arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.bebeğimiz hastanede adanada.bana uzak malesef.süt götürmeya gittim mi görebiliyorum.2 gün önce gittim ama öyle makinelere bağlı görüncede dayanamıyorum.daha çok küçük.%50 yaşama şansı var.kesin bişeyler söyleyemiyorlar.bugün 15.günü.çok acı bir durummuş.allahım kimseye yaşatmasın.erken doğmalarının nedeni,ölen bebeğimiz rahim ağzında yerleşmiş.plesentadan ayrılmış.zaten ara ara kanamalarım oluyordu.bu sefer malesef kanamamı durduramadılar.hayati tehlikem vardı.hatta dr um ölümden döndü demiş eşime.rahmi bile alabiliyorlarmış bu durumlarda.çok şükür ben iyiyim şimdi.allah da nasib ederse kızımız yaşar.biz eşimle elimizden geleni yaptık.içimiz bu konuda çok rahat.allahtan gelene diyecek hiçbişey yok.sizler dualarınızı eksik etmeyin bizden.hepinizden allah razı olsun.
:)) araştırdım..
bunun da çaresi varmış.
bir cihaz var bu aletlere takılan radyasyon düşürücü. Joker de satılıyor gidip alıcam cep telefonu TV fön makinasına birer birer takarım artık
kızlar hepinize çoookkk teşekkür ediyorum :))) hayatımın en heyecanlı günlerini yaşıyorum... sizlerinde yanımda olduğunu bilmek daha da iyi hissettiriyor kendimi... yanımda olduğunuz için ve dualarınız için tekrar teşekkür ediyorum hepinize :))))
kızlarımıza doğdukları gün kimlik istediler hastaneden.babası cemre ve ceren olmasını istiyordu.ceren 4 gün yaşayabildi kaybettik.cemremiz 15. gününde yaşam savaşı veriyor.bana çekmişse eğer güçlüdür kızım.bugün bu durumda yaşayan çocukları araştırdım umudum arttı.inşallah benim kızımda hayata tutunacak.
arminas canım kendimi gördüm yazdığın mesajda. ben de eçen yıl bu zamanlar aynı heyecanı taşıyordum. ne kadar güzel. maşallah sana. allah olumlu hayırlı sonuçlar versin canım.
biz de bugün itibariyle 82. günümüzü bitirdik. gezmelere başladık pazardan bu yana. park bahçe dolaşıyoruz kızımla. valla dışarı çıkmak iyi geldi. mağaradan çıkmış gibi hissettim kendimi. güneş bile gözümü aldı önceleri. bahar gelmiş geçiyor bile. senacım senin dediğin gibi bakım felan sıfır. kuaföre gitmeye vakit yok kardeş. nasıl olacak bilmiyorum. orman kaçkını gibi dolaşıyorum ortalıkta... eyvahedigeldismile
kızlar ben nerede hata yaptığımı buldum. bebek işinin bu kadar zor olduğunu bilemedim. gebelik boyunca anı yaşamak için gebeliğime odaklandım. hiç doğum sonrasını düşünmedim. pek okumadım. o zaman okurum dedim. ama inanın kafayı kaşımaya vakit olmuyor. herşeyi gebelikte okuyun araştırın. son bir aya bırakmayın benim gibi. derya deniz sorun ve çözümü var. herşeyi okuyun. sonra hiç zaman olmuyor. bugün cemreye dedim ki kızım bizim altımızda bez yok, biz tuvaletegitmek zorundayız. ama bana yine de bağırarak cevap verdi. altıma yapacaktım az daha... kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Canım dediğin gibi bahar geldi geçiyor bile, her fırsatta al kızını dışarı çık... hatta fırsat olmasa bile... temiz hava ikinize de iyi gelir... kısmet olurda hamile kalırsam siz bana söylersiniz hangi kitapları okumam lazımsa alır hepsini okurum benhihoyyyt konu ne olursa olsun bilinçli olmak gerekiyor... hele ki annelik söz konusu ise, oldukça bilinçli olmak lazım a.s son cümleni okurken koptum gülmekten :roflol: sanada büyük boy bezlerden alalım Nurgül kızında sende rahat edersin :roflol:
biz de bugün itibariyle 82. günümüzü bitirdik. gezmelere başladık pazardan bu yana. park bahçe dolaşıyoruz kızımla. valla dışarı çıkmak iyi geldi. mağaradan çıkmış gibi hissettim kendimi. güneş bile gözümü aldı önceleri. bahar gelmiş geçiyor bile. senacım senin dediğin gibi bakım felan sıfır. kuaföre gitmeye vakit yok kardeş. nasıl olacak bilmiyorum. orman kaçkını gibi dolaşıyorum ortalıkta... eyvahedigeldismile
kızlar ben nerede hata yaptığımı buldum. bebek işinin bu kadar zor olduğunu bilemedim. gebelik boyunca anı yaşamak için gebeliğime odaklandım. hiç doğum sonrasını düşünmedim. pek okumadım. o zaman okurum dedim. ama inanın kafayı kaşımaya vakit olmuyor. herşeyi gebelikte okuyun araştırın. son bir aya bırakmayın benim gibi. derya deniz sorun ve çözümü var. herşeyi okuyun. sonra hiç zaman olmuyor. bugün cemreye dedim ki kızım bizim altımızda bez yok, biz tuvaletegitmek zorundayız. ama bana yine de bağırarak cevap verdi. altıma yapacaktım az daha... kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.bebeğimiz hastanede adanada.bana uzak malesef.süt götürmeya gittim mi görebiliyorum.2 gün önce gittim ama öyle makinelere bağlı görüncede dayanamıyorum.daha çok küçük.%50 yaşama şansı var.kesin bişeyler söyleyemiyorlar.bugün 15.günü.çok acı bir durummuş.allahım kimseye yaşatmasın.erken doğmalarının nedeni,ölen bebeğimiz rahim ağzında yerleşmiş.plesentadan ayrılmış.zaten ara ara kanamalarım oluyordu.bu sefer malesef kanamamı durduramadılar.hayati tehlikem vardı.hatta dr um ölümden döndü demiş eşime.rahmi bile alabiliyorlarmış bu durumlarda.çok şükür ben iyiyim şimdi.allah da nasib ederse kızımız yaşar.biz eşimle elimizden geleni yaptık.içimiz bu konuda çok rahat.allahtan gelene diyecek hiçbişey yok.sizler dualarınızı eksik etmeyin bizden.hepinizden allah razı olsun.