Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

serenanes yeni genelge konusunda gösterdiğin hassasiyete çoookk teşekkür ediyorum. belki beni hatırlarsın ocak ve şubat aylarında aşılama yaptırmıştım sizinlede paylaşmıştım bu durumu... bana destek olmuştunuz :))

şimdi bende tüp bebek tedavisine başlıyorum ama inan buna sevinemiyorum bile... 3 embriyo transfer edilen birisiyle karşılaştırıldığında ne tedavimde ne kullandığım ilaçlarda nede ödediğim ücrette hiçbir fark yok... ama benim şansım diğerlerine göre .neredeyse %50 daha az... çok kızgınım ve çok üzgünüm...

biz anne olabilmek için bukadar yıpranırken ve bir taraftan da bukadar büyük paralar harcarken olabilecek çoğul gebeliğimizi engellemek için böyle bir genelge kabul ediliyor. ama diğer taraftan ülkemizin belli kesimlerinde aile planlamasından bir haber yaşayan ve neredeyse her yıl bir tane çocuk doğuran insanlara hiçbir eğitim verilmiyor. bu yapılan hak mıdır??? benim 5 tane çocuğum var da 6. çocuğu istiyorum sanki... 5 yıldır evliyim 3 yıldır tedavi görüyorrum.... ister ikiz doğururum ister üçüz kime ne bakıcak olan be değilmiyim...

ben neden hiç stres yapmamam gereken bir dönemde oturup ağlıyorum???
ben neden anne olmaya yaklaşmak yerine uzaklaştırılıyorum???

arminas çok haklısın.çok yanlış kararlar bunlar.ama kendini bu kadar harap etme olumlu bak lütfen senin pozitif olmaya ihtiyacın var.üzülme işni başarılı olamazsan düşünürsün.sen şimdi sadece konsantre ol lütfen dualarımız seninle

Ahh canim .. Söylediklerine sonuna kadar katiliyorum ..

Maksat aile planlamasi felan degil kii ..

Maksat bizim ve bebeklerimizin sagligi , hayati tehlikesi de degil bence ..

Devlet hastanelerindeki bebek bakim ünitelerinin masraflarinin azaltilmasii ..

Tek dertleri bu ..

Yine de ALLAH büyüktür canim .. Tek embriyo ile cok hamile kalan arkadasimiz var burda ..

Neden onlardan biri de sen olmayasin kii ? ..

Moral cok önemli .. Artik tek yapabilecegin sey moralini yüksek tutmakk ..

Inaniyorum ki bebisin sana SIKICA tutunacakk ..

kızlar çookk teşekkür ediyorum hepinize... inşallah herşey yolunda gider inşallah hayırlısıyla transferim olur ve inşallah sonucuda güzel olur... doktorumla konuştum; oda "sen stres yapma ben senden sadece bunu istiyorum "dedi... bende farkındayım stres yapmamalıyım yoksa bu zor olan süreç dahada zorlaşıcak ama insan ister istemez sinirleniyor bu duruma... hepinize tekrar teşekkür ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun. mart 23 te lucrın kullanmaya başlıycam kısmet olursa sonrada diğer ilaçlar tabii... hepimizin kucağı bebişlerle dolsun inşallah :))

canım tebrik ederim a.s. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin :Saruboceq:
yazdıkların bana hiç yabancı gelmedi.ben de yapı gereği çok rahat birisi değilim.konu bebek olunca da ve de tecrübesiz olunca haliyle korkularımız endişelerimiz artıyor.benim tüp bebek tedavisine karar vermemdeki süreç çok kısaydı.kolay sanıp balıklama atladım olaya.megerse devamındaki transfer sonrası 12 sene gibi gelen 12 gunluk bekleme süreciyle başlıyormuş hersey. ne kadar zormus ne cok sabır lazımmıs.hala da öyle gerci.
kızlar bilirler aylar önce aynı seyi ben de yazmıstım 'zaman gecmiyor' diye.ama bak aylar öncesinde kalmıs bile
burası cok güzel bi topik,herkes birbirine samimi ve yardımcı.her konuda bizlere danısabilirsin canım.bebişinle birlikte Allaha emanet olun

