Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canim sagol tsk derim darisi isteyenlerin basina

Ne güzel yeni yeni hamilelik haberleri alıyoruz ,surayn tebrik ederim canım boshayallersmile
Asuman sen ne durumdasın? Almanyaya dönüş yaptın mı?

Toprakcım maşallah kızına göbeği de düşmüş.40 gun sonra anneye gülücükler de başlar tutmayın o zaman toprak anneyi

Senacım bahar da kapıya dayandı.güzel yurdumun baharı da bir başka olur.çıkıp çıkıp gezin anacım.Dorugu doğayla tanıstırmanın vakti geldi bayanssulusmile

Nurgülcüm müsait oldugunda bize arada Cemreden bahset biraz lütfen.hem senin bu topicte ayrı bir misyonun var, evsahibi sayılırsın valla bizi yazılarından mahrum etme anacım

bu arada bizim de dün doktor kontrolumuz vardi.maşallah kilosu da boyu da normalmiş.
29 haftanın içindeyim 1364 gr olmuş kızım.boyu 38cm.ben de bugune kadar 9 kilo almısım.

yalnız kızım yüzünü eliyle kapatmıstı o yuzden ilk defa ultrason çıktısını alamadan döndük kontrolden,halbuki onu görebilmeyi ne cok istiyordum.sadece bacaklarını görebildim.neyse buna da sükür boshayallersmile

kızlar selam bir taraftan maltanamı yudumluyorum. bir taraftan sizi okudum. herkes iyi maşallah.

senacığım harikasınız. facede gördüm resminizi nasıl imrendim. istanbul ne güzeldir şimdi, bizim için de gezin. sen de harika görünüyorsun bu arada. bizim için henüz erken gezmeler için. rutin işine gelince süt azgündüzleri bu nedenle uyku de yok denecek kadar az. sürekli kucağımda ya da sallıyorum. çoğunlukla emiyor. yarım saat arayla emiyor abartmıyorum.
2 gündür kaka yapamadı, doktorunu aradım suppro gliserin k fitil ver dedi. nasıl kıvrandı akşam üzeri, sonra uyuya kaldı. erken uyudu bugün, benim de hemen uyumam lazım çünkü gece uyumayabilir.

toprakcığım ne güzel erken düşmüş göbeğiniz. bizimki 13. gün düşmüştü. biz de 40'ımız çıksın diyorduk şimdi 4 aylık olsun istiyorum biran önce çünkü birşeyler yedirmeye başlayabileceğim.

hafza nasıl bu arada acaba?

sinemciğim nayiciğim sizler nasılsınız?

bebekcan teşekkürler canım. bu sayfa hepimizin. sena başta olmak üzere buraya yazan bütün arkadaşlarım ev sahibidir. bizlerin umutlu bekleyişi sona erdi, sıra sizlerde. bu sayfa hep var olsun, bütün tüp bebek yaptıracaklara umut olalaım, enerji olalaım.

asumancığım bugün şerife ile konuştuk. senin gebeliğini haber verdi. allah tamamına erdirsin canım. adnan hoca da çok iyidir. keşke sarılsaydın. döndün sanırım almanyaya.

şerife bana artık günlük yazmıyorsun dedi. haklı gerçekten ne zamandır yazmadım. keşke daha çok vaktim olabilse.

respiciğim senin de zor haftalar yaklaşıyor, dikkat et kendine. kızına da maşallah baya büyümüş.

hafza nerelerde acaba? umarım iyidir.

surayn tebrik ederim canım. nedense bu sayfada hep kız doğuruluyor... :)

esel, muallim ve meryeme de sevgiler... hepinizi öpüyorum.

