Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler arkadaşlar Allahım hepimizin bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin.
Benim bebeğim tek 2 tane 8 hücreli transfer yapılmıştı birisi tutuna bildi. Ben evdeyim bu süreçte çalışamıyorum mide bulantım çok fazla ilk hamileliğimde çoğul gebelik olduğu için bunun üç misli daha kötüydüm ve 13. haftaya kadarda bulantılarım devam etmişti. Az yemeye çalışyorum neredeyse kuşlar gibi besleniyorum ve yediğime pişman oluyorum o kadar kötüyüm.İş yerimizle evimizin arası yaklaşık gidiş geliş 70 km trafikte yoğun olunca ben bitmiş bir halde eve dönüyorum onun için bu süreçte ancak haftanın bir günü işe gidiyorum.
Ben yolun çook başındayım benim gibi bu kadar yolun başında olan arkadaşlar var mı yoksa hepiniz yolu yarıladınız mı ))
Benimde 16.haftaya kadar korkunç bulantı ve kusmalarım olmuştu.Yerlerde sürünüyordum.Kiloda vermiştim.Ama geçiyor.Dr HCG hormonu yüksek ise bulantı ve kusmaların şiddetli olduğunu söylemişti.Bu da düşük tehlikesini azaltıyormuş.Sabretmek lazım.Geçiyor.Şimdi herşey çok şükür yolunda.Dikkat et yinede kendine.
bak şimdi şüphelendim redüksiyona ikna etmek için mi acaba bir bebkte sorun var dediler ??!????? belki de sorun yoktu boşu boşuna sırf 3 ten 2 ye indirmek için bile demiş olabilirler, bu dünyada artık kimseye güven olmaz !
ben sana attım cnm bakalım cvplayabilecek misin ?
cnsn yazdıklarını okudum canım çok zor bir süreç olmuş senin için... ama serenanes gibi bende çok şaşırdım doktorunun sana hiçbir risk ten bahsetmemiş olmasına. ben aşılama yaptırdığımda bile doktorum bana ihtimal zayıf olduğu halde oluşabilecek çoğul gebelikte bizi nelerin beklediğini tek tek anlattı. neyse canım sen şimdi o zor günleri hatırlayıp canını sıkma hiç, bundan sonra çook güzel günler olucak önünde inşallah...
Canım teşekkürler , aşılamayı da aynı hastanede farklı bir dr.a yaptırmıştık ve bize çoğul gebelik olabileceğini o da söylemişti . Benim sıkıntım dediğim gibi hiçbir zaman çoğul gebelikten olmadı hani üç tanede olsa ben razıyım dedim zaten ama evdeki hesap çarşıya uymadı mı diyelim bilemedim ( dr. çoğul gebelik olabileceğini söyledi bize ama sonunun bu kadar hüsranla bitebileceğini söylemedi ( üç bebeiğimizinde tutunduğunu öğrendiğimizde biz sevinirken dr.umuz bize 10 . haftayı bekliyelim bakalım üçüde yollarına devam edecek mi yoksa oturup sizinle konuşacağız dedi ( işte biz başımıza gelebilecekleri 10.haftada öğrenmiş olduk (
Çoook acıda olsa geride kaldı ama ben tekrar hamile olmama rağmen bebeklerimi aklımdan çıkaramıyorum ve şimdiki bebeğimede haksızlık ettiğimi düşünüyorum (
Hepimiz için Allahım herşeyin hayırlısını versin diyelim.....
Senin bebişin var mı ...