Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Canım benim Allahım dermansız dert vermesin kimseye en önemlisi o.....

Tedaviye hangi merkezde devam ediyorsun , dr.una ve merkeze güveniyorsan stres yapmadan sonunun çoook iyi olacağını düşün ve tedavine başla ....

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum seni öpüyorum...

tedavim istanbul tüp bebek merkezinde yapılıcak canım ama doktorum başka hastanede... 3 yıldır aynı doktora gidiyorum canım oyüzden doktoruma çook güveniyorum Allah bozmasın :))) hastalardan gelicek parayı değil hastalarını düşünen bir doktor. sağolsun maddi manevi her anlamda çok yardımcı oluyor bize. oyüzden kendi doktorumun yapmasını istedim tedaviyi. merkez olarak ta en iyisinin İstanbul tüp bebek merkezi olduğuna karar verdik. Allah hayırlısını verir inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. birkaç gündür daha iyiyim çok şükür yavaş yavaş rahatlıyorum.

senin ağrıların ne durumda ???

kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr

hihoyyyt Asuman gerçekten süper bir haber bu :teytey:

okadar sabrettin canım bak Allah sana 2 tane evlat kısmet etti... Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah... herşey yolunda gitsin zamanı gelince de kucakla bebişlerini... harika bişey bu yaa alkisalkisalkis kaçtane embriyo transfer edilmişti sana canım ???

Asuman'cığım hayırlı olsun.çok sevindim senin adına.O kadar çok istiyordun ki duaların gerçek oldu.Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.O istekli sesin hala kulaklarımda.

kızlar
bi gittim bi geldim aaa ne göreyim topik uçuyoor :))
asuman maşallah bebişlerine şahane olmuş bu tebriklerrrrrrrrrrrrr

mihriban hoşgeldin ve hayırlı olsun ne ara doğurdun be canım :))) benim sütüm hemen geldi ooğlan sabırsız herşeyi erkenden oluyor. eğer meme başın ufak ise o zaman silikon göğüs uçlarından al oğlan rahat etsin emsin hem sütün artar hem yara olmazx hem de sen rahat edersin cnm .

arminas tedavin pozitif olsun sen de pozitif ol herşeyden önce cnm

toprak cım kızçen büyüyorrr , nice güzel zamanklar gelecek üzülme o huzursuzlıklar dünyaya alışma sancıları...

Nurgül cüm dünürüm eğer temmuzda geliyorsan kesişn buluşuyoruz kaçırır mıyım kendimi sana göre ayarlarım ben :))) hatta gelmek isteyen herkesle toplanırız))))))

bu arada ben Respi ile antalya buluşmasını planladım bilem :)) 12 haz - 19 haz arası :))))

bana gelince inanır mısınız doruk diş çıkardı (( 3,5 aylık yawww ne yapalımm huzursuz geceler geri geldi eskisi kadar sık yazamıyorum hepiniz sağlıcakla kalın öpüyorummm

selam kızlar ben geldim..........maşallah topik pek hareketli .........ASUMAN arkadaşım hayırlısıyla kavuşursun inşllh ikizlerine....MİHRİBAN arkadaşım bebişin hayırlı olsun güle güle büyüt.........diğer tedavi deki arkadaşlara Allah yardım etsin herkesin gönlüne göre versin...........SENACIM gerçkten senin oğlan çok hızlı maşallh sağlıkla çıksın dişleri...........bize gelince biz iyiyiz çok şükür .........son günlerde kızçemin biraz midesi bulanır gibi oldu.......dktra götürdüm kültür tahlili istedi bakalım sonuç hafta içi inşllh bişey çıkmaz.............NURGÜLCÜM benim kızımda çok gazlıymış dktr yeni bi damla verdi iyi gelir inşllh............burun tıkanıklığıda var onun içinde damla ya başladık.............Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin inşllh...............çok öptüm.........zemuszemus

selam kızlar...
ayyy ne çok doğuran oldu maşallah maşallah. hepsinden önemlisi hepimiz sağlıcakla kavuşuyoruz bebeklerimize binlerce kezşükürler olsun. bu topicte hep mutlu haberler paylaşalım. allah nazarlardan saklasın. gazmış sütm azmış bunlar büyük sorunlar değil. sorunlarımız bunlarolsun.

gerçekten topiğin maşallahı var. bizpek aktif yazamıyoruz kızlar siz maşallah almış götürmüşsünüz.

bugüne kadar muallim, sena, esel, meryem, ben, hafza, toprak ve mihriban doğurdu... atladığım yoktur umarım. topalm 11 bebeğimiz olmuş. 3'ü erkek 8'i kız. zemuszemus

cns canım bana mail adresini yaz en azından resmi göndereyim kızımın. ya da facebook varsa ekleyeyim.

hafza süt durumu nasıl. bizim maşallah bu sıra iyi.

