Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

iyi olmanıza cok sevindim canım, maşallah size daha dün gibi ama 3.ayınız bitmiş
ah ben de kızımla hemencecik 3.ayımı doldurmus olsam boshayallersmile diyeceğim ama içimden söylıycem zira babytwin duymasın illaki uykusuz kalmadan olmaz diyo, kendı yasadı ya bana da yasatcak illa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
biz de seni öpüyoruz bize yine böyle guzel haberler ver yine opuyorumnanaktan

canım kader arkadasım benım
neyse senin o zor gunlerınde ben burda olurum inşallah da dertleşiriz seninle :içelim:
opüyorum canım

kızlar herkese iyi geceler
iyi geceler diyorum zira biz 3 hafadır bu diş mevzuları sebebi ile yine uykusuzuz (
yani oolulum uyuyor da ben 2 saatte bir uyanmaktan dolayı zombi gibiyim her gün başım ağrıyor yaaa ne güzel uyuyor oğlum artık düzene girdi diyodum.. neymişşş annenin de nazarı değermiş ((

offf fön makinesini bırakmıştık tatile ama o gene geldi bizi buldu, akşamları 9.30 gibi yatıyor oğlum 1 saat sonra kalkıyor biraz oyalanıyor ( şu an yatağında mızaıldanıyor zaten ) sonra 11 gibi yatıp gene 1 de kalkıyor, sonrası tam azap.. 3 te 5 te 7 de 9 da kalkıyor aralarda 30 dakika emme molaları var tekrar yatmasıyla birlikte ben en fazla 1 saat uyuyup gene kalkıyorum napıcam bilemiyorummm
,
hala anne sütü aldığı için ek gıdanın verdiği tokluk hissi yok tabii paşamda, inşallah 6 ayı doldurunca geçer bu süreç yoksa daha fazla uykusuzluk beni zorlamaya başladı artık :)(((

hepinize sevgiler

Senaa... ay canim benim yaa.. Insallah gecer,cabucak atlatir pasan bu dis meselsinide.

Benim oglanda durmuyor,yaa gerci geceleyin uyuyo 4 saat filan,ama sabaha karsi o uykunun en lezzetli yerinde bi uyaniyor uyanis o uyanis,bende senin gibi zombi gibi dolandim yaa.. Vaahh ne zormus analik yaww ..

Bugun sutum cok azdi,oglum doymuyordu ya,cok kotu oldum stresse girdim stresse girdikcede sanki iyice kayboldu. Rezene cayi aldirdim esime bakalim faydasi olacakmi.. Sizler gunde kac bardak iciyorsunuz?

mihribancım
50 kere yazdık çizdik Babytwin ile sen onları hiç kaale almadın di mi :)))))
Milupa Stil tee veya Humana still tee ( anne sütü arttırıcı ) + Milupa rezene çayı bunları mutlaka içiyorsun her gün hem bebekteki gazı alıyor hem süt yapıyr. Eğer belirgin bir azalma var ise haftada 2-3 kere de Vitamalt veya Maltana ( alkolsüz bira mayası ) iç mutlaka ..Süt için ilk 1 ay çok önemli gitti mi geri gider mamalık olursun mazallah.Rezene günde 2 fincan ( 200 ml lik fincanlar ) Humana da 1 fincan içtim ben uzun süre. Humana still tee yi istersen soğuk iç daha lezzetli.

Bira mayası nedir ben içmem deme içinde alkol yok hepsini analık vazifesi için yapıyoruz günah falan deme iç kardeşim kaydirigubbakcemile3

canım gene zor gecen gunler geri gelmiş anladıgım kadarıyla
inşallah en kısa sürede atlatırsınız bu dönemi
arada yaz tatilinin hayalini kur bari o biraz moral versin sana :gitme:

bi de aklıma bişi geldi
sütünü önceden sağsan en azından gece 1 seferlik anne memesıne benzeyen yavas akıslı biberonla versen acaba hemen alısır mı biberona? yani anneyi emmeyi bırakır mı sence?
tavsiye anlamında değil aslında bilgilenme adına soruyorum canım
ilerde bu durumda kalırsam gece 1 seferlik babası biberon verse mi acaba diye düşündüğüm için

herkese selammm ve kocaman öpücükler :)))

bahar ın gelmesiyle birlikte benimde keyfim yerine gelmeye başladı... güneşli günlere uyanmak iyi geliyor bana... hele ki şu tedavi sürecinde beni oldukça rahatlatıyor... bahar da doğmuş birisi olarak güneş ten vazgeçemiyorum:)))

kızlar benim tedavim uzun protokol daha önce de bahsetmiştim, bu nedenle lucrin kullanıyorum... lucrin adet tarihini geciktiriyormu ??? aranızda kullanan varmı ???

