Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

sena cım maşallah.hayırlı olsun dişiniz.hem çok şaşırdım hemde hoşuma gitti.ayyy kızlarımı görmek istiyorum ben.sabırsızlanıyorum artık:))

hehee hiç sorema uykusuz geceler geri geldi üstelik şimdi 6 kg üstünde yane bayağı bir zor oluyor gece avutarak kucakta taşımaya çabalamak ama ne yapalım...

Sena canım maşallah hayırlı olsun dişiniz artık devamı gelir uykusuz gecelerin ) ben 40 günlükken diş çıkarmışım annem şoka girmiş inanamamış :)) inşallah daha güzel günlerinide burada hep birlikte paylaşırız....

Sizi çok öpüyorum..........

Tatlım benim ağrılarım halen devam ediyor ( birde benim ayaklarım hiiiç ısınmıyor birazda üşütüyorum ben galiba bilemedim ne yapacağımı ( P.tesi günü dr.a gideceğim tüp bebek dr.umuza birde onunla konuşacağım ) ben 2 dr.a birden gidiyorum hem kendi jinekoloğuma hemde tüp bebek dr.una yani böylelikle haftanın bir günü bebişimi göre biliyorum :))

Allah hayırlısını versin hepimize ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabilelim...

Seni öpüyorum iyi heberlerini bekliyorum ........

ahhh o ayak üşüme sorunu kendimi bildim bileli bende de var (( oyüzden de herzaman gaz problemim var benimde.....

negüzel işte bak şanslısın sen sık sık görüyorsun bebişini canım. ikinizde sağlıklı olun da gerisi nasıl olsa bir şekilde halledilir...

bugün yine merkezin iletişim direktörü Serdar bey aradı... yarın beni merkez e götürücekti emrbiyologlar ve diğer kişilerle tanışmak için ama salı gününe ertelememiz gerekti... kısmetse salı günü merkezimle tanışıcam bende... bu bile beni heyecanlandırmaya yetiyor:)))

inşallah bende burdan sizlere iyi haberlerimi vericem inşallah :)))

bu arada benden başka tedavisi devam eden varmı ???

Senacım pozitif ol demişsin bana... bu topikte pozitif olmamak mümkün değilki :))) maşallah herşey çook güzel gelişiyor ve de çok hızlı... kim doğurmuş kim hamile kalmış yetişemiyorum yahu Maaaşallaaaaahhhhhh :))))

bak senin doruk bebiş diş bile çıkarmış... Allah kuvvet versin canım uykusuzluk zor iş... ama iyi tarafıda şu ki sen bütün zorlukları çabuk çabuk atlatıcaksın sonunda çok rahat olucak senin için... bu arada güzel Cemre nin fotoğrafını gördüm Doruk bebeğin fotoğrafınıda görmek istiyorum mümkünse :)))

Nurgül canım ben 50 mesajı henüz tamamlayadığım için sana özelden yazamıyorum ) ama en kısa zamanda yazabileceğim inşallah )

Cemreyi benim için kokla olur mu seni öpüyorum....

Ağrılarımın bebişim için bir zarar olmasında ben razıyım ağrı çekmeye (

Tüp Bebek Merkezlerinde en önemli olan embriyologlar zaten kendi dr.unada güvendikten sonra hiiçbir sorun yok demektir iç rahatlığıyla tedavine başla önce inanmak lazım stresten de uzak dur olur mu ) geç olsunda güç olmasın )

Seni öpüyorum görüşmek üzere........

kılzar siz bana mail adreslerinizi yazın ben birer foto yollayayım Doruk paşa ya dair size :))))

Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile

Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3

Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile

Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3

Ne güzel topikdeki erkek sayısı 2010 yılında kızlara yetişecek )

Hayılı olsun oğluşların evdeki saltanatına devam )) ama üç erkelede uğraşmak biraz zor olsa gerek :))

Kaçıncı haftanızda belli oldu cinsiyetleri )

Çok sagol cnsn :)

14. haftada 2 erkek dediler, 16. haftada bi erkek bi kız dediler, şimdide 23. haftamıza girdik iki erkek dedi. Sanırım bu kesindir :))

Seraenes ...... sagol,dogurdum bi ara iste ))

Birsey soracagim sana ve babyye... Ya beniim oglan geceleri cok huzursuz,hele bugun su anda uyumuyor surekli agliyor,karni tok.Alti temiz,ama durmuyor kramp va galiba,siz nasil avutuyorsunuz??
Ben kucagima aldim,agzina emzik verdim,biraz duruyor uyuyo gibi,ama yatagina koyunca,yada agzindan emzik dusunce cigligi basiyorr ( Uykusuzluktan oluyorum. nerdeyse aglicam,stres topuna dondummm.... Ne kadar surdu sizde bu uykusuz geceler??

bu arada emme olayini astik,sutumde masallah iyi geliyor,ictigi zaman likir likir ses geliyor,bakalim faydalimi, onuda kilo kontrolunde anlicaz.

