Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

selam kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız gecmişi okudum sayımız artmıs cok sevindim.yeni gelen arkadaslar da hosgelmişler a.s.
gectiğimiz hafta eşim geldi o yuzden siteye giremedim.doktora birlikte gittik bebeğini ilk defa görebildi.gerci tam olarak gördüğü de söylenemez, bebeğin bası asagıdaymıs ve yuzu bana dönükmüş.profilden sadece yanagını gördük elleriyle yüzünü sakladı.son ikidir göremiyoruz neyse naapalım babasının sansızlıgı
son ayların hediyesi bel agrıları çok zorluyor beni.magnezyumun bu kadar işe yarıyacagını düşünmemistim.ama içtikten yarım saat sonra bariz azalıyo Allahtan

canım senı tebrik ederim.yazdıklarını okudum cok zor zamanların olmus,hayırlısıyla bundan sonra olmıyacak.Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişine kavusmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ilk aylardaki mide bulantıları beni de cok zorlamıstı.ve kurtulmam da uzun sürmüştü.üstüne bir de mide yanması ve kabızlık da eklenınce cok cor gecmişti gunler.agrıdan acıdan aglardım bir yandan da Allaha sükrederdim.biraz sabır lazım.senın de gececek mutlaka kaydirigubbakcemile5

ayy bak seni okuyunca beni gene heyecan bastı eyvahedigeldismile
bebek azcık aglasa elim ayagıma dolanır panik olurum yahuu, yandım ben akannehir

slmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))?
canım hoşgeldin, sayfamıza mis gibi bebiş kokusu getirdin opuyorumnanaktan
Allah ogluna uzun ömürler versin, sağlık mutluluk dolu cok guzel bir yasamı olsun inşallah

kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr

asumancım demek ki transfer sonrası karnını çok sevmişsin, onlarla çok konusmussun diğer kardesi de senden ayrılmak istememiş annesi
maşallah üçünüze de zemuszemus

canım benım benden önce kayınpederim 40.gün planını yapmıs bile
demiş ki bebegin kırkı cıksın, mevlutunu bursada yapalım.konu komsu bebeği görsün
yaaa yazık gunah değil mi yaaa 40 gunluk bebek 12 saatlık yol mu gidermiş
ben herkese bebeği öpmeyin kucagınıza almayın derken boyle bişeyi nasıl düşünürler aklım almıyor.alsanaalsanasmile

çaktırmıyorum ama içim içimi yiyor,son zamanlarda cok sinirli oldum
aldıgım bu son haber de ustune tuzu biberi oldu
ayrıca dogum zamanı kayınvalideyle kayınpeder evde kalmaya gelicekler yatılı olarak.benım kardesım de yok bebekle bana sadece annem bakabilir.bu durumda kadın helak olucak.hangibirine nereye yetişsin kadıncagız.ama maalesef kimsenın ince düşündüğü yok herkes kendi aleminde.
eşime söyledim en azından 10 gunlukken gelsinler bıraz düzene girmiş oluruz dedim.ben gelmek ısteyene nasıl gelmeyın derim diyo!!!
diyebilse sasardım zaten :mymeka:

senacım ınsallah siz de Dorugun diş durumunu az ağrıyla atlatırsınız
okudugum kadarıyla dikişlerin de hala sorun cıkarıyormus.canım benım cok cektın sen bu dertten dolayı.ne diyecegımı bilmiyorum inan

Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile
Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3

tebrik ediyorum windycim.oğullarınla birlikte güzel bir hamilelik gecirmeni dilerim
guzel haberlerını beklıyoruz a.s.

Nurgulcum ne guzel demişsin sorunlarımız bunlar olsun diye,sen bari arada sırada hatırlat valla ben cok gerildim bugunlerde
cemreye de maşallah Allahım bebek bekleyenlere tedaviye baslayanlara yada baslıyacak herkese boyle gunleri görmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Respi hoşgeldin.merak etmiştim seni.Kızında nazlı olacak bak,göstermiyor yüzünü:)))Seni takip ediyorum merak etme:)))

Respi Toprak Sinem Arminas Asuman hepinize merhaba,
ınşallah atlatacağız kızlar herkes gibi, sabır gerekiyor bir de sağlam sinir o ikisi de son zamanlarda bende bayağı azaldı ama naapalım bekleyeceğiz çaresişz...

Gözde cim ben sana diyorum ki hani benim çektiklerimi düşünürsen doktoru araya katacaksın aman sakın haaaaa dedi doktor kimsenin bebek görmesi değil bebeği uzun yola götürmek bile değil, onun bağışıklık sistemi 3 aydan evvel oturmadı diyeceksin gerekirse eşinle kontrole gittiğinde önden doktora telefon aç böyle bir uyarı yapın lütfen de. Eve dönünce eşin eğer bunbu es geçmeye kalkarsa da bayağı ciddi ciddi kavga et..Zor buldum ben bu çocuğu kimsesinin keyfine alet edemem diye...

