cnsn canım hızlı bir şekilde okudum yazdıklarını inanamadım gerçekten. inşallah düşündüğümüz gibi değildir. öyle olmasını diliyorum.
yeni gebeliğini tebrik ediyorum. inşallah allah kucağına almayı nasip eder.
arminas canım tedavin hayırlı olsun. dualrım seninle.
günlerdir giremedim kızlar. ama herşey yolunda çok şükür. bugün 60. günümüzdü. :)
kızım gözümün önünde büyüyor. ama ben süt yok diye düşünürken meğer Cemre kolikmiş sanırım. 60. günde anladım sanırım. hergün aynı saatte ağlamasından öyleolduğunu tahmin ettim daha doğrusu.
neyse zaten 3. ayda geçermiş bizim de 1 ayımız kaldı. alıştık artık kızımla ağlama nöbetlerine.
neyse güzel vakit geçiriyoruz sabah saatlerinde özellikle... allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
inşallah hepimiz bebeklerimizle uzun yıllar geçiririz.
kızlar sadece akşam girebiliyorum, onda da uykusaatim geliyor hemen.
ancak yazılanlara göz atabildim.
cemrenin resmini görmek isteyenler lütfen bana mesaj atsın. en azından bu şekilde paylaşayım.
senacım ben temmuzun başında istanbula geleceğim. buluşmayı bana göre ayarlayabilirseniz benim için sorun olmaz.
antalyaya daha sık gidiyorum. ama onun tarihini bilemiyorum şimdi.
nayicim kızına maşallah. oda konusunda yardımcı olmak isterim spesifik bir sorun varsa.
respi maşallah doğumuna az kaldı canım.
asuman progestan ateş yapıyor canım. bende de yapmıştı.
yazamadıklarım lütfen kusura bakmasın. hepinizi seviyorum. kendinize iyi bakın. ben kaçtım. malum uyku saatim tavuk gibi yatıyorum malum gündüz uyuyamıyorum. kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar selam ,
Bugün dayanamayıp dr.uma gittim aslında perşembe günü gitmem gerekiyordu) veeee bebişimin kalp atışlarını gördüüm çook güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları ve devamını getirsin.
Hepinizi öpüyorum.....
cnsn canım hızlı bir şekilde okudum yazdıklarını inanamadım gerçekten. inşallah düşündüğümüz gibi değildir. öyle olmasını diliyorum.
yeni gebeliğini tebrik ediyorum. inşallah allah kucağına almayı nasip eder.
arminas canım tedavin hayırlı olsun. dualrım seninle.
günlerdir giremedim kızlar. ama herşey yolunda çok şükür. bugün 60. günümüzdü. :)
kızım gözümün önünde büyüyor. ama ben süt yok diye düşünürken meğer Cemre kolikmiş sanırım. 60. günde anladım sanırım. hergün aynı saatte ağlamasından öyleolduğunu tahmin ettim daha doğrusu.
neyse zaten 3. ayda geçermiş bizim de 1 ayımız kaldı. alıştık artık kızımla ağlama nöbetlerine.
neyse güzel vakit geçiriyoruz sabah saatlerinde özellikle... allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
inşallah hepimiz bebeklerimizle uzun yıllar geçiririz.
kızlar sadece akşam girebiliyorum, onda da uykusaatim geliyor hemen.
ancak yazılanlara göz atabildim.
cemrenin resmini görmek isteyenler lütfen bana mesaj atsın. en azından bu şekilde paylaşayım.
senacım ben temmuzun başında istanbula geleceğim. buluşmayı bana göre ayarlayabilirseniz benim için sorun olmaz.
antalyaya daha sık gidiyorum. ama onun tarihini bilemiyorum şimdi.
nayicim kızına maşallah. oda konusunda yardımcı olmak isterim spesifik bir sorun varsa.
respi maşallah doğumuna az kaldı canım.
asuman progestan ateş yapıyor canım. bende de yapmıştı.
