- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
mrb ben aranıza yeni katıldım we direk bu sayfa dikkatimi çekti günlerdr okuyoum başından itibaren bnde şu anda 10 haftalık hamileyim bunları okumadan önce midem bulanmadığı için hiç bi belirti göremediğim için hamile olduğumu hissedemiyoum die üzülüyordum ve hala daha çok fazla korkum war bebeğime bişi olucak die ne bilim kalbi durucak düşücek die allah göstermesin öle bişi olursa mahfolurum çünki bi düşük yaşadım ve şu anda tehlikedeyim bnde tutunma iğneleri yaptırıyoum haftada iki kez bebişimi gördüm cok şükür gecen cuma ama hala içim rahat diil en ufak bi ağrım olduğunda ona bişi olucak die cok korkuyoum ama babytwin senn hikayeni okuyunca gıbta eettim hayata pozitif bakmışsın ve kızına kavuşmuşsun bnde öle yapıcam artk karar werdim hep pozitif düşünücem senn sayende tabi belki bunları okumasam hala düşünüp düşünüp ağlıo olucaktım ama sizin desteğinize cok ihtiyacım war halimden anlicanızı düşünüyoum ve içimi dökmek istedim oh bi nebze rahatladım geçicek bu günler biliyoum ama sanki zaman duruo bazen ilerlemio ne biliyim böle işte eşimde çok rahatsız bu halimden eğer böyle dewam edersen bnde dinlemicem seni dio haklıda cok karamsarım bilmiyoum inş bebeğimi kucağıma alacağım günü bnde size müjdelerim bana dua edin nolur cok ihtiyacım war bu arada hepinizin allah yawrularını bağışlasın bebeklerini bekleyenlerede kucağına almayı nasip etsin bnmkinide inş.....
hşgeldin hayırlı olsun
stres yok dua ve inanç var ..
ben de ikiimden birini kaybettim ve 1,5 ay yattım ,
hepsi geçecek sen de anne olacaksın inşallah
yeter ki stres yapma