Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

S,nem cim göz korkutmak için değil sizleri de bekleyen şeye karşı toz pembe hayaller kurmadan hazırlamak için anlatıyruz biraz da.. en azından ben... Normal doğum hakikaten çok sağlıklı, şak diye 30 dak içinde süt geliyor mucizesi Allahın , üstelik hemen ayağa kalkıp yürüyorsun, eğilip kalkmada oturmada sorun yok yok da....... Benim gibi rutin dikişlerin üstüne bir de yırtığı olanlar için hayat öyle değil.. elbette nereden bilecektim, elbette yüzde kaç riskle bu komplikasyon bana denk geldi orası ayrı mevzu... Ama vardığım sonuca ve 3,5 aylık anne olarak hala doktorlara yırtık dikiş yara bilmem ne diye taşınan bir kadın olarak sizi uyarmak istedim. Ya bu risk size de denk gelirse sonra hiç bilmiyordum falan demeyin. Nurgül ün dediği gibi ben hiç korkmadım hatta nasıl normal doğum diye internetten bakmadım bile, vakti gelince gider doğururum diye gayet pozitiftim. Vakti geldi gittim 2 satte doğurdum riya gibiydi, acaip mutluyum kendimi süper dinç hissedyorum falan... 2-3 saat sonra uyuştucunun etkisi geçip de bacak arasındaki yanma ve sızıyı hissedince bir dakka dedim aaooaoao bir gariplik var..Meğer o hiç birşeymiş... Sonrasınıu boşvcerin sadece diyorum ki dikişlerim kolay kanmadı, yırtığım toparlanamadı..Benim bugünkü aklımla seçimim epidürel sezaryendi direkt..Ben asıl bu aklıılılığı yapan Nurgül ü tebrik ediyorum. Akıllı kadının akıllı kızını gelin alıcam zaten :)))))))))

Anneliğe gelinc, 1 gülüşüne tüm günümü unututrum, yorgunluklar biraz da yaşımız ilerlediğinden, iş yaşamından çıkıp tüp bebek savaşından çıkıp yorgun argın bu bayrağı devralışımızdan ..Yoksa herşey güzel herşey hala pozitif,

Nurgül üm senden bu ara 50 cc gelmesi garip değil bilakis normal .Şöyle ki :
1. ay sonu beher memden 30 cc
2. ay sonu beher meme 50 cc
3. ay sonu beher meme 65-75 cc
4. ay sonu beher meme 70-80 cc
5. ay sonu beher meme 75-90 cc

diyor kaynaklar..Yani sen 100 cc çıkartıyorsan eğer emzirirken daha ne olsun ? Ama her seferinde bunu çıkartamayabilirsin çeşme değil ki bunlar..Yanlız o Malt içeçeckleri inanılmaz ben 2-3 gündür içiyorum gene artmaya başladı, hey güzel allahım sen bizi çözümsüz bırakma !!

Senacığım biz bu yazıları okurken inanın her zaman faydalanıyoruz sizden.Hiç rahatsızlık duymuyoruz.Kolay değil tabiki hele senin başına gelenler sabırlısın yinede bence.Annelik zor derdi ya annelerimiz(Anne olunca anlarsınız derlerdi)şimdi anlama sırası bize geldi.Onlar sağlıklı olsunlarda.Allah hepimizin sevdiklerini ve bebeklerini bizlere bağışlasın.Bizleride onlara.Bu günlerde geçecek.

Kızlar yeni tüp bebek genelgesi yayınlanmış..
Bence çok zor olmaya başladı kadınlarımızın işi..
Ben gene tepkisel türk kadını moduna büründüm..
Ankara'ya parti il meclislerine, Aileden sorumlu kadın bakana fax çekmeye başlıycam nedir bu zorlamalar sınırlamalar diye ...
Sizler de ses verin tepki verin , bu mesele hepimizin meselesi !!

senacım teşekkür ederim ben o kadar akıllılık yaptım ki biliyorsun hem epidural oldum hem de genel sezeryan... kaydirigubbakcemile3
ben de cesaretli arkadaşımın oğlunu damat yapıcam... kaydirigubbakcemile2

kızlar birşeyler yoluna girecek galiba. kızım bugün gündüz biraz uyudu ve mama yemedi binlerce kere maşallah.
ama dün geceki uyku düzenimizşaştı biraz. oynamak istedi zor uyuttum.

