Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Yazdıklarım gibi bütün gelişmeler ve olaylar Senacığım işte canımız , canımızın canları Allah emanet.

Seni öpüyorum Doruğu da kendinize iyibakın veeee yazılarını bekliyorum :KK66:)

cnsn canım hızlı bir şekilde okudum yazdıklarını inanamadım gerçekten. inşallah düşündüğümüz gibi değildir. öyle olmasını diliyorum.
yeni gebeliğini tebrik ediyorum. inşallah allah kucağına almayı nasip eder.
arminas canım tedavin hayırlı olsun. dualrım seninle.

günlerdir giremedim kızlar. ama herşey yolunda çok şükür. bugün 60. günümüzdü. :)

kızım gözümün önünde büyüyor. ama ben süt yok diye düşünürken meğer Cemre kolikmiş sanırım. 60. günde anladım sanırım. hergün aynı saatte ağlamasından öyleolduğunu tahmin ettim daha doğrusu.

neyse zaten 3. ayda geçermiş bizim de 1 ayımız kaldı. alıştık artık kızımla ağlama nöbetlerine.

neyse güzel vakit geçiriyoruz sabah saatlerinde özellikle... allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
inşallah hepimiz bebeklerimizle uzun yıllar geçiririz.
kızlar sadece akşam girebiliyorum, onda da uykusaatim geliyor hemen.
ancak yazılanlara göz atabildim.

cemrenin resmini görmek isteyenler lütfen bana mesaj atsın. en azından bu şekilde paylaşayım.

senacım ben temmuzun başında istanbula geleceğim. buluşmayı bana göre ayarlayabilirseniz benim için sorun olmaz.
antalyaya daha sık gidiyorum. ama onun tarihini bilemiyorum şimdi.

nayicim kızına maşallah. oda konusunda yardımcı olmak isterim spesifik bir sorun varsa.

respi maşallah doğumuna az kaldı canım.

asuman progestan ateş yapıyor canım. bende de yapmıştı.

yazamadıklarım lütfen kusura bakmasın. hepinizi seviyorum. kendinize iyi bakın. ben kaçtım. malum uyku saatim tavuk gibi yatıyorum malum gündüz uyuyamıyorum. kaydirigubbakcemile2

Canım teşekkürler çook acı bir tecrübe oldu benim için Senayla paylaştık başımdan geçenleri ve ne kadar zor zamanlar geçirdiğimi :KK43:( kısmet olursa ilerleyen zamanlarda seninle paylaşırız....

Cemre ye çook geçmiş olsun, bu kolikde bebişlerin baş belası oldu inşallah kısa sürede değin gibi 3 ay doldurduğunda biter :KK66:) kuzenimin bebişi 1 yaşına kadar çekti ve kuzenim gece gündüz ne yaşadığını bilemedi kızcağız insanlıktan çıkmıştı :KK43:(

Cemrenin fotoğrafını bana gönderbilirsen çok sevinirim ben özelden mesaj atamıyorum çünkiii çook yeniyim :KK66:)

Cemreyi de senide öpüyorum sağlık, neşe dolu günler...........

Arkadaşlar selam ,

Bugün dayanamayıp dr.uma gittim aslında perşembe günü gitmem gerekiyordu :KK66:) veeee bebişimin kalp atışlarını gördüüm çook güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları ve devamını getirsin.

Hepinizi öpüyorum.....

Arkadaşlar selam ,

Bugün dayanamayıp dr.uma gittim aslında perşembe günü gitmem gerekiyordu :KK66:) veeee bebişimin kalp atışlarını gördüüm çook güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları ve devamını getirsin.

