Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

nayicim canim benim ya gercekten ne diyecemi bilemiyorum ALLAh sana ve esine sabirlar versin,

Allah sabır versin nayicim.Başın sağolsun.

canım başınız sağolsun... çok üzüldüm... Allah eşine ve sana büyük sabır versin... sen yine içinden geçenleri yaz canım benim... herzaman iyi şeyler olmuyor hayatta, iyileri olduğu gibi zor olaylarıda birlikte atlatıcaz... kendine çok iyi bak...

selam kızlar...

dün yine kontrole gittim... ilacın dozunu 450 yaptık... bir tane yumiş diğerlerine göre daha hızlı gelişiyor ama onu gözden çıkartmak zorunda kaldık... çünkü ilacın dozu artınca o yumiş daha da büyüyüp kistleşicek... ama ilacın dozunu arttırmassak diğer yumişleri riske atmış olucaktık... dün akşam 450 doz yaptım bu akşamda öyle yapıcam... yarın sabah tekrar kontrolüm var ama bu defa hastanede değil merkezde olucak... merkezin en deneyimli doktoru Aret bey de durumumu değerlendiricek... sanırım yarın OPU günü belli olur hayırlısıyla... Sabah ola hayrola diyorum... yarın inşallah iyi haberler alırım koşa koşa gelip size de anlatırım... hepinizi öpüyorum... iyi hafta sonları...

ahhhhhhhhhhhhhhhh
hiç beklemiyordum
çok üzüldüm çok diyecek tek şey allahım sabrını da versin
hep burdayız arkadaşım
ne zaman istersen gel paylaşalım acısını...

sinemcim canim sagol ALLAHA sükür iyim bi agrim sizim yok sadece ellerimde uyusma var oda normal diyor doktor yoksa bi sikintim yok ALLAHA sükür,sen nasilsin bebis nasil??

sinemcim canim sagol ALLAHA sükür iyim bi agrim sizim yok sadece ellerimde uyusma var oda normal diyor doktor yoksa bi sikintim yok ALLAHA sükür,sen nasilsin bebis nasil??

iyiyim bende.artık ağırlaşıyoruz sanırım.memleketime annemin yanına gideceğim doğum için bu hafta sonu.(biraz erken ama oradaki dr'um erken gel dedi.bizim sıpa hep aşağıda duruyor.ne yapacağı belli olmaz:))Ellerimde benimde uyuşma olmuştu.normal diyor dr lar merak etme.Sen sıkıntıları ikiz olunca 2 kat fazla yaşayacaksın tabi.Aman sağlıklı olunda zaman geçiyor.İyi bak bebişlere ve kendine.

merhaba arkadaşlar hepinizin bebişi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.benim bebişimde tüp bebek ve 36. haftadayız.doğum normalde olabilirse epudural istiyorum ama bebişimizide riske atmak istemiyorum çünkü sezeryan bebekler için normale göre risk taşımıyor.gerçi allaha emanet ama yine bu düşüncelerdeyim.sizinde fikirlerinizi alırsam sevininirm.

canım aklım hep sendeydi.yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm keşke sımdı yanında olup biran sana sarılabilseydim.
bundan daha buyuk bir acı olabilecegını sanmıyorum.sana ne demem gerek onu da bilmiyorum sadece inanki çok ama çok üzüldüm
Allah sana ve ailene sabır versin canım arkadasım

henüz doktorumla bu konuyu konusmadım ama ben sezaryen istiyorum.burada cogu arkadasımız sezaryenle dogum yaptı.normal yapan bi tek serenanesi biliyorum ben.gelınce onun da senınle paylasacagı seyler olabilir.
simdiden hayırlı dogumlar dilerim

teşekkür ederim cnm haftaya doktora gidicez bakalım birde doktor ne dicek

Nayi başın sağolsun arkadaşım.Allah acını unutturacak yeni yavrular nasip etsin...
Sevecenss bebeğin hayırlı olsun.Ben de senin saydığın gerekçelerle sezeryan doğum yaptım.Ve iyiki sezeryan yapmışım dedim.Zira doğum sonrası içim boşaldı, kocaman kan pıhtıları aktı

Merhaba arkadaslar... Biz oglumla bugun aylik kontrolumuze gittik,yarin tam bir aylik oluyoruzda, oyle boyle zor zamanlarda geciyor su gibi akip gidiyor zaman.. Bir ay ne zaman olmus diyorum !?

Mama takviyesine gectim demistim sutumde sanki azalma var gibi geliyordu,4 gundur takviye yapiyordum 40-60 cc civarinda,bugun kontrolde oglumun tam 1 kilo aldigini gorduk. Cok sevindim cok iyi dediler. bilmiyorum belkide mama kullanmamda faydali olmustur . Ama sonucta hepsini mamadan almadiya ,sevindim demekki sutum yaramis oglusuma :)

Yanliz oglumun dilinin beyaz oldugunu soyledim,oda bakti ve ,ilac yazdi.Galiba anne gogusunden bebege bebektende,anne gogsune gecebiliyomus bu . Boyle birsey yasayan varmi ??

yesinler o sipayi :) aynisini doktorumda dedi canim ikiz olunca sikintilar iki kat olcak aman olsun yeterki bebislerim iyi olsun baska birsey istemiyorum,canim sende kendine cok ama cok iyi bak insallah herseyi kolaylikla atlatirsin..

yesinler o sipayi :) aynisini doktorumda dedi canim ikiz olunca sikintilar iki kat olcak aman olsun yeterki bebislerim iyi olsun baska birsey istemiyorum,canim sende kendine cok ama cok iyi bak insallah herseyi kolaylikla atlatirsin..

inşallah asumancığım hepimiz kolaylıkla atlatalım.sağlık herşeyden önemli sağlık olduktan sonra herşey geçer.

mihriban cım maşallah oğluna
bak gördün mü atlattın sen de o sendromu, allah daha iyi etsin.
bebeğin pamukçuk olmuş. sütünden geçiyor, emzirme sonrası ve önceleri göğsünü karbonatlı su ile silersen bebeğin ağzının içine daha hijyen bir şekilde meme verirsin. sakın şimdi de kalkıp eyvah ben temiz değil miyim paniği yapma emi :)) birçok annede oluyormuş bu. selamlar :))))

Sevecens epidürel sezaryen ol git paşa paşa al beebğini dön evine.
Normal doğum için söylenen birçok doğal şeylerin yanında ciddi komplikasyonlar var, ben çok cesaretli idim ama patladım sonuçta 5 ay geçti hala komplikasyonlarımdam kurutlamadım milletin kafasını şişirmemek için yazmıyorum artık ama o kadar diyorum ki çok pişmanım diye... üstelik de o kadar sıkıntı çekmiş olmama rağmen hala tam düzelmiyor, isyanlardayım ne olacak benim sonum diye ama allahtan umut kesilmez.
Karar elbette senin ama en ufak bir çekincen varsa yapma, sonra kendini suçlarsın niye ısrar ettim diye .. allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.

nayiiiii çok üzüldüm.... anlatamam. gerçekten çok ümitliydim. paylaş bence de. arminas doğr demiş. hayatta her zaman güzel şeyler olmuyor. acılarımızı da paylaşacağız. allah sana yeni evlatlar nasip etsin. canım benim. bahar dalları içindeki fotoğrafını hatırladım şimdi. umarım gelecek yıl da bahar dalları içinde yine bebeğinle poz verirsin. allah sana ve eşine sabır ve sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…