Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canım Adana baya uzak mesafede cidden.keşke orda kalabilseydin sen cok yorulacaksın cunku bu durumda. sürekli süt götürmen gerekecek
tekrar sana da çok büyük geçmiş olsun, çok ciddi bi durum atlatmıssın cidden.Allah seni ailene bagıslamıs, inşallah minik kızımızı da sizlere bagıslar.
dualarımız sizinle Nayicim

:)) araştırdım..
bunun da çaresi varmış.
bir cihaz var bu aletlere takılan radyasyon düşürücü. Joker de satılıyor gidip alıcam cep telefonu TV fön makinasına birer birer takarım artık

o programı annem de izlemiş.bebek telsizi alıcagımı biliyordu.şimdi asla izin vermiyorum bebege radyasyon yayıyormus diyor.
Sena'nın dediği aparatı arkasına taksam faydası olur belki ama annemı uzmemek adına almıycam sanırım.

tedavin hayırlı olsun canım,Allah kucagını doldursun

kızlarımıza doğdukları gün kimlik istediler hastaneden.babası cemre ve ceren olmasını istiyordu.ceren 4 gün yaşayabildi kaybettik.cemremiz 15. gününde yaşam savaşı veriyor.bana çekmişse eğer güçlüdür kızım.bugün bu durumda yaşayan çocukları araştırdım umudum arttı.inşallah benim kızımda hayata tutunacak.

nayicim maşallah gerçekten çok güçlüsün canım Allah sabrını ve gücünü arttırsın inşallah ve herzaman böyle güçlü kal... inşallah kızın da sana benzer dediğin gibi ve çok güçlü olur hayata sımsıkı tutunur... sende çok büyük bir tehlike atlatmışsın canım çok geçmiş olsun... bizde dualarımızla yanındayız canım... kendine çok çok iyi bak...

nayiii neler yaşamışsın canım benim. kaç gündür giremedim yeni gördüm. canım benim allah bağışlasın cemreni. ceren için içim yandı, senin iyi olman cemrenin hayatta olması teselli oldu. allah sizleri korusun.
metanetli olman ne güzel canım.

dua edeceğim bu gece kızımız için. inşallah bir kez daha annesine tutunur.

arminas canım kendimi gördüm yazdığın mesajda. ben de eçen yıl bu zamanlar aynı heyecanı taşıyordum. ne kadar güzel. maşallah sana. allah olumlu hayırlı sonuçlar versin canım.

senacım bu radyasyondan kaçınmak pek mümkün değil bence. bence bunlara pek takılmamak lazım.

biz de bugün itibariyle 82. günümüzü bitirdik. gezmelere başladık pazardan bu yana. park bahçe dolaşıyoruz kızımla. valla dışarı çıkmak iyi geldi. mağaradan çıkmış gibi hissettim kendimi. güneş bile gözümü aldı önceleri. bahar gelmiş geçiyor bile. senacım senin dediğin gibi bakım felan sıfır. kuaföre gitmeye vakit yok kardeş. nasıl olacak bilmiyorum. orman kaçkını gibi dolaşıyorum ortalıkta... eyvahedigeldismile

kızlar ben nerede hata yaptığımı buldum. bebek işinin bu kadar zor olduğunu bilemedim. gebelik boyunca anı yaşamak için gebeliğime odaklandım. hiç doğum sonrasını düşünmedim. pek okumadım. o zaman okurum dedim. ama inanın kafayı kaşımaya vakit olmuyor. herşeyi gebelikte okuyun araştırın. son bir aya bırakmayın benim gibi. derya deniz sorun ve çözümü var. herşeyi okuyun. sonra hiç zaman olmuyor. bugün cemreye dedim ki kızım bizim altımızda bez yok, biz tuvaletegitmek zorundayız. ama bana yine de bağırarak cevap verdi. altıma yapacaktım az daha... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
arminas canım kendimi gördüm yazdığın mesajda. ben de eçen yıl bu zamanlar aynı heyecanı taşıyordum. ne kadar güzel. maşallah sana. allah olumlu hayırlı sonuçlar versin canım.

opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim Nurgülcüm... inşallah herşey yolunda gidicek ve güzel sonuca ulaşıcaz bizde... şimdilik kendimi bu şekilde olumlu sonuca hazırlıyorum ki stresim en az seviyede kalsın... ama beklediğimiz gibi olmasa da Allah böyle kısmet etmiş demek ve yolumuza devam etmek zorundayız... Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin. sanırım en güzel dua bu.:Saruboceq: Güzel kız Cemre yi benim için öp olurmu :ecrin_bebek:

koptum burda bwe dünür :)))
bunları ve benzer yaşadıklarımızıı artık www.senabaran.blogcu.com da yazıyorum..
artık hayat ne verirse kısmetimize :)))

Nayi cimmm
Cemren uzun ömürlü ana babasının kıymetyini bilen güçlü sağlıklı bir bebek olsun gelsin yuvanıza inşallah.. allah yardımcınız olsun.

baby... bende kac gundur cikiyorum valla,oglum zaten evde durmuyor bu gidisle sokak surtugu gibi olacaz,cunki evden cikar cikmaz susuyor temis hava iyi geliyor galiba :)) Bi disari ciktimi,rahat 4-5 saat uyuyor,helede karni tok cikardiysam degmeyin keyfine.

