canim benim insallah sende en kisa zamanda tekme dönemine geliceksin..
Nekadarlik olmusdun sen????
gercekten cok farkli bi duyguymus ,herseyi adim adim yasamak okadar mutlu ediyorki beni.
sadece moralimi bozan bi konu var oda kaynanam,kadin 9ayin 25 de gelcek ve 3 ay burda kalcak simdiden benle kavag eden kadin yanimizda olunca ne yapar bilemiyorum....
ALLAHIM bana sabir ver...AMINNNNNNNNNNN
Arkadaşlar merhaba;yorucu günler geçiriyoruz.gazlı ve yaramaz,gece uykusuz oğlumla uğraşıyorum.Hala annemdeyim nete giremiyorum.Adını Doruk koydum Senacığım.bugün 28 günlük olduk ama çok ağlıyor.Ama annelik herşeye bedel.onu koklamak tüm yorgunluğu alıyor.Allah bu yoldaki arkadaşlarımada göstersin isteyen herkese nasip olsun.Hoşçakalın şimdilik.
Arkadaşlar merhaba;yorucu günler geçiriyoruz.gazlı ve yaramaz,gece uykusuz oğlumla uğraşıyorum.Hala annemdeyim nete giremiyorum.Adını Doruk koydum Senacığım.bugün 28 günlük olduk ama çok ağlıyor.Ama annelik herşeye bedel.onu koklamak tüm yorgunluğu alıyor.Allah bu yoldaki arkadaşlarımada göstersin isteyen herkese nasip olsun.Hoşçakalın şimdilik.
inşallah canım hayırlısıyla o tekmecikleri bende hissedicem ama biraz daha vakit var... benim 13+2 sanırım 3 hafta sonra falan hissedebilicekmişim, heyecanla bekliyorum:dance: sabahları tekmeyle uyanmayı bukadar isteyebiliceğim hiç aklıma gelmezdi doğrusu kaydirigubbakcemile3 bu mükemmel duyguyu yaşattığı için Rabbime binlerce defa şükrediyorum...
şu kaynana olayınıda kafana takıp sakınnn canını sıkma güzelim... sen hamilesin ve bugünleri çok bekledin çok emek verdin, sonuna kadar tadını çıkar. gelirse gelsin boşver... sen canın ne istiyorsa onu yap . ayaklarım şişti de uzan, uykum geldi de git uyu odanda, baktın sorun çıkarıyo kaynanan " ben kendimi iyi hissetmiyorum" de odana kaç... biraz cadı gelin ol, biraz naz yap o senden çekinsin sempatiksalakcinni benim kayınvalide de problemlidir oyüzden anlıyorum seni canım...
cemre diş çıkarıyor kızlar. üst dişi patlamak üzere. ateşli geçiyor, geceleri uyumuyoruz. ne zormuş ya. daha bu ilki. ne kadar sürecek merak ediyorum. ayrıca ek gıdaya başlıyoruz hayırlısı ile. dua edin. gerçi şuana kadar verdiklerimi yedi. bakalım neler olacak? gerçekten vakit de yok yazmaya halim de...
herkesi öpüyorum...
Respi incelikle gecmis olsun..
Evet inek sutune karsi alerjisi olabiliyor bazi bebekelrin...
Anne sutu veriyorsan kesinlikle,sut urunlerinden uzak durmalisin.. Benim eltimde emziriyordu,kizinin yuzu egzeme oldu doktor ilk inek sutune karsi alerjiden suphelenmisti ve sut urunlerini yememesi gerektigini soylemisti,
Belirtiler sadece egzeme degil tabiki,alerji,egzeme,karin agrisi vs.. Hatta bazen bi cok aglayan bebeklerin aglamalarinin altinda yatan sebep inek sutune karsi olan alerjiymis..
Daha gecen gun gitmistim doktora benim oglum basindan beri cok aglayan bir bebek,bana inek sutune karsi alerjisi vardir belki,mamasinin degistirelim dedi.. Ozel inek sutune karsi alerjisi olan bebekler icin mama var,biraz daha islenmis oluyor bu mamalar ve bebege zarar vermiyorl. 3 Hafta onu deneyelim,bazi bebeklerin aglamasi kesiliyor dedi...
Yani bence sende dikkat et,eger mama takviyesi diyorlarsa bile zaten normal mamadada inek sutu var.. Ozaman ozel inek sutune alrjisi olan bebekler icin olanini vermelisin. Yoksa dahada kotu olur..