Bendeki durum tam tersi idi bizi camdan dışarı salmıyorlardı bu dediklerimi dememe gerek kalmadı :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sanq gwelip kalmalarına ise diyebileceğim bir şey yok, annen sadece sana baksın, onlara hiçbir şey yapmasın kayınvaliden mecbur kalıp ev işini yemeği vs devralacaktır..Eğer annen onlara da bakmaya bir kalkarsa oturup 2 ay boyunca beklerler söyleyeyim , ilk günden daha annenin benimGözde ye bakmam lazım bana yardım et diyecek dünürüne yoksa yandın..
Kolay gelsin kzuum yaaaa

Kızlar selam nasılsınıız ,

Ben dün akşam karnımın ve kasıklarımın ağrısından duramadım ve gece 2 gibi de kanamam başladı yani benim için kabus geri döndü (

Dr.a gittim bebişimizde bir sorun yok çok şükür ama kanamalar devam edebilirmiş 1-1.5 ay kadar bebek rahme tamamen yerleşene kadar yani ( birde diğer embriyomuzda minik bir kese halinde ortaya çıktı 7 mm kadar ama onda herhanbi bir canlılık belirtisi yok ve ortalığı bu karıştırıyor olabilir dedi dr. bilemiyorum vallahi bütün gün sirimden oturdum ağladım bu kadar mı kısmetsiz olur insan diye ( ben kan görmek istemiyorum ama o beni rahat bırakmıyor korkulu rüyam oldu ( neyse evde yatmaya devam ediyorum kanamam falan olmazsa haftaya bugün tekrar kontrole gideceğim (

Hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın.....

Respi canım Allah sağlıkla vaktinde bebeğini kucağına almanı nasip etsin )

Bu bebekleri biz isteğimiz zaman düyaya getiremiyoruz bunlar özel ve çook kıymetli bebekler vee onlar tüm çabalarımıza rağmen dünyaya bile gelmek istemeyip bizi bırakıp gidebiliyorlar ( onun için lütfen eşininde bunu anlamsını sağla olur mu minicik bebek o kadar yola o kadar insana dayanabilir mi biz dayanamıyoruz yorgun düşüyoruz mikrop kapıyoruz ....

Bebeğin için gerekirse eşini usturuplu bir şekilde karşına almalısın umarım buna gerek kalmaz herşey sorunsuz bir şekilde yoluna girer ) kendini ve bebeğini germe olur mu.......

Görüşmek dileğiyle .......

selam kizlar bir kac gün netde sorun oldu icin giremedim ama bakiyorumki hersey cok sükür yollunda,bende bebislerimle sürekli evdeyim arada bi kasiklarima agri giriyor ve karnim yirtilcak gibi oluyor ama idare ediyoruz...
Dün ilk defa yemek yaparken sogani kavuruyordum,aman ALLAHIM xok fena bulantim oldu bunu bi kac defa fark etdim nezamna soganla bir sey yapsam migdem bulaniyor bakin yazarken bile tuaf oluyorum :),okadarcikda olsun demmi ama :) ALLAHA sükür yoksa bi sikayetimiz yok hersey cok güzel gidiyor gelecek ayin 15 de gene ultrasonumuz var bakalim doktor amcamiz nediycek...

cnsn ,geçmiş olsun.Sen aklına kötüyü getirme.İnşallah bu defa sonuç olumlu olacak.Dikkatli ol ve bol bol dinlen.

Respi hoşgeldin.merak etmiştim seni.Kızında nazlı olacak bak,göstermiyor yüzünü:)))Seni takip ediyorum merak etme:)))

valla hayırlısıyla bi doğurayım hemen sıramı sana vericem zaten vereliniortak
sen nasılsın sinem nasıl gidiyor hamilelik?

bizim derdimiz bize yetiyo bir de dışarıdan müdahale gelince cidden sabretmek iyice zorlasıyo
asla benı bebegımle 12 saatlik yola götüremezler cıngar cıkartırım da bu ihtimali düşünmeleri bile beni sinir etmeye yetti
ama bundan sonra buyugumdur falan dinlemiycem, benı ve bebegımın sağlıgını düşünmeyene lafımı söyliycem artık lmaz:

Senacım malum sitemizin ayaklı ansiklopedisi olarak senden yardım almak istiyorum,
bebegın göbegi düşünceye kadar banyo yaptırmayın,vucudunu sabunlu ıslak bezle silin göbegını ıslatmadan deniyor.
yine gunde 1 kere göbek cevresını yuzde yetmiş alkolle silin denmiş
senın bu konuda bize tavsiyen var mı?
Dorugun göbegı kac gunde düştü?
şimdiden tesekkurler Senacım kaydirigubbakcemile5

aminnn cümlemizin inşallah :Saruboceq:
biz bu bebekler için ne zorluklar yasadık bunu herkes anlamıyor maalesef
eşime de kızıyorum benım neler yasadıgımı biliyor ve belki de bu onun son sansı
hareketli sperm sayısı her sene daha da düşüyor,morfoloji zaten cok düşük
benden daha fazla bu bebegi koruyup kollaması lazımken kendı anne babasını mutlu etme derdınde
bütün bunları yazıyorum kenara ilerde mutlaka vergisi tarafımdan tahsil edilecektır

