burda paylasa bilirim sizlerle...
Canim bizde öpüyoruz kendine ve kizina iyi bak.....[/QUOTE

selaammm;

yahu ben yazıyorum ama sonra bir bakıyorum ki yazdıklarım uçmuş gitmiş... kaç gündür birsürü şey yazdım hiçbirisi yok ortada... umarım bu defa yazdıklarım kaybolmaz...

eşim seyahatte olduğu için ben annemlerde kalıyorum... sıcaklardan bunalmış durumdayım, evimi özledim, kocamı özledim....asumancım sen nasılsın kuzular nasıl???

diğer arkadaşlar nasılsınız???

canim sagol bizde iyiz bi Sikintimiz yok simdilik,sadece biraz uykusuz kaliyorum ama yoksa iyiz...
Ya evet bende yazdim birseyler yok oldu galiba sitede sorun vardi...
Senin durumun nasil iyimisin arminas??
Sicaklar benide felaket yoruyor ama yapacak birsey yok malesef...
hepinizi öpüyorum..

canim sagol bizde iyiz bi Sikintimiz yok simdilik,sadece biraz uykusuz kaliyorum ama yoksa iyiz...
Ya evet bende yazdim birseyler yok oldu galiba sitede sorun vardi...
Senin durumun nasil iyimisin arminas??
Sicaklar benide felaket yoruyor ama yapacak birsey yok malesef...
hepinizi öpüyorum..

aman maşallah maşallah... :nazar: inşallah sonuna kadar sıkıntısısz sorunsuz geçer günlerimiz canım... benimde bu sıcakta on yıldır şişmeyen bademciklerim şişti ve malesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım... doktorum da onayladı içim rahat ama keşke kullanmak zorunda olmasaydım... bunada şükür başka sorunumuz olmasın inşallah...
bunun dışında çok şükür bende iyiyim... sanki arada sırada minik minik hareketler hissediyorum Asuman çok güzel birşey :CüvCüv: sen net olarak kaçıncı haftada hissetmiştin ???

canim benim insallah hepimiz hayirlisiyla atlatiriz ve bebislerimizi saglikli bi sekilde kucagmiza aliriz,canim benimki biraz farkli galiba ya ikiz oldu icin ben yaklasik 22 haftada hisetmeye baslkadim,bide benim bebisler arkadaydi daha cok ,dün esimle internetde bi yerde izledik cougu anneler zaten 17 haftadan sonra net hisetmeye baslyiormus,nekadar dogru bilemyiorum tabiki...
Canim gec olsunda güc olmasin,isim düsündünmü canim??

canim benim insallah hepimiz hayirlisiyla atlatiriz ve bebislerimizi saglikli bi sekilde kucagmiza aliriz,canim benimki biraz farkli galiba ya ikiz oldu icin ben yaklasik 22 haftada hisetmeye baslkadim,bide benim bebisler arkadaydi daha cok ,dün esimle internetde bi yerde izledik cougu anneler zaten 17 haftadan sonra net hisetmeye baslyiormus,nekadar dogru bilemyiorum tabiki...
Canim gec olsunda güc olmasin,isim düsündünmü canim??

amin canım hepimiz hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inşallah...ben arada pıt pıt birşeyler hissediyorum ama daha önce yaşadığım birşey olmadığı için emin olamıyorum. çok şükür 16. haftamız biticek Allahın izniyle inşallah yakında net olarak hissederim...:Saruboceq: şu an en önemlisi kuzumun sağlıkla büyümesi... isim konusunda çok kararsızız biz, birsürü isim buluyoruz aslında ama henüz cinsiyet net olmadığı için beklemedeyiz kesin birşey yok yani... bu arada senin miniklerin cinsiyeti nezaman net olarak belli olmuştu???

canim benim bebislerim 4,5 ayliken gösterdi kendini ama benim oglan kizdan terbiyeli cikti o önce sakladi kendini sonra ayrintili ultrasonda gösterdi kendini aslinda oglan kiz hic önemli degil saglikli olsunlarda yeterki ama insan genede merak ediyor...

