Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Arkadaşlar merhaba,Doğum için dr araştırmak üzere memleketime gittim.Ne güzel yeni anneler bebekleri büyüttünüz bile:)Artık ele avuca geliyorlardır.darısı bize.Zaman yaklaştıkça ne yapacağız diye düşünüyorum aslında.Asuman sanada hayırlı olsun.Sonucunda güzel olacak inşallah.

senacım selam... biz daha rutin değil de işte öyle nelerden hoşalanır mutlu olur diye düşünerek yaptığım şeyler bunlar... pilates gibi hareketler yapıyor da kızım. aynılarını karnımda da yapıyordu...
ay sabah gülücükleri herşeye değer... opuyorumnanaktan
ama sizin program baya bir yoğunmuş ya...uyku az gibi geldi bana. bir de bahçede üşür diye düşündüm sanki. biz odadan çıkartmamıyoruz üşüyecek diye...
doruk artık sabahları gülücükler saçıyordur. peki 12'de uyuyunca kaçta kalkıyor?
perşembe 1 aylık aşısı var ve doktor kontrolümüz olacak. bakalım ne kadar büyümüş kızım?

respicim, toprakcığım nasılsınız?
muallimin kızlar geldi o artık uğrayamaz buralara. asuman da tedavide. nayi ve sinem nerelerdesiniz? umarım herkes iyidir...

hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

canım uyku tabii ki az.. ama benim oğum hiçbir gün abana 2-3 saat uyu kalk em yat tekrar uyu gibi bir mucize bahşetmedi malesef.. anası kılıklı öğlen uykusu sevmiyo ben de bebekken hiç uyumamışım ama geceleri sabaha kadar deliksiz uyurmuşum annem çok şanslıydım der durur... ama ben henüz deliksiz uyuyamıyorum o ayrı mevzu kaydirigubbakcemile3
12 de4 yatarsa ki yatsa bile 1-1,5 saat çoğunlukta uyanıp tekrar uyatma çabalarıyla geçiyor 3-4 saat uyuyor sonra meme emip 1-2 saat daha uyuyor .. genelde gecede toplam 6-7 saat gibi .. buna da bin şükür ..:nazar:

dışarı çıkartma konusuna gelince biz 12. haftanın içindeyiz artık doktor 40 ından sonra dışarı çıkmasını faydalı hatta gerekli olduğunu temiz havaya ve yararlı mikroplara ihtiyacı olduğunu söyledi. burdaki mikrop kavramı bağışıklık geliriten türden. ama alişveriş merkezi gibi dükkan / kapalı alanlara gibi yerlere girmiyoruz hala..sen de 2 aylık olduktan sonra alıştırmalara başla bence hep içerde içerde çocuklara da yazık...

Arkadaşlar merhaba,Doğum için dr araştırmak üzere memleketime gittim.Ne güzel yeni anneler bebekleri büyüttünüz bile:)Artık ele avuca geliyorlardır.darısı bize.Zaman yaklaştıkça ne yapacağız diye düşünüyorum aslında.Asuman sanada hayırlı olsun.Sonucunda güzel olacak inşallah.

darısı başına, ama hep söylüyorum hamilelik sultanlıkmış, keyfini sür :))

selam kızlar nasılsınız? ben cok ıyım dün transferım oldu 3btane trabsfer edıldı bıtanesı 1. kalıtede 8 hücrelı, dıger 2si 2. kalıtede ve tekı 8 dıgeri 6 hücrelıydı ama cok güzel gectı doktorumda hemısırelerımde cok olumlu baktı ınsallah sonucumda güzel olur....

amin, inşallah yavrularına kavuşacağın müjdesi tez zamanda gelir sana, sonrası da ayrı bir mücadele.. hayırlı evlatlar olsun şimdiden.

Özel olarak Toprak ı merak ediyorum yoksa doğum yaptı mı ?????

Respi cim senin dersler nasıl gidiyor ? :)))

Özel olarak Toprak ı merak ediyorum yoksa doğum yaptı mı ?????

Canım beni merak etmişsin , buralardayım daha doğum yapmadım ama artık şafak sayıyorum.Allah nasip ederse p.tesi epidural sezeryanla doğum yapacağım.Normal doğumdan bebeğe bir şey olur diye korktum, inşallah doğru karar vermişimdir.Doruk beyin maceralarını okuyorum , artık büyüyoruz sıkıntısı bitiyor maşallah yakışıklı oğluna...

toprak cım,
şimdiden hayırlı uğurlu sağlıklı kolay bir doğum diliyorum o halde sana...
normal doğum harika bir şey ama kordon dolanması yok dikiş yok yırtık ben hepsini yaşadım, en doğru kararı vermişsin hiç tasalanma. şipşak alıcaklar kızını pespembe gelecek kucağına

ınşallah canım benim korkularımı dile getirmişsin..Doğum yaklaştıkça kızıma bir şey olacak diye daha bir korkmaya başladım gerçi bunda kızımın hareketlerinin azalmasınında etkisi var.Pembe mi dogacak şimdi kızım.Çok heyecanlanıyorum kızımı göreceğim için hem de çok...

