mrb ben aranıza yeni katıldım we direk bu sayfa dikkatimi çekti günlerdr okuyoum başından itibaren bnde şu anda 10 haftalık hamileyim bunları okumadan önce midem bulanmadığı için hiç bi belirti göremediğim için hamile olduğumu hissedemiyoum die üzülüyordum ve hala daha çok fazla korkum war bebeğime bişi olucak die ne bilim kalbi durucak düşücek die allah göstermesin öle bişi olursa mahfolurum çünki bi düşük yaşadım ve şu anda tehlikedeyim bnde tutunma iğneleri yaptırıyoum haftada iki kez bebişimi gördüm cok şükür gecen cuma ama hala içim rahat diil en ufak bi ağrım olduğunda ona bişi olucak die cok korkuyoum ama babytwin senn hikayeni okuyunca gıbta eettim hayata pozitif bakmışsın ve kızına kavuşmuşsun bnde öle yapıcam artk karar werdim hep pozitif düşünücem senn sayende tabi belki bunları okumasam hala düşünüp düşünüp ağlıo olucaktım ama sizin desteğinize cok ihtiyacım war halimden anlicanızı düşünüyoum ve içimi dökmek istedim oh bi nebze rahatladım geçicek bu günler biliyoum ama sanki zaman duruo bazen ilerlemio ne biliyim böle işte eşimde çok rahatsız bu halimden eğer böyle dewam edersen bnde dinlemicem seni dio haklıda cok karamsarım bilmiyoum inş bebeğimi kucağıma alacağım günü bnde size müjdelerim bana dua edin nolur cok ihtiyacım war bu arada hepinizin allah yawrularını bağışlasın bebeklerini bekleyenlerede kucağına almayı nasip etsin bnmkinide inş.....
nayicim allah sana ne güzel bir eş vermiş. maşallah size ve kızlarınıza. cemreceren çok güzel uymuş. cansu da güzel ama.
bugün uzun aradan sonra dışarı çıktık kızımla, Ankara'ya da bahar gelmiş, bahar dalları açmış.
doktorumuz prof. oldukça tecrübeli ton ton bir bayan. yıldız hanım. Cemre'yi çok sevdi.
4 kilo 850 gr olmuş kızım. bugün 54 günlük. boyu da 58 cm olmuş.
sağlığı iyi şükür.
bugün de mama yemedi. sempatiksalakcinni
sorularımı sordum doktorumuza kabızlık sorun değil dedi, sürekli fitil verme dedi. çok aşırı rahatsız olursa verilir dedi.
pişiği geçmişti ama iz kalmıştı sorun değil dedi.
pamukcuk vardı çok az sorun değil dedi.
bazen çok ağlıyor morarır gibi oluyor dedim, sorun değil dedi.
sütümüz az mama veriyorum bazen son günlerde vermiyorum dedim. verme sütün yeter kilosu iyi dedi.
emziğe alıştırdık 2 gündür dedim. vermeyin ben tavsiye etmem dedi.
gündüz uyumuyor dedim, gece uykularını sordu 4 saat uyuyorsa yeterli güzel gündüz uyumayabilir dedi.
çok sık emiyor saat başı emiyor dedim, sorun değil aynen devam dedi.
sütümü sağsam artar mı tavsiye edermisiniz dedim hayır sağma emsin dedi.
gaz için zinco veriyorum dedim içeriği ne bilmiyoruz çok sancısı varsa verirsiniz dedi.
burun spreyinin fazla verilmesi sorun olur mu dedim bardakla döksen sorun olmaz dedi.
günaşırı yıkıyoruz dedim, güzel dedi.
uyurken irkiliyor dedim, irkilmemesi anormal seslere tepki veriyor, sağlıklı olan bu dedi.
sık hıçkırık oluyor dedim, gazdandır dedi.
kilosu oldukça iyi dedi, maşallah.
genel olaraksorularım ve cevaplarım bunlardı.
cevapları bana bizim çok pimpirikli olduğumuzu doktorların olaylara çok daha sakin yaklaştığını gösterdi.kaydirigubbakcemile2
bugün karma aşılarını ve verem aşısını oldu. 3 aşı birden, pek ağlamamıştı kızım ama eve gelince baya mızmızlandı. ağrı kesici fitil verdik. :sinifsinif:
neyseki karnını doyurunca uyudu kaldı canım benim, inşallah gece huzurlu bir gece geçiririz. :Saruboceq:
precim hoşgeldin aramıza, sakın kendini yalnız hissetme. her zaman duygularını bizimle paylaşabilirsin. yazılarımın bir kişiye daha umut olması beni çok mutlu etti.sositososito
senacım antalya buluşması da bana uyar. ailem orda. dorukcuğumu öptüm.
respi sen isim düşündün mü?
