merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir.ben malesef iyi değilim.12 gün önce bebeklerimi erken doğurmak zorunda kaldım.24+4 doğdular.birisi 4 gün yaşadı ve toprağa verdim.diğeri 12 gündür hastanede yaşam mücadelesi veriyor.ne olur bize dua edin.
Tek kelime ile psikopatım :))))))))))))))))))))))))
merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir.ben malesef iyi değilim.12 gün önce bebeklerimi erken doğurmak zorunda kaldım.24+4 doğdular.birisi 4 gün yaşadı ve toprağa verdim.diğeri 12 gündür hastanede yaşam mücadelesi veriyor.ne olur bize dua edin.
:)) araştırdım..
bunun da çaresi varmış.
bir cihaz var bu aletlere takılan radyasyon düşürücü. Joker de satılıyor gidip alıcam cep telefonu TV fön makinasına birer birer takarım artık :lepi:
hakketten pes diyorum:)) ayrıca da teşekkür ediyorum... bu bilgi benimde işime çok yaradı, sinüslerimde problem olduğu için sılak saç benim için çook sakıncalı... ama fön makinası da bu derece zararlıysa kesin kullanmalıyım...
iyi akşamlar kızlar...
dün adet oldum sonunda... birazdaha olmasaydı pat diye patlayıvericektim... bugün de doktoruma gittim. E2 ye bakıldı, bu akşamdan itibaren Lucrin+ Gonal f kullanıyorum... Karnım tam süzgeç modunda :)))
tedavimizin geri kalan adımlarından ve risklerimizden bahsetti doktorum... çok fazla yumurta oluşursa transfer bir sonraki ay a kalabilir... yada yumurtlama sürecinde karnım su toplayabilirmiş ( buna OHSS deniliyor sanırım ) bunlarıda göz önünde bulundurmamı istedi doktorum... okadar heyecanlıydım ki bugün doktorumun ne dediğini anlamakta bile zorlandım :)))
doktorumda dahil olmak üzere hepimiz çoook heyecanlıyız :))) merkezdekiler hergün mutlaka arıyor... cumartesi günü bana dergiler ve kitaplar gönderdiler :))) Şimdilik herşey yolunda, bende hergün daha iyi hissediyorum kendimi...
benden haberler şimdilik bukadar kızlar... hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.bebeğimiz hastanede adanada.bana uzak malesef.süt götürmeya gittim mi görebiliyorum.2 gün önce gittim ama öyle makinelere bağlı görüncede dayanamıyorum.daha çok küçük.%50 yaşama şansı var.kesin bişeyler söyleyemiyorlar.bugün 15.günü.çok acı bir durummuş.allahım kimseye yaşatmasın.erken doğmalarının nedeni,ölen bebeğimiz rahim ağzında yerleşmiş.plesentadan ayrılmış.zaten ara ara kanamalarım oluyordu.bu sefer malesef kanamamı durduramadılar.hayati tehlikem vardı.hatta dr um ölümden döndü demiş eşime.rahmi bile alabiliyorlarmış bu durumlarda.çok şükür ben iyiyim şimdi.allah da nasib ederse kızımız yaşar.biz eşimle elimizden geleni yaptık.içimiz bu konuda çok rahat.allahtan gelene diyecek hiçbişey yok.sizler dualarınızı eksik etmeyin bizden.hepinizden allah razı olsun.[/QUOT
Dualarımız seninle ve minik kızınla.Bu zor günleri en kısa zamanda geçirmenizi dilerim.En kısa zamanda yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşman dileğimle..
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.bebeğimiz hastanede adanada.bana uzak malesef.süt götürmeya gittim mi görebiliyorum.2 gün önce gittim ama öyle makinelere bağlı görüncede dayanamıyorum.daha çok küçük.%50 yaşama şansı var.kesin bişeyler söyleyemiyorlar.bugün 15.günü.çok acı bir durummuş.allahım kimseye yaşatmasın.erken doğmalarının nedeni,ölen bebeğimiz rahim ağzında yerleşmiş.plesentadan ayrılmış.zaten ara ara kanamalarım oluyordu.bu sefer malesef kanamamı durduramadılar.hayati tehlikem vardı.hatta dr um ölümden döndü demiş eşime.rahmi bile alabiliyorlarmış bu durumlarda.çok şükür ben iyiyim şimdi.allah da nasib ederse kızımız yaşar.biz eşimle elimizden geleni yaptık.içimiz bu konuda çok rahat.allahtan gelene diyecek hiçbişey yok.sizler dualarınızı eksik etmeyin bizden.hepinizden allah razı olsun.