Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

cnsn hoşgeldin.inşallah bebeğini kucağına alıp,öpüp koklaman nasib olur.dualarım seninle ve bebeğinle.

cnsn aramiza hosgeldin,gercekten bu sayfanin ayri bi özeligi var,herkes yardim etmeye paylasmayi seviyor bu sayfada.

cnsn hoşgeldinn... canım bende ilk üye olduğumda ençok dikkatimi çeken sayfa bu sayfa olmuştu:))
senin gibi bende bütün yazıalrı okumuştum büyük bir keyifle :)) umarım seninde uzun uzun yazıcak güzel bir hamileleik dönemin olur bu defa... sağlıklı, rahat ve problemsiz... aramıza tekrar hoşgeldin...

cnsn hoşgeldin.hayırlı olsun bebeğin veya bebeklerin.Hayırlısı ile tamamlamak nasip olsun.

Teşekkürler arkadaşlar Allahım hepimizin bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin.

Benim bebeğim tek 2 tane 8 hücreli transfer yapılmıştı birisi tutuna bildi. Ben evdeyim bu süreçte çalışamıyorum mide bulantım çok fazla ilk hamileliğimde çoğul gebelik olduğu için bunun üç misli daha kötüydüm ve 13. haftaya kadarda bulantılarım devam etmişti. Az yemeye çalışyorum neredeyse kuşlar gibi besleniyorum ve yediğime pişman oluyorum o kadar kötüyüm.ış yerimizle evimizin arası yaklaşık gidiş geliş 70 km trafikte yoğun olunca ben bitmiş bir halde eve dönüyorum onun için bu süreçte ancak haftanın bir günü işe gidiyorum.

Ben yolun çook başındayım benim gibi bu kadar yolun başında olan arkadaşlar var mı yoksa hepiniz yolu yarıladınız mı :KK66:))

Teşekkürler arkadaşlar Allahım hepimizin bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin.

Benim bebeğim tek 2 tane 8 hücreli transfer yapılmıştı birisi tutuna bildi. Ben evdeyim bu süreçte çalışamıyorum mide bulantım çok fazla ilk hamileliğimde çoğul gebelik olduğu için bunun üç misli daha kötüydüm ve 13. haftaya kadarda bulantılarım devam etmişti. Az yemeye çalışyorum neredeyse kuşlar gibi besleniyorum ve yediğime pişman oluyorum o kadar kötüyüm.İş yerimizle evimizin arası yaklaşık gidiş geliş 70 km trafikte yoğun olunca ben bitmiş bir halde eve dönüyorum onun için bu süreçte ancak haftanın bir günü işe gidiyorum.

Ben yolun çook başındayım benim gibi bu kadar yolun başında olan arkadaşlar var mı yoksa hepiniz yolu yarıladınız mı :KK66:))

Benimde 16.haftaya kadar korkunç bulantı ve kusmalarım olmuştu.Yerlerde sürünüyordum.Kiloda vermiştim.Ama geçiyor.Dr HCG hormonu yüksek ise bulantı ve kusmaların şiddetli olduğunu söylemişti.Bu da düşük tehlikesini azaltıyormuş.Sabretmek lazım.Geçiyor.Şimdi herşey çok şükür yolunda.Dikkat et yinede kendine.

Benimde 16.haftaya kadar korkunç bulantı ve kusmalarım olmuştu.Yerlerde sürünüyordum.Kiloda vermiştim.Ama geçiyor.Dr HCG hormonu yüksek ise bulantı ve kusmaların şiddetli olduğunu söylemişti.Bu da düşük tehlikesini azaltıyormuş.Sabretmek lazım.Geçiyor.Şimdi herşey çok şükür yolunda.Dikkat et yinede kendine.

Maşallah sana sen iyi yol almışsın darısı benim başıma.

Benim ilk hamileliğimde 3 transferin 3 üde tutmuştu 2 kese 6. haftada göründü 3. kese 8. haftada göründü ve kabus o zaman başladı :KK43:( ilk tedavimi Amerikan hastanesinde yaptırdım 3 bebekle yola devam edemiyeceğimi 3 ünü birden kaybetme riskimin çok daha fazla olduğunu söylediler ve ama bunları transferden önce söylemediler üçüde tutarsa başınıza bunlar gelebilir demediler bizde sonun böyle olabileceğini hiiiç aklımızın ucundan dahi geçirmedik :KK43:( üçüde tutarsa üçüyle yola devam ederiz dedik ama malesef hiiiçbirşey planladığımız gibi gitmrdi :KK43:(

