baby cım haklısın yazabıldıgıme gore daha cıkmadılar ama ınş artık kılo alıyolar bu ay ıçınde vereceklere ınş canım 1 700 oldu seda dıgerlerıde 1500 gectı ......sut stoklarım devamedıyo.....sutu artıran en cok ayran bıulgır ...........gercekten ıyı gelıyoo ınş guzel gunler yakın hepnınızı opt
sizlerin biran evvel sıkıntılı günlerden geçmenizi diliyorum kızlar....
biz çok şükür 2,5 aylık olduk ve 2 ay diyorum en zor zamana.. sıkın dişinizi inanın çığlık çığlıa 4 saat ağlayan oğlum artık o tepinmeleri ve krizleri atlattı geceleri de 6-7 saat uyuyor ben de tabii ki, dünya varmış.. hepinizinki de geçecek inanın...vitamalt ı bir süre üst üste denemenizi tavsiye ederim sonra kış meyvesi ayva da süt yaparmış ben günde 1 tane yiyorum nefret etmeme rağmen ..kayısı suyunu da içiyorum arada biizm süt sorunumuz yok şimdilik ama azalmaya başlar mı onu bilemem.. heopinize bol süt fışkıran memişler ve sağlıklı bebişler diliyoruuummm[/QUOTE saolasın sena güzel süt dileklerin için.........bizde bugün 42 gündeyiz.........çok şükür...........arada mama takviyeli de olsa sütümüzle idare ediyoruz buna şükür..........kızçem şimdi uyuyo..........ben de fırsat bulmuşken geçtim bilgisayarın başına herkese bebişleriyle birlikte sağlıklı günler............zemuszemus
işte benim dünyalar güzeli kızçem.........Rabbim bütün bebeklerle beraber benim kızımada hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip et..........Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn..........
daha yolun çok başındayız
kan testi sonucu bekleyen bizlerde bu günleri görebilecekmiyiz acaba çok merak ediyorum,
allah herkesin muradını versin
Kızlar nasılsınız?Valla allah yardımcınız olsun sütleriniz bol bol olsun...Bakalım biz ne yapacağız...Bizim de doğuma 15 -16 gün kaldı...
işte benim dünyalar güzeli kızçem.........Rabbim bütün bebeklerle beraber benim kızımada hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip et..........Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn..........
aminnn canım.gectiğimiz hafta ben de güzel bir haber aldım.kuzenim 37 yasındaydı umudunu hiç kaybetmedi ve 6.denemesınde yuksek bir betahcg oranıyla hamile oldugunu öğrendi.inşallah senin de sıran gelmiştir tez zamanda hamile kalırsın.:1hug:daha yolun çok başındayız kan testi sonucu bekleyen bizlerde bu günleri görebilecekmiyiz acaba çok merak ediyorum,allah herkesin muradını versin
ArkadaŞlar baŞka bİ yeremİ gİttİnİz nİye yazmıyosunuz
canım bebişler geldi , ilk aylarındayız ağlamaları, gazları, süt sorunları, büyüme sorunları çok meşgül ediyor bazen fırsat bulamıyoruz eskisi kadar...
yaşasın Toprakcıgım vakit neredeyse gelmiş bebişine kavusmana az kalmıs,dualarımız seninle hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden a.s.
size kocaman bir maşallah hafzacım.kızının bahtı açık şansı bol olsun inşallah
aminnn canım.gectiğimiz hafta ben de güzel bir haber aldım.kuzenim 37 yasındaydı umudunu hiç kaybetmedi ve 6.denemesınde yuksek bir betahcg oranıyla hamile oldugunu öğrendi.inşallah senin de sıran gelmiştir tez zamanda hamile kalırsın.:1hug:
canım doğum yapan arkadaslarımız bu topiğin enerjisiydi,haliyle onlar su anda cok yogunlar. umuda yolculugun ilk adımını atıp ikinci adımına gecen sizler devamını getireceksınız artık
selam canım nasılsın,Doruk bebek nasıl? hala üzüyor mu annesini :ecrin_bebek:
ben de kitabım elimde tam gaz derslerımı çalışmaya devam ediyorum bildiğin gibi değil
normalde panik birisiyim o yuzden en azından heyecanımı bastırıp bebek bakımı konusunda kendıme güvenımı biraz olsun saglasa yeter zaten.
ya bir de sanki sen daha cabuk topiğe geri dönmüştün, Cemre annesini süt emme konusunda hala zorluyo herhalde :uhm:
asuman şerifehemşireden aldım haerini. teavin hayırlı olsun kardeşim... allah yüzünü güldürsün...