canım cidden benimkiler bacaklıktan cıktı yürüyen kütük oldular sempatiksalakcinni
hareketsizlikten oldu sanırım.doktor yasaklamadan önce arada yuruyuse cıkıyordum sımdı o da yok tabi.canım sen benım hemseri çıktın yahu.baba tarafım silifkeli benim de.dediğin gibi o tarafın sahilleri hala el değmemiş,saklı kalmıs.sen anlatırken dalgaların kokusu geldi burnuma boshayallersmile
masallah canım esinle sana nazar değmesin

gözde cim
istanbul tamam da 12 haz-19 haz arası Belek teyim :)))
Sen bebişini kucaklamış olucan eğer çok zor olmazsa görüşelim deirim ben :kaydirigubbakcemile5

canım zor olup olmayacagını siz söyleyeceksınız valla tecrübeli olan sizlersiniz.benım dogum muhtemelen mayısın ilk haftası olacakmıs.eger öyle olursa 40ım tam cıkmıs olacak sanırım o tarihlerde.bebiş izin veririse sizinle görüşmeyi tanısmayı cok isterim.en azından bir kaç saatliğine bile görüşebilsem cok mutlu olurum.

respi sen isim düşündün mü?
.

canım hala bebişin adı yok! .Sena da diyo ki artık ismi olsun karakteri olustu diyo haklı ama benım kızın zor begenen bi annesi var kaydirigubbakcemile3
Senaya atmıştım sana da faceden bi mesaj atıyım.bi bak bakalım listeme sen de fikir ver bana olur mu?
Cemreye kocaman bi maşallah bu arada orkideli fotografınıza bayıldııımm yerimseniben

amiiinnn canım.cok sevindim bi kızımız daha olacakk kaydirigubbakcemile5

Senacığım ben kesin oğlan diyorum.3 dr onaylı:)))

gurumuzsun sensin sinemciğim ,paşamıza iyi bak opuyorumnanaktan

canım ben de hemen oda yapmıycagım için ilk etapta kullansın diye ahşap beşik aldım.park yatak alıcaktım ama bu cok hosuma gitti.burada bi mağazada fiyatına 600tl dediler ben hemen hemen aynısını nette buldum.fazladan cibinliği de var fiyatı da 299du.bebek içindeyken odadan odaya tasıyabileyim diye koçtaştan stoperli tekerlek aldım 50tl verdim.rahat yatsın diye de gelen yatagın ustune 50tl ya visco yatak aldım.bana toplam 400e falan gelmiş oldu.gene kardayım yani.hem de gönlüme göre yaptırdım.
zaten ilk zamanlar aynı odada olmak gerekecek.sen de oda için acele etme bence de

cidden 1 tane ile sınırlanması çok kötü olmuş.hani yurtdısındaki gibi devlet maddi anlamda destek olsa ,o da yokken köstek oluyorlar.sevmediğim halde beddua edesim var hakediyorlar cunku! bizi yönetenlerin evlatları var evlat sevgisini tatmıslar hatta torun sevgisini bile.bizleri anlamaları mümkün değil.madem bızım bebekler devlete masraflı oluyor,bize bulaşıcaklarına doğudaki yüksek doğum oranına care bulsunlar.gerci işlerine gelmez cunku oyları bunlar sayesinde kazanıyorlar.hane hane dolaşmalarına gerek kalmıyo aşiret ağalarına gidip oy dilenmeleri yeterli.bizler bilinçli aklı basında insanlarız,oylarımız satılık değil o yuzden bizden doğacak cocuklar işlerine yaramaz klava:

canım sımdı nasılsın? sordun mu doktoruna ? aklıma gaz sancısı olabilecegı geldi ama bilmiyorum tabi

canım Allah yardımcın olsun,inşallah hayırlı haberler alıcaksın :Saruboceq:

...
Maksat aile planlamasi felan degil kii ..
Maksat bizim ve bebeklerimizin sagligi , hayati tehlikesi de degil bence ..
Devlet hastanelerindeki bebek bakim ünitelerinin masraflarinin azaltilmasii ..
Tek dertleri bu ..