senacım ben emzirdikten sonra sağmıştım her iki memeden 50 gelmişti. ama geceydi, sütboldu. emzirmeden sağmaklazım sanırım. ve düzenli sağmak gerekliymiş. müjde kızlarbugün kızımdaemzik denedim ve 2. emzik denememizde emmeye başladı. o kadar tatlı emiyor ki görmelisiniz. maşallah canım benim. düşürüyor almaya çalışıyorağzını uzatıyo, eliyle itmeyeçalışıyo. sonra dadüşmesin diye eliyle dayıyor. pek sevdi.
böyleceben emzik olmaktan biraz kurtulucam sanırım. ama biraz erken konuşuyor olabilirm.

gerçekten vita malt ve maltana karışımı mucize gibi geldi ama gazı daberaberinde getirdi. kurutma makinesini ilk kez kullandım gerçekten anında uyuyor. mucize gibi. :ecrin_bebek:

dünya kadınlargünümüz kutlu olsun bu arada. bütün hak eden kadınlar anne olsun inşallah.

senacım yaş kariyer konularına katılıyorum. gerçekten büyük mücadele verdik, hala da veriyoruz.

tüp bebek genelgesine gelince tüp bebek sektörünü etkileyecek, vakalar yurtdışına kayacak. bizim dondurulmuşları denerken şimdi bize de tek embriyo mu transfer olacak? ya da daha önce bebek sahibi olanlar artık deneyemeyecek mi burasını bilmiyorum. başarı oranları düşecek, ve daha kötüsü daha az kadın çocuk hayaline kavuşabilecek.
senacım protestonu destekliyorum. vaktim olsa ben direk bakanlığa giderdim. ama kötü zamana denk geldi. kafamı zor kaşıyorum valla. sempatiksalakcinni

senacım facedeki yeni resimlerimizi gördünmü? büyümüş mü kızım?

buraya ekleyemedim ya nasıl küçültülüp eklenecek bilen varsa yazsın araştıracak zamanım yok gerçekten. şimdi uyumalıyım.

gerçekten vita malt ve maltana karışımı mucize gibi geldi ama gazı daberaberinde getirdi. kurutma makinesini ilk kez kullandım gerçekten anında uyuyor. mucize gibi. :ecrin_bebek:

vita malt ve maltana nasıl bir içecek ve nereden bulabiliriz bende 7,5 aylık hamileyim bilgi edinmek istedim

vitamalt alkolsuz bira mayasi- 330 ml lik cam şişelerde ve eczanelerde e-bebek gibi bebek mağazalarında satılıyor. maltana yı bilmiyorum nurgül bilgi versin . inşallah senin süt sorunun olmaz.

Nurgül gördüm görmez olur muyum..
çok duygulamnıyorum....
katettiğimiz yolu bir düşün, nerden nereye geldiğimizi...
çok şey var da dile getirmek istediğim bazen söyleyemiyorum,
tarif etmekte bile zorlanıyorum...
allah her hakeden kadına versin inşallah
ne güzel söylemişsin..

vitamalt alkolsuz bira mayasi- 330 ml lik cam şişelerde ve eczanelerde e-bebek gibi bebek mağazalarında satılıyor. maltana yı bilmiyorum nurgül bilgi versin . inşallah senin süt sorunun olmaz.

TEŞEKKÜR EDERİM
İNŞALLAH OLMAZ SÜT SORUNUM
ALLAH BAĞIŞLASIN BEBEĞİNİZİ SAĞLIKLA BÜYÜR İNŞALLAH:Saruboceq:

selam kızlar ,hepinizi teker teker öpüyorum opuyorumnanaktan

maşallah herkes bıraktıgım gibi iyi durumda ,40ını çıkarmış yada dalya demiş bebişlerimiz
benim gibi beklemede olanlar da o gunlere kavusmak için gün saymaktalar
maşallah hepinize

Nurgulcum senın de dediğin gibi ben de artık baya bi zorlanıyorum.çok ağırlaştım tam 70 kiloyum.mide agrısı had safhada,belim agrıyor,geceleri uyuyamıyorum,nefes almak bile zor gelmeye basladı.en cok bacaklarıma bakıp şaşırıyorum.ya bildiğin 2 tane kütük!!!

gecen ay pijamalarım dar gelmeye basladı diye terziye sipariş vermiştik.geleni görünce kadına bir sürü söylenmiştim içimden. alsanaalsanasmile
beyaz showdaki obez usta sandı herhalde benı diye.pijamanın bacak enini 2 karıs yapmıstı cunku.megerse kadın ileriyi görmüş,sımdı anca sıgıyorum 2karıs kumaşa yawww.sanırım bunalıma girmek üzereyim fisfisfis
neyse buna da şükür senağlama