yazamadıklarım lütfen kusura bakmasın. hepinizi seviyorum. kendinize iyi bakın. ben kaçtım. malum uyku saatim tavuk gibi yatıyorum malum gündüz uyuyamıyorum. kaydirigubbakcemile2
canımm çok sevindim maşallah maşallah diyelim bebişinede sanada:))) iyiki gitmişsin doktora canım bak hemen neşen yerine gelmiş bile :))) Allah ikinizide korusun... bebişin sana sıkı sıkı sarılmış sende ona sarıl ve içindeki hayatın tadını çıkar... başka hiçbirşeyi kafana takma lütfen. Allah sağlıkla zamanı gelince kucağına almayı kısmet etsin tatlım. Allaha emanet olun... bu arada bana sormuşsun bebiş varmı diye??? 21 mart ta lucrın kullanmaya başlıycam kısmetse herşey yolunda giderse inşallah nisan da transfrim olucak... bende tek embriyo transferi olayını çok takmıştım kafama ama şimdi daha rahatım.Allah büyük kısmetimizde varsa tek te bizim olur:)))
Arminas canım benim çok teşekkür ederim ,
Aslında kötü günleri geride bırakalı 9.5 ay kadar oldu ama inanırmısın piskoloğun söylediği gibi Allahım tüm sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın ama anne baba kaybı kadar kötü demişti dr. ve cidden öyle çok acı geldi bana( millet nasıl doğurup doğurup çöplere atıyor bebişlerini nasıl bir duygu insanları hiç anlıyamıyorum (
Benim kasık ağrılarım ve regl dönemi yaşadığım ağrılarım şimdi de devam ediyor beni korkutan o daha öncede kanamam bu ağrılarla gelmişti( yoksa ben bunları düşünerek asla bebişimi sıkıntıya sokmak istemem (
Senin tedavinde hayırlı olsun Allahım isteyen herkese varsin) sanırım sende İstanbuldasın, tedavine hangi merkezde başlıyacaksın ve neden uzun protokolle başlıyor tedavin onu merak ettim ......
Çok öpüyorum seni kendine iyi bak....
canım ben seni çok iyi anlıyorum inan bana. çok yakın arkadaşımın başınada geldi böyle bişi ama seninki kadar karışık değildi onun durumu. kendini toparlaması oldukça uzun sürmüştü. o bebişlerini doğurup sokağa bırakanlardan bahsetmişsin ya canım onlara insan demek bile mümkün değil Allah kimseyi o duruma getirmesin başka bişey diyemiycem onlar için...
ağrılarınıda kafana takma fazla kendini dinleme tatlım, sen dinlenmeye çalış bol bol. dün doktora gittiğinde doktorun ne dedi ağrıların için ??? sormadıysan da ara bi sor bence...
benim tedavimin uzun protokol olmasının birkaç sebebi var canım... birincisi bizimki sebepsiz infertilite malesef... ikincisi bazı aylarda benim 1 yumurtam diğerlerine göre daha hızlı gelişip kistleşiyor amacımız onu kontrol altına almak. son nedenimizde zaman dilimini uzatarak benim psikolojimin daha iyi duruma gelmesini sağlamak :)) merkezimizde gümüşsuyundaki istanbul tüp bebek merkezi...
bende seni öpüyorum tatlım dikkat et kendine...
Sebepsiz hamile kalamayan insan sayısı o kadar çok ki( sıkıntı stres herkesi yedi bitirdi (
Dün dr.umla konuştum bu ağrılar bir çok hamilede görüle biliyormuş çok ağrım olursa minoset içebilirmişim , ben ilk hamilelik dönemimin bu sürecini inan ki hatırlamıyorum bulantım çoktu ilk 3 ayda 4-5 kilo vermiştim ama onun dışında zaten sıkıntım çoktu ve ağrılarımı hatırlamıyorum bile(
Sende hayırlısıyla tedavine başlarsan için birazda olsa rahat eder ve arka arkaya heyacanlı bekleyişler başlar)
Senin ilk tedavin mi ..........
Öpüyorum seni görüşmek üzere.....
kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr