Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

respicim tabiki burda olurum canim :)) ALALH bize sabir versin...benimki simdi´den bile basladi yaww ben bilmiyorum sanki benim icin neyin iyi neyin kötü oldunu...
Türkiyedeyken o tedavi sürecinde yapmadi kalmadi simid gelmis bana hal hatir soruyor delli olcam yaaa....

Sadece bizde yokmus bak o sorun baby bile destek ata bilcek bize...guclubacismile

kızlarr bu guruba benide alırmısınızhihoyyyt

5 yıllık evliyim ve tam 5 yıldır kayınvalidem pilavı ıslatarak yapmam için baskı uyguluyor...
bende inadına kavurup yapıyorumlülülülülülü

yahu pilav işte nasıl yaparsan yap pilav bu... kaç şekli olabilirki... ama yok illaki onun dediği olucak... bu komik bir örnek olduğu için yazdım. daha bunun gibi neler var bizde...

düşünüyorum da onlar da bu zamanları yaşadı... özellikle benimki kaynanamdan çok çektim diye anlatır heryerde.... e şimdi sen neden bana çektiriyosun ozaman delikafadulden

arkadaşlar soğolun geçmiş olsun dilekleriniz için..............RESPıCıM sanada geçmiş olsun aman ishal ihmal edilmez çok dikkat et kendine .........ve tabi bütün hamiş arkadaşlar..............ben daha iyiyim çok şükür...........bol bol ıhlamur kışburnu içiyorum............ARMıNASCIM türk kadınının geninde varmış kendisi kaynanasından çekerse illa gelininede çektirirmiş ))) napsak bu kaynanaları bilmemki.........ama ben şikayet etmeyeyim ya Allah razı olsun benimki iyidir..........gerçi bazen çok bunaltıyo ama olsun o kadar.......e adı üstünde kaynana.............ay kızlar bizde kaynana olursak böyle şeyler yaparmıyız acaba ...........yok ya bizler iyi oluruz yapmayız........))

aman aman Allah korusun :))) cadı kayınvalide çok kızlar... siz cici kayınvalide olun... :)))

evet gelinin çok dişli çıktı sempatiksalakcinni

şekerim dünürüm tuvalete gidemiyorum sen ne diyorsun. yemeği kucağımda tek leimle yiyorum. kayınvalidemler vardı onlar da gitti.

arminas gibi benim kayınvalidem de aslında iyi birisi ama herşeye karışıp bunaltıyor. aynen arminas ben de kavururum o ıslat der. bir süre sonra bunlarbirikince sinir bozucu oluyor. alsanaalsanasmile

neyse kızımla baş başayız senacığım zor oluyor ama bir gülüyor alıp içime sokasım geliyor. maşallah çok tatlılar. allah çaresiz dert vermesin. gaz sorunu devam ediyor. ilacı veriyorum doktordan habersiz. o verme boşver aldırma ağlasın dedi. ben dayanamıyorum.

geçecek inşallah fön makinesını göbüşüne tutup ısıtıyorum ve masaj yapıyorum biraz rahatlıyor. ama ayaktadolaştırmaktan helak oldum bugün.

bir de sürekli, emerek omzumda uyumak istiyor. uyuyor uyanamdan meme arıyor emdiriyorum yine uyumaya devam ama omzumda kıpırdasam basıyor çığlığı. bu da gazdan sanırım. bacağımı çekmeden 2 saat tutuyorum omzumda.
akşamları de helak oluyorum. girmeye halim kalmıyor. eee eşim de ilgi bekliyor. o da çok çalışıyor. ben hep yorgun bir akşamımız var bir de internete girmim diyorum. bu akşam işivar da fırsat bu fırsat diyip girdim.

yaa ben hep çocukları çok severdim bu kadar zor olduğunu hiç bilmezdim. allahaşükür yine de.

senacığım rejim önerilerine katılıyorum. o zaman yemeye devam bu durumda... cokacimcoook
artık kaç kilo olursamhiçbir kıyafetime olmuyorum. tekrar 3 bedene girmme bir hayal. ben tedavide çok almıştım. onları vermek hayal sanırım.
neyse cemrenin peşinde koştururken zayıflarım belki ilerleyen aylarda. sen de doruğun peşinde koşuyorsun. ayrıca fotolarda gayetiyi görünüyorsun.
ben bir süre daha foto çektirmicem eyvahedigeldismile

sevgiler herkese.

ah baby cim bizim kızçelerin huyu ne kadar benziyo.........benimkide hep emerek uyumak istiyo........emmediği zamanda kucak istiyo...........akşama kadar evin içinde volta atıyoruz........neyse bunlar şikayet değil tatlı yakınmalar olsun........buna şükür napalım...........büyüdükçe düzelirler inşllh..........

