- 12 Ağustos 2009
- 642
- 1
selam kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız gecmişi okudum sayımız artmıs cok sevindim.yeni gelen arkadaslar da hosgelmişler a.s.
gectiğimiz hafta eşim geldi o yuzden siteye giremedim.doktora birlikte gittik bebeğini ilk defa görebildi.gerci tam olarak gördüğü de söylenemez, bebeğin bası asagıdaymıs ve yuzu bana dönükmüş.profilden sadece yanagını gördük elleriyle yüzünü sakladı.son ikidir göremiyoruz neyse naapalım babasının sansızlıgı
son ayların hediyesi bel agrıları çok zorluyor beni.magnezyumun bu kadar işe yarıyacagını düşünmemistim.ama içtikten yarım saat sonra bariz azalıyo Allahtan
canım senı tebrik ederim.yazdıklarını okudum cok zor zamanların olmus,hayırlısıyla bundan sonra olmıyacak.Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişine kavusmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ilk aylardaki mide bulantıları beni de cok zorlamıstı.ve kurtulmam da uzun sürmüştü.üstüne bir de mide yanması ve kabızlık da eklenınce cok cor gecmişti gunler.agrıdan acıdan aglardım bir yandan da Allaha sükrederdim.biraz sabır lazım.senın de gececek mutlaka kaydirigubbakcemile5
ayy bak seni okuyunca beni gene heyecan bastı eyvahedigeldismile
bebek azcık aglasa elim ayagıma dolanır panik olurum yahuu, yandım ben akannehir
Allah ogluna uzun ömürler versin, sağlık mutluluk dolu cok guzel bir yasamı olsun inşallah
asumancım demek ki transfer sonrası karnını çok sevmişsin, onlarla çok konusmussun diğer kardesi de senden ayrılmak istememiş annesi
maşallah üçünüze de zemuszemus
canım benım benden önce kayınpederim 40.gün planını yapmıs bile
demiş ki bebegin kırkı cıksın, mevlutunu bursada yapalım.konu komsu bebeği görsün
yaaa yazık gunah değil mi yaaa 40 gunluk bebek 12 saatlık yol mu gidermiş
ben herkese bebeği öpmeyin kucagınıza almayın derken boyle bişeyi nasıl düşünürler aklım almıyor.alsanaalsanasmile
çaktırmıyorum ama içim içimi yiyor,son zamanlarda cok sinirli oldum
aldıgım bu son haber de ustune tuzu biberi oldu
ayrıca dogum zamanı kayınvalideyle kayınpeder evde kalmaya gelicekler yatılı olarak.benım kardesım de yok bebekle bana sadece annem bakabilir.bu durumda kadın helak olucak.hangibirine nereye yetişsin kadıncagız.ama maalesef kimsenın ince düşündüğü yok herkes kendi aleminde.
eşime söyledim en azından 10 gunlukken gelsinler bıraz düzene girmiş oluruz dedim.ben gelmek ısteyene nasıl gelmeyın derim diyo!!!
diyebilse sasardım zaten :mymeka:
senacım ınsallah siz de Dorugun diş durumunu az ağrıyla atlatırsınız
okudugum kadarıyla dikişlerin de hala sorun cıkarıyormus.canım benım cok cektın sen bu dertten dolayı.ne diyecegımı bilmiyorum inan
tebrik ediyorum windycim.oğullarınla birlikte güzel bir hamilelik gecirmeni dilerim
guzel haberlerını beklıyoruz a.s.
nasılsınız gecmişi okudum sayımız artmıs cok sevindim.yeni gelen arkadaslar da hosgelmişler a.s.
gectiğimiz hafta eşim geldi o yuzden siteye giremedim.doktora birlikte gittik bebeğini ilk defa görebildi.gerci tam olarak gördüğü de söylenemez, bebeğin bası asagıdaymıs ve yuzu bana dönükmüş.profilden sadece yanagını gördük elleriyle yüzünü sakladı.son ikidir göremiyoruz neyse naapalım babasının sansızlıgı
son ayların hediyesi bel agrıları çok zorluyor beni.magnezyumun bu kadar işe yarıyacagını düşünmemistim.ama içtikten yarım saat sonra bariz azalıyo Allahtan
Teşekkürler arkadaşlar Allahım hepimizin bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin.
