Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

selam kızlar........umarım herkes iyidir..........baby geçmiş yazılarınızı biraz okuyabildim .......malesef süt sorunu bizde de var........kızım saatlerce emmek istiyo.........sanırım doymuyo 5 6 kez çekip 1 kere yutuyo.......ısırgan rezene vitamalt hepsini denedim ama sanırım yapımızla alakalı.........olmayınca olmuyo.......üstelik vitamaltı bir şişeyi bir seferde içtim..........ama yinede bir damlada olsa emziriyorum birde mama veriyorum..........başka türlü doymuyo doymayıncada uyumuyo.........Allah yardımcımız olsun.........dktr artık oyalayabildiğin kadar oyala 3 saatte bir emzirmeye alıştır dedi.ama çok zor.........nasıl alıştırcam bilmiyorum .........bari diyorum mama desteklide olsa en azından 6 ay emse ona bile razıyım inanın............şimdilik bu kadar benim kuzu uyanmaya çalışıyo........gförüşürüz...........opuyorumnanaktan

çok sevindim muallim... kızlarına maşallah... eve geçince haberdar et... ne güzel şenlenecek eviniz... cıvıl cıvıl olacak...

Son düzenleme:
toprakcığım çok azkalmış senin de... hadi bakalım aramıza bekliyoruz.

respi sağol canım artacak inşallah yavaş yavaş artıyor...

senacım sana mailden de yazdım... sen olmasan biz ne olurduk... vita malt şişesini devirdim bugün... :içelim: merparmid diye bir ilaçtan bahsetti ablam.. ona doktoru önermiş. sütü artıyorumuş...

hafzacım..üzüldüm canım. bende 2gündür normaledöndü. çok şükür. ama heran gidebilir. bahsettiğim ilaçtan içtim. vitamaltdaiçtim. yemekle alakalı değilmiş. günde 5 litre desu içiyorum.

benimki biraz yorgunluktan gitti gitti geldi sanırım. zira hala öksürüyorum. bu da beni yoruyor.

hafzacım durumumuz zor canım. dua ediyorum seninde sütün artsın. allaha dua edince biraz artıyordu benim. gerçekten en zoru süt olmaması imiş kızlar. gaz felan sorun değil o kadar çaresi var en azından.
bol sütlü günler diyorum hepinize...

sizlerin biran evvel sıkıntılı günlerden geçmenizi diliyorum kızlar....
biz çok şükür 2,5 aylık olduk ve 2 ay diyorum en zor zamana.. sıkın dişinizi inanın çığlık çığlıa 4 saat ağlayan oğlum artık o tepinmeleri ve krizleri atlattı geceleri de 6-7 saat uyuyor ben de tabii ki, dünya varmış.. hepinizinki de geçecek inanın...vitamalt ı bir süre üst üste denemenizi tavsiye ederim sonra kış meyvesi ayva da süt yaparmış ben günde 1 tane yiyorum nefret etmeme rağmen ..kayısı suyunu da içiyorum arada biizm süt sorunumuz yok şimdilik ama azalmaya başlar mı onu bilemem.. heopinize bol süt fışkıran memişler ve sağlıklı bebişler diliyoruuummm

işte benim dünyalar güzeli kızçem.........Rabbim bütün bebeklerle beraber benim kızımada hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip et..........Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn..........

daha yolun çok başındayız

kan testi sonucu bekleyen bizlerde bu günleri görebilecekmiyiz acaba çok merak ediyorum,

allah herkesin muradını versin

işte benim dünyalar güzeli kızçem.........Rabbim bütün bebeklerle beraber benim kızımada hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip et..........Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn..........

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuu
yerim ben senin kızçenin
nazar değmesin maşallah !

canım bebişler geldi , ilk aylarındayız ağlamaları, gazları, süt sorunları, büyüme sorunları çok meşgül ediyor bazen fırsat bulamıyoruz eskisi kadar...