hadi bakalım hamilelik gunlerın esas bundan sonra baslıyor :)
sen yine soğanla kalsan keske, ben nergis kokusuna bile dayanamazdım
hatta erkek kokusundan bile midem bulanırdı sempatiksalakcinni

iyi akşamlar herkese........herkesler iyi maşallah........SENA yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun DORUK cuğa canım benim sağlıkla atlatır inşllh..............bizim kız iyi çok şükür...........sütümüz eskiye göre daha iyi ama günde iki sefer mama takviyemizde war napalım buna şükür şuan mışıl mışıl uyuyo rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin ...............hamişlerede kucağına almak nasip etsin............hepinizi öpüyorum...........kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar selam,

kızlar artık tam olarak takip edemiyorum yazılanları. bir sorunuz varsa kusura bakmayın cevap veremezsem.

kaç gündür yine yazamadım. herşey yolunda...

yorucu ama güzel günler devam ediyor. bugün her zamankinden daha erken uyudu bebeğim.
hergün değişiyor, her gün büyüyor. hergün şaşırtıyor beni.

asuman bebeklerinin resmini gördüm canım harika görünüyorlar.

respicim fazla takma şimdiden bu konuları bence bebeğine zarar vermesin. zaten gidemeyeceksin bursaya. geçen haftasonu antalyadaeşimin toplantısı vardı, ben uçakla gitmeyi göze alamadım. düşün 2 ayı geçti Cemrem...

isilikti, gazdı derken bugün de akşamı ettik.

bütün gün kollarımda.

kraftın salıncağını aldık aynı zamanda mama sandalyesi.
ama iade ettik, kızım sallandığının bile farkında değildi.

yavaş yavaş havalar ısınıyor. yeni ciciler aldık kızıma, artık birlikte alışverişe gidiyoruz. uslu uslu etrafı izliyor canım benim.

herkes iyidir umarım.

senacım Doruk herşeyde erkenci maşallah. erkenden de yürür eminim.
Allah sağlık versin de.
kaç kilo oldu? gaz sorunu kaç günlükken geçmişti? doktor bize yakında geçer dişinizi sıkın dedi de.

dikişlerin de iyileşmiştir umarım.

bugün içimde bir sıkıntı var nedenini anlayamadım. fazla yazamayacağım.

görüşmek üzere. herkes kendine iyi baksın.

hafzacım biz süt sorununu çözdük sanırım. yaklaşık 10 gün her gün bir vitamalt bir de maltana karışımı içtim. 20 gündür mama vermiyorum. ben de bir aragünde iki kere mama veriyordum doktor sakın veme kilosu iyi dei. vermiyorum artık canım. kızını öp benim için.

selam canım,estagfrullah sen Cemremize iyi bak yeter a.s
senın de dediğin gibi zaten bebek izin vermiycek seyahat etmeye
belki gaz sorunu olcak belki de süt sorunu olcak bilemeyız
maşallah 2.ayınız da dolmus.ben de gözümü açsam kapasam da 2 aylık olsa kızım olumunekankayizsmile

aminn canım ,senden hep böyle guzel haberler duyalım inşallah
biz de senı ve kızını opüyoruz opuyorumnanaktan

respicim gözünü açsan kapatsan diyeöylepeşin peşin kolay eğil bu işler... yorulacaksın uykusuz kalacaksın... ağlayacaksın ama n çok güleceksin ve şükredeksin hergün... kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

hadi bakalım hamilelik gunlerın esas bundan sonra baslıyor :)
sen yine soğanla kalsan keske, ben nergis kokusuna bile dayanamazdım
hatta erkek kokusundan bile midem bulanırdı sempatiksalakcinni

:9 evet canim ya hic sorma bende bagzen oluyor esimin kokusunu kaldiramiyorum ama sadece agir parfüm kulandi zaman,ama olsun ne yapalim bunlarda güzel olaylar :)sonucta istedimiz buydu bunlari bilerek bu yolla bas vurduk:)ALLAH saglikli kucama versinde bunlarin hepisine raziyim ben...

Respi cim
Bebişkonun göbeği 2 hafta gibi bir sürede düşüyor, Doruk 10 -12 günde düşürdü..
Bebişin göbeğini alkollü pamukla sildim ben günde 3-4 defa onun haricinde özel hiçbişeye gerek yok, boyun çevresi kol altları bacak araları başta olmak üzere de hergün Unibaby ıslak pamuklu bezle nbirer defa silmiştim yıkanana dek hepsi bu canımcım...

Nurgülüm,
Gaz sorunu bizde 9 haftada bitti, Nurse harveys faydasını gördüm cidden, ama max 12-13 haftalık geçecektir, zira bağırsak düenleri o haftalarda oturuyr normale dönüyor, bir de sık emzirip sık gaz çıkartmayı dene , meme aralarında bitmeden ara verip bir iki çıkartırsan meme sonunda daha az kıvrandığını görmüştüm ben Doruk un... inşallah Cemre daha şanslı olur.

Hafza cım sen de bir şekilde rotayı çiziyorsun bak hiçbirşeye üzülme tadını çıkar ne çabuk büyüyorlar baksanıza bugünler bir daha gelmeyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…