canım cok haklısın.malum domuz gribi aşısı alımı için ilaç sektöründeki bir kaç yahudi kökenli büyük amcanın cebine sağlığa ayrılan bütceden koca bir miktar gidince ee malum sağlıkla alakalı bi yerlerden kısıtlama yapmak gerekti.bu seneki bingo da bize vurdu.sskya küvöz masrafları yük oluyor denmiş.konuyla ilgili kızların açtığı topiği okudum.çok zor durumdalar.büyük haksızlık var ortada.çok sinirli ve aynı zamanda kızgınım.daha fazla konusmıyım topiğin pozitifliğini bozucam az kaldı

Son düzenleme:
öyle deme senaa.senin oğlan bak ne kadar şanslı.etrafında kızlar bol maşallah.:))evimizin erkeği o maşallah:)))

ooluşum sizin kızların etrafında bir döner pir döner ama sonra :)))))))))))))))))))

çok tepki var canım dava açılmayı düşünenler var, inşallah geri döner bu anlamsız uygulama...

valla ben gerekirse aılacak bir ortak davaya talibim, bir kaç kişi şöyle çıksa ortaya da hadi dese gidecem peşlerinden...

Sen eğer 40 ım çıktı dersen Belek bölgesine yakınsan yapalım bu organizasyonu canımcım, biz İzmir ve İStanbul da arkadaşlarla yaptık bu buluşmaları çok keyifli ve duygusal bağlar oluyor neden Antalya da da olmasın ki :))))))

Günaydin kizlar,nasilsiniz??
Bende bebisimde cok iyiz aslinda , ama benim sizlere bi sorum olcak,
benim yüzüm sürekli atesleniyor ve kip kirmizi oluyor bu normalmidir??

Umarım dediğiniz gibi bu saçma uygulamaya bir son verilir... yeterikadar canımız yanıyor zaten daha fazla yakanları Allah a havale ediyorum ben.
2 başarısız aşılamadan sonra gerçekten çok zor günler geçirdim... tam tüp bebekle şansım artıcak derken, bu defa olucak derken birde bu çıktı... Allah büyük bol bol dua ediyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez diye... çok yorgunum ve inanın sizlerin desteğine çok ihtiyacım var. iyiki bu sayfayı buldum ben:))) Nurgül e nekadar teşekkür etsek azdır :)))

Asuman beni hatırladınmııı :)) canım seni tebrik edemedim ben, uzun zamandır kendimle uğraşmaktan sayfayı da takip edemedim... en son senin yazını okuduğumda ilaçlarını kullanıyordun... şimdi bebişinle birliktesin çok şükür:)))

tebrik ederim tatlım Allah hayırlısıyla kucağına alıp koklamayı nasip etsin. dikkat et kendine .

arminas arkadaşım keşke benimde elimden bişeyler gelse.senin için yapabileceğim en güzel şey dua olur sanırım.inşallah tedavin başarılı sonuçlanır ve sende bebeğine kavuşursun.

nayi cim seninde dediğin gibi en iyisi bol bol dua etmek... benim içinde Allahtan şifa ve sabır dilersen çookk sevinirim canım benim :))) Allah hepimize sabır versin bu süreçte en önemlisi sabır...doktorumla dün akşam uzun uzun konuştum, benden istediği tek şey stres yapmamam... bende sakin olmaya ve stresten uzak olmaya gayret ediyorum. sizlerde destek oldukça kendimi daha iyi hissediyorum :)))

aslında süper olurrr zemuszemus
belek-alanya arası cok uzak değil, bir bucuk saat falan.ay sımdıden heyecan yaptım sempatiksalakcinni

Günaydin kizlar,nasilsiniz??
Bende bebisimde cok iyiz aslinda , ama benim sizlere bi sorum olcak,
benim yüzüm sürekli atesleniyor ve kip kirmizi oluyor bu normalmidir??

