Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canım benim senin yavrular iki tane , dolayısıyla da yükün bizlerden iki kat daha fazla... Allah yardımcın olsun hayatım... sen şimdiden başlamışsın alıştırmalara, uykuların şimdiden bölünmeye başlamış :))) ben halen tatildeyim canım kısmetse yarın dönücez...
tatil konusunda da doktoruna danış bence, izin verirse çokta uzak olmayan biryerlere en azından birkaç gün gitmeye çalış...tedaviye başladığımızdan bu yana hiçte kolay günler geçirmedik en azından biraz rahatlamış olursun... korkmakta haklısın tabii ama dediğim gibi doktorunla konuş en doğru cevabı o verir nasılsa... öpüyorum canım kuzularınada kendine de çok dikkat et...

ALLAH bu günleri gösterdi ya bana canim ben uykusuz kalmayada tatilsiz yasamayada hazirim yeterki bebeklerim iyi olsun...
Doktorum augustos ortasina kadar istedin yere gide bilirsin dedi ama ben istemiyorum canim,keskelere kalmayim diye...
Dün bebeklerimlebulusmam vardi ALLAHA binlerce sükür olsun hersey cok iyimis doktorum bu gidisde gidersen 37 haftayi rahatlikla doldurursun dedi,ama beni üzen bir sey oldu kesin sezaryanla dogum yapilcakmis,ben belki normal dogum yaparim diye umud ediyordum ama yok malesefff,saglik olsun artik yapilcak birsey yok....
canim kendine ve bebisine cok iyi bak öpüldün... opuyorumnanaktan

ayyyyyyy canım allahım nelere katlanıyoz dımı
ınsan ne tatıl ne gezme hıcbırsey dusunmuyor
bende senın gıbıyım dıyorum allahım hayırlısıyla nasıp et olsunda ben yatmaya razıyım
ınsallh tabı yınede sorunlu olmasında hıc kımsenın ve benımde
canım hadı bakalım dogumuna nekadar kaldı
olsun sezeryanda olsa hayırlsı olsun
zemuszemus

evet ya hic birseyi düsünmüyorum sadece kuzularimin saglini,ben gercekten cok kötü gecirdim hamilelimi ama genede bir gün sitem etmedim ALLAH hepimize veriyor yada versin o sabri...
Canim 3 ay kaldi insallah sorunsuz atlatirim...

ayy canım yaa sen suan 24 gunlukmusun canım yaa
hadı bakalım ınsallah sorunsuz atlatırsın canım
suan ıcın sorun gozukmuyor ınsallah ınsalah olmucakta asumancım

selam kızlar...........Babycim hayırlısıyla atlatır inşllh Cemre cik dişolayını...sağlıkla çıksınlar...........Respicim sanada çok geçmiş olsun Allah bebişininde seninde yardımcın olsun..............Asuman cım annelerin fedakarlığı daha hamile kalmadan başlıyo nerdeyse............tatil gezme istediğin gibi yatıp oturma herşeyi o miniklere göre planlıyoruz..........tek istediğimiz onların iyi olması........benim doğumum kış aylarına geldi hemde bebeğim göğsümde uyuyodu ve çok huysuzdu ben üç ay boyunca doktordan başka biyere gidemedim..........ara sırada anneme o kadar...........ama hiç isyan etmedim....kızımı koynuma alıp uyuyunca herşeyi unutuyodum........şimdi 6,5 aylık oldu heryerde gidiyoruz beraber.zor geçen günlerin sefasını sürüyoruz.....inşllh sende bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın.....tatil sonra olsada olur.........miniklere ve kendine iyi bak öptüm sizi......

Ayy kizzzlarrr,ben tekrar hamileyim hemde 7-8 haftalik daha dogum yapali 4 ay oldu... Rabbimin yine nasip etti,3*4 sene ugras didin sonra arka arkaya iki tane kendiliginden gelen hamilelik,okadar saskinimki anlatamam..

Birazcik korku var tekrar dogum korkusu basladi... Oglum cok huysuz insallah o biraz duzelir..

hafza canim bende ayni senin gibi düsünüyorum benim icin tatil felan hic ama hic söz konusu bile degil yeterki bebeklerim saglikli kucama gelsin,tatile sonrada giderim...
Kizinada masallah bende hep bebeklerimi gägsümde uyumayi hayal ediyordum insallah 3 ay sonra bende ayni duygulari burda paylasa bilirim sizlerle...
Canim bizde öpüyoruz kendine ve kizina iyi bak.....