Kızlar nasılsınız?Valla allah yardımcınız olsun sütleriniz bol bol olsun...Bakalım biz ne yapacağız...Bizim de doğuma 15 -16 gün kaldı...

yaşasın Toprakcıgım vakit neredeyse gelmiş bebişine kavusmana az kalmıs,dualarımız seninle hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden a.s.

size kocaman bir maşallah hafzacım.kızının bahtı açık şansı bol olsun inşallah
daha yolun çok başındayız kan testi sonucu bekleyen bizlerde bu günleri görebilecekmiyiz acaba çok merak ediyorum,allah herkesin muradını versin
aminnn canım.gectiğimiz hafta ben de güzel bir haber aldım.kuzenim 37 yasındaydı umudunu hiç kaybetmedi ve 6.denemesınde yuksek bir betahcg oranıyla hamile oldugunu öğrendi.inşallah senin de sıran gelmiştir tez zamanda hamile kalırsın.:1hug:

ArkadaŞlar baŞka bİ yeremİ gİttİnİz nİye yazmıyosunuz

canım doğum yapan arkadaslarımız bu topiğin enerjisiydi,haliyle onlar su anda cok yogunlar. umuda yolculugun ilk adımını atıp ikinci adımına gecen sizler devamını getireceksınız artık

canım bebişler geldi , ilk aylarındayız ağlamaları, gazları, süt sorunları, büyüme sorunları çok meşgül ediyor bazen fırsat bulamıyoruz eskisi kadar...

selam canım nasılsın,Doruk bebek nasıl? hala üzüyor mu annesini :ecrin_bebek:

ben de kitabım elimde tam gaz derslerımı çalışmaya devam ediyorum bildiğin gibi değil
normalde panik birisiyim o yuzden en azından heyecanımı bastırıp bebek bakımı konusunda kendıme güvenımı biraz olsun saglasa yeter zaten.

ya bir de sanki sen daha cabuk topiğe geri dönmüştün, Cemre annesini süt emme konusunda hala zorluyo herhalde :uhm:

inşallah respicim.ben sizi başından beri takip ediyorum.sizden öğrendiğim çok şey vardı.şimdi biraz eksik kaldım.arkadaşlarımdan uzaklaşmışım gibi.neyse hepiniz iyi olunda .babytwinide çok merak ediyorum.tüp bebek yolculuğuma başlarken onun umutlu bekleyiş öyküsü bana büyük umut oldu.çok şükür inşallah ağustos annesi olcam.hepinizi öpüyorum.kendinize bebişlerinize iyi bakın.a.s.

kızlar hayırlı pazarlar... bol güneşli günler....

bugün 30. günümüz...
hazır eşim evde kızımla ilgilenirken size bakayım dedim.. ben bir duş alayım demiştim, bebeği kucaklamış ikisi de mışıl mışıl uyuyor... evet arkadaşlar baya bir ayrı düştüm sizlerden...
ilk 15 gün annem babam yanımdaydı... ama son 15 gündür yalnızız..bebeğin yanı sıra... eee süt için bir sürü şey içip yemem gerekiyor... yemekleri kendi yapıyorum... kızımın ütülerini kendim yapıyorum.. basit ev işleri derken akşam oluyor... akşamları dabitkin düşüyorum.. eşim işten gelince o biraz ilgileniyor da hemen uyuyorum..

çünkü bende sütü artıran 2 şey oldu..gerçi hala diğerlerine de devam ediyorum ne olur ne olmaz diye...
o iki şeyden biri bulgur.. heröğlen ya kısır yiyorum ya da pilavını yapıp onu yiyorum.. yemediğim günün ertesi süt yok.. 3 denedim kabullendim artık...
diğeri de uyku arkadaşlar uyuyamazsam da süt olmuyor. uyur uyumaz doluyor...
birde benim sol göğüs maşallah iyi çalışıyor damalesef sağ göğsümde çok azsüt oluyor. birisi çaydanlık gibi birisi limon gibi... komik birgörüntüm var. oysakızımın ilk emdiği göğrüm sağ taraftı... nedense sonradan emmek istemedi.. süt de hep azdı. biraz da süt problemini bundan yaşadık sanırım. yoksa iki göğsüm de sol gibi olsa bu sıkıntıları yaşamayacaktık. neyse bir haftadır dena değil süt durumları çok şükür. en azından mamaya muhtaç olmadık. ben bir oğlak burcu kadını olarak süt olmamasını kendime yediremedim. bir de lohusalık psikolojisi eklenince acayip kafaya taktım ve hırs yaptım. hergün süt için yiyip içtiklerim kısaca şöyle. bulgur, 4-5 litre su, sütlaç, kayısı suyu, kayısı hoşafı, metparmid hap, vita malt (artık bıraktım, senanın deiği gibi 3-4 gün içtim üst üste), humana still tea, rezene çayı, ısırgan otu çayı, çörek otu ve tarhana çorbası.... bunları hergün yiyip içmek debir mesai gerektiriyor arkadşalar. gelememin bir nedeni de bunlar :))))
bir de lap top gelmedi henüz, eşim programlar yükletiyor felan. onunki de pazar ve akşamları evde oluyor.

