arminas kutlarım canım. ne güzel senin e güzel bir kızın olacak.
respicim. facede 510 tane açılmamış mesajım var. mailde ise 1000 küsür tane. ama senden bir tane mesaj geldi facee. onu da okudum doğuma giderken mesaj atmıştın. isim ve fotoğraflarla ilgili mesajın gelmedi. sizlerden gelenlere bakıyorum.
ama eskisi gibi giremediğim konusunda çok haklısın canım. ben yaklaşık 13 yıl basın danışmanı olarak çalıştım, iletişim fakültesini de sayarsak 17 yıl her gün tüm gazetelere göz atarak gündemi takip ettim. 6 aydır ise gündem takibi sıfır. sadece kızım eşim ve ailem vardı gündemimde. çok komik bir durum elbette doğru değil ama böyle olmak zorundaydı.
ne annem var yanımda ne de evde bana yardım eden bir yardımcı. ben yalnızım, üstelik cemre yatağında uyumuyor. hiç boş vaktim yok. saece akşam 22.00-23.00 arası boşum. bu kadar girebilmem bile mucize. herşeyin ucunu kaçırdım anlayacağınız. toparlanmam lazım ama nasıl bilmiyorum. sanırım yeniden çalışmaya başlamak en doğrusu. ama cemreyi nasıl bırakırım bilemiyorum.
hepinizi öpüyorum.
Merhaba arkadaşlar.Uzun bir aradan sonra evimize geldik.Doğumu memleketimde yaptım.Eşimin memleketi derken bizim oğlan bugüne kadar gezdi.Sıcaklar bir yandan eve adapte olması bir yandan 2 gündür çok huzursuz.Kucaktan inmek istemiyor,uyumuyor.Perişan olduk valla.Sene'cığım bizde herşeyi doruklarda yaşıyoruz.Korkunç gaz problemi var.
asuman sana çok sevindim.Ne güzel bir kız bir oğlan.Hayırlısı ile kucakla yavrularını.Dünyanın en güzel duygusuymuş.Allah isteyen herkese nasip etsin.Geçmişi çok okuyamadım.Diğer arkadaşlar iyisinizdir umarım.
Arminas tebrik ederim.........çok duygulandım yazını okuyunca Allah tamamına erdirsin inşllh .....sağlıkla sarıl kızçene............. topikteki kızçeler giderek çoğalıyo ne güzel...............
selam arkadaşlar;
cuma günü kontrolümüz vardı, eşim iş seyehatinde olduğu için annemle gittik... kuzum ilk defa anneannesiyle tanıştı :))) hemde cinsiyetinin belli olduğu gün tanıştılar... Kızım olucakmış teyzeleriiii :)))))
2 li test döneminde "kız bebek geliyor galiba" demişti doktorum, cuma günü tekrar baktı ve kız bebek dedi... sanırım artık değişmez 18. haftamıza giriyoruz...
annem torunuyla ilk tanışmada fazla duygusaldı, tutamadı kendini ağladı sürekli... tabi bende tutamadım kendimi. ilk torunu olduğu için oda çok heyecanlı... eşime haberi telefonda verdim, "babası kızın senden toka istiyor gelirken bize toka getir" dedim, eşim birkaç saniye cevap veremedi sonra baktım sesi titriyor... en sonunda koy verdik gitti telefonda salya sümük birbirine karıştı :))) hem o an yanımızda olamamanın verdiği burukluk, hemde ilk ve çok beklenen bebek heyecanıyla bizde kendimizi tutamadık...Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride yaşatsın bize inşallah... heyecanım katlanarak devam ediyor... 4 lü test için kan verdim Cuma günü sonucumuzu alıcaz, inşallah ondan da hayırlı haberler alırız...
duygu dolu Cuma gününden sonra sakin ve sıcak geçen hafta sonunda yazıcaklarım bunlar arkadaşlar
hepinizi öpüyorum...