Senacım siz önce İstanbul bulusmasını yapın, sonrasında belki organizasyonun bir buluşması da Antalyada olur :hulya:

Son düzenleme:
ben de duydum bu son genelgeyi.transfer edilecek embriyo sayısına kısıtlama gelecekmiş
hem 3er 3er dogurun diyorlar hem de kendi paramızla bizi rezil edecekler bunun başka bir anlamı yok.
benım de dondurulmus embriyolarım var gerci ben 35yastan dolayı 2 tane transfer edebilirim sanırım

yalnız işin bir de şöyle bir boyutu var.gecenlerde kuzenım seneler sonra tüp bebekle hamile kalabildi demiştim ya hani.ona doktoru 4 tane transfer etmişti.eskiden 1 tanesi bile tutmazken 4 tanesi de buyumekteydi.durum böyle olunca redüksiyondan bahsetmişti doktoru.haliyle kafası baya karısıktı kuzenımın.:çok üzgünüm:
en son kontrolunde kalp atısı 3 tane gözükmüş.bilmiyorum hala reduksiyon deniyor mu fakat 37 yaşa göre 3 tanesi bile riskli bana göre.inşallah sorun yaşamaz.

transfer gunumde transferimin hemen öncesinde embriyolog bilgi vermişti.3 tane hazırladık diye.operasyon odasında son dakıka doktoruma söyledim 3 dendi ama ya tutarsa bizim için iki üçten iyidir demiştim.haklısın diyip 2 ye düşürmüşlerdi

şimdi çıkarılmak istenen yasanın içeriğini tekrar okudum.hiç 3 tane transferden bahsetmiyor.sadece 1 tane, maksimum 2 ye izin varmıs klava:
bunun yerine herkes için maksimum 3 taneyle sınırlasalar daha anlamlı olurmus.yani 4 ve üzeri transfere yasak getirilmeliydi bence.hem anne hem bebek sağlığı açısından.okuduguma göre redüksiyon öncesi ve sonrası hiç kolay bi süreç değil çünkü

Son düzenleme:
maltana migroslarda satılıyor anemone. inşallah ihtiyaç duymazsın.

senacım canım benim. söyleyemediklerini hissedebiliyorum. seni tanımayaı gerçekten çok istiyorum. inşallah karşılıklı sohbet etme imkanımız olur en kısa zamanda.

bugün de mama yemeden uyudu minnoşum. çok mutluyum. yarın doktor randevumuz var. bakalım ne kadar tontişleşmiş. doktora bir sürü soru hazırladım. bakalım hepsine sağlıklı cevap alabilecek miyim...

respicim canım benim. sen benim bacakları görecektin. sen 70 kilo olduysan gayet iyi bence. boşver takma doğumla birlikte tüm kilolar gidiyor.

toprakcığım da giremez oldu. muallimden ümidi kestim zaten. :)

torba şeklinde salıncak bilen var mı kızlar. yenidoğan için. bizimki battaniyede sallanmaya bayılıyor da. yoks da yaptırmak gerekecek zira kollarım koptu.

öperim hepinizi.

mrb ben aranıza yeni katıldım we direk bu sayfa dikkatimi çekti günlerdr okuyoum başından itibaren bnde şu anda 10 haftalık hamileyim bunları okumadan önce midem bulanmadığı için hiç bi belirti göremediğim için hamile olduğumu hissedemiyoum die üzülüyordum ve hala daha çok fazla korkum war bebeğime bişi olucak die ne bilim kalbi durucak düşücek die allah göstermesin öle bişi olursa mahfolurum çünki bi düşük yaşadım ve şu anda tehlikedeyim bnde tutunma iğneleri yaptırıyoum haftada iki kez bebişimi gördüm cok şükür gecen cuma ama hala içim rahat diil en ufak bi ağrım olduğunda ona bişi olucak die cok korkuyoum ama babytwin senn hikayeni okuyunca gıbta eettim hayata pozitif bakmışsın ve kızına kavuşmuşsun bnde öle yapıcam artk karar werdim hep pozitif düşünücem senn sayende tabi belki bunları okumasam hala düşünüp düşünüp ağlıo olucaktım ama sizin desteğinize cok ihtiyacım war halimden anlicanızı düşünüyoum ve içimi dökmek istedim oh bi nebze rahatladım geçicek bu günler biliyoum ama sanki zaman duruo bazen ilerlemio ne biliyim böle işte eşimde çok rahatsız bu halimden eğer böyle dewam edersen bnde dinlemicem seni dio haklıda cok karamsarım bilmiyoum inş bebeğimi kucağıma alacağım günü bnde size müjdelerim bana dua edin nolur cok ihtiyacım war bu arada hepinizin allah yawrularını bağışlasın bebeklerini bekleyenlerede kucağına almayı nasip etsin bnmkinide inş.....