12. haftaya kadar vaktiniz var dediler bebeklerden birinin redükte işlemi ile alınması gerekiyor dediler ve biizzz kalakaldık :KK43:( tabi bu arada bize önerilen dr.hastanein kendi dr.u ve işlemin yapılacağı yer hastaenin dr.larına ait olan bir kadın sağlığı kliniği bu işlem bu kadar donanıma sahip olan Amerikan Hastenesinde yapılamıyormuş da o küçücük klinikte yapılabiliyormuş neyse biz bunun üzerine bir çok Prof.la görüştük onlarda hemmen hemmen aynı şeyleri söylediler bebekler gayet iyi gelişiyorler tabi bu aradada :KK43:( biz son olarak 11. haftada bu işlemi yapacak olan dr.la görüştük bebeklere baktı ve bir tanesinin ensesinin kalın olduğunu ve burun yapısınında diğerleri gibi gelişmediğini söyledi :KK43:( ve biz bu işlemi yaptırmak zorunda kaldık ve benim tüm bebeklerim bugün itibarı ile tehlikeye atılmış oldu :KK43:( ben bunlardan herdar olsam hiiiç 3 transfer yaptırımıydım :KK43:( 12. haftada bu işlem yapıldı 13. haftada öyle bir kanama geçirdim ki akıllara durgunluk verir :KK43:( Amerikan Hastenesindeki kendi tüp bebek dr.umu aradım ve hiiç unutmuyorum günlerden c.tesi ve saat öğlen 12:30 gibi bana aynen söylediği cümle şu oldu hastanede nöbetçi dr.lar vardır hastaneye gidin onlar sizinle ilgilensin :KK43:( o anda dünya başıma yıklıdı çünkii bebeklerimi kaybediyordum :KK43:(( arkasından hemen aile dr.umuzu aradım sen hastaneye git ( İncirli Ethica Hastanesi) ben hastanedeki dr.ları arıyorum ve hemen geliyorum dedi ve 20-25 dakika sonra hastanede oldu dr.umuz.

Ultrasona aldılar hemen beni bebeklerimiz gayet iyiydi ama ben korkunç kan kaybetmiştim ve kaybetmeyede devam ediyordum :KK43:( bu kanama hiç hızını kesmedn 23. haftaya kadar yani ben bebeklerimi kaybedene kadar aynı şekilde devam etti :KK43:(

Redükte işlemi yapılırken bebeklerimden birinin kesesine zarar vermiş dr.ve günden güne bebeğimin amniyo sıvısı azalmaya başladı ama diğer sağlıklı bebeğimizden çok daha iyi gelişiyordu kalbi atmaya devam etti o kadar dirençliydiki biz 28. haftaya kadar dirensinler diye dua ettik ama malesef 23. haftada normal doğumla dünyaya geldiler ve organlarının hiçbiri yeteri kadar gelişmediği için tabiiki yaşamadılar da :KK43:(( ve bu esnada Amerikan hastanesi bir kere olsun aramadı beni ve Amerikan Hastanesi ile tüm bağlarımızı koparmış olduk çünki başımız ağrısa biz Amerikan Hastanesine gidiyorduk tüm check up larımız dahi orada yapılıyordu ama artık kapısının önünden dahi geçmiyorum.

Bebeklerimi kaybettiğime tam 9 ay 8 gün oldu :KK43:( çok uzun süre piskolog yardımı aldım, kanamam bebeklerden sonrada 3 ay kadar durmadı ünite ünite kan almak zorunda kaldım yaşamaktan vazgeçtiim yaşam bitti resmen benim için yaşıyorum ama niye bir amacım kalmamıştı :KK43:((

Dr.ların ve yine ailemin yardımıyla hayatın devam ettiğini ve Allahın taşıyamıyacağımız yükü bize vermiyeceğini düşünerekte kendime gelmeye başladım ve 2. tüp bebek tedavime İstanbul Cerrahi Hastenesinde başladım.Dr.Prof. Bülent Baysal şimdilik dr.umuza göre herşey yolunda birde kalp atışına duyarsam hayırlısıyla perşembe günü bulantılarım kasım ağrılarım hepsi bana vız gelicek..

Çok yazdım başınızı ağrıttım benimde tüp bebek hikayem Amerikan Hastanesinde başladı İsatnbul Cerrahi Hastanesinde devam ediyor umarım bu son olur :KK43:(

Allahım hayırlısı ile zamanında bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.......