bu arada oglun ne cabuk dis cikarmis masallah))).... ben bilmiyordum,bu kadar kuckken dis cikarilabileceginii...:)

mihriban cığım
oğalnda gaz sancısı var çok net, yatağa koyunca ağlıyor çünkü kucaktan inmek istemiyor emziği, de sürekli arama nedeni huzursuzluk anne memesi emmek ve kucakta taşınmak huzur bulma isteğinden, sen o esnada bir fön makinası çalıştır, eğer huzursuzluk ise fön ile sakinleşecektir veya aspiratör veya elektrikli süpürge dene .. eğer gaz sancısı ise 2 bacağını tutarak karnına doğru sanki oğlan bisiklet çeviriyormuş gibi bastır çek, bir ileri bir geri bir süre sonra gazı hafifleyecek, son olarak karnına ( göbek deliği etrafına ) saat yönünde yumuşak yumuşak dairler çiz. bunalrın 3 ünün kombinasyonu benim oğlanı 9 hafta boyunca idare etti sonunda da kolik geçti bitti.

sana eğer istersen hiç kullanmadığım ambaalajı bile açılmamış silikon gçğüs ucu yollayabilirm kargo ile. istersen bana özelden adresini yaz.

Windy cim tebrikler,
hakikaten oğlanlar çok azınlıktı bu topikte bu sayede oğluma arkadaşlar gelecek ne güzel :))))

Doruk diş canavarı ??!!??

Dün gece en kötü gecemizdi .. Oysa alt 2 dişi bayağı ortaya çıkmış ve yukarı doğru yükselmişken.. sanırım dişler patladı ama eti yararak yukarı çıkmaya çabalıyor. Bu çaba oğlumu mahvetti bence , ağlamaktan sesi kısıldı i, gözleri kan çanağı ve yaşlı.. o kadar ağlamaya burun da salya sümük..Serum fizyolojik dökmek istiyorum ondan nefret ettiği için azıcık döktürüyor bu da burun tıkanıklığı yapıyor..

Sonra uyku düzeni emme düzeni tepetaklak oldu, 1 saatte bir emmek istiyor, 30 dakika uyuyup kalkıyor, sürekli omuzumda kalmak istiyor bu pozisyonda da sık sık kusuyor. Üstüm başım berbat kokuyor zira tülbentleri bile ağzına sokup kaşımak isteği üstümü bir anda ıpıslak etmesine yol açıyor.. Hiçbir şey umurumda değikl ama onun canhıraş bağırması beni yıpratıyor. Uyku falan hak getire zaten 8 saat içinde 6 kere uyandım iyice aptala döndüm, annem geldi bugün inşallah akşam kalacak..

Doktorumuz bize Dentadox isimli diş jelini verdi günde 3 kere sürülebiliyor ama Doruk onu sürer sürmez yalayıp yutuyor etkisi pek kalmıyor anlayacağınız, yutan çocuğa da dur yutma nasıl denir ki ???? Sonra ateş olmadı çok şükür ama ben günde 1-2 defa Calpol şurup veriyorum zira aynı zamanda ağrı kesici biraz huzur veriyor o sayede garibim 1 saat falan uyuyabildi..Bu ağrı giderek de kulağına vuruyor eli hep ensesinde veya yanağında çizer gibi canhıraş kaşıyor vuruyor kendi kendine..BErbat bir görüntü..Geçecek sonuçta her bebek yaşıyor ama bizimki adından mıdır nedir kardeşim yaaaa herşeyi Dorukta yaşıyor (((

Bebeğe isim koyarken dikkat et deyimini bir kere de ben tasdiklemiş oluyorum buradan arkadaşlar, oğlum için orta vadeli bir şey yok gibi, herşeyin en iddialısı bizde hamdolsun Allaha ??!!!???

Çok zor yaaa , geçeceğini her bebekte olduğunu bilmek annenin acısını hafifletmiyor ki..Umarım atlatırız kaç gün ya da kaç hafta süreceğini bilemiyorum şimdiden 1 hafta oldu bu şikayetleri yaşayalı umarım biraz ara verir ..Hem iri bebek hem güçlü bebek hem de şikayetleri maksimumda bebek...Allah yardımcımız olsun ...

Sena'cığım sana ve minik Doruğ'a sabır diliyorum.Zor bir süreç ama siz erken yaşıyorsunuz.Kıyamam oda neler yaşıyor ama anlatamıyor.Sağlıklı olsunda geçecek inşallah.

Senacım Allah sanada Doruk bebeğe de kuvvet versin ki bu süreci hayırlısıyla atlatın...

Canım üzülmeni anlıyorum bebeğinin canının yanması huzursuz olması senide çok üzüyor elbette ama binlerce defa maşallah ki Doruk daha yolun çok başındayken diş çıkarabilecek kadar sağlıklı ve güçlü bir bebek :))) İsim konusunda sana çok katılıyorum canım maşallah tam ismini taşıyan bir çocuk olucak inşallah... Bol bol dua edicem sizin için de canım. ikinizide öpüyorum...

Senacım tekrar çok geçmiş olsun.Sen şimdi anlatırken bile yüreğim acıdı.Umarım sıkıntılarınız bir an önce geçer.Geçen gün kızımın gaz sancısı geldi yarım saat hiç durmadan ağladı yüreğim nasıl acıdı nasıl kötü oldum anlatamam o yüzden seni çok iyi anlıyorum...Doruğu ve seni çok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…