Hepinizi öpüyorum.....

canımm çok sevindim maşallah maşallah diyelim bebişinede sanada:))) iyiki gitmişsin doktora canım bak hemen neşen yerine gelmiş bile :))) Allah ikinizide korusun... bebişin sana sıkı sıkı sarılmış sende ona sarıl ve içindeki hayatın tadını çıkar... başka hiçbirşeyi kafana takma lütfen. Allah sağlıkla zamanı gelince kucağına almayı kısmet etsin tatlım. Allaha emanet olun... bu arada bana sormuşsun bebiş varmı diye??? 21 mart ta lucrın kullanmaya başlıycam kısmetse herşey yolunda giderse inşallah nisan da transfrim olucak... bende tek embriyo transferi olayını çok takmıştım kafama ama şimdi daha rahatım.Allah büyük kısmetimizde varsa tek te bizim olur:)))

cnsn canım hızlı bir şekilde okudum yazdıklarını inanamadım gerçekten. inşallah düşündüğümüz gibi değildir. öyle olmasını diliyorum.
yeni gebeliğini tebrik ediyorum. inşallah allah kucağına almayı nasip eder.
arminas canım tedavin hayırlı olsun. dualrım seninle.

günlerdir giremedim kızlar. ama herşey yolunda çok şükür. bugün 60. günümüzdü. :)

kızım gözümün önünde büyüyor. ama ben süt yok diye düşünürken meğer Cemre kolikmiş sanırım. 60. günde anladım sanırım. hergün aynı saatte ağlamasından öyleolduğunu tahmin ettim daha doğrusu.

neyse zaten 3. ayda geçermiş bizim de 1 ayımız kaldı. alıştık artık kızımla ağlama nöbetlerine.

neyse güzel vakit geçiriyoruz sabah saatlerinde özellikle... allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
inşallah hepimiz bebeklerimizle uzun yıllar geçiririz.
kızlar sadece akşam girebiliyorum, onda da uykusaatim geliyor hemen.
ancak yazılanlara göz atabildim.

cemrenin resmini görmek isteyenler lütfen bana mesaj atsın. en azından bu şekilde paylaşayım.

senacım ben temmuzun başında istanbula geleceğim. buluşmayı bana göre ayarlayabilirseniz benim için sorun olmaz.
antalyaya daha sık gidiyorum. ama onun tarihini bilemiyorum şimdi.

nayicim kızına maşallah. oda konusunda yardımcı olmak isterim spesifik bir sorun varsa.

respi maşallah doğumuna az kaldı canım.

asuman progestan ateş yapıyor canım. bende de yapmıştı.

yazamadıklarım lütfen kusura bakmasın. hepinizi seviyorum. kendinize iyi bakın. ben kaçtım. malum uyku saatim tavuk gibi yatıyorum malum gündüz uyuyamıyorum. kaydirigubbakcemile2

Nurgül çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur tedavimiz :)) bende size burdan gülücükler içinde hamileyiiiimm yazarım :))) bu kolik olayı benim kuzenimin kızında da vardı malesef anneyide bebeğide oldukça yoran bir durum :KK43:( umarım en kısa zamanda atlatırsınız canım geçmiş olsun...

Kızlar merhaba.Kaç gündür kızım çok huzursuz o yüzden cevap yazamadım.Uykusuz geceler ve gündüzler insanı çok yıpratıyor , bir şey yapamıyorsun ya bebek ağlarken insan çok da üzülüyor.Bugün 23 günlük olduk , kırkımıza az kaldı diye kendimi teselli ediyorum.Kırkımız çıkınca bir mucize olacağını umut ediyorum.Çok ağlamıyor kızım ama bir türlü uyumak istemiyor bir huzursuzluğu var dr. geçiş döneminde bu tür uykusuzlukların olabileceğini söylüyor.Bizden haberler böyle.Babycim Cemren 60 günlük olmuş maşallah güzel kızına.Sena buluşalım demişsin baby ye ve diğer arkadaşlara uygun olduğu bir günde ben de gelmeyi çok isterim.Herkesi çok öptüm...

nurgul canim tsk ederim cevabin icin giii banada yollada cemrenin resimlerini ben sana özelden msn yazayim ordan mail olarakda yollarsin okmi canim?