Sena kullanmasada bilir aslında bu sorunun cevabını Google gibi maşallah:))) tıkla sana anlatsın herşeyi :)))

tatlım onu da denedim 2 defa. ama 100 er cc stümü heba ett ilk birkaç sefer biberondan çekti baktı ki bu ana memesi değil ağlayarak ağzından itti, fön çalıştyırdım, şarkı söyledim okşadım gene vermeyi dendim yok allah öldürsen almaz.. eee ısıtılmış süt idi bir daha da girmez buzdolabına attım malesef (
sonra memeyi verdim bir alışı var benim göğsümü bir okşayışı var eliyle karı koca güldük dakikalarca sonra da eşim "vah benim karıma vah çoktan kuma yapmış üstüme ee bana da vahh " dedi iyice güldük..

gerçi güleriz ağlanacak halimize gibi oldu ama napaalım ...
sen benden şanslı olursun umarım..
bu oolan hem memeci hem anacı !!!

yaaa bilmiş bacı gibi oldum ama ben sayenizde olmaz ki ..kaydirigubbakcemile3
seviyorum paylaşmayı, bana yapan arkadaşlarım oldu çok dua ettim istiyorum ki benden bir iki faydalı birşey gelsin başkalarına.. yoksa bilmiş bacı diye adımı çıkartacaksınız..

Lucrin sorusunu tam adamına sordun, şekerim bende 55 gün geciktirdi bana hiç sorma :))) ama anladım ki benimki abartılı biraz. 1 hafta falan gecitrenler ççoğunlukta , bilemedin 2 hafta falan.. benim herşeyim oğlum gibi Doruktaydı bir normal yaşamadım hiçbir süreci hamdolsun allaha !!!

kızlar bugün vallahi fena bozuldu moralim
halen süt veriyorum 4 ayı bitirdik 5 e girdik.
ben gayet azimli, süt arttırıcı çaylar, vitamalt yok besin alımı gıdama dikkat, günde 2,5- 3 lt su düzenine uydum biliyorsunuz. allah da yardım etti sadece anne sütü gidiyoruz halen,
bu sebepledir herhalde ben de feci tatlı düşkünlüğü ile yoluma devam ediyorum ama farkındayım hormon tedavisine başladığım 63 kiloya çakılıp kaldım, doğum kilom 12 kilo gitti hem de ilk 2 ayda ama sonrası boğazımı da tutamadığım için ( ee süt verince hemen aklıma kek pasta geliyo ben naapıyım yaw ) kilo veremiyorum. Diyet de yapamıyoruz malum süt kjonusu....Bugün haziranın 12 sinde gideceğim tatil için Zeki triko ya gittim mayo ve bikiniler 65 lira son indirim, bir tane alayım bari yaz sezonu mayoları şimdi korkunç pahalı gelir diye düşündüm.

Yaaa acaip bozuldum 38 beden olan hatta bikini giyerken bazen 36 yı zorlayan ben kaç bedene sığdım biliyor musunuz ?? SÖylemeye utanıyorum ne yemişim öyle diycem ama alt bedenim 38-40 olsa da üst bedenim 42 !!!!! Aman allahım 42 beden ??!!??? Benim göğüslerim de çok büyük değildir aam bu süt döneminde 42 bedene anca girdim kızlar, hala koca bir göbek vallahi kız kabinde deniyorum nasıl oldu bakayım diyor yok yok bu da olmadı diyorum dışarı çıkamadım zaten utandım o göbekle....

Ve sonuçta rengini de pek beğenmediğim sadece üstümde diğerlerine göre birazcık daha iyi olan bir şeyi aldım , idareden aldım resmen bu yaz sahilde saklanırım artık pareoların plaj giysilerinin arkasına.. yada dur dur daha iyi oğlumu alırım kucağıma göbeğimi saklarım :dance:

bu ne yaaaa:1shok:

senacığım sen yeni annesin boşver saklama.en güzel varlığın yanında .millet ne kilolarla salınarak geziyor.Elbet önümüzdeki yaz'a bu kilolar gider.sen keyfine bak.ben bu yıl tatil hayali bile kuramıyorum 13 haziran normal doğum tarihi.bir iki hafta erken olsada gidemem diyorum.Sen tadını çıkar bence:)))

canım benim yaa :))) alışık olduğun görüntünden farklısın şimdi tabii... oyüzden bukadar sıkmış canını bu kilolar... sen bütün bunları bir kenara bırak bence , eşinle ve oğlunla güzel güzel tatilini yap ve bütün yorgunluğunu at... şu aralar seni rahatsız eden kiloların hayatının en güzel kiloları :))) dediğin gibi oğluşunu kucağına al sen bencede, okadar tatlı ki maşallah herkes ona bakar senin göbüşünü kimsecikler görmez :)))

bu arada bilgilerini ve deneyimlerini bizimle paylaşman gerçekten çok güzel... kısacık zamanında bile hepimizin sorularına cevap vermeye çalışıyorsun, yardımcı oluyorsun sana çoook teşekkür ederim arkadaşım... inşallah hamile kalırım ve o süreçte de senin bu güzel bilgilerinden faydalanabilirim :)))

selam canım
benımkı de uzun protokoldu ve lucrin kullandım,5 gun gecikme olmustu bende de
sende de olması normal yani