Teşekkürler Nurgül.Hiç birimizi unutmadan bu yoğun günlerinde yazmaya çalışıyorsun.Bende iyiyim 25+2 günlük dr kontrolüm oldu.Şeker yüklemem normal çıktı.Oğlumda 935 gr olmuş.Gelişimi iyi dedi doktor.Ben 6 kilo aldım daha 6 ayda az dedim ama dr iyi dedi.Hayırlısı ile kucaklamayı bekliyorum bende oğlumu.Ama karnımdaki tekmeleri özleyecekmişim gibide geliyor.Sanada bol sütler diliyorum.

günaydın arkadaşlarr.umarım herşey yolundadır.nurgül çok teşekürler.biz çok iyiyiz.artık kızlarımın hareketlerini daha iyi hissediyorum.gündüz değilde gececi benim kızlar.babalarının sesini ve erkek sesi duyunca coşuyorlar maşallah.karnımda büyüdü artık saklayamıyorum.inşallah doğum haberlerini de vermek nasib olur.

canim benim pazartesi kan vermisdim degerim 438 olmus ALLAHA sükür cok iyim, evet bende artik döndüm evimdeyim doktordanda rapor aldim calismiycam artik...
Insallah rabbim kucama saglikli bi evlat verir...

canim benim evet ALLAHA sükür artik kendi evimdeyim insanin evi kadar güzel bi yer yok,ya sorma sarlamadim iste bi anda utandim adan hoca bize öyle güzel sözler edince ama göz yaslarimi tutamadim tabiki...
Gercekten hepisiinin ayri ayri hakki gecti .

asumancım,canım çok tebrik ediyorum.inan o kadar mutlu oldum ki.allahım kucağına da almayı nasib etsin.inşallah keyifli ve rahat bir hamilelik geçirirsin.bak benim karnım büyüdü bile.kızlar da çok hareketli maşallah.bu güzel duyguyu rabbim her kadına yaşamayı nasib etsin inşallah.

selam kızlar........nasılsınız.......umarım herkes iyidir........sayfalara göz attım maşallah yeni bebişler yolda ne güzel.........bizde iyiyiz kızımla çok şükür bugün 66 günlük oldu..........emme konusundada uyku konusundada henüz düzenimiz yok ama buna şükür.........bazende belli olmuyo gayet güzel uyuyo........napalım büyüdükçe düzelir inşllh........ baby sena iyisinizdir inşllh.........cemre ve doruk nasıllar........kızlar zaman ne çabuk geçiyo öyle değilmi.........daha dün bu sayfalarda hamileliğimizi konuşuyorduk..........şeker testleri, istirahatler,doğum hayalleri........ şimdi ise bebişlerimiz büyümeye başladı bile.......Allah dileyen hak eden bütün kadınlara bu duyguyu tattırsın.........hepinizi öptüm........buyrunnnnnnnnn

canim benim cok tsk edérim,insallah canim darisi isteyenlerin basina...

selam kızlar.. hafzacım gerçekten öyle, neler neler paylaştık burada. zaman bebeklerimiz doğduktan sonra özellikle çok hızlı geçmeye başladı. biz de bugün 50 günlük olduk. ama süt sorunu beni gerçekten çok yoruyor. mama vermemek için sürekli emziriyorum ama bu sıra özellikle çok azaldı sütüm. günde 2 kez mama vermeye başladım malesef. kızın ve senin iyi olmanıza sevindim.

senacım nerelerdesin? sesin çıkmıyor? inşallah sen ve doruk iyisinizdir. seni bir türlü arayamadım ya.

asuman gebelik nasıl gidiyor? tadını çıkar. kendine dikkat et.

kızıma yarın yeni kıyafetler için alışverişe çıkacağız ama nasıl oalcak bilmiyorum. mağazalarda sürekli emziririm artık. bir de kızıma pilli salıncak almak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz ir model var mı?

hepinizi öpüyorum.

nurgül canim aslinda cok iyim hersey gayaet güzel sadece karnim ve kasiklarimda arada agrilar oluyor ve kabizlik sorunu var...
hadi kabizli kaysiyle gidermeye caba gösteriyorum ama karnimin ve kasiklarimin agrisina cagre yok,normalmi canim bukadar agrimasi???