canımm çok sevindim maşallah maşallah diyelim bebişinede sanada:))) iyiki gitmişsin doktora canım bak hemen neşen yerine gelmiş bile :))) Allah ikinizide korusun... bebişin sana sıkı sıkı sarılmış sende ona sarıl ve içindeki hayatın tadını çıkar... başka hiçbirşeyi kafana takma lütfen. Allah sağlıkla zamanı gelince kucağına almayı kısmet etsin tatlım. Allaha emanet olun... bu arada bana sormuşsun bebiş varmı diye??? 21 mart ta lucrın kullanmaya başlıycam kısmetse herşey yolunda giderse inşallah nisan da transfrim olucak... bende tek embriyo transferi olayını çok takmıştım kafama ama şimdi daha rahatım.Allah büyük kısmetimizde varsa tek te bizim olur:)))

Arminas canım benim çok teşekkür ederim ,

Aslında kötü günleri geride bırakalı 9.5 ay kadar oldu ama inanırmısın piskoloğun söylediği gibi Allahım tüm sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın ama anne baba kaybı kadar kötü demişti dr. ve cidden öyle çok acı geldi bana :KK43:( millet nasıl doğurup doğurup çöplere atıyor bebişlerini nasıl bir duygu insanları hiç anlıyamıyorum :KK43:(

Benim kasık ağrılarım ve regl dönemi yaşadığım ağrılarım şimdi de devam ediyor beni korkutan o daha öncede kanamam bu ağrılarla gelmişti :KK43:( yoksa ben bunları düşünerek asla bebişimi sıkıntıya sokmak istemem :KK43:(

Senin tedavinde hayırlı olsun Allahım isteyen herkese varsin :KK66:) sanırım sende İstanbuldasın, tedavine hangi merkezde başlıyacaksın ve neden uzun protokolle başlıyor tedavin onu merak ettim ......

Çok öpüyorum seni kendine iyi bak....

nurgül cüm.çok teşekürler canım.az zamanında olsa bizlere yardımcı olmaya çalışıyorsun.senin ve kızının iyi haberleri beni çok mutlu ediyor.cemre nin resimleri için sana mesaj atacağım.face açıyorum kendime.o zaman haber vericem.ikinizi de çok öpüyorum.

cnsn arkadaşım tebrik ediyorum.hep güzel şeyler düşün.dilerim bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.allahım kucağına almayıda nasib etsin.

Arminas canım benim çok teşekkür ederim ,

Aslında kötü günleri geride bırakalı 9.5 ay kadar oldu ama inanırmısın piskoloğun söylediği gibi Allahım tüm sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın ama anne baba kaybı kadar kötü demişti dr. ve cidden öyle çok acı geldi bana :KK43:( millet nasıl doğurup doğurup çöplere atıyor bebişlerini nasıl bir duygu insanları hiç anlıyamıyorum :KK43:(

Benim kasık ağrılarım ve regl dönemi yaşadığım ağrılarım şimdi de devam ediyor beni korkutan o daha öncede kanamam bu ağrılarla gelmişti :KK43:( yoksa ben bunları düşünerek asla bebişimi sıkıntıya sokmak istemem :KK43:(

Senin tedavinde hayırlı olsun Allahım isteyen herkese varsin :KK66:) sanırım sende İstanbuldasın, tedavine hangi merkezde başlıyacaksın ve neden uzun protokolle başlıyor tedavin onu merak ettim ......

Çok öpüyorum seni kendine iyi bak....

canım ben seni çok iyi anlıyorum inan bana. çok yakın arkadaşımın başınada geldi böyle bişi ama seninki kadar karışık değildi onun durumu. kendini toparlaması oldukça uzun sürmüştü. o bebişlerini doğurup sokağa bırakanlardan bahsetmişsin ya canım onlara insan demek bile mümkün değil Allah kimseyi o duruma getirmesin başka bişey diyemiycem onlar için...

ağrılarınıda kafana takma fazla kendini dinleme tatlım, sen dinlenmeye çalış bol bol. dün doktora gittiğinde doktorun ne dedi ağrıların için ??? sormadıysan da ara bi sor bence...

