Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Hayırlı olsun Asuman.İnşallah sorunsuz sıkıntısız tamamlamak nasip olsun.Çok sevindim.Kendine dikkat et.

kkızlarrrr slmmmmmmmmm
nasılsınız sayfaları okumaya vaktim yok hal hatır sorup çıkayım dedim
hepiniz iyisinizdir inşallah
benim nete girmeye vaktim olmuyor
kızlarla uğraşmaktan gece nasıl yattığımı bilmiyorumohaoldumsmile
allahtan sükür ki kızlarımın uykuları düzene girdi gece yatıp sabah kalkıyolar
hepinizi özledim
hamile olanları biran önce kucağına almaları için
olmayanlarada rabbim biran önce versin diye dua ediyorum
sena muallim nurgül sizi ve bebeklerinizi öpüyorum
muallim ben 2 kızla baş edemiyorum sen nasıl idare ediyosun
ben önce meme sonra mama veriyorum allah yardıncınız olsun
öptümmmmmmmmmmm hpinizi

ne güzel maşallah maşallah ...
Maya birine daha uğur getirdi.. uğurlu olsun hayırlı olsun bebişşi veya bebileri haa şimdid de bu var değil mi kaç tane bilemiyoruz :)))))

aaaaaaaa eselcimmm senden naberrrr
biz iyiyiz, sen napıyorsun kızlar çok yoruyordur tahmin edebiliyorum ben 1 tanesi ile yoruluyorum daha ne olsun :))) gece uykuları için tebrikler mama da veriyorsun o da destekliyordur uykularını maşalaah kızçelere.. kendine de onlara da iyi bak , arada haberlerini bekliyoruzzz

asuman arkadaşım tebrikler Allah tamamına erdirir inşllh.......sağlıkla kucağına alırsın..........

Bebiş_asuman tebrikler arkadaşım.. Allahım hepimize hayırlısıyla hamilelik sürecini atlatıp bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşalllah..

canım benimmm güle güle büyüt kızını... maşallah çok güzel bir bebek sana benziyor sanki... çok öpüyorum ikinizi de...

nihayet eselcim sesini duyduk... kızlarını çok öpüyorum. ben de pek giremiyorum. sen çok iyi anlıyorum. kızım gündüzleri pek uyumuyor. geceleri de ben bitik vaziyette uyuyorum artık. allahtan gece uykusu güzel. :lepi:

asumancımmm bu sayfanın bir enerjisi var, uğuru var. çok sevindim. baştan beri bekliyordum senden güzel haberi. nihayet sen de ebesin. umutlu bekleyişin bebeğinle devam ediyor senin de...

kollarına alacaksınsen de bizim gibi pek giremeyeceksin... zemuszemus

eşini de seni de osman hocayı da tebrik ederim...

senoşum sevgili dünürüm nasılsın? görüşemiyoruz. bizim kıza babası ikinci isimolarak Naz koydu. ogün bugündür pek bir nazlı. akşam 7 oldu muydu saat çığlıkları basıyor. uyuya bilmek için sürekli emiyor. benim tükendiğim saatler oluyor. nihayet 8.30'da uyuyabiliyor. o arada çok yoruluyorum. sonra darobot gibi yatağa gidiyorum.

kızlar bugün 44. günümüz. yani 40'ımız çıktı. kırklandık. darısı toprağın başına.
sütümüz yok şu bu derken 1.5 aylık oldu kızım...

hafzacım maşallah kızına... takip ediyorum seni... inşallah süt sorununu biraz aşmışsınızdır.

nayi sen de kız annesi oalcaksın. hem de 2 tane. çokgeçmiş olsun bu arada. sinemciğim seni deöperim.

windy sen nasılsın? kendinden bahset biraz. nasıl gidiyor gebeliğin?

respi seni unuttum sanma. sıra sende şekerim. inşallah sağ salim seni de uğurlayacağız doğuma...

toprak seninki de benim doğum gibi yarı epidural yarı genel anestezi olmuş canım. ama sen yarıya kadar dayanmışsın en azından. nasip kısmet işte.

herkese sevgiler. kızımı alayım eşim alışkın değil sürekli kucağında gezdiriyor.

öptüm hepinizi...

İyiyim babytwin teşekkür ederimi 1 aydır lekelenmelerim oluyordu benimde kesildi çok şükür.. İşede gitmiyorum artık doktorum doğuma kadar işi unut dedi . 45 günlük raporum bitti yeni bir 45 gün başladı.. Sürekli evde dinleniyorum, sizleri takip ediyorum kitap okuyorum hamilelikle ilgili bilgiler ediniyorum.. Bu aralar hareket etme heyecanını yaşıyorum. Arada bir dokunuyorlar sanırım çok net olmasada hissedince heyecanlanıyorum :) Kontrolümüz yaklaşık 3 hafta sonrasında.. Cinsiyetleride biri %100 erkek digerinede doktorun biri %90 erkek dedi kendi doktorumda %90 kız dedi. Ancak üç hafta sonra ögrenebilecegiz. Sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri çok önemli değil.. Bide odamızı hazırlamaya nisan gibi başlayalım diye düşündüm. İnternetten kabaca almayı düşündügümüz park yatak halı perde kanepe gibi eşyaları hep belirledim aslında ama almayada başlamadık. Bide sizin söylediginiz listeye markalara görede hep internetten inceleyip kaydettim, teşşekkür ederim buarada sana ve sena ya
Sizlerede Allah kolaylık versin eminim zorlugun yanında nekadar güzellikler yaşıyorsunuzdur. Maşallah sizlere.. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah..