Merhaba arkadaşlar.Uzun bir aradan sonra evimize geldik.Doğumu memleketimde yaptım.Eşimin memleketi derken bizim oğlan bugüne kadar gezdi.Sıcaklar bir yandan eve adapte olması bir yandan 2 gündür çok huzursuz.Kucaktan inmek istemiyor,uyumuyor.Perişan olduk valla.Sene'cığım bizde herşeyi doruklarda yaşıyoruz.Korkunç gaz problemi var.
asuman sana çok sevindim.Ne güzel bir kız bir oğlan.Hayırlısı ile kucakla yavrularını.Dünyanın en güzel duygusuymuş.Allah isteyen herkese nasip etsin.Geçmişi çok okuyamadım.Diğer arkadaşlar iyisinizdir umarım.
masallah canim ALLAh gönlünce verdi insallah tabiki bizler icin en önemlisi saglikli olmasi ama genede düsünüyoruz kizimiz yada oglumuz olsun diye,yazik esine cok zor gelmisdir o gün yaninda olmadi,biz doktorun yaninda salya sümük sarildik birmimize ama cionsiyetinde degil ikiz olodunu duyudmuz an o durumu yasadik....Rabbim saglikli bi sekilde devam etdirsin hamileliklerimizi canim....
Arminas cım hayırlı uğurlu olsun, ana babasına hayırlı bir evlat olsun en önemlisi bu ..
canım benim çok teşekkürler... tabiiki önce sağlıklı olmaları önemli olan , geçen gün de bahsetmiştim kontrole gittiğimizde görmek ve duymak istediğim ilk şey kalp atışı, onu duyduktan sonra rahat bir nefes alıyorum... ama vakit gelince cinsiyette merak ediliyor tabii... eşim için gerçekten çok zor oldu o gün, benim içinde zor oldu tabii ama onu daha fazla üzmemek için tek kelime bile etmedim... Allahım bu nasıl güçlü bir duygu böyle ya, yüzünü görmediğimiz sesini duymadığımız birisi var ama onu herkesten daha çok seviyoruz... her türlü zorluğa onun için katlanabiliyoruz... Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah.. bak yine duygulandım ben yaaaa :))) sen neler yaptın? alışverişe devam ediyormusun?
hep düsünüyoruz demmi aceba nasil ne yapiyor diye ) benimkiler tekmelemdi zaman bi sekilde onlari tekmeliycek hale getiriyorum yoksa cok merak ediyorum...
Canim kaba alis veris bitdi yani odalari araba koltu disarda gezdirnme arabasi vs.sadece kiyafetleri kaldi onlarida bakalim ne zaman aliriz,sali günü esimle bi göz gezirdik nerde ne var diye,zaten ilk dönem fazla birsey almiycam galiba hemen büyüyüp geliyor bebislerimiz...
Sen isim düsündünmü??
Selam kizlar nasilsiniz???
Bana alsiveris listesinde yardimci ola bilcek kim var aramizda???
SENAAAAAA;BABYTWINNNNNNN yardimmmmm
senacım çok teşekkür ederim... amin canım inşallah hepimizin yavruları hayırlı birer evlat olsun:Saruboceq:... bu arada isim için senden destek bekliyorum :)))
Mina
Nisa
Alya
Derin
Berrak
Yağmur
bunları beğenirim senin gerçek adını bilsem daha üretken olabilirim belki :)
Ama nickine bakıp nedense Mina geldi aklıma - arminas- Mina
bende cok gec hisetdim bebislerimi canim benimkiler daha cok sirtimin bölgesinde oldu icin gec hisetmisim ama cimdi cok fenalar biri birakiyor biri tekmeliyorlar...
Bundan bi kac gün önce esimle koltukta uzanip filim izlerken ben uyumusum esimde poposunu dayamis benim göbegme adam neye ugradini anlamamis:)) diyorki yazik :) ayy birdan dilan hanim bi tekme gecirdi bana sanki annemin yanindan git demek istedi diyoor:))
Evet alis veris listesini istesen iyi olcak gercekten,bi kac birseyler var ama tabiki herseyi almadik daha ....