çok şaşırdım
ben AMerikan da yaptırdım ve doktorum herşeyi açık açık anlatmıştı bana 3 adet koydurduk redüksiyonu da üçüz riskini de ikizi de vs vs herşeyi biliyordum...Çok çok merak ettim bana doktorunun kim olduğunu özelden yazar nmısın ? Bülent Urman oranın şefidir bu tip şeylere çok karşı bir doktordur , haberi var mıydı bu gelişmelerden ?? Hay allah yaaa geçmiş olsun şimdi iyi haberlerle devam et yoluna inşallahhh

bak şimdi şüphelendim redüksiyona ikna etmek için mi acaba bir bebkte sorun var dediler ??!????? belki de sorun yoktu boşu boşuna sırf 3 ten 2 ye indirmek için bile demiş olabilirler, bu dünyada artık kimseye güven olmaz !

bak şimdi şüphelendim redüksiyona ikna etmek için mi acaba bir bebkte sorun var dediler ??!????? belki de sorun yoktu boşu boşuna sırf 3 ten 2 ye indirmek için bile demiş olabilirler, bu dünyada artık kimseye güven olmaz !

Selam, öncelikle bebeğinizi güle güle büyütün, evet yapılan işlem tamamen para kazanmak amaçlıydı bunuda daha sonra acıda olsa öğrendim. Bizim canımız , bebeklerimizin canları bazı insanların elinde ticarete dönüşüyor :KK43:(

Ben hiç aklıma getirmemiştim redükte işlemini evet söylediğim gibi başlangıçta dr. tarafından bunların hiçbiri anlatılmadı da.

Maddi olarak biz hiçbirşeyden kaçınmadık zaten orda yapılan testlerimizle tüp bebek işlemiyle ve dr. kontrollerine verdiğimz para 15 binlirayı geçmiştir.Biz zaten hiçbirşeye yok dememiştikti bu işlemden kazanacakları parayı başka bir testle tahlile bizden kazanabilirlerdi :KK43:(

Özelden nasıl mesaj atabilirim size onu bilmiyorum :KK43:(

Serenanes özelden yazdım sana ama ben yeni olduğum için özelden msj gönderemiyormuşum :KK43:(

Serenanes sana yazabileceğim bir mail adesi varsa senin için bir sakıncası da yoksa tabi özelden bana yaz ben sana mail atayım :KK66:)

cnsn yazdıklarını okudum canım çok zor bir süreç olmuş senin için... ama serenanes gibi bende çok şaşırdım doktorunun sana hiçbir risk ten bahsetmemiş olmasına. ben aşılama yaptırdığımda bile doktorum bana ihtimal zayıf olduğu halde oluşabilecek çoğul gebelikte bizi nelerin beklediğini tek tek anlattı. neyse canım sen şimdi o zor günleri hatırlayıp canını sıkma hiç, bundan sonra çook güzel günler olucak önünde inşallah...

cnsn yazdıklarını okudum canım çok zor bir süreç olmuş senin için... ama serenanes gibi bende çok şaşırdım doktorunun sana hiçbir risk ten bahsetmemiş olmasına. ben aşılama yaptırdığımda bile doktorum bana ihtimal zayıf olduğu halde oluşabilecek çoğul gebelikte bizi nelerin beklediğini tek tek anlattı. neyse canım sen şimdi o zor günleri hatırlayıp canını sıkma hiç, bundan sonra çook güzel günler olucak önünde inşallah...

Canım teşekkürler , aşılamayı da aynı hastanede farklı bir dr.a yaptırmıştık ve bize çoğul gebelik olabileceğini o da söylemişti . Benim sıkıntım dediğim gibi hiçbir zaman çoğul gebelikten olmadı hani üç tanede olsa ben razıyım dedim zaten ama evdeki hesap çarşıya uymadı mı diyelim bilemedim :KK43:( dr. çoğul gebelik olabileceğini söyledi bize ama sonunun bu kadar hüsranla bitebileceğini söylemedi :KK43:( üç bebeiğimizinde tutunduğunu öğrendiğimizde biz sevinirken dr.umuz bize 10 . haftayı bekliyelim bakalım üçüde yollarına devam edecek mi yoksa oturup sizinle konuşacağız dedi :KK43:( işte biz başımıza gelebilecekleri 10.haftada öğrenmiş olduk :KK43:(

Çoook acıda olsa geride kaldı ama ben tekrar hamile olmama rağmen bebeklerimi aklımdan çıkaramıyorum ve şimdiki bebeğimede haksızlık ettiğimi düşünüyorum :KK43:(

Hepimiz için Allahım herşeyin hayırlısını versin diyelim.....