canım benim allah sağlık sıhhat versin. iyi yapmışsın. ben doğuma bir hafta kalana kadarçalıştım, artık doğru üzgün nefesbile alamıyordum. sen çok iyi yapmışsın. ikiz bebek bir de senin. maşallah. cinsiyetleri elbetteönemli değil. ama bu sayfa hep kızlarla doldu. bakalım seninkiler ne olacak kesinleşince göreceğiz. ara ara bahset kendinden. cinsiyetleri belli olunca mutlaka yaz. herşey yolunda gider aklına kötü birşey getirme haftan oldukça ilerlemiş.

nayi ve esel de ikiz annesi burası, ama rekor muallimde... onun 3 kızı oldu...

alışveriş listesine gelince gerçekten orada gerçekteng erekli olan şeyler var. bana çok yardımcı oldu.
umarım senin de işine yarar.

bebiş_asuman çok sevindim hamilelik haberine :lepi:
babynin de dediği gibi cidden buranın güzel bir enerjisi var.hepimiz bundan etkileniyoruz
gördüğüm kadarıyla herkes çok iyi ,hepinizi teker teker öpüyorum opuyorumnanaktan
sımdılık acil çıkmam lazım görüşmek üzere zemuszemus

kizlar hepinize teker teker tsk ederim ALLAH razi olsun cok güzek bi duygu kurban oldum isteyen herkesin kucani doldursun...
babycim asil tebrik edilcek adnan hocam benim toplamamida transferimide o yapti....
ikinic gitdimde nerdeyse sarilcaktim sevincten ona ama cesaret edemedim:))...

arkadaşlar bu sene kız senesi galiba benimde kzım olacak allahım tamammına erdirir inşallah darsı tüm olmayanlara

asuman çok sevindim tebrik ederim.allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasib etsin.toprak senide tebrik ederim.analı babalı büyüsün inşallah.darısı bizlerin başına.

Nayi çok teşekkür ederim...Babycim inşallah bizde 40. günü doldurduğumuzgünleri görürüz sağsalim.Şimdi vakit geçse kızımız büyüse diye gözüne bakıyoruz.Herkes bugünlerin kıymetini bilin diyor ama insan endişelerden bir an önce vakit geçse diye bakıyor.Bugün daha 8. gündeyiz ve göbeğimiz düştü.Küçük bir aşama ama insan cidden de çok seviniyor.2 saate bir emişiyoruz hanfendiyle.Normalde memede uyuyan küçük hanım 2 gündür uyumamak için inat ediyor.Her gün huy değiştiriyor.Anlayacağınız ben ona o da bize ve hayata alışmaya çalışıyor.Babycim kızımı bana benzetmişsin genelde bana benzetiyorlar cimcimeyi ama gözler aynı baba.Ben de hamileyken gözleri babaya benzer inşallah demiştim.Dilediğim gibi oldu.Cemre neler yapıyor.O artık biraz daha toplamışyır kendini...Maşşallah ona.
Senacım sana özelden adımı atacağım beni faceden eklersen bebiklerin fotolarını görürüz.Doruk artık büyüdü abi oldu maşallah ona...
Respicim sen nasılsın?Bebişin nasıl?
Asuman a çok sevindim.Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin...

bebiş asuman tebrik ederim.bir anda aklıma hamilelik sonucumu aldığım ilk an geldi.ne büyük mutluluk.allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.tabi bu arada babytwine de teşekküer etmek lazım.bizlere ne kadar uğurlu bi topic açtı.her gelen hayırlı sonuç alıyo.allah daha çok nasip etsin inşallah.kızlar hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

hepinizi tek tek okduum tek tek yazamadım oğlan bugün biraz huzursuz..
allah pozitif sonuç alanları sağlıkla sonuna ulaştırsın, hamişlere sağlıklı doğumlar bekleyenlere de tez zamanda iyi haberler diliyorum
Nurgülüm artık biz oğlumla dışarı gezmelere gidiyoruz atıyorum onu arabanın terkine vuruyorum kendimi yollara :))))) bu da güzel bir deneyim oluyor bana insan sokak havasını da özlermiş yahuuu ..detaylı gelişmeleri 3 aylık dolunca oğlanın yaptıklarını anlatacağım bir ara. bu arada biz belli bir rutin tutturduk uyku saati açısından , herkese özwellikle 8 haftayı tamamlamalarını beklemelerini öneriyorum ondan sonra bir şeyler belirginleşiyor zira hepinizi çooookkk öperimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…