kızlar selam bir taraftan maltanamı yudumluyorum. bir taraftan sizi okudum. herkes iyi maşallah.
senacığım harikasınız. facede gördüm resminizi nasıl imrendim. istanbul ne güzeldir şimdi, bizim için de gezin. sen de harika görünüyorsun bu arada. bizim için henüz erken gezmeler için. rutin işine gelince süt azgündüzleri bu nedenle uyku de yok denecek kadar az. sürekli kucağımda ya da sallıyorum. çoğunlukla emiyor. yarım saat arayla emiyor abartmıyorum.
2 gündür kaka yapamadı, doktorunu aradım suppro gliserin k fitil ver dedi. nasıl kıvrandı akşam üzeri, sonra uyuya kaldı. erken uyudu bugün, benim de hemen uyumam lazım çünkü gece uyumayabilir.
toprakcığım ne güzel erken düşmüş göbeğiniz. bizimki 13. gün düşmüştü. biz de 40'ımız çıksın diyorduk şimdi 4 aylık olsun istiyorum biran önce çünkü birşeyler yedirmeye başlayabileceğim.
hafza nasıl bu arada acaba?
sinemciğim nayiciğim sizler nasılsınız?
bebekcan teşekkürler canım. bu sayfa hepimizin. sena başta olmak üzere buraya yazan bütün arkadaşlarım ev sahibidir. bizlerin umutlu bekleyişi sona erdi, sıra sizlerde. bu sayfa hep var olsun, bütün
tüp bebek yaptıracaklara umut olalaım, enerji olalaım.
asumancığım bugün şerife ile konuştuk. senin gebeliğini haber verdi. allah tamamına erdirsin canım. adnan hoca da çok iyidir. keşke sarılsaydın. döndün sanırım almanyaya.
şerife bana artık günlük yazmıyorsun dedi. haklı gerçekten ne zamandır yazmadım. keşke daha çok vaktim olabilse.
respiciğim senin de zor haftalar yaklaşıyor, dikkat et kendine. kızına da maşallah baya büyümüş.
hafza nerelerde acaba? umarım iyidir.
surayn tebrik ederim canım. nedense bu sayfada hep kız doğuruluyor... :)
esel, muallim ve meryeme de sevgiler... hepinizi öpüyorum.