canim benim bebislerim 4,5 ayliken gösterdi kendini ama benim oglan kizdan terbiyeli cikti o önce sakladi kendini sonra ayrintili ultrasonda gösterdi kendini aslinda oglan kiz hic önemli degil saglikli olsunlarda yeterki ama insan genede merak ediyor...

canım bak bekledin allahım sana 1kız 1 oğlan veriyor gözün aydın çok sevindim yeni okudum inan ki...darısı bana inşallah gerçi benim tek emriyo olur ama olsun da tek olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım bak bekledin allahım sana 1kız 1 oğlan veriyor gözün aydın çok sevindim yeni okudum inan ki...darısı bana inşallah gerçi benim tek emriyo olur ama olsun da tek olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canim benim sagol ALLAH isteyen herkese versin bellimi olur canim ben bi yerde okudum tek transfer edilmisdi ve ikizi oldu,ALLAHDAN dile yeterki rabbim en iysini biliyor...
Sen ne durumdasin canim??

Arkadaşlar merhaba;yorucu günler geçiriyoruz.gazlı ve yaramaz,gece uykusuz oğlumla uğraşıyorum.Hala annemdeyim nete giremiyorum.Adını Doruk koydum Senacığım.bugün 28 günlük olduk ama çok ağlıyor.Ama annelik herşeye bedel.onu koklamak tüm yorgunluğu alıyor.Allah bu yoldaki arkadaşlarımada göstersin isteyen herkese nasip olsun.Hoşçakalın şimdilik.

Sinem ciğim, bundan ancak gurur duyarım, ooluşum adaşı da uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah. ama isimleriyle paralel gidiyor yaşamları herşey dorukta, sıradan normal bi huy yok, hep yorgunum hep, sen de kendini hazırla :)))))))))))))))))))

aaa Sinem ne guzel bir tesadüf oldu.taze taze yazdıklarını okuyorum sımdı
iyi olmanıza çok sevindim.Rabbim bebeğine güzel yazılar yazsın,hayırlı evlat olsun inşallah

hani burada bahsetmiştim kuzenım de tup bebekle hamile kalmıstı, biri kız diğeri erkek ikiz bebekleri olacak.ve erkek olanın ismini illaki Doruk koymak istiyor.bakalım sizinkilerin dişleri ne zaman çıkacak :bbo:

Gözdem biz 8. ayda şu ana dek 7 diş ile tamamladık, allah herkese yardım etsin ilk 2-3 diş çok feci :KK43:(

kızlar umarım herkes en son bıraktıgım gibi iyidir.aklım sizde ve bayadır burayı ihmal ediyorum ama Nurgulun dediği kadar var bebek sonrası vakit bulmak cok zor oluyor cidden.

bizim uzun zamandır süren sulu kaka problemimiz vardı.buna kusma ,huzursuzluk ve arada yeşil kaka yapması da eklendi.bu hafta da kilo alımı yavaslamıs maalesef,sınırdaymıs.3 ayrı doktora götürdüm.hiçbiri de tam olarak teshis koyamadı :KK43: birisi mama takviyesi yapalım dedi diğeri antibiyotik başlayalım dedi

nette arastırma yaptıgımda bazı bebeklerde süt alerjisi yada laktoz intoleransı denen rahatsızlık olabildiğini okudum.belirtiler de bızımkılerle neredeyse aynı.ateşi hiç çıkmadıgı halde kakada lökosit çıkıyor ve bakteri parazit vesaire gözükmüyor.süt alerjisi anne inek sütü içeren gıdaları aldıgında bebekte alerji yapabilirmiş.bu sorun devam ederse bebek anne sütünü almayı da kesebilirmiş.ödüm koptu okuyunca

bu hafta sonu fakülte hast.den prof.e götürücem son olarak.bakalım onlar teshis koyabileceklermi bu duruma.

sütüm var halbuki ve bebek kilo almıyor bana habire mama takviyesi yapalım diyorlar teshis koyan yok.çok üzülüyorum bu durum devam ederse işte o zaman gercekten sütüm kesilecek

bebeklerde süt alerjisi diye bişi etrafında bilen duyan varmı kızlar yahuu?
doktorlarda iş yok kendı derdimizi kendımız çözelim bari akannehir

Geçecek be güzelim, sen çok didindin çok endişe ettin ben de öyle idim sonra illa ki bir sorun çıkıyor bebklerde, stressiz hamileikler geçiren annelre bakıyorum bebekleri de stressiz maşallah, keşke öyle olabilseydik ....

nurgül canim insallah iysinizdir cemreyle seni özledik cok özletme kendini canim...
Senacim sen nasilsin doruk pasha nasil???
Hepiniz öpüldünüz..