baby bende günde iki kere mama veriyordum bu ara üçe çıktı malesef..........sürekli emdikleri içinde süt birikmiyo.........benim kızımda öyle sürekli emmek istediği için ben hiç bir yere gidemiyorum.........sadece annemlere gidiyorum ara sıra.............yarın da aşımız var inşllh ağır geçmez bide ondan çekmeyelim....sen hangi mamayı veriyosun.........ben milupa aptamil bebek sütü veriyorum hemde biberonla sen neyle veriyosun?.........ben hiç böyle hayal etmemiştim o kadar hassastımki emzirme konusunda.........ama napalım buna şükür.........kısmette mama varmış..........önceden çok üzülüyodum artık o kadar değilim.........

kızlar selam
asuman nayi sinem respi hamişlik günlerinizin tadını çıkarın anacım yaaaa yorgunluk da neymiş hamilelikte siz şimdi bizi görün :)))

Nurgülüm biz de bugün dalya dedik.. oğlumun yeryüzü güncesinde 100. günü bugün !! Hem yorgunum hem mutluyum hem uykuluyum hem de her tarafım ağrıyoo ama ne yapalım onun bir gülüşüne günlerimi değişmem, allah hepinize önce göbeğinize sonra kucağınıza versin diye dua ediyorum, bize de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Bizim uykularımız ve emmelerimiz artık düzenli, ben şimdilik hala sütle devam ediyorum, ama bende de azalma başladı hissediyorum, 1 aydır hiç süt çekmemiştim ne alemdedir çeşmeler göreyim diye bu sabah erken saatte bayağı dolu dediğim bir göğsümü çektim 75 cc süt çıktı, rengi değişmiş eskiden daha yağlı ve rengi sarımtırak idi şimdi ise krem rengi gibi, demek ki doktorların dediği doğru ilk 3 ay sonraki aylardan daha değerli bu sütler demişti bizimkisi..Giderek azalıyor besleyici değeri sütün ve de 6. 7. aydan sonra besleyici niteliği gidiyor anne bebek arasındaki duygusal bağ için kullanılıyor sadece emzirmek galiba ..Buna da şülür diyorum gittiği yerte kadar gidicem , 6 veya 7. ayları görür müyüm bilemiyorum, görmesem de ben de arada mam ile destekleyip belki günde 2 -3 sefer de olsa emzirmeyi planlıyorum, süt beni bırakınca ben de onu bırakıcam artık napalım... ınanın tasam yok bu anlamda neden derseniz ben sadece 45 gün emebilmişim , ama afedersiniz söylemesi domuz gibi kuvvetli bir bünyem vardır, eşim de 40 gün emmiş o da çok sağlıklıdır.. O zamanlar gigoz dedikleri bir mama yaygınmış , biz onla beslendik birşey de olmadı..Elbette anne sütü varken bunlara ne gerek? Ama stres yapmıycam çünkü mutlu anne mutlu bebek demek.. Emzirebildiğim kadarına ok, bitti ise üzülecek değilim, çok stresli ve yorgun bir hamilelik yaşadım, bitti derken çk zor 2 ay yaşadık Doruk la, bu arada malesef hala doktorlara taşınıyorum, epizyotomi yırtığım ve dikişlerim hala düzelmedi...çok pişmanım normal doğum yaptım diye ...Bu kadar zorluğun üstüne uykusuzluk, yorgunluk bilmem ne bindi ben artık süt gelmiş gelmemiş bir de buna üzülemeyeceğim zira oğlumun psikolojisini bozacak hiçbir şey yapmamaya yeminliyim...

Süt ne himetse geceleri artıyor, Vitamalt içiyorum gene bu aralar, 3 lt su kuralına uymaya gayret ediyorum..AMa sıkıldım valla aylardır sürahi elimde bardak hesabı yapmaktan kaydirigubbakcemile3

analık da zor şeymiş be....

