sena cım maşallah.hayırlı olsun dişiniz.hem çok şaşırdım hemde hoşuma gitti.ayyy kızlarımı görmek istiyorum ben.sabırsızlanıyorum artık:))
tedavim istanbul tüp bebek merkezinde yapılıcak canım ama doktorum başka hastanede... 3 yıldır aynı doktora gidiyorum canım oyüzden doktoruma çook güveniyorum Allah bozmasın :))) hastalardan gelicek parayı değil hastalarını düşünen bir doktor. sağolsun maddi manevi her anlamda çok yardımcı oluyor bize. oyüzden kendi doktorumun yapmasını istedim tedaviyi. merkez olarak ta en iyisinin İstanbul tüp bebek merkezi olduğuna karar verdik. Allah hayırlısını verir inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. birkaç gündür daha iyiyim çok şükür yavaş yavaş rahatlıyorum.
senin ağrıların ne durumda ???
Tatlım benim ağrılarım halen devam ediyor( birde benim ayaklarım hiiiç ısınmıyor birazda üşütüyorum ben galiba bilemedim ne yapacağımı ( P.tesi günü dr.a gideceğim tüp bebek dr.umuza birde onunla konuşacağım ) ben 2 dr.a birden gidiyorum hem kendi jinekoloğuma hemde tüp bebek dr.una yani böylelikle haftanın bir günü bebişimi göre biliyorum :))
Allah hayırlısını versin hepimize ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilelim...
Seni öpüyorum iyi heberlerini bekliyorum ........
kızlar
bi gittim bi geldim aaa ne göreyim topik uçuyoor :))
asuman maşallah bebişlerine şahane olmuş bu tebriklerrrrrrrrrrrrr
mihriban hoşgeldin ve hayırlı olsun ne ara doğurdun be canım :))) benim sütüm hemen geldi ooğlan sabırsız herşeyi erkenden oluyor. eğer meme başın ufak ise o zaman silikon göğüs uçlarından al oğlan rahat etsin emsin hem sütün artar hem yara olmazx hem de sen rahat edersin cnm .
arminas tedavin pozitif olsun sen de pozitif ol herşeyden önce cnm
toprak cım kızçen büyüyorrr , nice güzel zamanklar gelecek üzülme o huzursuzlıklar dünyaya alışma sancıları...
Nurgül cüm dünürüm eğer temmuzda geliyorsan kesişn buluşuyoruz kaçırır mıyım kendimi sana göre ayarlarım ben :))) hatta gelmek isteyen herkesle toplanırız))))))
bu arada ben Respi ile antalya buluşmasını planladım bilem :)) 12 haz - 19 haz arası :))))
bana gelince inanır mısınız doruk diş çıkardı(( 3,5 aylık yawww ne yapalımm huzursuz geceler geri geldi eskisi kadar sık yazamıyorum hepiniz sağlıcakla kalın öpüyorummm
ahhh o ayak üşüme sorunu kendimi bildim bileli bende de var(( oyüzden de herzaman gaz problemim var benimde.....
negüzel işte bak şanslısın sen sık sık görüyorsun bebişini canım. ikinizde sağlıklı olun da gerisi nasıl olsa bir şekilde halledilir...
bugün yine merkezin iletişim direktörü Serdar bey aradı... yarın beni merkez e götürücekti emrbiyologlar ve diğer kişilerle tanışmak için ama salı gününe ertelememiz gerekti... kısmetse salı günü merkezimle tanışıcam bende... bu bile beni heyecanlandırmaya yetiyor:)))
inşallah bende burdan sizlere iyi haberlerimi vericem inşallah :)))
bu arada benden başka tedavisi devam eden varmı ???
Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile
Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3
Ne güzel topikdeki erkek sayısı 2010 yılında kızlara yetişecek)
Hayılı olsun oğluşların evdeki saltanatına devam)) ama üç erkelede uğraşmak biraz zor olsa gerek :))
Kaçıncı haftanızda belli oldu cinsiyetleri)
Doruk diş canavarı ??!!??
Dün gece en kötü gecemizdi .. Oysa alt 2 dişi bayağı ortaya çıkmış ve yukarı doğru yükselmişken.. sanırım dişler patladı ama eti yararak yukarı çıkmaya çabalıyor. Bu çaba oğlumu mahvetti bence , ağlamaktan sesi kısıldı i, gözleri kan çanağı ve yaşlı.. o kadar ağlamaya burun da salya sümük..Serum fizyolojik dökmek istiyorum ondan nefret ettiği için azıcık döktürüyor bu da burun tıkanıklığı yapıyor..
