Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım sebepsiz olması hem üzücü hemde zor. ama olsun bunada şükür diyorum ben. bizim sorunumuzun sebebi yok, birde sorunu olupta çözümü olmayanlar var işte o hepsinden zor...
benim iki aşılamam oldu malesef sonuç alamadık... bu ilk tüp denememiz olucak inşallah... şu anda ne hissettiğimi pek bilemiyorum aslında heyecanda var endişe de :))
ilaçlarımı kullanmaya başladığımda sanırım işin cidiyetini anlıycam ben:)) sağolsun merkezdeki benimle ilgilenen danışman hergün arıyor ve uzun uzun sohbet ediyoruz doktorumda zaman zaman arıyor ve her ikisninde benden tek bir beklentisi var stresten kurtulmam... bende son 2 gündür daha rahatım çok şükür. bol bol geziyorum kitap okuyorum yemek yapıyorum... sizinle paylaşmakta çok iyi geliyor bana gerçekten, çünkü hepimizin yaşadıkları birbirine benziyor dolayısıylada birbirimizi çok iyi anlıyoruz, anlayana anlatmak ta daha iyi oluyor tabii :)))
Canım benim Allahım dermansız dert vermesin kimseye en önemlisi o.....
Tedaviye hangi merkezde devam ediyorsun , dr.una ve merkeze güveniyorsan stres yapmadan sonunun çoook iyi olacağını düşün ve tedavine başla ....
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyorum seni öpüyorum...
kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyyt Asuman gerçekten süper bir haber bu :teytey:
okadar sabrettin canım bak Allah sana 2 tane evlat kısmet etti... Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah... herşey yolunda gitsin zamanı gelince de kucakla bebişlerini... harika bişey bu yaa alkisalkisalkis kaçtane embriyo transfer edilmişti sana canım ???
Asuman'cığım hayırlı olsun.çok sevindim senin adına.O kadar çok istiyordun ki duaların gerçek oldu.Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.O istekli sesin hala kulaklarımda.
hihoyyyt Asuman gerçekten süper bir haber bu :teytey:
okadar sabrettin canım bak Allah sana 2 tane evlat kısmet etti... Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah... herşey yolunda gitsin zamanı gelince de kucakla bebişlerini... harika bişey bu yaa alkisalkisalkis kaçtane embriyo transfer edilmişti sana canım ???
çok güzel bişey bu ya inşallah sağlıklı bişekilde kucağına alırsın bebişlerini darısı banakaydirigubbakcemile3
ilk tedaviyle çocuğum olacağını öğrendiğimde bende çok sordum bu soruyu niye ben diye ama alıştım artık çünkü o kadar altarnatif varki önümüzde inan bizim gibi milyonlarca insan var bu durumda olann inşallah bizde annelik duygusunu yaşayacaz
asumancım çok sevindim canım.tebrik ediyorum.allahım kucağına almayı nasib etsin.