cemre diş çıkarıyor kızlar. üst dişi patlamak üzere. ateşli geçiyor, geceleri uyumuyoruz. ne zormuş ya. daha bu ilki. ne kadar sürecek merak ediyorum. ayrıca ek gıdaya başlıyoruz hayırlısı ile. dua edin. gerçi şuana kadar verdiklerimi yedi. bakalım neler olacak? gerçekten vakit de yok yazmaya halim de...
Caanım dünürtüm , hiçbir şey kolay olmayacak ama Cemre zaten başka gıdaların tadına baktı ise kısmen şanslı olabilirsin dilerim ki şapur şupur silsin götürsün herşeyi :))))))))))))
dişin patlaması 2-3 gün sürüyor ondan sonra yükselirken rahat..Dentinox günde 2-3 ten fazla sürme demişit doktorum ama Calpol u günde 2-3 kullandım ben, özellikle akşam yatma saatinde bayağı işe yarıyor ..
iyi tatiiller canım !
Asuman çıldırdın mı yavrum ne normali ???
Normal yapayım derken bebişlerden biri içerde çıkma telaşı ile diğerini ezip ittirebilir, ne gerek var, bırak paşa paşa temiz temiz alsınlar :)))))))))))))))))))
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Naaptın güzelim sen ?????
Sütüm korur dedin koyverdin di mi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Allah iyi etsin , inşallah zorlanmazsın,
Neyse bebişin kız olsun o zaman yahu madem arka arkaya ileride rahat edersin, inşşallah sağlşıklı mutlu güzel, ana babasına hayırlı bir evladın daha olur canım.Artık tecrübelisin şimdi elinden her iş gelir senin :))))))))))))))))))