Sonra uyku düzeni emme düzeni tepetaklak oldu, 1 saatte bir emmek istiyor, 30 dakika uyuyup kalkıyor, sürekli omuzumda kalmak istiyor bu pozisyonda da sık sık kusuyor. Üstüm başım berbat kokuyor zira tülbentleri bile ağzına sokup kaşımak isteği üstümü bir anda ıpıslak etmesine yol açıyor.. Hiçbir şey umurumda değikl ama onun canhıraş bağırması beni yıpratıyor. Uyku falan hak getire zaten 8 saat içinde 6 kere uyandım iyice aptala döndüm, annem geldi bugün inşallah akşam kalacak..
Doktorumuz bize Dentadox isimli diş jelini verdi günde 3 kere sürülebiliyor ama Doruk onu sürer sürmez yalayıp yutuyor etkisi pek kalmıyor anlayacağınız, yutan çocuğa da dur yutma nasıl denir ki ???? Sonra ateş olmadı çok şükür ama ben günde 1-2 defa Calpol şurup veriyorum zira aynı zamanda ağrı kesici biraz huzur veriyor o sayede garibim 1 saat falan uyuyabildi..Bu ağrı giderek de kulağına vuruyor eli hep ensesinde veya yanağında çizer gibi canhıraş kaşıyor vuruyor kendi kendine..BErbat bir görüntü..Geçecek sonuçta her bebek yaşıyor ama bizimki adından mıdır nedir kardeşim yaaaa herşeyi Dorukta yaşıyor(((
Bebeğe isim koyarken dikkat et deyimini bir kere de ben tasdiklemiş oluyorum buradan arkadaşlar, oğlum için orta vadeli bir şey yok gibi, herşeyin en iddialısı bizde hamdolsun Allaha ??!!!???
Çok zor yaaa , geçeceğini her bebekte olduğunu bilmek annenin acısını hafifletmiyor ki..Umarım atlatırız kaç gün ya da kaç hafta süreceğini bilemiyorum şimdiden 1 hafta oldu bu şikayetleri yaşayalı umarım biraz ara verir ..Hem iri bebek hem güçlü bebek hem de şikayetleri maksimumda bebek...Allah yardımcımız olsun ...
Doruk diş canavarı ??!!??
Dün gece en kötü gecemizdi .. Oysa alt 2 dişi bayağı ortaya çıkmış ve yukarı doğru yükselmişken.. sanırım dişler patladı ama eti yararak yukarı çıkmaya çabalıyor. Bu çaba oğlumu mahvetti bence , ağlamaktan sesi kısıldı i, gözleri kan çanağı ve yaşlı.. o kadar ağlamaya burun da salya sümük..Serum fizyolojik dökmek istiyorum ondan nefret ettiği için azıcık döktürüyor bu da burun tıkanıklığı yapıyor..
Sonra uyku düzeni emme düzeni tepetaklak oldu, 1 saatte bir emmek istiyor, 30 dakika uyuyup kalkıyor, sürekli omuzumda kalmak istiyor bu pozisyonda da sık sık kusuyor. Üstüm başım berbat kokuyor zira tülbentleri bile ağzına sokup kaşımak isteği üstümü bir anda ıpıslak etmesine yol açıyor.. Hiçbir şey umurumda değikl ama onun canhıraş bağırması beni yıpratıyor. Uyku falan hak getire zaten 8 saat içinde 6 kere uyandım iyice aptala döndüm, annem geldi bugün inşallah akşam kalacak..
Doktorumuz bize Dentadox isimli diş jelini verdi günde 3 kere sürülebiliyor ama Doruk onu sürer sürmez yalayıp yutuyor etkisi pek kalmıyor anlayacağınız, yutan çocuğa da dur yutma nasıl denir ki ???? Sonra ateş olmadı çok şükür ama ben günde 1-2 defa Calpol şurup veriyorum zira aynı zamanda ağrı kesici biraz huzur veriyor o sayede garibim 1 saat falan uyuyabildi..Bu ağrı giderek de kulağına vuruyor eli hep ensesinde veya yanağında çizer gibi canhıraş kaşıyor vuruyor kendi kendine..BErbat bir görüntü..Geçecek sonuçta her bebek yaşıyor ama bizimki adından mıdır nedir kardeşim yaaaa herşeyi Dorukta yaşıyor(((
Bebeğe isim koyarken dikkat et deyimini bir kere de ben tasdiklemiş oluyorum buradan arkadaşlar, oğlum için orta vadeli bir şey yok gibi, herşeyin en iddialısı bizde hamdolsun Allaha ??!!!???
Çok zor yaaa , geçeceğini her bebekte olduğunu bilmek annenin acısını hafifletmiyor ki..Umarım atlatırız kaç gün ya da kaç hafta süreceğini bilemiyorum şimdiden 1 hafta oldu bu şikayetleri yaşayalı umarım biraz ara verir ..Hem iri bebek hem güçlü bebek hem de şikayetleri maksimumda bebek...Allah yardımcımız olsun ...