amma açıklama yaptım, kocama bu kadar ifade vermiyorum ayol.
beni anlamanızı istedim.

sizler de iyisiniz bakıyorum.

uzun zun hikayaler yazmak istiyorum.

kızım iki gün önce onunla sohbet ederken gülümsedi bana. dünyalar benüm oldu. alıp tekrar içeme atasım geldi onu. artık sabahları konuşuyorum o da anneciğine gülüyor.

ha şöyle dedim ya yiyip yiyip yatmak yok, biraz da anneyi motive et... kaydirigubbakcemile3

geceleri iyi uyuyorkızım maşallah ama gündüzleri aktivite yapıyoruzdaha çok.. baby pilates, dans bunları uzun uzun anlatıcam inşallah...

öpüyorum hepinizi.... sevgiler....

hahh şöyle dünürümmm
geceleri uyku gündüzleri aktivite baby plates kopardın beni :))
biz de müzük dinleyip bağıra bağıra aaa uuu guuu baa daaa diye diye dans ediyoruz :))
şimdi ben bugün itibariyle bebk rutin düzeni çalışmalarına başladım (12. haftamız ) bebeği gazsız olanlar ve gündüzleri de uyku uyuyanlar 8. haftadan sonra yapabilirler...biz pek gündüz uyumuyoruz da(

sabah 10.00 -12 arası uyku , sonra 10 dakika bahçede temiz hava molası , öğlen her gün oyun, müzk, dönenece ile kendi kendine eğlenme sonrasında akşam saat 17.00 gibi banyo, öğleden sonra uykusu 1-2 saat , akşam baba gelsin 1-2 saat de o oyalasın, 20.00-24.00 arası salonda anne ile takılmaca ( en çok bu saatte yoruluyorum ) 24.00 gibi gece emmesi ve uyku..

Bunu oturtabilirsem ( ama her gün aynı şeyleri düzenli yapmak lazım ) o zaman rahat edicez gibi geliyor bana.. Darısı başınızaaa

güzelim eskisi gibi değil elbette ama hala zorlandığımız yanları var, ne de olsa çok küçük daha 11-12 haftalık :)) ben çabuk dönmüştüm zira geceleri oğlumun başında sabaha kadar nöbet tutuyordum zorunlu.. o arada bir iki giriyotdum nete.. süt sorunum olmadı benim, evde de yemek ve ev işlerimi annelre yıkmıştım :))

senacım selam... biz daha rutin değil de işte öyle nelerden hoşalanır mutlu olur diye düşünerek yaptığım şeyler bunlar... pilates gibi hareketler yapıyor da kızım. aynılarını karnımda da yapıyordu...
ay sabah gülücükleri herşeye değer... opuyorumnanaktan
ama sizin program baya bir yoğunmuş ya...uyku az gibi geldi bana. bir de bahçede üşür diye düşündüm sanki. biz odadan çıkartmamıyoruz üşüyecek diye...
doruk artık sabahları gülücükler saçıyordur. peki 12'de uyuyunca kaçta kalkıyor?
perşembe 1 aylık aşısı var ve doktor kontrolümüz olacak. bakalım ne kadar büyümüş kızım?

respicim, toprakcığım nasılsınız?
muallimin kızlar geldi o artık uğrayamaz buralara. asuman da tedavide. nayi ve sinem nerelerdesiniz? umarım herkes iyidir...

hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız? ben cok ıyım dün transferım oldu 3btane trabsfer edıldı bıtanesı 1. kalıtede 8 hücrelı, dıger 2si 2. kalıtede ve tekı 8 dıgeri 6 hücrelıydı ama cok güzel gectı doktorumda hemısırelerımde cok olumlu baktı ınsallah sonucumda güzel olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…