Senin bebişin var mı ...

Canım teşekkürler , aşılamayı da aynı hastanede farklı bir dr.a yaptırmıştık ve bize çoğul gebelik olabileceğini o da söylemişti . Benim sıkıntım dediğim gibi hiçbir zaman çoğul gebelikten olmadı hani üç tanede olsa ben razıyım dedim zaten ama evdeki hesap çarşıya uymadı mı diyelim bilemedim :KK43:( dr. çoğul gebelik olabileceğini söyledi bize ama sonunun bu kadar hüsranla bitebileceğini söylemedi :KK43:( üç bebeiğimizinde tutunduğunu öğrendiğimizde biz sevinirken dr.umuz bize 10 . haftayı bekliyelim bakalım üçüde yollarına devam edecek mi yoksa oturup sizinle konuşacağız dedi :KK43:( işte biz başımıza gelebilecekleri 10.haftada öğrenmiş olduk :KK43:(

Çoook acıda olsa geride kaldı ama ben tekrar hamile olmama rağmen bebeklerimi aklımdan çıkaramıyorum ve şimdiki bebeğimede haksızlık ettiğimi düşünüyorum :KK43:(

Hepimiz için Allahım herşeyin hayırlısını versin diyelim.....

Senin bebişin var mı ...

artık düşünmemeye çalış cnm
ben de üç embryodan ikiz hamile kalmıştım 8. hafta 1 tanesi kendiliğinden düştü gitti, doktorlar bu duruma sevindiler neredeyse desem yeridir onlara göre tek gebelik muazzam başarı ??!!??? ama anne sağlığı vs hakkında ben çok araştırmıştım redüksiyona hazırdım yani allahtan gerek kalmadı benim elimle değil tabiat eliyle kaybettim bebeişlerimi ama senin bunda bir suçun yok , kısmetinde öyle varmış benim gibi tek bebek kucağa alacaksın demek ki şimdiliik. hiç moralini bozma artık ona 4 elle sarıl herşeyi hissediyorlar o anasının kuzusu ve bir tanesi olarak dünyaya gelecek bu da çok kıymetli bir şey .. üzülme lütfen !

Sena canım desteğin için teşekkürler, sana mail attım tekrar görüşmek dileğiyle çook öptüm....

cnsn canım hızlı bir şekilde okudum yazdıklarını inanamadım gerçekten. inşallah düşündüğümüz gibi değildir. öyle olmasını diliyorum.
yeni gebeliğini tebrik ediyorum. inşallah allah kucağına almayı nasip eder.
arminas canım tedavin hayırlı olsun. dualrım seninle.

günlerdir giremedim kızlar. ama herşey yolunda çok şükür. bugün 60. günümüzdü. :)

kızım gözümün önünde büyüyor. ama ben süt yok diye düşünürken meğer Cemre kolikmiş sanırım. 60. günde anladım sanırım. hergün aynı saatte ağlamasından öyleolduğunu tahmin ettim daha doğrusu.

neyse zaten 3. ayda geçermiş bizim de 1 ayımız kaldı. alıştık artık kızımla ağlama nöbetlerine.

neyse güzel vakit geçiriyoruz sabah saatlerinde özellikle... allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
inşallah hepimiz bebeklerimizle uzun yıllar geçiririz.
kızlar sadece akşam girebiliyorum, onda da uykusaatim geliyor hemen.
ancak yazılanlara göz atabildim.

cemrenin resmini görmek isteyenler lütfen bana mesaj atsın. en azından bu şekilde paylaşayım.

senacım ben temmuzun başında istanbula geleceğim. buluşmayı bana göre ayarlayabilirseniz benim için sorun olmaz.
antalyaya daha sık gidiyorum. ama onun tarihini bilemiyorum şimdi.

nayicim kızına maşallah. oda konusunda yardımcı olmak isterim spesifik bir sorun varsa.

respi maşallah doğumuna az kaldı canım.

asuman progestan ateş yapıyor canım. bende de yapmıştı.

yazamadıklarım lütfen kusura bakmasın. hepinizi seviyorum. kendinize iyi bakın. ben kaçtım. malum uyku saatim tavuk gibi yatıyorum malum gündüz uyuyamıyorum. kaydirigubbakcemile2

X