Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

respicim canim pazar günü yollcuyum insallah,pazatesi saat 10 merkezime gidecem bakalim osman hocam ne diycek,nete fazla giremiycem ama arada sirada firsatini yaratir girmeye caba göstercem sizleri habersiz birakmamak icin...benide dualarinizdan eksik etmeyin

canım hayırlı haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktan

ben de 25.haftamın içindeyim. agrısından ve ates ihtimalınden korktugum için tetanoz asısını hep ertelemiştim ama artık olmanın vakti geldi.doktorum gerek yok dese olmazdım ama bebek için koruyucu olur deyince mecbur kaldım.bu persembe sağlık ocagına kendımı teslim ederim artık

yaptıranlarda kolda agrı olmusmuydu kızlar? yada ates?

Respi cim ben tetenozu 22 de oldum, ne ağrı ne ateş yaptı kendini sıkma git vurdur acı bile hissetmiyosun ki..

Ahh dünürüm Ah Nurgül üm
işte bööle seyrek gelir olusoun buralara başlangıçta..kızçe seni çok yormuyordur diye umuyorum...
Ben artık elimiz ayağımız toparlandı düzenimiz azucuk da olsa oturdu diye seviniyorum darısı hepinizin başına..Oğlumun güncesini doğum sonrası bölümünde yazmaya devam ediyorum, doğum yapan sizler de evlatlarınızın hikayelerini anlatırssanız belki ben de sizlerden neler öğrenirim neler..

Hepinizi öperim

Respi cim ben tetenozu 22 de oldum, ne ağrı ne ateş yaptı kendini sıkma git vurdur acı bile hissetmiyosun ki..

keşke daha önce sorsaymısım, gerci olman lazım lafını duymaktan da korktum sanırım eyvahedigeldismile

daha bi de kan alıncak şeker testi için. bu ne yaaa neden beylere bişii yok offffffff mafoldumben
alışveriş listemi ben biraz daha uzatayım bari biraz da beyimizin canı yansın kötükedihüso

Ahh dünürüm Ah Nurgül üm
işte bööle seyrek gelir olusoun buralara başlangıçta..kızçe seni çok yormuyordur diye umuyorum...
Ben artık elimiz ayağımız toparlandı düzenimiz azucuk da olsa oturdu diye seviniyorum darısı hepinizin başına..Oğlumun güncesini doğum sonrası bölümünde yazmaya devam ediyorum, doğum yapan sizler de evlatlarınızın hikayelerini anlatırssanız belki ben de sizlerden neler öğrenirim neler..

Hepinizi öperim

senin de dediğin gibi sanırım henüz düzene giremediler,uykusuzluk da cogaldıysa tabi zor dönemleri şimdi Nurgül için
hayırlısıyla atlatsınlar inşallah,özledik cidden

kızlar selam... sütümüz yetmiyor malesef... bazen 4-5 saat emzirdiğim oluyor ama kızım hala doymuyor... özellikle son günlerde daha sık emmek istiyor. ama sütüm bir türlü bollaşmadı malesef.
esele kızıyordum gelip yzmıyorsun diye, o 2kızla ne yapsın.

akşamları bitkin düşüyorum, son çaremamaveriyoruz, kızım aç kalıyor diye çok üzülüyorum. artık bunu kabullensem hergün mama mı versem dedim. böyle hemçocuk perişan hem de ben. insan kendini suçluyor. sütiçinne gerekiyorsa yapıyorum, artık gazı da boşverdim. ama nafile. sütolmayacaksa olmuyor demek ki. doktorlara kalsasıvı alsam yeterli. benim aldığım sıvıyı duyunca birşey diyemiyorlar.
20 günlük oldu kızım. bu akşam 2 kez mama vermek zorunda kaldık. çünkü gündüz 3'tebaşladı emmeye gece 10.30'a kadar emme mücadelesi verdik. yavrum emiyor amasüt damla damla... :KK43:

mama da tatmin emtiyor üstüne yine emdi...

günlerimiz emme mücadelesi ilegeçiyor kızlar, süt olsakızım mzlum gerçekten... emip uyumak istiyoryavrucak.
inşallah bu dönemi atlatırız. canım kızım dıysun yeter ki artık mamaya da şükrediyorum...

görüşürüz...

gelip yazıcam senacım ama gerçekten zor durumdayız, atlatır atlatmaz oradayız...

asuman şerifehemşireden aldım haerini. teavin hayırlı olsun kardeşim... allah yüzünü güldürsün...

