dünürrrrr dünürrr
senin kız yani benim gelin bayağı dişli mi çıktı ne hiç ortalarda yoksun..
gaz sorununda bir düzelme oldu mu canım ?
çözüm şu :
1) 6 ay süt verilecek veyahut sütün bizi bıraktığı noktaya kadar rejim mejim kilo milo düşünülüp sinir bozulmayacak.
2) Bundan sonra seni çok katı rejim beklediğinden ne kadar canın tatlı çekiyorsa şimdi yenilecek, sornra bulamazsın yemeye nasılsa
3) 6 ay dolunca günde 3 lt su içmeye devam ama bol yürüyüş ve ızgara et salata ağırlıklı un ekmek şeker tatlı sıfır bir diyete girilecek
başka da bir yolu yoktur şekerim katlanıcaz el mecbur :sinifsinif:
evet gelinin çok dişli çıktı sempatiksalakcinni
şekerim dünürüm tuvalete gidemiyorum sen ne diyorsun. yemeği kucağımda tek leimle yiyorum. kayınvalidemler vardı onlar da gitti.
arminas gibi benim kayınvalidem de aslında iyi birisi ama herşeye karışıp bunaltıyor. aynen arminas ben de kavururum o ıslat der. bir süre sonra bunlarbirikince sinir bozucu oluyor. alsanaalsanasmile
neyse kızımla baş başayız senacığım zor oluyor ama bir gülüyor alıp içime sokasım geliyor. maşallah çok tatlılar. allah çaresiz dert vermesin. gaz sorunu devam ediyor. ilacı veriyorum doktordan habersiz. o verme boşver aldırma ağlasın dedi. ben dayanamıyorum.
geçecek inşallah fön makinesını göbüşüne tutup ısıtıyorum ve masaj yapıyorum biraz rahatlıyor. ama ayaktadolaştırmaktan helak oldum bugün.
bir de sürekli, emerek omzumda uyumak istiyor. uyuyor uyanamdan meme arıyor emdiriyorum yine uyumaya devam ama omzumda kıpırdasam basıyor çığlığı. bu da gazdan sanırım. bacağımı çekmeden 2 saat tutuyorum omzumda.
akşamları de helak oluyorum. girmeye halim kalmıyor. eee eşim de ilgi bekliyor. o da çok çalışıyor. ben hep yorgun bir akşamımız var bir de internete girmim diyorum. bu akşam işivar da fırsat bu fırsat diyip girdim.
yaa ben hep çocukları çok severdim bu kadar zor olduğunu hiç bilmezdim. allahaşükür yine de.
senacığım rejim önerilerine katılıyorum. o zaman yemeye devam bu durumda... cokacimcoook
artık kaç kilo olursamhiçbir kıyafetime olmuyorum. tekrar 3 bedene girmme bir hayal. ben tedavide çok almıştım. onları vermek hayal sanırım.
neyse cemrenin peşinde koştururken zayıflarım belki ilerleyen aylarda. sen de doruğun peşinde koşuyorsun. ayrıca fotolarda gayetiyi görünüyorsun.
ben bir süre daha foto çektirmicem eyvahedigeldismile
sevgiler herkese.