benim tedavimin uzun protokol olmasının birkaç sebebi var canım... birincisi bizimki sebepsiz infertilite malesef... ikincisi bazı aylarda benim 1 yumurtam diğerlerine göre daha hızlı gelişip kistleşiyor amacımız onu kontrol altına almak. son nedenimizde zaman dilimini uzatarak benim psikolojimin daha iyi duruma gelmesini sağlamak :)) merkezimizde gümüşsuyundaki istanbul tüp bebek merkezi...

bende seni öpüyorum tatlım dikkat et kendine...

canım ben seni çok iyi anlıyorum inan bana. çok yakın arkadaşımın başınada geldi böyle bişi ama seninki kadar karışık değildi onun durumu. kendini toparlaması oldukça uzun sürmüştü. o bebişlerini doğurup sokağa bırakanlardan bahsetmişsin ya canım onlara insan demek bile mümkün değil Allah kimseyi o duruma getirmesin başka bişey diyemiycem onlar için...

ağrılarınıda kafana takma fazla kendini dinleme tatlım, sen dinlenmeye çalış bol bol. dün doktora gittiğinde doktorun ne dedi ağrıların için ??? sormadıysan da ara bi sor bence...

benim tedavimin uzun protokol olmasının birkaç sebebi var canım... birincisi bizimki sebepsiz infertilite malesef... ikincisi bazı aylarda benim 1 yumurtam diğerlerine göre daha hızlı gelişip kistleşiyor amacımız onu kontrol altına almak. son nedenimizde zaman dilimini uzatarak benim psikolojimin daha iyi duruma gelmesini sağlamak :)) merkezimizde gümüşsuyundaki istanbul tüp bebek merkezi...

bende seni öpüyorum tatlım dikkat et kendine...

Sebepsiz hamile kalamayan insan sayısı o kadar çok ki :KK43:( sıkıntı stres herkesi yedi bitirdi :KK43:(

Dün dr.umla konuştum bu ağrılar bir çok hamilede görüle biliyormuş çok ağrım olursa minoset içebilirmişim , ben ilk hamilelik dönemimin bu sürecini inan ki hatırlamıyorum bulantım çoktu ilk 3 ayda 4-5 kilo vermiştim ama onun dışında zaten sıkıntım çoktu ve ağrılarımı hatırlamıyorum bile :KK43:(

Sende hayırlısıyla tedavine başlarsan için birazda olsa rahat eder ve arka arkaya heyacanlı bekleyişler başlar :KK66:)

Senin ilk tedavin mi ..........

Öpüyorum seni görüşmek üzere.....

slmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))

Pazartesi gunu ebeye gitmistim,aciklik varmi diye muayne etmisti beni... 3 santim aciklik vardi. Sonra sancilari tetiklesin diye,nisan erinden gevsetti.. Ayni gunun gecesi,hafif kramp seklinde sancilarim oldu,ama cok hafifti..
Sabah saat 6'da tuvalet icin uyandigimda,nisan geldi.. Arkasindan saat 8 bucukta,sancilarim basladi once 12 dakikada bi geldi,sonra cok cabuk bi sekilde bu 6-4-3 dakikaya dustu..

Hemen ebeyi aradik,saat 10 bucukta burdaydi,kontrol etti aciklik 6 santim olmustu,buda cok iyiydi tabi. Cunki cok agri cekmeden 6 santim acilma vardi.. Saat 12 asil agrilar basladi !!!! Inanin,okadar SIK geliyorduki bi dakika arayla geliyordu ve benim dinlenmeye vaktim nerdeyse hic yoktuu :eek:(( Bi ara olecegim sandim.Allahtan acilmam 2 bucukta 10 santimi bulmustu,(ama gelin bana sorun nasil gecti)

Sonra dogum basladi,ikiniyorum ikiniyorum ama tulru cikaramiyordum bebegi,bi hemsire basimda,hem bastiriyor hem ben ikiniyorum... Neyse Alllaha sukur yarim saat 40 dk ugrastan sonra oglum dunyaya geldi,cok saglikli maslalah,onu kucagima alinca sanki o agrilar hic yasaanmamis gibiydi.. 3780 gr, 51 boyunda minik bi oglum var simdi.. Bana gelince,baya bi dikisim var,sirf 1 saat dikisle ugrastilar, cok canim yandi.. Simdi oturmakta ve kalkmakta cok zorlaniyorum. ALlahim insallah bugunleride atlatmayi nasip etsin...
Ha bu arada zorlaniyorum belki dogumda zor gecti belki , ama inanin pskolojikmen cok iyim hamd olsun.