öperim sizi.
arkadaşlar nihayet öğrendik.kızımız oluyo.kendimi hep oğlana şartlamıştım ama şimdi kız annesi oluyorum.minik prensesim büyümüş.küçük kuzum bize nanik yaptı.çok şükür rabbime bize bugünleri gösterdi.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasp etsin inşallahhihoyyyt
Senacığım ben kesin oğlan diyorum.3 dr onaylı:)))
cemre bebeğe kocaman bir maşallahallah esirgesin güzel kızımızı.benim kızlara da hazırlıklar başladı.ama ben hiçbişey yapmıyorum.annem ve ablam kıyafetleri alıp yıkayıp ütüleyecekler.eltim (dünya tatlısı bir kadındır) odamızın süslerini hazırlamaya başlayacak daha erken ama hazır dursun diyoruz.bebek şekerleri ve çikolataları için örnekler yapacaklar.ama onu hastaneye gitmeden bir hafta önce hazırlıycaklar.kesip dikip hazır koyacaklar.bende oda araştırıyorum ama hiçbirşeyde karar veremiyorum.birde taşınma işim olabilir.odayı yeni eve göre mi yapsam diyorum.bir beşik alıp idare mi etsem ne yapsam.yani anlıyacağınız çok kararsızım.acelesi yok.o zamana kadar aklıma neler gelir.fikri olan benimle de paylaşsın.çok memnun olurum.
bişi sorucam bn şu an daha hamileliğimin başında olmama rağmen kilo problemi yasıyoum bulantılarım da yok istirahatteym tehlikem olduğu için 10 hafta 3 kilo aldım zaten kiloluyum iice şişicem die korkuyoum hamileliğinde böle bi problem yasayan warmı ?ahhhh şu kilolar ahhh doktorum bu muayenemde bebişş biraz tombikmi ne dedi kime cekicek Acaba annesi dedi :umursamaz: ne yapim bn şimdi
Merhaba kızlar.Nasılsınız?Taze anne olarak sizleri okuyorum tam ben de bir şeyler yazayım diye hazırlanırken bir ıngaaa sesiyle irkiliyorum.Sanırım kızım burayı kıskanıyor.) Malum karnımdaykenden tanıyor burayı ve sizleri.Bunun dışında Ben ve kızım yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz.Dün danışmanlığını yaptığım bir müvekkilin kaprisi yüzünden 16 günlük kızımı bırakıp toplantıya gittim.İçim çok acıdı ama kızıma iyi bir gelecek vermek için buna da katlanmamız gerekiyor.:-(((
Sanırım herkes iyi Cemrecik ve Dorukçuk kocaman olmuşlar maşallah onlara.Doruk ve Cemre kızımın ablası ve abisi.Küçük abla ve abi.) Babycim süt sorununu çözmüşsün galiba.Biz şimdilik sadece süt veriyoruz , dr mamaya başlamaya gerek yok dedi.Benim sütüm bazen çok oluyor bazende hiç bir şey yokmuş gibi geliyor.Humana Still çay içiyorum günde 2-3 bardak , ayva , incir hoşafı içiyorum bol bol.Annecim sağolsun bana vee kzııma çok iyi bakıyor o gidince ne yapacağım bilmiyorum.Bir de benim halen iştahım yok canım hiçbir şey istemiyor.Sırf bebeğime süt olsun diye zorluyorum kendimi.Bir de üstüne üstlük acaba o gaz yapar mı diye tereddüt edince yediğim şeyler çok sınırlı kalıyor.Napacağım bilmiyorum.
Senacım normal doğum yaptım diye pişman olmuşsun ama Nurgül ün dediği gibi en cesurumuz sen çıktın ama şansızlık yakanı bırakmadı bir türlü.Umarım bir an önce iyi olursun...
Bebişinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar olmuş , aklıma kızımın cinsiyetini öğrenmeye çalıştığımız günler geldi.Zaman ne kadar hızlı geçiyor.Neyse herkesi çok öptüm...
ayl bu sayfanın da garip bir uğuru var aranızdan birileri de oğlan desin be kardeşim kaydirigubbakcemile3 hayırlı uğurlu sağlıklı olsun kızçen şekerim