Babytwincim canım benim allah kolaylık versin bol süt versin...Ben de korkuyorum sütüm olmayacak diye.Şimdiden 2 li süt pompamı , süt arttırıcı bitki çayımı , şu bira gibi olan içecekten aldım , kuru kayısı stokladım kaynatmak için.Ama bakalım bunlar ne kadar etkili olacak.Sen mama olarak ne veriyorsun?Bari şimdiden o mamadan da alıp bir köşeye koyayaım.Seni ve Cemreyi çok öptüm...

mi,lupa pre aptamil yenidoğan mamanın adı toprak cım
nurgül sana mail attım , vitamaltı dene be kardeşim bir sefer de..
offf nazar değdi gelinime de dünürüme de..mafoldumben

yerımmmmmmmm ben bu gelınle damadı..........nasıl bebışler .......masallah ıyısınız kızlar saglıkla buyusunler ınş

biz iyiyiz sen nasılsın canikom
kızlaer naaptı kaç gr oldular ne zaman eve gelecekler ayyyy yoksa geldiler mi ?????

Yahu Babytwin ne ara doğurdu ? 20 gün filan diyor 20 gün önce telefonlaştık daha izne ayrılacağım filan diyordu : )

ahh kazenn... kızım büyüdü amcası. sana bu kez haber uçuramadım herkeslerden önce. senlen konuştuğumuz gün doğum günü belli oldu. işte izne çıktım birkaç gün sonra da doğurdum. onu da üye yapıcam buraya inşallah... sevgiler... :ecrin_bebek:

toprakcığım sena ve muallim teşekkürler kızlar...

muallim gerçekten ne durumda kızlar. geçen eselle konuştuk o da seni sordu. umarım haberlergüzeldir.
ama sen hala yazabildiğine göreevedönmediler sanırım.

bugün süt vardı kızlar. ay bir varbir yok anlamadım ben bu işi. buün da gazla mücade ettik. ama ben gaza razıyım kızlar. süt olmaması daha kötü.

toprakcığım stoklar güzel canım ama ben hepsini kullandım da hormonal sanırım bazen ne yapsan nafile oluyor. ama hala pes etmedim bu sütü artırıcam. ısırgan otu diyorlar bir de onu deneyeceğim.

senacığım ben vitamalt içiyorum. miktarını bilemiyorum ama günde iki üç yudum içiyorum. bazen tadından hoşlanmıyorum bir keziçiyorum.
bir şişe bitti ikinciyi aldık bugün.

nazar değdi evet sena... başta benim nazarım değdi... yine de allaha şükür...

alıp koynuma yatıyorum gündüzleri acayip güzel oluyor.. tavsiye ediyorum. annem yapma alışır demişti ama dinlemedim ben alıştım ondan önce..
bu arada geçen pazar annemler gitti..evde yalnızız... akşamları babamız destek oluyor...
şuan o başında bne de size yazabiliyorum...

sevgiler... görüşürüz...

şimdi babası ile yıkayacağız.

evet toprakcığım milupa aptamil kullandık bizde... sevgiler.. senin de az kaldı hadi bakalım...

haklıymıssın canım iyi ki sormusum sen öyle diyince daha rahat gittim
dün 25+0 ken tetanoz aşısını yaptırdım ,şükürler olsun ağrım olmadı

kızlar selam... sütümüz yetmiyor malesef... bazen 4-5 saat emzirdiğim oluyor ama kızım hala doymuyor... özellikle son günlerde daha sık emmek istiyor. ama sütüm bir türlü bollaşmadı malesef.

hoşgeldin canım
bu konuda pek fazla bilgim yok ama bi yerde okumustum genel anezteziyle olan sezaryenle dogumdan sonra annedeki süt üretimi anca 2-3 haftada düzene girer demişlerdi.bilmiyorum ne kadar dogrudur
süt artırıcı seylerin de etkisiyle mutlaka sütün artacaktır,sadece biraz daha sabret,damla da olsa emzirmekten vazgecme

bu arada Cemreye 20.günün şerefine nazar boncugumu takıyım hemen :nazar:

Son düzenleme:
baby cım haklısın yazabıldıgıme gore daha cıkmadılar ama ınş artık kılo alıyolar bu ay ıçınde vereceklere ınş canım 1 700 oldu seda dıgerlerıde 1500 gectı ......sut stoklarım devamedıyo.....sutu artıran en cok ayran bıulgır ...........gercekten ıyı gelıyoo ınş guzel gunler yakın hepnınızı opt

Nurgül
bitirdin beni kopardın !!!!!!
günde 3 yudum ne demek günde 1 şişe diyorum tabee işe yaramaz :)))))))

muallim kızlara maşallah yaa bak nasıl savaşçı çıktılar gördün mü, maşallah maşallahhh

Gözde cim sevindim aşı işini halletmiş olmana...
Süt için de bulgur çok iyi de kızlar feci gaz yapıyoo ben artık yemiyorum oğlum kıvranıyor vallahi..

Yahu Babytwin ne ara doğurdu ? 20 gün filan diyor 20 gün önce telefonlaştık daha izne ayrılacağım filan diyordu : )

şipşak dünürle şipşak bir gelin aldım :)))
hemencecik aradan çıkarıverdiler bu doğum işini sempatiksalakcinni

Kızlar nasılsınız?Valla allah yardımcınız olsun sütleriniz bol bol olsun...Bakalım biz ne yapacağız...Bizim de doğuma 15 -16 gün kaldı...

X