İyiyiz Asuman cım, emeklemeye başladık, hatta oyun parkına tutunup dizlerinin üstüne kadar kalkabiliyor :))))))))

masılsınız kızlar. bebısler nasıl kocaman olduk dımı opt sızı

,oy oy oyyyyyy kimlert gelmiş , nasıl prenseslerin bakiim , sen nasılsın ????????????

mrh hanımlar insaalah bebeklerinizi kucagınıza alırsınız hayırlısıyla ben 8 yıllık evliyim 2. tüp bebek denememi yaptırdım cumartesi test günüm bekliyorum

İnşallah bugün sonucun pozitiftir arkadaşım, güzel haberler vereceğini umarım..

cemre diş çıkarıyor kızlar. üst dişi patlamak üzere. ateşli geçiyor, geceleri uyumuyoruz. ne zormuş ya. daha bu ilki. ne kadar sürecek merak ediyorum. ayrıca ek gıdaya başlıyoruz hayırlısı ile. dua edin. gerçi şuana kadar verdiklerimi yedi. bakalım neler olacak? gerçekten vakit de yok yazmaya halim de... :KK43:

Caanım dünürtüm , hiçbir şey kolay olmayacak ama Cemre zaten başka gıdaların tadına baktı ise kısmen şanslı olabilirsin dilerim ki şapur şupur silsin götürsün herşeyi :))))))))))))

Mihriban ve asuman teşekkürler kızlar. Arada calpol veriyorum. Doktorunu aradım o da dentitox diye jel verdi bakalım süreceğiz bugün. Sizler iyisiniz inşallah.
dişin patlaması 2-3 gün sürüyor ondan sonra yükselirken rahat..Dentinox günde 2-3 ten fazla sürme demişit doktorum ama Calpol u günde 2-3 kullandım ben, özellikle akşam yatma saatinde bayağı işe yarıyor ..

arkadaşlar herkese merhaba;

paylaşımlarınızı hızlıca okudum ve hızlıca bende birşeyler yazayım dedim... biz yavrumuzla ilk tatilimize çıktıkhihoyyyt son kontrolümüzde doktorumum istediğiniz zaman tatile gidebilirsiniz sözünü duyan eşim hemen harekete geçti... açıkçası temiz havaya benimde oldukça ihtiyacım varmış, buraya gelince anladım... topikteki herkes bir koşuşturma içinde... sinem bebişine alışıyor, nurgül dişçıkarma ve ek gıda savaşında, muallim üçüzlerini büyütüyor, mihriban da dişlerle meşgul...yorgun annelerimizin hepsine sabır ve kuvvet diliyorum... asuman sanırım şu aralar en sakin vakit geçiren ikimiz varız canım... hayırlısıyla bizde yavrularımıza kavuşunca aynı tatlı koşturmaları bizde yaşıycaz...

benden haberler de şimdilik bukadar... görüşmek üzere hepinizi öptüm...

iyi tatiiller canım !

Asuman çıldırdın mı yavrum ne normali ???
Normal yapayım derken bebişlerden biri içerde çıkma telaşı ile diğerini ezip ittirebilir, ne gerek var, bırak paşa paşa temiz temiz alsınlar :)))))))))))))))))))

Ayy kizzzlarrr,ben tekrar hamileyim hemde 7-8 haftalik daha dogum yapali 4 ay oldu... Rabbimin yine nasip etti,3*4 sene ugras didin sonra arka arkaya iki tane kendiliginden gelen hamilelik,okadar saskinimki anlatamam..

Birazcik korku var tekrar dogum korkusu basladi... Oglum cok huysuz insallah o biraz duzelir..

