Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canım allah diğer yavrunu sana bağışlar inşallah...dualarımız seninle.....

Nayi canım
ne diyorsun ...
şok oldum allah sabrını versin başınız saolsun. Minik meleğin cennette şimdi :Saruboceq:
allah diğer evladına bağışlasın onun ömrünü.. bana böyle dua etmişlerdi ben de senin için edicem. inan çok üzüldüm .. hem de çok........

nayi26 canim basin sagolsun ALLAH yardimcin olsun canim hastanedeki bebisin insallah en kisa zamanda sorunsuz bi sekilde kucana alcaksun canim...

nayi26 allah sabır versin.İnşallah diğer yavrun hayata ve size sıkıca sarılır.Çok geçmiş olsun,başın sağolsun ne diyeceğimi bilemedim.

Tek kelime ile psikopatım :))))))))))))))))))))))))

Senacığım kendine haksızlık etme.Senin yaptığın anne koruması.İnan hepimiz böyleyiz.Ben daha şimdiden araştırıp,dikkat ediyorum.Tecrübeli annemiz,sen çabuk kavradın annelik mesleğini her konuda:))))

Allahım görünce inanamadım.en son konustugumuzda sorun yoktu gayet iyiydiniz.
başınız saolsun çok üzgünüm, diğer yavrunu Allah sizlere bagıslasın
anneme de söyledım onun da duasını istedim bebeğin için :Saruboceq:

Nayi allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun...Dualarım sizinle...

:)) araştırdım..
bunun da çaresi varmış.
bir cihaz var bu aletlere takılan radyasyon düşürücü. Joker de satılıyor gidip alıcam cep telefonu TV fön makinasına birer birer takarım artık :lepi:

hakketten pes diyorum:)) ayrıca da teşekkür ediyorum... bu bilgi benimde işime çok yaradı, sinüslerimde problem olduğu için sılak saç benim için çook sakıncalı... ama fön makinası da bu derece zararlıysa kesin kullanmalıyım...

nayi başın sağolsun canım... Allah sana büyük sabır versin, diğer bebişine de hayata sıkı sıkı tutunması için güç versin... dularımız seninle nayicim... Büyük Allahım hayırlısıyla kucaklaşıp koklaştığınız günlere eriştirsin ikinizide...

iyi akşamlar kızlar...

dün adet oldum sonunda... birazdaha olmasaydı pat diye patlayıvericektim... bugün de doktoruma gittim. E2 ye bakıldı, bu akşamdan itibaren Lucrin+ Gonal f kullanıyorum... Karnım tam süzgeç modunda :)))

tedavimizin geri kalan adımlarından ve risklerimizden bahsetti doktorum... çok fazla yumurta oluşursa transfer bir sonraki ay a kalabilir... yada yumurtlama sürecinde karnım su toplayabilirmiş ( buna OHSS deniliyor sanırım ) bunlarıda göz önünde bulundurmamı istedi doktorum... okadar heyecanlıydım ki bugün doktorumun ne dediğini anlamakta bile zorlandım :)))

doktorumda dahil olmak üzere hepimiz çoook heyecanlıyız :))) merkezdekiler hergün mutlaka arıyor... cumartesi günü bana dergiler ve kitaplar gönderdiler :))) Şimdilik herşey yolunda, bende hergün daha iyi hissediyorum kendimi...

benden haberler şimdilik bukadar kızlar... hepinizi öpüyorum...

arminascim tedavin hayirli olsun ALLAHIM insallah göbegni doldurur canim....

Çok geçmiş olsun Nayicimm, başınız sağolsun, Allahım diğer bebeğine güç kuvvet versin.. Doğumu tetikleyen birşeylermi oldu ? Sebep olarak ne söylüyor doktorların ? Senin sağlığın nasıl ? İnşallah kuzucunla biranönce atlatırsınız bu zorlu süreci..

Arminas hayırlı uğurlu olsun seninde tedavin.. Nurgülün bu topiğinin tılsımı sanada bulaşsın inşallah opuyorumnanaktan

Sevgilerimle...

arminas tedavin hayırlı olsun.Pozitif sonuç almanı ve sonuna kadar sağlıkla gitmeni ,bebeğine kavuşmanı dilerim.

annelik zor zanaat şekerim :)))

hayırlı olsun allah yüzünüzü güldürsün inşallah .

ARMİNAS tedavin hayırlı olsun.........sağlıkla mutlu sona varırsın inşllh............NAYİ çok geçmiş olsun Allah yardım etsin...........Rabbim cennetteki bebeğinin ömrünü diğer yavruna versin inşllh..........dualarımız seninle..........

kızlar hepinize çoookkk teşekkür ediyorum :))) hayatımın en heyecanlı günlerini yaşıyorum... sizlerinde yanımda olduğunu bilmek daha da iyi hissettiriyor kendimi... yanımda olduğunuz için ve dualarınız için tekrar teşekkür ediyorum hepinize :))))

Nayi cim bir gelişme var ıdır ?
NE yapıyor meleğin hastaned ?
Allah yardımcınız olsun kardeşim...

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.bebeğimiz hastanede adanada.bana uzak malesef.süt götürmeya gittim mi görebiliyorum.2 gün önce gittim ama öyle makinelere bağlı görüncede dayanamıyorum.daha çok küçük.%50 yaşama şansı var.kesin bişeyler söyleyemiyorlar.bugün 15.günü.çok acı bir durummuş.allahım kimseye yaşatmasın.erken doğmalarının nedeni,ölen bebeğimiz rahim ağzında yerleşmiş.plesentadan ayrılmış.zaten ara ara kanamalarım oluyordu.bu sefer malesef kanamamı durduramadılar.hayati tehlikem vardı.hatta dr um ölümden döndü demiş eşime.rahmi bile alabiliyorlarmış bu durumlarda.çok şükür ben iyiyim şimdi.allah da nasib ederse kızımız yaşar.biz eşimle elimizden geleni yaptık.içimiz bu konuda çok rahat.allahtan gelene diyecek hiçbişey yok.sizler dualarınızı eksik etmeyin bizden.hepinizden allah razı olsun.

canım allah yardımcınız olsun
minik melek tutunsun anne babasına yaşama inşallah
kızlar çok güçlü oluyorlar Nayi cim sen umudunu kaybetme lütfen.
26+4 deysen 27 bitiyor demektir yakında. 28 de atlatınca bebişler yaşam sınırını geçiyorlar .artık tıp yaşatabiliyor onları. makinelere bağlı diye üzülme onlar sana verecek yavrunu o makinelere kötü bir şey gibi değil bir hazine gibi bakmayı dene.. Kızına ne isim verdin bilmiyorum ama yaşama bağlı, savaşçı, güçlü kuvvetli bir isim seç bence. Adıyla bin yaşasın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…