kizlar merak etdim ya nerelerdesiniz sena babay sizler iyimisiniz,insallah bebislerde iyidir...
Hepinizi öpüyorum

canim sagol bizde iyiz bi Sikintimiz yok simdilik,sadece biraz uykusuz kaliyorum ama yoksa iyiz...
Ya evet bende yazdim birseyler yok oldu galiba sitede sorun vardi...
Senin durumun nasil iyimisin arminas??
Sicaklar benide felaket yoruyor ama yapacak birsey yok malesef...
hepinizi öpüyorum..

aman maşallah maşallah... inşallah sonuna kadar sıkıntısısz sorunsuz geçer günlerimiz canım... benimde bu sıcakta on yıldır şişmeyen bademciklerim şişti ve malesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım... doktorum da onayladı içim rahat ama keşke kullanmak zorunda olmasaydım... bunada şükür başka sorunumuz olmasın inşallah...
bunun dışında çok şükür bende iyiyim... sanki arada sırada minik minik hareketler hissediyorum Asuman çok güzel birşey :CüvCüv: sen net olarak kaçıncı haftada hissetmiştin ???

canim benim insallah hepimiz hayirlisiyla atlatiriz ve bebislerimizi saglikli bi sekilde kucagmiza aliriz,canim benimki biraz farkli galiba ya ikiz oldu icin ben yaklasik 22 haftada hisetmeye baslkadim,bide benim bebisler arkadaydi daha cok ,dün esimle internetde bi yerde izledik cougu anneler zaten 17 haftadan sonra net hisetmeye baslyiormus,nekadar dogru bilemyiorum tabiki...
Canim gec olsunda güc olmasin,isim düsündünmü canim??

amin canım hepimiz hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım inşallah...ben arada pıt pıt birşeyler hissediyorum ama daha önce yaşadığım birşey olmadığı için emin olamıyorum. çok şükür 16. haftamız biticek Allahın izniyle inşallah yakında net olarak hissederim...:Saruboceq: şu an en önemlisi kuzumun sağlıkla büyümesi... isim konusunda çok kararsızız biz, birsürü isim buluyoruz aslında ama henüz cinsiyet net olmadığı için beklemedeyiz kesin birşey yok yani... bu arada senin miniklerin cinsiyeti nezaman net olarak belli olmuştu???

canim benim bebislerim 4,5 ayliken gösterdi kendini ama benim oglan kizdan terbiyeli cikti o önce sakladi kendini sonra ayrintili ultrasonda gösterdi kendini aslinda oglan kiz hic önemli degil saglikli olsunlarda yeterki ama insan genede merak ediyor...

canım bak bekledin allahım sana 1kız 1 oğlan veriyor gözün aydın çok sevindim yeni okudum inan ki...darısı bana inşallah gerçi benim tek emriyo olur ama olsun da tek olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım bak bekledin allahım sana 1kız 1 oğlan veriyor gözün aydın çok sevindim yeni okudum inan ki...darısı bana inşallah gerçi benim tek emriyo olur ama olsun da tek olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canim benim sagol ALLAH isteyen herkese versin bellimi olur canim ben bi yerde okudum tek transfer edilmisdi ve ikizi oldu,ALLAHDAN dile yeterki rabbim en iysini biliyor...
Sen ne durumdasin canim??

Sinem ciğim, bundan ancak gurur duyarım, ooluşum adaşı da uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah. ama isimleriyle paralel gidiyor yaşamları herşey dorukta, sıradan normal bi huy yok, hep yorgunum hep, sen de kendini hazırla :)))))))))))))))))))

Gözdem biz 8. ayda şu ana dek 7 diş ile tamamladık, allah herkese yardım etsin ilk 2-3 diş çok feci (

Geçecek be güzelim, sen çok didindin çok endişe ettin ben de öyle idim sonra illa ki bir sorun çıkıyor bebklerde, stressiz hamileikler geçiren annelre bakıyorum bebekleri de stressiz maşallah, keşke öyle olabilseydik ....

nurgül canim insallah iysinizdir cemreyle seni özledik cok özletme kendini canim...
Senacim sen nasilsin doruk pasha nasil???
Hepiniz öpüldünüz..

İyiyiz Asuman cım, emeklemeye başladık, hatta oyun parkına tutunup dizlerinin üstüne kadar kalkabiliyor :))))))))

masılsınız kızlar. bebısler nasıl kocaman olduk dımı opt sızı

,oy oy oyyyyyy kimlert gelmiş , nasıl prenseslerin bakiim , sen nasılsın ????????????

mrh hanımlar insaalah bebeklerinizi kucagınıza alırsınız hayırlısıyla ben 8 yıllık evliyim 2. tüp bebek denememi yaptırdım cumartesi test günüm bekliyorum

İnşallah bugün sonucun pozitiftir arkadaşım, güzel haberler vereceğini umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…