Hepinizi öpüyorum, ıstanbul da olanlarla yaz gelince görüşelim diyorum nedir bööle anacım nereye kadar sanal arkadaşlık, doğuran çıksın piyasaya bebişiyule beraber di mi amaaaaaa

Son düzenleme:
asumancığım ağrılar normal canım, ağrılarını seveceksin. onların bebeğinin sana tutunma ağrıları. magnezi kayisini diye bir ilaç var kabızlığa çok iyi geliyor. gebelikte kullanılabiliyor. bence hemen al ve iç. ben onunlaçok rahat ettim. çünkü kabbızlık çok tehlikeli.

hafzacım kader arkadaşım benim. biz de bugün alışverişe gidecektik ama malesef cemreciğim nedense pazar günlerini özellikle seçmiş gibi çok huysuzlanıyor. babasının gözü korktu bugün, çok ağladığı için ben çıkamadım. uyumuştuk amagiyinemeden ağlamaya başladı. babası da ben kafadağıtayım diye çıktı. ben ne yapacağım dedim, güldü anne olmak zormuş gerçekten de... hamilelerin gözünü korkutmayalım ama zor günler bekliyor kızlar. ben bu anlamda hazırlıklı değilmişim. siz hazırlanın. kitaplar dersler çalışmayla da olmuyor. hiç beklemediğiniz sorunlarçıkıyor. oan ne gerekiyorsa onu yapıyorsunuz. biz battaniyede sallıyoruz düşünün. sallayanlarahep kızardım kaydirigubbakcemile3

ahhh senacım benim baştan beri kader arkadaşımsın... üzüldüm sütünün azalmasına ama benden o kadar sağdım hiç 75 cc gelmedi. en çok 50 cc geldi.
moralini bozmadığın için tebrik ederim seni canım, ben valla bu süt yüzünden delirme noktasından döndüm. psikoloğa gitmeyi düşündüm ciddi ciddi. kendimi eksik hissettim nedense. bir de hiç sütü olmayanları düşündüm ve şükrettim sonra. ben de maltana vevitamalt karıştırıp içiyorum gerçekten artırıyor. günlerdirço kazdı bugün biraz artış gösterdi. bir de uyuyabilseydim...

istanbul organizasyonunuza hoppp diyorum, ben de varım. ben de gelirim inşallah. istanbul gözümde tütüyor zaten. güzel bir organizasyon yapalım.
mutlu anne mutlu bebek.bugünkü sloganımız bu olsun. yaşasın annelerimiz.

Güzel anneler siz hamile iken ne kadar mutlu ve umutluydunuz.Şimdiki yorgunluklarınız yazılarınızdan bile anlaşılıyor.Bende inanın doğuma dair korku yok hiç,nasılsa doğacak diyorum ama sonrası için çok enişeleniyorum.Mutlaka sorunlar yaşanacak ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki sizlerin doğum haberini sanki dün almış ve sevinmiştik bugün ise 2-3 aylık oldular bile.Sağlıklı büyüsünler inşallah.Annelerede sabırlar diliyoruz.Biz dediğiniz gibi şimdilik sadece tekmeleri ile yetiniyoruz.Sonrasını bizler nasıl paylaşacağız bakalım.Bol sütlü günler size:)

kızlar bebek uyandı mesajım yarım kalmıştı.

hafzacım evet milupa aptamil kullanıyorum ama kızım severek yemiyor. zorla yediriyorum. başka mama tavsiyesi olan varsa sevinirim.

senacığım dikişlerin için gerçekten üzüldüm. sen cesaretli çıktın normal istedin nerden bilecektin böyleolacağını. geçmiş olsun. dikkat et kendine.

günlerden sonra bugünü mama yemeden tamamladık, bunu vita malt ve maltana karışımına borçluyuz. tavsiye ederim... kaydirigubbakcemile2

sinemciğim gözünü korkutmayalım. bir o kadar da tatlı. bir gülüşü dünyalara değer. insan uyurken özlüyor... sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…