kanamam yok canım dr da yat falan demedi ama etrafımdakiler beni korkutuyor eşim annem babam bile sakın çıkma dışarı kesinlikle iş yapma eğilmeme bile izin vermiyorlar iyice şiştim 2 aylık olduk 5 aylık zannediyorlar şişmekten ay bende artık düştü düşecek psikolojisiyle yaşıyorum dr mada sordum tüp hamileliği normal hamilelik gibimi diye yok dedi dikkat edilmesi gerekiyormuş farklı dedi hayırlısıyla şu 1 ayıda atlatsaydık :bbo:
canım her hamilelikte olduğu gibi tabiiki dikkat etmek gerekir belli şeylere... ağır kaldırmamak gerekir, yediklerine dikkat eemek lazım, hoplamak zıplamak yok... kısacası ağır aktivitelerde bulunmaman lazım. zaten sende bunları biliyorsun. Ama gözünü seviyim öyle düştü düşücek psikolojisine girme herşeyden tehlikelisi stres bu işlerde... Allah yazmamış olsun kötü şeyleri getirme aklına... kötü bişey olucaksa sen bütüngün de yatsan olur... ama sen kötüsünü değilde iyisini düşün iyi olsun. Bak çok şükür ki hamilesin tadını çıkar... başkada hiçbirşeyi kafana takma sen... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...
arkadaşlar bana yardımcı olun 2 aylık hamileyim hep sırtüstü yatıyorum genelde tüp bebek düşükle sonlanıyormuş öyle duydum çok korkuyorum tüp bebek normal hamilelik gibi değilmi ne yapmalıyım yardımcı olun 2 aydır hastane dışında çıkmıyorum kafayı yicem evde delikafadulden
inşallaahhhh canım benim :)))) Nurgül doğuma giderken asuman ve benimde adımı öylemişti...Asuman hamile çok şükür, İnşallah benimkide tutar da gelenek ve pozitiflik tam anlamıyla devam eder :)))
kanamam yok canım dr da yat falan demedi ama etrafımdakiler beni korkutuyor eşim annem babam bile sakın çıkma dışarı kesinlikle iş yapma eğilmeme bile izin vermiyorlar iyice şiştim 2 aylık olduk 5 aylık zannediyorlar şişmekten ay bende artık düştü düşecek psikolojisiyle yaşıyorum dr mada sordum tüp hamileliği normal hamilelik gibimi diye yok dedi dikkat edilmesi gerekiyormuş farklı dedi hayırlısıyla şu 1 ayıda atlatsaydık :bbo:
respicim o konu cok ince konu :)) gercekten dertlescek birileri gerekecek bu teklifi etdinie pisman olma:))) benimki kadar kimse olmamaz bak :)))
arminas ben lucrin kullanırken 10.gün dr a gitmiştim.tedaviyi danışmak için.dr muayene etti ve ben hamileydim.lucrinin zararı olmuyor canım.ayrıca lucrin kullanırken hamile kalan çok kişi oluyormuş.stres devreden çıkıyor bence ondan dolayı.nasılsa tedavi oluyoruz diye kafaya takmıyoruz.hayırlısı olsun hakkında.
zevkli hatunsun vesselam vereliniortakaaa hemen koyuvereyim oğlunun ismini ERıM :))
er kişi erkek kişi , :)=)))))
işte budur.sadece agır kaldırma,yuksege uzanma ve de cok sıcak ve uzun süreli banyo yapmamaya dikkat et.bir de bol su içsaol canım haklısın ya biraz fazla endişeleniyorum sanırımeyvahedigeldismile bundan sonra bebişim için stres yapmicam rahat olucam inşallah hayırlısı olsn bakalım :CüvCüv:
bana da yardım lazım oldugunda sen de burada ol ama eyvahedigeldismilerespicim o konu cok ince konu :)) gercekten dertlescek birileri gerekecek bu teklifi etdinie pisman olma:))) benimki kadar kimse olmamaz bak :)))
Allaha sükür ben tüm eksiğimi aldım sayılır.bi aventin göğus ucunu almadım.gerek olmayabilir iki göğüs ucum da dısarıda cunku benım.sorun olursa bizimkilere aldırırım diye düşündüm.bebek arabasının da siparişini verdik nihayet.senın tavsiye ettiğin travel seti alıcaz.bu sene pembe rengini de cıkartmıslar bayıldım.Kızlar
aslında bus orum hamileliğinin son aylarını yaşayanlara ama sizde isterseniz size de yollarım.
