- 12 Ağustos 2009
- 642
- 1
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.bebeğimiz hastanede adanada.bana uzak malesef.süt götürmeya gittim mi görebiliyorum.2 gün önce gittim ama öyle makinelere bağlı görüncede dayanamıyorum.daha çok küçük.%50 yaşama şansı var.kesin bişeyler söyleyemiyorlar.bugün 15.günü.çok acı bir durummuş.allahım kimseye yaşatmasın.erken doğmalarının nedeni,ölen bebeğimiz rahim ağzında yerleşmiş.plesentadan ayrılmış.zaten ara ara kanamalarım oluyordu.bu sefer malesef kanamamı durduramadılar.hayati tehlikem vardı.hatta dr um ölümden döndü demiş eşime.rahmi bile alabiliyorlarmış bu durumlarda.çok şükür ben iyiyim şimdi.allah da nasib ederse kızımız yaşar.biz eşimle elimizden geleni yaptık.içimiz bu konuda çok rahat.allahtan gelene diyecek hiçbişey yok.sizler dualarınızı eksik etmeyin bizden.hepinizden allah razı olsun.
canım Adana baya uzak mesafede cidden.keşke orda kalabilseydin sen cok yorulacaksın cunku bu durumda. sürekli süt götürmen gerekecek
tekrar sana da çok büyük geçmiş olsun, çok ciddi bi durum atlatmıssın cidden.Allah seni ailene bagıslamıs, inşallah minik kızımızı da sizlere bagıslar.
dualarımız sizinle Nayicim