....umarın söylediğin gibi bir problemle karşılaşmam canım. ama ben yinede doktoruma tekrar danışırım bu konuyu :))) teşekkür ederim canım...
hepinizi çoookk seviyoruuummm....:))))
doktorum Altay bey i , tüp bebek merkezimizdeki Serdar bey i , embriyoloğumuz Faruk bey i , hemşiremiz Elena hanım ı , doktorumun yardımcısı Dilara Hanım ı...
Ama benim için ennn önemli olanı bu topikteki tümmm arkadaşlarımıı... :)))
hepinize ayrı ayrı çokk çookk teşekkür ediyorum kızlar... banada zaman ayırdığınız için ve yalnız bırakmadığınız için... bir çoğunuz anne oldunuz artık bebişlerinizle ilgilenmek zorundasınız ama yinede zaman ayırıp cevap yazıyorsunuz. gerçekten çok mutluyum sizleri tanıdığıma... kısmet olurda hamile kalabilirsem sizlerinde en az benim kadar sevineceğini çok iyi biliyorum çünkü sizde benim yaşadıklarımı yaşadınız aynı şeyleri hissettiniz... beni anlayan ve benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla paylaşmak çok iyi geliyor bana... birbirimizin yüzünü hiç görmemiş olsak bile aynı şeyleri hissedebiliyoruz negüzel diiiimi :)))
hepinizi kocamaaann öpüyorummm :)))
inşallah sen de devir teslim yaptıklarımızdan biri olacaksın.
ben ve Nurgül önce Hafza, Muallim ,Esel ve Toprak' a devrettik.
sonra Resp,Sİnem ve Nayi var sırada( gerçi Nayi cim seyrek geliyor artık )
Arkadan da Asuman gelecek hem o 2 tane öykü anlatacak sizlere :)))
Darısı bekleyen tedavi gören tüm arkadaşlara inşallah..
kızlar benim derdim güzel olmak olmamak değil..
ama sağlıksız bir hal koca bir göbek , kafam kadar pardon daha büyük karpuz kadar göğüsler ..hayır kendi akılsızlığıma da yanıyorum yani sanki hiç aynada kendimi görmedim mi??? ee gördüm ama bikini giyince bir farklı girdi gözxüme, hatta gözüme girdi koca göbeeeim çıkmıyoo delikafadulden
Gözdem önüme Doruk u bağlarım arkamı da sana yaslarım Belek plajında kimse görmez o zaman beni :)))
12 haz da geliyorum bak bikinimi bilem aldım, inşallah bir aksilik çıkmaz da görüşürüz.
ha tamam o zaman sıkı takip edeceklerdir seni
sen yine de kendı doktorunla temasta ol sürekli
benim takıbımı hep farklı doktorlar yapmıstı
ay içim pır pır etti inan mesajını okuyuncaaa
öyle güzel bi enerji geldi ki senden alkisalkisalkis
hep böyle mutlu ol inşallah,hatta mutlulugun katlanarak devam etsin yerimseniben
12 haziran mı dedin CADIARZU
muhtemelen o dönemde yalnız olmıycam bu gidişle :1shok:
artık benim k.valideye de uzun don giydirir kucagıma da bebişi alır öyle gelirim plaja :roflol:
:))) çok şükür toparlandım artık... ilk zamanlar tek embriyo transferini çok kafama takmıştım ama onuda atlattım... hatta bu konuda espri bile yapabiliyorum... bebişimiz tutarda birde kız olursa adını Biricik koyucam :))) tek embriyo eseri olarak :)))
inanın abartmıyorum sizlerle olan paylaşımlarım sayesinde ben bukadar iyiyim. bendeki bu güzel enerji sizlerden alsığım enerji :))) iyiki varsınızzz.....