Kizlarr ayni sorunlar bendede var,bazen oglum hic durmuyor ve ben yemek bile yiyemiyorum,tek elimle haletmeye calisiyorum> Hamd olsun bu bi kac gundur,uykusu iyi ama gunduzleri genelde aktif geceleri mesela saat gibi uyudugu zaman saat 5-6 ya kadar uyuyabiliyor. Ama gunduzde fazla uymuyo gibi.

Burdayım babycim.Ben de hafza gibi nezle oldum.Dün dr. ile konuştum bana bebeğe nezlenin geçmemesi için maske takmamı bol bol ellerimi yıkamamı önerdi.Emzirirken nezle için ilaç kullanılamayacağını söyledi.Aman siz dikkat edin salgın var bu aralar.
Senacım Doruk un dr. kim?Memnun musun?
Bu arada yarın 40 günlük olucağız.Niyeyse içim içeme sığmıyor.
Kaynanalardan konuşmuşsunuz, bizimkiler bebeğin doğacağı günlerde umreye gittiler haftaya yani kırkımız çıktıktan sonra bebek görmeye gelecekler.İnsan bu duruma üzülüyor.Ama diğer taraftan da o sıkıntılı günlerimde iyi ki gelmediler kalplerini kırardım diye düşünüyorum.
Herkesi çok öptüm...

kızlar hepiniz uykusuz ve yorgunsunuz... yazdıklarınızı okuyorum da, sanki ben anne olsam hiç uykum gelmez, bebişimi bi koklasam bütün yorgunluğum geçer gibi geliyo bana :))) eminim sizde doğum yapmadan önce benim gibi düşünmüştünüz :))) ama dünya ya geldikleri zaman öyle olmuyor tabii...Allah hepinizin yardımcısı olsun, sabır ve kuvvet versin... Allah bu tatlı yorgunluğu yaşamayı bana ve isteyen herkese kısmet etsin inşallah... bebişlerinizi ve sizi kocaman öpüyorum...

SANAL ALEMıN EN POZıTıF ANNELERıNE SEVGıLERıMLE....
K.K SıZıNLE GURUR DUYUYOR :)))))))))))

Arminas bitirdin beni be canım KK sizle gurur duyuyor dedin ya..
inan aslımı görsen bizim sitede çalıuşan yardımcı hanımlar benden bakımlı şu an :))))))))))))))))))
Nurgülü çok iyi anlıyorum yaşadım bire bir, görünen o ki Esel Muallimi saymazsak sizden en önce olan benim. çoğunu atlattım ben bunların bugüne bugün paşam 5. ayının içinde.. hele ilk 2 ay karabasan gibiydi o zamanları atlatınca diğer aylar bana hafif geldi bile diyebilirim.. Gaz durumları geçecek, ama ana kucağında devamlı kalmak isteği kalacak, zira onu unutmuyor bu veletler....

Hafza ve Toprak cım sizlere de geçmiş olsun, bol bol nane limon ıhlamur için toparlanmak lazım bahar geldi ayol ne nezlesi şimdi zamanı mı :))))))))))))

Toprak cım özelden sana doktorumuzun adını yıolluyorum. Nişantaşında muayenehanesi var bildiğim kadarı ile de ücreti özel hastanedekilerle aynı gibi.

Hepinizi öpüyorum

cemrecik şuan dizimde uyuyor. ben de sıkıldım nete girdim. geçmişolsun toprak. bak nasıl geçti zaman. bizim bugün 78.günümüz. dün gaz açısından kötübirgündü. inşallah biran önce geçer. fön makinesini karnına tutmak işe yarıyor.

hafzacım evet kızlar benziyor. buna da şükür. 3 aylık olunca geçer diye ümit ediyorum. bir haftadır günüz uyuyor allahtan. ama ya dizimde yaomzumda. kilosudaarttıkçataşımak zorlaştı. allah işimizi kolaylaştırsın.

sena sizin gaz kısa sürmüş. bizimki de bir bitse.

