Doruk diş canavarı ??!!??
Dün gece en kötü gecemizdi .. Oysa alt 2 dişi bayağı ortaya çıkmış ve yukarı doğru yükselmişken.. sanırım dişler patladı ama eti yararak yukarı çıkmaya çabalıyor. Bu çaba oğlumu mahvetti bence , ağlamaktan sesi kısıldı i, gözleri kan çanağı ve yaşlı.. o kadar ağlamaya burun da salya sümük..Serum fizyolojik dökmek istiyorum ondan nefret ettiği için azıcık döktürüyor bu da burun tıkanıklığı yapıyor..
Sonra uyku düzeni emme düzeni tepetaklak oldu, 1 saatte bir emmek istiyor, 30 dakika uyuyup kalkıyor, sürekli omuzumda kalmak istiyor bu pozisyonda da sık sık kusuyor. Üstüm başım berbat kokuyor zira tülbentleri bile ağzına sokup kaşımak isteği üstümü bir anda ıpıslak etmesine yol açıyor.. Hiçbir şey umurumda değikl ama onun canhıraş bağırması beni yıpratıyor. Uyku falan hak getire zaten 8 saat içinde 6 kere uyandım iyice aptala döndüm, annem geldi bugün inşallah akşam kalacak..
Doktorumuz bize Dentadox isimli diş jelini verdi günde 3 kere sürülebiliyor ama Doruk onu sürer sürmez yalayıp yutuyor etkisi pek kalmıyor anlayacağınız, yutan çocuğa da dur yutma nasıl denir ki ???? Sonra ateş olmadı çok şükür ama ben günde 1-2 defa Calpol şurup veriyorum zira aynı zamanda ağrı kesici biraz huzur veriyor o sayede garibim 1 saat falan uyuyabildi..Bu ağrı giderek de kulağına vuruyor eli hep ensesinde veya yanağında çizer gibi canhıraş kaşıyor vuruyor kendi kendine..BErbat bir görüntü..Geçecek sonuçta her bebek yaşıyor ama bizimki adından mıdır nedir kardeşim yaaaa herşeyi Dorukta yaşıyor
(((
Bebeğe isim koyarken dikkat et deyimini bir kere de ben tasdiklemiş oluyorum buradan arkadaşlar, oğlum için orta vadeli bir şey yok gibi, herşeyin en iddialısı bizde hamdolsun Allaha ??!!!???
Çok zor yaaa , geçeceğini her bebekte olduğunu bilmek annenin acısını hafifletmiyor ki..Umarım atlatırız kaç gün ya da kaç hafta süreceğini bilemiyorum şimdiden 1 hafta oldu bu şikayetleri yaşayalı umarım biraz ara verir ..Hem iri bebek hem güçlü bebek hem de şikayetleri maksimumda bebek...Allah yardımcımız olsun ...