Benim elimde 2 kutu açılmamış Magnezyum Diasporal var, 1 kutu da EFA 1200 omega vitamini ayrıca 1 kutu açılmamış Avent marka silikon göğüs ucu da var, emzirirken tahriş veyara olmayı önleyen. 1 tane de hiç açılmamış yenidoğan emziği Chicco isteyen olur mu ?
Biz bunları hiç kullanmadık fazla fazla almışım yazık bende durmasın boşuna biri faydalansın istiyorum. ısteyene kargo ile yollarım.
merhaba arkadaşlar..........maşallah herkesler iyi..........ben grip oldum , birazda bahar yorgunluğu yani bayağı halsizim ...........kızçeme geçer diyede diken üstündeyim.............bugün biraz burnu aktı inşllh geçmeden atlatırız...........hepinizi öptüm.........
zemuszemus
kızlar ben de son 2 gundur söylemesi ayıp ishal olmustum.ateş yada halsızlık yoktu ama malum su kaybediyordum sürekli
bu sabah da devam edince hastaneye gittim.serum verdiler bir de reflor diye bi ilaç verdiler yolladılar.benımkı enfeksıyon değil gerci öyle olsaydı antibiyotik tedavisi baslanırdı ama bu sıralar ishal salgını varmış.özellikle hamileler dısarıdan yiyecek almamaya calısın.hijyene 2kat özen gösterin.Allah korusun su kaybı cok kötü sonuclar dogurabilir bizler için.
benımkı muhtemelen magnezyum yuzunden oldu.gunde 3 doz demir surubu üstüne de 2 doz magnezyum benı zorladı sanırım
canim benim insallah sende bu tedavinde umuduna kavusacaksin,her gece ve sabah yatarken dua ediyorum ALLAHIM hepimizi görsün...
Hepinizin degeri cok farki nurgülün dedi gibi bu sayfada ayri bi güzelik ve enerjiiiiiiii var insallah bu sayfayi okuyan ve yazan herkesin göbüsleri bebeklerle dolar...
Hepiniz öpüldünüz...
kızlar ben de son 2 gundur söylemesi ayıp ishal olmustum.ateş yada halsızlık yoktu ama malum su kaybediyordum sürekli
bu sabah da devam edince hastaneye gittim.serum verdiler bir de reflor diye bi ilaç verdiler yolladılar.benımkı enfeksıyon değil gerci öyle olsaydı antibiyotik tedavisi baslanırdı ama bu sıralar ishal salgını varmış.özellikle hamileler dısarıdan yiyecek almamaya calısın.hijyene 2kat özen gösterin.Allah korusun su kaybı cok kötü sonuclar dogurabilir bizler için.
benımkı muhtemelen magnezyum yuzunden oldu.gunde 3 doz demir surubu üstüne de 2 doz magnezyum benı zorladı sanırım
hafza respi geçmiş olsun kızlar.
birkaç sayfa geriye doğru okuamaya çalıştım sonra pes ettim. baya kaynatmışsınız. kaynana espirilerine çok güldüm. ben de katılabilirim :)
sena sen yine iyisin. ben fotoğrafbileçektirmek istemiyorum. ilk günler süt yok diye 8 öğün yiyince hamilelikten beter oldum. ne olacak bilmiyorum. şimdi de sütüm eksilecek ya da kesilecek diye pek dikkat ettiğim söylenemez. ama o içtiklerimiz çok aldırıyor sanırım.
senin buna da birçözümün olacaktır canım. ben de tkaipçin olarak uygularım hemen. hazırcı yani...
toprak nerelerde kızlar?
merhaba arkadaşlar..........maşallah herkesler iyi..........ben grip oldum , birazda bahar yorgunluğu yani bayağı halsizim ...........kızçeme geçer diyede diken üstündeyim.............bugün biraz burnu aktı inşllh geçmeden atlatırız...........hepinizi öptüm.........
zemuszemus