- 24 Aralık 2009
- 287
- 0
kizlar hepinize günaydin ben 3 gündür cok yogundum,bebislerim icin alis veris telasi basladi daha düne kadar hic birsey almamisdik ama dün odalarini siparis verdik,gicik oldum ya gelmesi 8 haftayi buluyor.oda icin gereken herseyi aldik yorgandan tutki yatak oyuncaklarina kadar,ne garip bi duygu herkes tek takim bakyior ve aliyor biz ikitane magzadan bi cikicimiz vardi 3 alis veris arabasi:)odalari gelip hazir olduktan sonra resimlerini cekip göstercem size...
Bide teyzeleri bizim dün gene büyük ultrasonumuz vardi ,bebeklerimle bulusduk ALLAHIMA binlerce sükürler olsun bebeklerim cok saglikliymis kizim biraz zilliye benziyor :) kardesini hep hirpalyior:)kiz 964 Gr oglan 874 GR dokto cok memnun kaldi bu kilolarindan...
bende bugüne kadar 9 kg almisim,cokmu sizce ne derseniz???
asumancım yazını okudukça bende heyecanlandım yahu zemuszemus hayırlısıyla bizde o günlere gelelim diye dua ediyorum herzaman... artık kuzularının birer odası var yani...süper bişey bu hihoyyyt Allah bütün eşyalarını tamamlayıp sağlıkla yavrularına kavuşmayı kısmet etsin tatlım... bütün cicilerinizi güle güle kullanın... bende yarın doktora gidicem kısmetse, bakalım minik kuzum nasılmış? bu defa görücekmiyiz cinsiyetini acaba yoksa yine poposunun üstüne mi oturucak yavrum :)))) canım sen 7. aydasın ikiz bebek bekliyosun 9 kilo aldım acaba çokmu diye soruyosun, ozaman ben oturup ağlamalıyım... 4. ayımız yeni bitti ben 6 kilo aldımdelikafadulden