- 12 Ağustos 2009
- 642
- 1
....umarın söylediğin gibi bir problemle karşılaşmam canım. ama ben yinede doktoruma tekrar danışırım bu konuyu :))) teşekkür ederim canım...
ha tamam o zaman sıkı takip edeceklerdir seni
sen yine de kendı doktorunla temasta ol sürekli
benim takıbımı hep farklı doktorlar yapmıstı
hepinizi çoookk seviyoruuummm....:))))
doktorum Altay bey i , tüp bebek merkezimizdeki Serdar bey i , embriyoloğumuz Faruk bey i , hemşiremiz Elena hanım ı , doktorumun yardımcısı Dilara Hanım ı...
Ama benim için ennn önemli olanı bu topikteki tümmm arkadaşlarımıı... :)))
hepinize ayrı ayrı çokk çookk teşekkür ediyorum kızlar... banada zaman ayırdığınız için ve yalnız bırakmadığınız için... bir çoğunuz anne oldunuz artık bebişlerinizle ilgilenmek zorundasınız ama yinede zaman ayırıp cevap yazıyorsunuz. gerçekten çok mutluyum sizleri tanıdığıma... kısmet olurda hamile kalabilirsem sizlerinde en az benim kadar sevineceğini çok iyi biliyorum çünkü sizde benim yaşadıklarımı yaşadınız aynı şeyleri hissettiniz... beni anlayan ve benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla paylaşmak çok iyi geliyor bana... birbirimizin yüzünü hiç görmemiş olsak bile aynı şeyleri hissedebiliyoruz negüzel diiiimi :)))
hepinizi kocamaaann öpüyorummm :)))
ay içim pır pır etti inan mesajını okuyuncaaa
öyle güzel bi enerji geldi ki senden alkisalkisalkis
hep böyle mutlu ol inşallah,hatta mutlulugun katlanarak devam etsin yerimseniben