ankarada da havalar ısındı. yarın ilk gezmemize çıkıcaz inşallah.guclubacismile

kızlar biliyorsunuzdur belki ama,geçtiğimiz hafta içinde doktorum programında radyasyon onkolojisinden bir prof.dr ve 2 makine mühendisi konuktu.Radyasyon yayan makinelerden bahsetti ve canlı ölçümler yaptılar.Fön makineleri azar azar bile ölçmüyor,birden ölçüm cihazı tavan yapıyor.Çok fazla radyasyon yayıyormuş,aman dikkat.Onun yerine ılık termoforları deneseniz faydası olmazmı?Ben duyduktan sonra çok endişelendim.Birde telsiz telefonlar acayip zararlıymış.

ayyyy SENA çok hoşsun nerden aklına geliyor bu laflar..........ama cidden bende aynı durumdayım..........kendime ayırcak hiç vaktim yok ..........inan yemeğimi bile zor yiyorum.......vayyy arkadaş.........bıcırıkların bize ettiğine bak...........))).......aman aman onlar sağlıklı olsunda varsın biz biraz bakımsız olalım............çok çok iyi anladığım birşey varki analık asla emeksiz olmazmış ve inanılmaz fedakarlık istermiş.......annem zaten her zaman başımın tacıydı ..........ama kendim anne olalı bi başka seviyorum annemi...........bak diyorum kendi kendime işte annende seni büyütürken aynı zorlukları çekti...........Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..........:Saruboceq:

geçmiş olsun arkadaşım.dikkat etmek lazım ama dediğin gibi pek çok kişiden duyuyorum salgın varmış.aman iyi bak kendine...
tesekkur ederim sinemcim a.s.
saolasın canım a.s. hamilelik boyunca kabızlık sorunu yasamısken bu nerden cıktı sımdı demiştim ama gecti çok şükür
hafza respi geçmiş olsun kızlar.

birkaç sayfa geriye doğru okuamaya çalıştım sonra pes ettim. baya kaynatmışsınız. kaynana espirilerine çok güldüm. ben de katılabilirim :)....
tesekkurler nurgulcum a.s. valla kayım kayım kaynanaları kaynattık da umarım dogum sonrası arada kaynayan biz olmayız

Gözde cim ishal muhtemelen değil kesin Magnezyumdan bak sööliyim
onu bir süre kesmek lazım sonra günde tek doz ile devam etmeli, bende ancak öyle geçti o ishal..
yaw ne diyim gene bildi işte boshayallersmile
senacım gecti cok şükür magnezyumdan dolayı olmus ilacı bıraktıgımın 3. gunu gecti
tamam o zaman yakın zamanda bi dernek kuralım.kaynanayı kazanda kaynatanlar dernegi aklinialirimsmile
demek genlere bile el attı bu kaynanalar maşallah
tesekkur ederim canım sımdı daha iyiyim a.s.

toprakcım gecmiş olsun.bir an önce yaz gelsın artık da kurtulalım bu gripten nezleden valla
canım bence sanslısın hiç niye erken gelmediler fakan diye düşünme,bence en dogrusunu yapmıslar a.s

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bitirdin kızım beni, ben mahvoldum desene (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ılık termofor da ne af buyur cahilliğimi ?????????????????????????

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bitirdin kızım beni, ben mahvoldum desene (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ılık termofor da ne af buyur cahilliğimi ?????????????????????????

tatlım bak bunu söyleme ne cahilliği,sen aramızdaki en bilgili kişisin şuanda.Sıcak su torbaları varya onlardan kullanabilirsiniz diye düşündüm.ama ben programı izledikten sonra inan saçımı bile gündüz kendi haline kurusun diye bırakıyorum.çamaşır makinesi sıkma durumunda,mikrodalga fırın çalışırken yanında durmamak gerekiyormuş.evdeki elektrik prizleri bile radyasyon yayıyor.Fakat inan fön makinesi inanılmazdı.Yazık miniklere.

:)) araştırdım..
bunun da çaresi varmış.
bir cihaz var bu aletlere takılan radyasyon düşürücü. Joker de satılıyor gidip alıcam cep telefonu TV fön makinasına birer birer takarım artık :lepi:

:)) araştırdım..
bunun da çaresi varmış.
bir cihaz var bu aletlere takılan radyasyon düşürücü. Joker de satılıyor gidip alıcam cep telefonu TV fön makinasına birer birer takarım artık :lepi:

Tek söylenecek şey süpersin...............

merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir.ben malesef iyi değilim.12 gün önce bebeklerimi erken doğurmak zorunda kaldım.24+4 doğdular.birisi 4 gün yaşadı ve toprağa verdim.diğeri 12 gündür hastanede yaşam mücadelesi veriyor.ne olur bize dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…