Benim bebeğim tek 2 tane 8 hücreli transfer yapılmıştı birisi tutuna bildi. Ben evdeyim bu süreçte çalışamıyorum mide bulantım çok fazla ilk hamileliğimde çoğul gebelik olduğu için bunun üç misli daha kötüydüm ve 13. haftaya kadarda bulantılarım devam etmişti. Az yemeye çalışyorum neredeyse kuşlar gibi besleniyorum ve yediğime pişman oluyorum o kadar kötüyüm.İş yerimizle evimizin arası yaklaşık gidiş geliş 70 km trafikte yoğun olunca ben bitmiş bir halde eve dönüyorum onun için bu süreçte ancak haftanın bir günü işe gidiyorum.
Ben yolun çook başındayım benim gibi bu kadar yolun başında olan arkadaşlar var mı yoksa hepiniz yolu yarıladınız mı ))
canım senı tebrik ederim.yazdıklarını okudum cok zor zamanların olmus,hayırlısıyla bundan sonra olmıyacak.Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişine kavusmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ilk aylardaki mide bulantıları beni de cok zorlamıstı.ve kurtulmam da uzun sürmüştü.üstüne bir de mide yanması ve kabızlık da eklenınce cok cor gecmişti gunler.agrıdan acıdan aglardım bir yandan da Allaha sükrederdim.biraz sabır lazım.senın de gececek mutlaka kaydirigubbakcemile5
Kızlar merhaba.Kaç gündür kızım çok huzursuz o yüzden cevap yazamadım.Uykusuz geceler ve gündüzler insanı çok yıpratıyor , bir şey yapamıyorsun ya bebek ağlarken insan çok da üzülüyor.Bugün 23 günlük olduk , kırkımıza az kaldı diye kendimi teselli ediyorum.Kırkımız çıkınca bir mucize olacağını umut ediyorum.Çok ağlamıyor kızım ama bir türlü uyumak istemiyor bir huzursuzluğu var dr. geçiş döneminde bu tür uykusuzlukların olabileceğini söylüyor.Bizden haberler böyle.Babycim Cemren 60 günlük olmuş maşallah güzel kızına.Sena buluşalım demişsin baby ye ve diğer arkadaşlara uygun olduğu bir günde ben de gelmeyi çok isterim.Herkesi çok öptüm...
ayy bak seni okuyunca beni gene heyecan bastı eyvahedigeldismile
bebek azcık aglasa elim ayagıma dolanır panik olurum yahuu, yandım ben akannehir
canım hoşgeldin, sayfamıza mis gibi bebiş kokusu getirdin opuyorumnanaktanslmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))?
Allah ogluna uzun ömürler versin, sağlık mutluluk dolu cok guzel bir yasamı olsun inşallah
kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr
asumancım demek ki transfer sonrası karnını çok sevmişsin, onlarla çok konusmussun diğer kardesi de senden ayrılmak istememiş annesi
maşallah üçünüze de zemuszemus
bu arada ben Respi ile antalya buluşmasını planladım bilem :)) 12 haz - 19 haz arası :))))
bana gelince inanır mısınız doruk diş çıkardı (( 3,5 aylık yawww ne yapalımm huzursuz geceler geri geldi eskisi kadar sık yazamıyorum hepiniz sağlıcakla kalın öpüyorummm
canım benım benden önce kayınpederim 40.gün planını yapmıs bile
demiş ki bebegin kırkı cıksın, mevlutunu bursada yapalım.konu komsu bebeği görsün
yaaa yazık gunah değil mi yaaa 40 gunluk bebek 12 saatlık yol mu gidermiş
ben herkese bebeği öpmeyin kucagınıza almayın derken boyle bişeyi nasıl düşünürler aklım almıyor.alsanaalsanasmile
çaktırmıyorum ama içim içimi yiyor,son zamanlarda cok sinirli oldum
aldıgım bu son haber de ustune tuzu biberi oldu
ayrıca dogum zamanı kayınvalideyle kayınpeder evde kalmaya gelicekler yatılı olarak.benım kardesım de yok bebekle bana sadece annem bakabilir.bu durumda kadın helak olucak.hangibirine nereye yetişsin kadıncagız.ama maalesef kimsenın ince düşündüğü yok herkes kendi aleminde.
eşime söyledim en azından 10 gunlukken gelsinler bıraz düzene girmiş oluruz dedim.ben gelmek ısteyene nasıl gelmeyın derim diyo!!!
diyebilse sasardım zaten :mymeka:
senacım ınsallah siz de Dorugun diş durumunu az ağrıyla atlatırsınız
okudugum kadarıyla dikişlerin de hala sorun cıkarıyormus.canım benım cok cektın sen bu dertten dolayı.ne diyecegımı bilmiyorum inan
Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile
Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3
tebrik ediyorum windycim.oğullarınla birlikte güzel bir hamilelik gecirmeni dilerim
guzel haberlerını beklıyoruz a.s.