toprakcığım seni anlayabiliyorum ilk günler ne zor oluyor. allah yardımcın olsun kardeşim. 40'ı çıkınca değil de senanın da dediği gibi 60. günlerle birlikte daha iyi oluyor.

asumancığım ne kadar sevindim ikiz haberine. maşallah size. seni heyecanla dolu günler bekliyor. allah sağlık sıhhat versin size.

senoşum dünürüm buluşalım, muallim bebekleri tanıştıralım. toprak, muallim, sizleri de tanımayı çok istiyorum. dikişlerin ne durumda dünürüm, günlerdir sorucam hep yazmayı unutuyorum.

bugün cemrecik odasındaki bebeklerle ve diğer oyuncaklarla oynadı. biranda onları farketti ve dokunmaya çalıştı, gülücükler atıyor. fotolarını çektim koyacağım facebooka. çok şaşırdım nerden biliyor onların oyuncak olduğunu diye düşünüyor insan. bakalım bu bebeklerbizi daha ne kadar şaşırtacak.

ama sena çok erken değil mi diş için, bizim neyimiz normal oldu desene. 5-6 aylıkken de yürür artık doruk bebeğim benim.

tedavide olan arkadaşlar inşallah size de şans getiririz.

sinemciğim nayicim, respicim sıra sizlere geliyor.

mihriban süt için vita malt iç canım. günde bir tane. ve bol kayısı suyu iç. bol su tabiki.
valla ben nelerçektim maşallah son günlerde düzeldi. düşün 62. günümüz bitti.

hepinizi öperim. kendinize iyi bakın.

Kuzum Nurgülüm yaaa özlüyorum seni , meşgul olmak bir yana vakit bulamıyor insan di mi kaydirigubbakcemile3
Dikişler bir garip hiç sorma, dikiş kısımları tama da o bölgede sürekli granülasyon dokusu denilen taze canlı hücre üretimi var habire ( habftada 1 ) doktor asitli ilaç dküp yakıyor. daha ne kadfar net ve özet yazabilrim bilemiyorum çok canım sıkkın. Doktorun dediğine göre bünyem iyileşme sürecini çok ciddeiye almış bir türlü durmuyor habire hücre doku yenilemesi yapıyor. 1-2 sefer yakarız diye başladık 4. bitirdik daha da olur mu bilmiyorum.. boşver hiç sorma .

NORMAL DOGUM YAPAN KAFAMA ......

ilk tedaviyle çocuğum olacağını öğrendiğimde bende çok sordum bu soruyu niye ben diye ama alıştım artık çünkü o kadar altarnatif varki önümüzde inan bizim gibi milyonlarca insan var bu durumda olann inşallah bizde annelik duygusunu yaşayacaz

canim ya bende inanamadim dün doktorda ama gercekten öyle daha shock altindayim:)) ama ALLAH bitane umut ederken ikitanesini layik gördü..
Canim 3 tane transfer edilmisti...

Asuman'cığım hayırlı olsun.çok sevindim senin adına.O kadar çok istiyordun ki duaların gerçek oldu.Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.O istekli sesin hala kulaklarımda.

sinemcim cok sagol canim...
Amin canim Amin herseyin basi zaten onlarin saglikli dünyaya gelmesi

çok güzel bişey bu ya inşallah sağlıklı bişekilde kucağına alırsın bebişlerini darısı banakaydirigubbakcemile3

senacim hafza sagol cok tsk ederim ALLAH benim yüzümü güldürdü gibi isteyen bütün arkadaslariminda yüzünü güldürsün...

çok güzel bişey bu ya inşallah sağlıklı bişekilde kucağına alırsın bebişlerini darısı banakaydirigubbakcemile3

amin canimmm darisi isteyen herkesin basinaaaaa kurban oldum rabbim kimseden esirgemesin anne adayi olmayi yada anneli yasamayi ALLAHIm herkesin yüzünü güldürsün

nurgul canim dün aksam cemrenin resmini aldim esimde olsun ebnde olsun MASALLAH diyerek bi kaldik...Teyzesi yesin onu cok sirin ALLAH herzaman mutlu esin kücük yuvanizi..
canim benimkide bi süpriz oldu hem sizlere hem bana dün osman hocayla görüsdüm o bile süpriz oldu dedi cünkü ilk kanim alinda degerim 186 cikmisdi ben hep tek diye beklyiordum,ama burdaki doktorumun dedine göre ikinci bebisim sonradan tutundu galiba,ayy yerim be onlari sana resimlerini yolladik teyzesi...

sena cım maşallah.hayırlı olsun dişiniz.hem çok şaşırdım hemde hoşuma gitti.ayyy kızlarımı görmek istiyorum ben.sabırsızlanıyorum artık:))

canım burası öyle uğurlu bir yerki sende anlayacaksın.seninde güzel haberlerini paylaşmak için sabırsızlanıyorum.dualarım seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…