anladım canım.yani eger Doruk paşamız alsaydı biberonu sorun olmayabilirdi o zaman
ya sanırım bu yeni nesli kandırmak çok zor olacak,baksana senınkı sımdıden resti çekmiş gamyoncuiremsu

ha hayt dert ettiğin şeye bak.tatildeyken plajda benım arkamda durursun bendeki fazlalıklar zaten ekranı kaplayacagı için seni gören olmaz,rahat ol sekerim kaydirigubbakcemile3

selam canım
benımkı de uzun protokoldu ve lucrin kullandım,5 gun gecikme olmustu bende de
sende de olması normal yani

içim rahatladı çok sağolun kızlar... doktorumu aradım doğuma girmiş onun dönmesini bekleyemeden size sormak istedim :))) korkmamın sebebide şu... ben normalde 3. haftanın bitiminde adet olurum ama gecikti... olmaz olmaz derken bide hamileysem ne yaparım diye düşündüm... hamile olmak zaten istediğim bir durum tabii ama ilaç kullanıyorum zararı olurmu olmazmı bilemedim oyüzden endişelendim...

ah keşke doğal yolla hamilelik olmus olsa
lucrinin zararı olacagını sanmıyorum baskılayıcı oldugu için ama zaten doktorunla konustugunda sana söyleyecektir
biliyorsundur canım ama ben tekrar etmekte fayda görüyorum.yumurta büyütme iğnelerine baslandıgında (ben gonal f kullanmıstım) yumurta takibi için senı cagıracaklar.mumkunse her gun yada en gec gun aşırı kontrole git.benımkinde sanırım aksama yada bu konuda ihmal oldu ki tedavi sonrasında yumurtalıklarımda asırı buyume oldu cok zorluklar yasadım.

canım bana 2 defa aşılama yapıldı bende gonal f kullanmıştım doktorum çok sık kontrole çağırmıştı o dönemde... birde benim normal koşullarda yani ilaç kullanmadığım zamanlarda da 1 yumurtam kistleşiyordu... bu her ay olmazdı ama zaman zaman olurdu... aşılamada çok kontrollü davranmıştık gonal f kullanımında... en düşük dozdan başlayıp duruma göre yavaş yavaş arttırmıştık... zaten benim uzun protokol olmasının bir sebebide bu... önce yumurtaları baskılayıp kontrol altına almak( lucrın kullanarak)... sonrada düzgün gelişimini sağlamak ( gonal f ile) ...doktorum böyle söylemişti... umarın söylediğin gibi bir problemle karşılaşmam canım. ama ben yinede doktoruma tekrar danışırım bu konuyu :))) teşekkür ederim canım...

hepinizi çoookk seviyoruuummm....:))))

doktorum Altay bey i , tüp bebek merkezimizdeki Serdar bey i , embriyoloğumuz Faruk bey i , hemşiremiz Elena hanım ı , doktorumun yardımcısı Dilara Hanım ı...

Ama benim için ennn önemli olanı bu topikteki tümmm arkadaşlarımıı... :)))

hepinize ayrı ayrı çokk çookk teşekkür ediyorum kızlar... banada zaman ayırdığınız için ve yalnız bırakmadığınız için... bir çoğunuz anne oldunuz artık bebişlerinizle ilgilenmek zorundasınız ama yinede zaman ayırıp cevap yazıyorsunuz. gerçekten çok mutluyum sizleri tanıdığıma... kısmet olurda hamile kalabilirsem sizlerinde en az benim kadar sevineceğini çok iyi biliyorum çünkü sizde benim yaşadıklarımı yaşadınız aynı şeyleri hissettiniz... beni anlayan ve benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla paylaşmak çok iyi geliyor bana... birbirimizin yüzünü hiç görmemiş olsak bile aynı şeyleri hissedebiliyoruz negüzel diiiimi :)))

hepinizi kocamaaann öpüyorummm :)))

kızlar benim derdim güzel olmak olmamak değil..
ama sağlıksız bir hal koca bir göbek , kafam kadar pardon daha büyük karpuz kadar göğüsler ..hayır kendi akılsızlığıma da yanıyorum yani sanki hiç aynada kendimi görmedim mi??? ee gördüm ama bikini giyince bir farklı girdi gözxüme, hatta gözüme girdi koca göbeeeim çıkmıyoo delikafadulden

Gözdem önüme Doruk u bağlarım arkamı da sana yaslarım Belek plajında kimse görmez o zaman beni :)))

12 haz da geliyorum bak bikinimi bilem aldım, inşallah bir aksilik çıkmaz da görüşürüz.

inşallah sen de devir teslim yaptıklarımızdan biri olacaksın.
ben ve Nurgül önce Hafza, Muallim ,Esel ve Toprak' a devrettik.
sonra Resp,Sİnem ve Nayi var sırada( gerçi Nayi cim seyrek geliyor artık )
Arkadan da Asuman gelecek hem o 2 tane öykü anlatacak sizlere :)))
Darısı bekleyen tedavi gören tüm arkadaşlara inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…