Emzirmekte gucluk cekiyorum,benim meme ucu cok kucuk hata hic yok nerdeyse bebek tutamiyorum,sadece dun hastanede 10 dk bi emdi ... 2 saat sonrada bi 10 dakika daha .. Birde gece uyandiginda zar zor tutturdum 7 dakika emdi. Buna biraz uzuluyorum haliyle,ama stress yapmamaya calisiyorum,olursa olurrr.. olmazsa olmaz,Nasib diyorum.

Haa bence normal dogum yapacak olanlar kesinlikle epidural yapsin diyorummmmm.. :eek:))

Bu arada kizlar seranaes baby,sizin sutunuz nezaman geldi??? Benimki daha gelmedi.. Gerci ebe bi kac gun surer dedi ama oglum doymadigi icin surekli emmek istiyo??

Mihriban hayırlı olsun.Sağlıklı sıhhatli büyütün bebeğinizi.Bol sütleriniz olsun:)

Sebepsiz hamile kalamayan insan sayısı o kadar çok ki :KK43:( sıkıntı stres herkesi yedi bitirdi :KK43:(

Dün dr.umla konuştum bu ağrılar bir çok hamilede görüle biliyormuş çok ağrım olursa minoset içebilirmişim , ben ilk hamilelik dönemimin bu sürecini inan ki hatırlamıyorum bulantım çoktu ilk 3 ayda 4-5 kilo vermiştim ama onun dışında zaten sıkıntım çoktu ve ağrılarımı hatırlamıyorum bile :KK43:(

Sende hayırlısıyla tedavine başlarsan için birazda olsa rahat eder ve arka arkaya heyacanlı bekleyişler başlar :KK66:)

Senin ilk tedavin mi ..........

Öpüyorum seni görüşmek üzere.....

Evet canım sebepsiz olması hem üzücü hemde zor. ama olsun bunada şükür diyorum ben. bizim sorunumuzun sebebi yok, birde sorunu olupta çözümü olmayanlar var işte o hepsinden zor...

benim iki aşılamam oldu malesef sonuç alamadık... bu ilk tüp denememiz olucak inşallah... şu anda ne hissettiğimi pek bilemiyorum aslında heyecanda var endişe de :))

ilaçlarımı kullanmaya başladığımda sanırım işin cidiyetini anlıycam ben:)) sağolsun merkezdeki benimle ilgilenen danışman hergün arıyor ve uzun uzun sohbet ediyoruz doktorumda zaman zaman arıyor ve her ikisninde benden tek bir beklentisi var stresten kurtulmam... bende son 2 gündür daha rahatım çok şükür. bol bol geziyorum kitap okuyorum yemek yapıyorum... sizinle paylaşmakta çok iyi geliyor bana gerçekten, çünkü hepimizin yaşadıkları birbirine benziyor dolayısıylada birbirimizi çok iyi anlıyoruz, anlayana anlatmak ta daha iyi oluyor tabii :)))

Güzel kız Cemre yi gördüm sonunda :)) maşallah çookk tatlı bir bebek... Allah annesine ve babasına bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah. Maşallah çok saçlı bir bebek Nurgül senin miden nekadar çok yanmıştır kimbilir ... fotoğrafı görünce direk aklına bu geldi :)))

Mihriban Allah analı babalı ve gönlüne göre büyütmeyi nasip etsin inşallah. bebişin hayırlı bir evlat olsun inşallah...

kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr

kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr

Canıım çook sevindim ne güzel mutluğunuz ikiye katlanmış oldu :KK66:) Allah sonuna kadar hep birlikte yol almanızı nasip etsin tekrar bebişlerin hayırlı olsun....

Asuman bu arada bebişler kaç haftalık ....

X