hormonlarınla ilgili olabilir mi acaba? basıma hiç gelmedi yuzde ateslenme falan.yalnız benım vucudumun atesi çıkmıstı ohss yüzünden akannehir

canım bana da 2 tane transfer edilmişti 1 tanesi tuttu.kuzenım de yıllarca tüp bebekle ugrastı 37 yasında ve sımdıye kadar hiç pozitif haberi alamamıstı.gectiğimiz ay transfer edilenlerden 3 tanesinin tuttugu haberını aldı.hala şokta! sevindi tabi ama endişeleri de beraberinde getirdi
hakkında hayırlısı olsun canım.sen cok da kafana takma, 1 tane olsun sağlıklı olsun kaydirigubbakcemile5
dualarımız seninle rabbim kucagına gönlüne göre bi bebiş versin :Saruboceq:

Son düzenleme:
respi canım çok haklısın yazdıklarında. olucaksa 1 tane embriyo da olur... Allah hayırlısını versin bakalım yaşayıp görücez... bu arada ben cemre bebeği çok merak ediyorum nasıl görebilirim fotoğrafını ???

canim tabiki hatirladim :) evet ya ne günlerdi ilaclari bulamiycam almanyada diye bir sürü stress yasamisdim vede simdi ALLAHA sükür hamileyim bebisim benimle...
ALLAH isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

respicim tsk ederim ederim cánim bende öyle düsündüm ama emin olmadim icin bi sorayim dedim...

tekrar mrb herkese......
respi yazdıklarını okudum cnm ne gzl büyütmüşün bebişi darısı başıma...
bikaç gün giremedim zor dönemdeyz bebeğimle ağrılardan sonra gribe yakalandım doktorum durum parlak diil dio sürekli sırt üstü uzanıyoum ve dualarınızı bekliyoum....
şu 2 haftayıda atlatırsak bebişimle artk bize karada ölüm yok...:Saruboceq:

canım babytwin yakında girer foruma.istersen özelden mesaj at yorgunluktan belki okuyamaz bırayı
respicim tsk ederim ederim cánim bende öyle düsündüm ama emin olmadim icin bi sorayim dedim...
hadi bakalım bol bol dinlen canım yorma kendini artık.özellikle ani hareketler yapma ve yüksege uzanma

canım inşallah hemen atlatırsın, yazın neyse de kısın cok fazla kalabalık ortama girmemeye calısın
Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık on gün kadar oldu siteye üye olduğuma ve o günden beri 1. sayfdan başlayarak okudum ve sonunda 256. sayfaya geldim ) doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi güle güle büyütün kafam karıştı o kadar çok bebeiş doğdu ki 1. sayfadan 256. sayfaya gelene kadar ) Cemre , Ecem , Doruk ve diğerleri ikiz kızlarımız üçüz kızlarımız hepsine maşallah...

Merak ettiğim ve o kadar dikkatli okuma ma ragmen açıklağa kavuşturamadığım erken doğan üçüz kız bebekleri sanırım el-muallimin bebişleri onları çok merak ettim onlar hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.....

Nurgülcüğüm öncelikle bu sayfa için sana çok teşekkürler herşey dilediğince olsun güzel kızınıda güle güle büyüt....

Benim ilk tüp bebek hikayem mutlu başlayıp çoook hüzünlü bir şekilde sona erdi ( Allahım kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı diye yatıp kalkıp dua ediyorum ((

Şimdi 2. tüp bebek denememizi yaptık ve sonuç yine pozitif Allahım sonunu iyi getirsin. 6+4 günlük hemileyim keseyi gördük kısmet olursa 18 Mart dada bebişimizin kalp atışını duyacağız ama benim içimde yinede endişler var ya kalp atışını duyamzasam ya sorun varsa diye......

ılk bebeklerimi 23. haftada erken doğumla kaybettim ben ve hamileliğimden dahi hiçbirşey anlayamadım sürekli hastane odasında hiç kalkmadan yatmak zorunda kaldım ama sonu yine hüsran....

Nurgül arkadaşlardan birine ben hamileyim hasta değilim ki yatayım demişsin çoook hoşuma gitti :)) bende hasta değil hamileydim ama tam 12 haftamı hastane odasında yatarak geçirmek zorunda kaldım ( o kadar kötü günlerdi Allahım tekrar yaşatmasın (

Bebeklerinizim resmini görebileceğim bir yer var mı kızlar ben yeniyim ve site hakkında da pek bilgim yok.......

Hepinizi çoook öpüyorum, hamile arkadaşlar umarım bizde doğum yapan arkadalar gibi hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…