vitamalt alkolsuz bira mayasi- 330 ml lik cam şişelerde ve eczanelerde e-bebek gibi bebek mağazalarında satılıyor. maltana yı bilmiyorum nurgül bilgi versin . inşallah senin süt sorunun olmaz.
selam kızlar ,hepinizi teker teker öpüyorum opuyorumnanaktan
maşallah herkes bıraktıgım gibi iyi durumda ,40ını çıkarmış yada dalya demiş bebişlerimiz
benim gibi beklemede olanlar da o gunlere kavusmak için gün saymaktalar
maşallah hepinize
Nurgulcum senın de dediğin gibi ben de artık baya bi zorlanıyorum.çok ağırlaştım tam 70 kiloyum.mide agrısı had safhada,belim agrıyor,geceleri uyuyamıyorum,nefes almak bile zor gelmeye basladı.en cok bacaklarıma bakıp şaşırıyorum.ya bildiğin 2 tane kütük!!!
gecen ay pijamalarım dar gelmeye basladı diye terziye sipariş vermiştik.geleni görünce kadına bir sürü söylenmiştim içimden. alsanaalsanasmile
beyaz showdaki obez usta sandı herhalde benı diye.pijamanın bacak enini 2 karıs yapmıstı cunku.megerse kadın ileriyi görmüş,sımdı anca sıgıyorum 2karıs kumaşa yawww.sanırım bunalıma girmek üzereyim fisfisfis
neyse buna da şükür senağlama
Senacım siz önce İstanbul bulusmasını yapın, sonrasında belki organizasyonun bir buluşması da Antalyada olur :hulya:
ben de duydum bu son genelgeyi.transfer edilecek embriyo sayısına kısıtlama gelecekmiş
hem 3er 3er dogurun diyorlar hem de kendi paramızla bizi rezil edecekler bunun başka bir anlamı yok.
benım de dondurulmus embriyolarım var gerci ben 35yastan dolayı 2 tane transfer edebilirim sanırım
yalnız işin bir de şöyle bir boyutu var.gecenlerde kuzenım seneler sonra tüp bebekle hamile kalabildi demiştim ya hani.ona doktoru 4 tane transfer etmişti.eskiden 1 tanesi bile tutmazken 4 tanesi de buyumekteydi.durum böyle olunca redüksiyondan bahsetmişti doktoru.haliyle kafası baya karısıktı kuzenımın.:çok üzgünüm:
en son kontrolunde kalp atısı 3 tane gözükmüş.bilmiyorum hala reduksiyon deniyor mu fakat 37 yaşa göre 3 tanesi bile riskli bana göre.inşallah sorun yaşamaz.
transfer gunumde transferimin hemen öncesinde embriyolog bilgi vermişti.3 tane hazırladık diye.operasyon odasında son dakıka doktoruma söyledim 3 dendi ama ya tutarsa bizim için iki üçten iyidir demiştim.haklısın diyip 2 ye düşürmüşlerdi
şimdi çıkarılmak istenen yasanın içeriğini tekrar okudum.hiç 3 tane transferden bahsetmiyor.sadece 1 tane, maksimum 2 ye izin varmısklava:
bunun yerine herkes için maksimum 3 taneyle sınırlasalar daha anlamlı olurmus.yani 4 ve üzeri transfere yasak getirilmeliydi bence.hem anne hem bebek sağlığı açısından.okuduguma göre redüksiyon öncesi ve sonrası hiç kolay bi süreç değil çünkü
maltana migroslarda satılıyor anemone. inşallah ihtiyaç duymazsın.
senacım canım benim. söyleyemediklerini hissedebiliyorum. seni tanımayaı gerçekten çok istiyorum. inşallah karşılıklı sohbet etme imkanımız olur en kısa zamanda.
bugün de mama yemeden uyudu minnoşum. çok mutluyum. yarın doktor randevumuz var. bakalım ne kadar tontişleşmiş. doktora bir sürü soru hazırladım. bakalım hepsine sağlıklı cevap alabilecek miyim...
respicim canım benim. sen benim bacakları görecektin. sen 70 kilo olduysan gayet iyi bence. boşver takma doğumla birlikte tüm kilolar gidiyor.
toprakcığım da giremez oldu. muallimden ümidi kestim zaten. :)
torba şeklinde salıncak bilen var mı kızlar. yenidoğan için. bizimki battaniyede sallanmaya bayılıyor da. yoks da yaptırmak gerekecek zira kollarım koptu.
öperim hepinizi.
nurgül sena maşallah büyüttünüz cemre ile doruk u.sizden çok şey öğrendik ve öğreneceğimiz çok şey var.iyi ki varsınız.cemre yi ve doruğu koklayın benim için.sizleri de öpüyorum.allah yardımcınız olsun.nurgül bizim kızların adını babası belirledi.cemre ve ceren diyorr.ama benim içimde cansu ismi de var.benimki bi daha ki sefere diyor.adam şimdiden 5 çocuk yapacam diyor.ya beni işletiyor yada ciddi.anlayamadım ama çok ciddi görünüyor.bakabilecek ve onlara iyi bir gelecek hazırlayabilecek imkanım var ve yapacağım diyor.mardin li damarın tuttu diyorum bende.arkadaşlar geliyor bana soruyorlar işte nasıl geçiyor,doğumu nerede düşünüyorsunuz diye.eşim başlıyor anlatmaya.sanki bebekler onun karnında ve o doğuracakmış gibi.sadece kilo almadı.ama diğer herşeyi benle birlikte o yaşadı.bazen çok keyifli ama bazende sıkıcı olabiliyor.yine çok şükür eşim eşi benzeri olmayan çok iyi bir adam.ben ve kızlarım çok şanslıyız.10 yıldır gece gündüz biraradayız ama birbirimizden hiç sıkılmadık.allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.görüşmek üzere arkadaşlar