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naaptın güzelim sen ?????
Sütüm korur dedin koyverdin di mi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Allah iyi etsin , inşallah zorlanmazsın,
Neyse bebişin kız olsun o zaman yahu madem arka arkaya ileride rahat edersin, inşşallah sağlşıklı mutlu güzel, ana babasına hayırlı bir evladın daha olur canım.Artık tecrübelisin şimdi elinden her iş gelir senin :))))))))))))))))))

Sinem ciğim, bundan ancak gurur duyarım, ooluşum adaşı da uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah. ama isimleriyle paralel gidiyor yaşamları herşey dorukta, sıradan normal bi huy yok, hep yorgunum hep, sen de kendini hazırla :)))))))))))))))))))

Gözdem biz 8. ayda şu ana dek 7 diş ile tamamladık, allah herkese yardım etsin ilk 2-3 diş çok feci :KK43:(

Geçecek be güzelim, sen çok didindin çok endişe ettin ben de öyle idim sonra illa ki bir sorun çıkıyor bebklerde, stressiz hamileikler geçiren annelre bakıyorum bebekleri de stressiz maşallah, keşke öyle olabilseydik ....

İyiyiz Asuman cım, emeklemeye başladık, hatta oyun parkına tutunup dizlerinin üstüne kadar kalkabiliyor :))))))))

,oy oy oyyyyyy kimlert gelmiş , nasıl prenseslerin bakiim , sen nasılsın ????????????

İnşallah bugün sonucun pozitiftir arkadaşım, güzel haberler vereceğini umarım..

cemre diş çıkarıyor kızlar. üst dişi patlamak üzere. ateşli geçiyor, geceleri uyumuyoruz. ne zormuş ya. daha bu ilki. ne kadar sürecek merak ediyorum. ayrıca ek gıdaya başlıyoruz hayırlısı ile. dua edin. gerçi şuana kadar verdiklerimi yedi. bakalım neler olacak? gerçekten vakit de yok yazmaya halim de... :KK43:

Caanım dünürtüm , hiçbir şey kolay olmayacak ama Cemre zaten başka gıdaların tadına baktı ise kısmen şanslı olabilirsin dilerim ki şapur şupur silsin götürsün herşeyi :))))))))))))

dişin patlaması 2-3 gün sürüyor ondan sonra yükselirken rahat..Dentinox günde 2-3 ten fazla sürme demişit doktorum ama Calpol u günde 2-3 kullandım ben, özellikle akşam yatma saatinde bayağı işe yarıyor ..

iyi tatiiller canım !

Asuman çıldırdın mı yavrum ne normali ???
Normal yapayım derken bebişlerden biri içerde çıkma telaşı ile diğerini ezip ittirebilir, ne gerek var, bırak paşa paşa temiz temiz alsınlar :)))))))))))))))))))

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naaptın güzelim sen ?????
Sütüm korur dedin koyverdin di mi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Allah iyi etsin , inşallah zorlanmazsın,
Neyse bebişin kız olsun o zaman yahu madem arka arkaya ileride rahat edersin, inşşallah sağlşıklı mutlu güzel, ana babasına hayırlı bir evladın daha olur canım.Artık tecrübelisin şimdi elinden her iş gelir senin :))))))))))))))))))

Ya,hic sorma hem sut korur dedim hemde benim zaten kendiliginden yumurtlamam olmuyordu,ona guvendim :)))) Senmisin guvenen !! zaten belirtiler basladigi icin suphelendim,bir test alayim dedim ama inan genede yok canim hamile degilimdir diye geciyordu icimden. Testi yaptim,ama daha diger pencereye gelir gelmez hemen ainda ikinci cizgi cikti, bakakaldim !!!

Insallah hayirlisi olsun,ama benim icimdende kiz geciyor ins kiz olur buda diyorum,cok seviyorum kiz bebislerini.. Valla tecrube varda,enerjim olurmu onu bilemiyorum:) Allahtan oglum masallah cok uslu artik normallestiii :))) Bende kendimi oyle teselli ediyorum,ikisi bir aradsan cikaar rahatlarim diyorum.

Dentinox banada verdi doktorum ama cok SIK kullanmiyorum,genelde gece yatmadan once suruyorum. Zaten ustunde yaziyor .15 gun surekli kullandildiktan sonra,doktorunuza danismadan devam etmeyin diye..

X