pre hoşgeldin aramıza arkadaşım.hemen hemen hepimiz aynı kaygıları yaşadık.ama hep pozitif bakarak bu günlere gelebildik.sende öyle yap canım.bebeğinle güzel güzel konuş.dualar et.hep güzel şeyler düşün.bebeğinde sana sıkı sıkı tutunsun.inşallah kucağına aldığın günleri de paylaşırız.dualarım seninle ve bebeğinle.allaha emanet ol.

respi merhaba.bende toplam 10 kg almışım ama bacaklarda bişey yok şimdilik.direk karnım büyüdü.67 ile transferim olmuştu.şimdi 77 yim.hareketlerimde ağırlaşma yok.beni bana bıraksalar neler yapacağım ama eşim gardiyan gibi başımda.evin içinde yürümeme bile izin vermiyor.dr dinleneceksin dedi diye:)))hatta akşam evde dolanıyordum,sen böyle giderse erken doğum yaparsın diyorr.sağolsun ilgili ama bu kadar ilgi de şu güzel günleri keyfe dönüştürmemi kısıtlıyor.bende kızlarım doğsun acısını çıkarırım elbet diyorum.vaw mis gibi sahilimiz var yürüyelim hava alalım yok.evden dr a.allahtan evim müstakil.şimdide tam ağaçlar çiçek açtı.miss gibi heryer.arıları kelebekleri izliyorum bende.hayaller kuruyorum bol bol.eee insan hiç hareket etmeyincede güzel kilo alıyor.ama iki bebeğin peşinden koşarak verirsin diyorlar tecrübeli ikiz annesi arkadaşlarım.inşalalh da öyle olur.yeter ki bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsin.inşallah o günleri de paylaşırız.

nurgül sena maşallah büyüttünüz cemre ile doruk u.sizden çok şey öğrendik ve öğreneceğimiz çok şey var.iyi ki varsınız.cemre yi ve doruğu koklayın benim için.sizleri de öpüyorum.allah yardımcınız olsun.nurgül bizim kızların adını babası belirledi.cemre ve ceren diyorr.ama benim içimde cansu ismi de var.benimki bi daha ki sefere diyor.adam şimdiden 5 çocuk yapacam diyor.ya beni işletiyor yada ciddi.anlayamadım ama çok ciddi görünüyor.bakabilecek ve onlara iyi bir gelecek hazırlayabilecek imkanım var ve yapacağım diyor.mardin li damarın tuttu diyorum bende.arkadaşlar geliyor bana soruyorlar işte nasıl geçiyor,doğumu nerede düşünüyorsunuz diye.eşim başlıyor anlatmaya.sanki bebekler onun karnında ve o doğuracakmış gibi.sadece kilo almadı.ama diğer herşeyi benle birlikte o yaşadı.bazen çok keyifli ama bazende sıkıcı olabiliyor.yine çok şükür eşim eşi benzeri olmayan çok iyi bir adam.ben ve kızlarım çok şanslıyız.10 yıldır gece gündüz biraradayız ama birbirimizden hiç sıkılmadık.allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.görüşmek üzere arkadaşlar

burdaki hikayeler gercekten insanın bişileri tekrar gözden gecirip düşünmesini sağlıo ilişkilerde cok gzl en gzlide bilgi paylaşımı ama siz şimdi tecrübeli annelersiniz bn biras toy kaldım yetişicez inş bizde :1rolleyes:

gözde cim
istanbul tamam da 12 haz-19 haz arası Belek teyim :)))
Sen bebişini kucaklamış olucan eğer çok zor olmazsa görüşelim deirim ben :kaydirigubbakcemile5

gözde cim
normalde 3 ten fazlası yasaktı zaten
o 4 transferleri bulup işzinlerini iptal etmeliydiler..
şimdi 2 sayısı çok arada derede bir sayı kaldı, böyle olmaz...

canım bilmukabele..
ortak arkadaşımız bilem varmış dünya ne küçük :))
torba şeklinde değil ama chicco nun poly swing ana kucağı var salıncak şeklinde sallanıyor bir güzel ileride onu mama sandalyesi de yapabilirsin bir bak istersen

nayi maşallah size
bunlar ne kadar önemli ne kadar müüthiş seyler ..
eşine de bravoo
ondan çok faydalanacaksın hele ki ikizlerinle alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…