Selam, kızımla kocaman öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan
Gectiğimiz gün seker yüklemesi yapıldı.testin sonucu iyi çıktı 119 sorun yok şimdilik. zaten çıksaydı artık pesss derdim doğrusu. aldıgım şeker miktarı gunde 2 posta içtiğim Duphalac surubundaki glikoz ve her gun asitliğini azaltma amacıyla içtiğim portakal suyuna konan şekerden ibaret. ha bir de sabahki 2 kaşık bal.
hele bi doğurayım bunun acısını fena cıkarıcam gelsin baklavalar börekler ohhhh
beni üzen kan degerimin 1 ayda cart diye düşüşe gecmesi.gecen ay 13 olan degerim 2 gun önce 9,73 e düşmüş.sürekli yatmak istememin sebebi buymus demekki.midem yuzunden demir şurubunu haftada 2 kez içiyordum sımdı gunde 3 kere içmem gerekecekmiş,imdaaaaaaaaaatttt akannehir
....
sabah 10.00 -12 arası uyku , sonra 10 dakika bahçede temiz hava molası , öğlen her gün oyun, müzk, dönenece ile kendi kendine eğlenme sonrasında akşam saat 17.00 gibi banyo, öğleden sonra uykusu 1-2 saat , akşam baba gelsin 1-2 saat de o oyalasın, 20.00-24.00 arası salonda anne ile takılmaca ( en çok bu saatte yoruluyorum ) 24.00 gibi gece emmesi ve uyku..
he he Senacım kısaca sizin evde sıkı yönetim var desene kötükedihüso
Doruk evladım bak bize gel, bizim evde özgür olursun,yol yakınken gel evladım ben sana bakarım gamyoncuiremsu
respicim, toprakcığım nasılsınız?...
canım sımdılık bıraktıgın gibiyiz ,arada senden de güzel haberler alınca daha iyi oluyoruz
sabah gülmeleri de başlamış maşallah kızımız Cemreye
selam kızlar nasılsınız? ben cok ıyım dün transferım oldu 3btane trabsfer edıldı bıtanesı 1. kalıtede 8 hücrelı, dıger 2si 2. kalıtede ve tekı 8 dıgeri 6 hücrelıydı ama cok güzel gectı doktorumda hemısırelerımde cok olumlu baktı ınsallah sonucumda güzel olur....
hayırlısı olsun asumancıgım.su anda onlar hücreden ibaret de olsalar bu onlara sevgini göstermen için engel değil.bence sımdıden karnını okşamaya basla hatta onlarla konus :1hug:
Canım beni merak etmişsin , buralardayım daha doğum yapmadım ama artık şafak sayıyorum.Allah nasip ederse p.tesi epidural sezeryanla doğum yapacağım.Normal doğumdan bebeğe bir şey olur diye korktum, inşallah doğru karar vermişimdir.Doruk beyin maceralarını okuyorum , artık büyüyoruz sıkıntısı bitiyor maşallah yakışıklı oğluna...
ayyy pazartesi yani önümüzdeki hafta kavusuyorsun kızına ,hayırlısıyla kızının ilk gulucuklerını bir de senden dinleyecegiz boshayallersmile
Arkadaşlar merhaba,Doğum için dr araştırmak üzere memleketime gittim.Ne güzel yeni anneler bebekleri büyüttünüz bile:)Artık ele avuca geliyorlardır.darısı bize.Zaman yaklaştıkça ne yapacağız diye düşünüyorum aslında.Asuman sanada hayırlı olsun.Sonucunda güzel olacak inşallah.
sinemcim hah işte şöyle arada ses ver yahuu bayanssulusmile
Respi cim senin dersler nasıl gidiyor ? :)))
ben annelik ve bebek bakımı kitabımı yatagımdan eksık etmiyorum ama muhtemelen bebek beni eğitecek bunun da farkındayım canım kaydirigubbakcemile3