valla asuman benim listemde de vardı,
tevekkeli kız ikiz hamile kaldı kaydirigubbakcemile3
:))) çok şükür toparlandım artık... ilk zamanlar tek embriyo transferini çok kafama takmıştım ama onuda atlattım... hatta bu konuda espri bile yapabiliyorum... bebişimiz tutarda birde kız olursa adını Biricik koyucam :))) tek embriyo eseri olarak :)))
inanın abartmıyorum sizlerle olan paylaşımlarım sayesinde ben bukadar iyiyim. bendeki bu güzel enerji sizlerden alsığım enerji :))) iyiki varsınızzz.....
ahahaaaa kayınvalideyi illa ki getir
benimkinin maceralarını anlatır sonra nasıl sakinleştirdiğimi de söyler gazını alırım ben seninkinin de :lepi:
bu isim bana tanıdık geliyo ya bilakis olumunekankayizsmileBirce de koyabilirsin :)))
espirit de değül yani bilakis ciddiyim :)))))))))))))))))))))
Birce de koyabilirsin :)))
espirit de değül yani bilakis ciddiyim :)))))))))))))))))))))
ahahaaaa kayınvalideyi illa ki getir
benimkinin maceralarını anlatır sonra nasıl sakinleştirdiğimi de söyler gazını alırım ben seninkinin de :lepi:
içim rahatladı çok sağolun kızlar... doktorumu aradım doğuma girmiş onun dönmesini bekleyemeden size sormak istedim :))) korkmamın sebebide şu... ben normalde 3. haftanın bitiminde adet olurum ama gecikti... olmaz olmaz derken bide hamileysem ne yaparım diye düşündüm... hamile olmak zaten istediğim bir durum tabii ama ilaç kullanıyorum zararı olurmu olmazmı bilemedim oyüzden endişelendim...
arminas ben lucrin kullanırken 10.gün dr a gitmiştim.tedaviyi danışmak için.dr muayene etti ve ben hamileydim.lucrinin zararı olmuyor canım.ayrıca lucrin kullanırken hamile kalan çok kişi oluyormuş.stres devreden çıkıyor bence ondan dolayı.nasılsa tedavi oluyoruz diye kafaya takmıyoruz.hayırlısı olsun hakkında.
amanınnnn kaydirigubbakcemile3
biraz daha bekleyelim bakalım olmadı bi test yaparım... ay şok geçiririm herhalde öyle bişey olursakaydirigubbakcemile2
aaa gerçekten güzel isim birce... hemde değişik... Allah o günleri görmeyi kısmet etsin de nasıl olsa hepbirlikte buluruz güzel bir isim opuyorumnanaktan zaten hep kız üzerine hayaller kuruyoruz eşim ve ben... erkek üzerinde hiç konuşmuyoruz... erkek olursa da garip koyarız artık adını:roflol:
arminas ben lucrin kullanırken 10.gün dr a gitmiştim.tedaviyi danışmak için.dr muayene etti ve ben hamileydim.lucrinin zararı olmuyor canım.ayrıca lucrin kullanırken hamile kalan çok kişi oluyormuş.stres devreden çıkıyor bence ondan dolayı.nasılsa tedavi oluyoruz diye kafaya takmıyoruz.hayırlısı olsun hakkında.
aaa hemen koyuvereyim oğlunun ismini ERİM :))
er kişi erkek kişi , :)=)))))
ben zaten yok canım dedim kanımı aldıklarında.akşam 5 te ararız dediler ihtimal bile vermemiştim.hayırlı olsun dediklerinde bayılacaktım.inşallah sende tedavi ile yada tedavisiz hayırlısı ile bebeğine kavuş arkadaşım.
arkadaşlar bana yardımcı olun 2 aylık hamileyim hep sırtüstü yatıyorum genelde tüp bebek düşükle sonlanıyormuş öyle duydum çok korkuyorum tüp bebek normal hamilelik gibi değilmi ne yapmalıyım yardımcı olun 2 aydır hastane dışında çıkmıyorum kafayı yicem evde delikafadulden