Bu aralar sutum azaldi gibi,yada oglum obur oldugu icin yetmiyor ona,aslinda duyuyorum lik lik yutuyor ama oglumy memeden almama ragmen hala araniyor,agliyor huzursuz oluyor,onun icin mama takviyesine basladim gunde 2-3 defa. Once kendi gogsumu veriyorum daha sonra 60 cc mama veriyorum bu sekilde zaptediyorum ancak. Yanliz mamadan dolayi kramplari biraz cogaldi gibi,onada bi cozum buldum ozel krampli bebekler icin bi mama buldum herkes cok memnun oldugunu soyluyor onu deneyecegim. Insallah sutum kesilmez bu sekilde,cunki eskisi gibi emzirmeye devam ediyorum. sadece ek olarak hemen arkasina mama veriyorum. oda her defasinda degil..

Napiyim baya mucadele etttim,vermemek icin ama baktim hem ben hem oglum yipraniyor,pes ettim cunki mutsuz bi anne ve bebek olmak istemiyoruz. Pazartesi gunu ne kadar kilo almis gorecegiz ins.

Sena,senin oglus nasil oldu ? dislerinden hala rahatsizmi??

Nayi bu arada basin sagolsun,insallah diger kizin sana ve hayata simsiki tutunur.. Allahim onun acisini yasatmasin insallah sag saglim kurtulursunuz ..

Sena masallah senin oglus cok tatli gorunuyor ya fotoda Rabbim nazarlardan saklasin insallah sacli basli suna bak ya:))) buyuk bi resmi yokmu koysan yakindan gorsek..B]

canim ALLAH yardimcin olsun insallah bebisini en kisa zamanda kucana alcaksin ve misss kokusunu icine cekeceksin,dualarimiz minik kizin icin canim ...

iyi akşamlar kızlar...

bugün kontrole gittim birazcık üzüldüm sanki... aşılamada en düşük dozda gonal f kullandığım halde 4 tane çok güzel yumişim oluşmuştu... şimdi her gece 300 kullandığım halde sadece 8 tane yumişim var...

ister istemez yüzüm buruştu tabii bunu duyunca ama doktorum sağolsun yarım saat dil döktü üzülmemem için... sonra baktım ki doktorumda çok üzülüyor en iyisi toparlanmak dedim kendi kendime...

bunada şükür tabii 8 yumiş te iyi ama biz 20-25 hesabı yaparken 8 i görmek üzdü beni...

bu durumun bir benzeri de transfer planları yaparken yaşanmıştı... 3 transfer ederiz derken yeni yasa sağolsun 1 e düştük... bütün bunlar üst üste gelince de kendimi biraz şanssız hissettiriyor bana...

bugün birazcık buruk bir gün oldu benim için ama yarın daha iyi olurum eminim... yarın tekrar kontrolüm var, yeni haberlerimide yarın anlatırım size...

hepinize tekrar iyi akşamlar...

Arminas.... uzulme bence,cunki onemlio lan kaliteleri. Ve soyle dusun,nasipte varsa 1 taneylede olacaktir insallah, hakkinda hayirlisi olsun. Insallah hersey yolunda gider,kendini stresse sokma sakin bunlar kafana takma. Allah OL dedikten sonra,ne olursa olsun hicbirsey engel olamaz..

arminas canim benim bencede hic üzülme bende 15-20 yumaos beklerken benimde 8 tane oldu ama bak simdi ikizlerim benimle önemli olan kactanesi degilki canim 1 tane bile yeterli bunu sende biliyorsun,moralini bozma insallah sende anne olarak bu sayfaya güzel haberini verceksin...

merhaba arkdaşlar.herkesin iyi olmasını diliyorum.ben malesef diğer bebeğimizide kaybettik.bu çok çok zor bir acıymış.allahım kimseye yaşatmasın.anlatıp kimseyide üzmek istemiyorum.ama başından bu yana herşeyimizi sizlerle paylaştım.hepinize ayrı ayrı teşekür ediyorum.

Nayi canim,buyuk bi imtihandan geciyorsun, acini tahmin bile edemiyorum Rabbim peygamber sabri versin sana insallah. Cok uzuldum ... Allahim acini tez zamanda unuttursun insallah.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…