selam kızlar...
ayyy ne çok doğuran oldu maşallah maşallah. hepsinden önemlisi hepimiz sağlıcakla kavuşuyoruz bebeklerimize binlerce kezşükürler olsun. bu topicte hep mutlu haberler paylaşalım. allah nazarlardan saklasın. gazmış sütm azmış bunlar büyük sorunlar değil. sorunlarımız bunlarolsun.
gerçekten topiğin maşallahı var. bizpek aktif yazamıyoruz kızlar siz maşallah almış götürmüşsünüz.
bugüne kadar muallim, sena, esel, meryem, ben, hafza, toprak ve mihriban doğurdu... atladığım yoktur umarım. topalm 11 bebeğimiz olmuş. 3'ü erkek 8'i kız. zemuszemus
cns canım bana mail adresini yaz en azından resmi göndereyim kızımın. ya da facebook varsa ekleyeyim.
hafza süt durumu nasıl. bizim maşallah bu sıra iyi.
toprakcığım seni anlayabiliyorum ilk günler ne zor oluyor. allah yardımcın olsun kardeşim. 40'ı çıkınca değil de senanın da dediği gibi 60. günlerle birlikte daha iyi oluyor.
asumancığım ne kadar sevindim ikiz haberine. maşallah size. seni heyecanla dolu günler bekliyor. allah sağlık sıhhat versin size.
senoşum dünürüm buluşalım, muallim bebekleri tanıştıralım. toprak, muallim, sizleri de tanımayı çok istiyorum. dikişlerin ne durumda dünürüm, günlerdir sorucam hep yazmayı unutuyorum.
bugün cemrecik odasındaki bebeklerle ve diğer oyuncaklarla oynadı. biranda onları farketti ve dokunmaya çalıştı, gülücükler atıyor. fotolarını çektim koyacağım facebooka. çok şaşırdım nerden biliyor onların oyuncak olduğunu diye düşünüyor insan. bakalım bu bebeklerbizi daha ne kadar şaşırtacak.
ama sena çok erken değil mi diş için, bizim neyimiz normal oldu desene. 5-6 aylıkken de yürür artık doruk bebeğim benim.
tedavide olan arkadaşlar inşallah size de şans getiririz.
sinemciğim nayicim, respicim sıra sizlere geliyor.
mihriban süt için vita malt iç canım. günde bir tane. ve bol kayısı suyu iç. bol su tabiki.
valla ben nelerçektim maşallah son günlerde düzeldi. düşün 62. günümüz bitti.
hepinizi öperim. kendinize iyi bakın.