Selam, kızımla kocaman öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan
Gectiğimiz gün seker yüklemesi yapıldı.testin sonucu iyi çıktı 119 sorun yok şimdilik. zaten çıksaydı artık pesss derdim doğrusu. aldıgım şeker miktarı gunde 2 posta içtiğim Duphalac surubundaki glikoz ve her gun asitliğini azaltma amacıyla içtiğim portakal suyuna konan şekerden ibaret. ha bir de sabahki 2 kaşık bal.
hele bi doğurayım bunun acısını fena cıkarıcam gelsin baklavalar börekler ohhhh

beni üzen kan degerimin 1 ayda cart diye düşüşe gecmesi.gecen ay 13 olan degerim 2 gun önce 9,73 e düşmüş.sürekli yatmak istememin sebebi buymus demekki.midem yuzunden demir şurubunu haftada 2 kez içiyordum sımdı gunde 3 kere içmem gerekecekmiş,imdaaaaaaaaaatttt akannehir

....
sabah 10.00 -12 arası uyku , sonra 10 dakika bahçede temiz hava molası , öğlen her gün oyun, müzk, dönenece ile kendi kendine eğlenme sonrasında akşam saat 17.00 gibi banyo, öğleden sonra uykusu 1-2 saat , akşam baba gelsin 1-2 saat de o oyalasın, 20.00-24.00 arası salonda anne ile takılmaca ( en çok bu saatte yoruluyorum ) 24.00 gibi gece emmesi ve uyku..

he he Senacım kısaca sizin evde sıkı yönetim var desene kötükedihüso
Doruk evladım bak bize gel, bizim evde özgür olursun,yol yakınken gel evladım ben sana bakarım gamyoncuiremsu

respicim, toprakcığım nasılsınız?...

canım sımdılık bıraktıgın gibiyiz ,arada senden de güzel haberler alınca daha iyi oluyoruz
sabah gülmeleri de başlamış maşallah kızımız Cemreye :nazar:

selam kızlar nasılsınız? ben cok ıyım dün transferım oldu 3btane trabsfer edıldı bıtanesı 1. kalıtede 8 hücrelı, dıger 2si 2. kalıtede ve tekı 8 dıgeri 6 hücrelıydı ama cok güzel gectı doktorumda hemısırelerımde cok olumlu baktı ınsallah sonucumda güzel olur....

hayırlısı olsun asumancıgım.su anda onlar hücreden ibaret de olsalar bu onlara sevgini göstermen için engel değil.bence sımdıden karnını okşamaya basla hatta onlarla konus :1hug:

Canım beni merak etmişsin , buralardayım daha doğum yapmadım ama artık şafak sayıyorum.Allah nasip ederse p.tesi epidural sezeryanla doğum yapacağım.Normal doğumdan bebeğe bir şey olur diye korktum, inşallah doğru karar vermişimdir.Doruk beyin maceralarını okuyorum , artık büyüyoruz sıkıntısı bitiyor maşallah yakışıklı oğluna...

ayyy pazartesi yani önümüzdeki hafta kavusuyorsun kızına ,hayırlısıyla kızının ilk gulucuklerını bir de senden dinleyecegiz boshayallersmile

sinemcim hah işte şöyle arada ses ver yahuu bayanssulusmile

ben annelik ve bebek bakımı kitabımı yatagımdan eksık etmiyorum ama muhtemelen bebek beni eğitecek bunun da farkındayım canım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Respicim , pekmez felen yesen nasıl olur?Aman dikkat et...Valla az kaldı ben çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız sıramızı size veririz...

Çok geçmiş olsun Respicim , pekmez felen yesen nasıl olur?Aman dikkat et...Valla az kaldı ben çok heyecanlıyım inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız sıramızı size veririz...

Sağlıkla, sıhatle kızını kucağına almayı nasip etsin allah.Hayırlısı ile kurtulman dileklerimle...

merhaba arkadaşlar.inşallah herkes iyidir.asuman transferin hayırlı olsun.inşallah bebek haberini de buradan paylaşırız.bizim haftaya kontrolümüz var.ben o zaman yazarım neler olduğunu.şimdilik zevkle sizin yazılarınızı takip ediyorum.hoşçakalın

asumancığım hayırlı olsun transferin. şuan bebeklerin seninle keyfini sür. unutma hamilesin. ona göredavran. ve respinin dediği gibi sevonları... minik kelebekler onlar...

toprakcığım çok heyecanlıyım senin adına. aynı korku bende de vardı.sakın korkma, güzel şeyler düşün. ben de epidural istedim olmadı biliyorsun. o ana tanık olacaksın bunun da keyfini sür. inaşşalh herşey yolunda gidecek. o gün kızın ve senin gününüz.

respi kardeş seni taip ediyorum. çok çalışkansın. bende de kansızlık vardı canım. ferro sanol içtim günde 2 tane gebelik boyunca aman aksatma bebekiçin önemli.

respi ve torpak da doğurunca sayfamızda 2 kız daha olacak. Doruk tek presn olarak devam ediyoru maşallah. ha bir de meryemin eren bebeği var. o da büyüyor.

senacığım evet dorukcuk annesine çekmiş, bence oldukçaazuyuyor. ben ondan daha çok uyuyorum şu hamimle valla. ne demek 12'ye kadar salonda vakit geçirmek.
biz de bugün 10 dakka balkona çıktık, kapalı balkon camaçıktı ama hava da güneşliydi güzeldi. ama kızımın gözü kamaştı rahatsız oldu baktım ağlıyor içeri girdik.
güneş gözlüğü lazım kıza :)

nayicim sinemciğim herşeyin yolunda olmasına sevindim.

hafza nerelersesinkardeş? süt durumları nasıl?
kızlar 3gündür sütyine az... sütüm var aslında datek meme çalışıyor. bu nedenle yetmior. eşim şimdi elektrikli pompa almaya gitti. hergün sağacağım az süt gelen memeyi. bir de mantana ve boza iç dediler. onları da aldık bu akşam onları da deneyeceğim.

ay bitmed şu süt çilesi. işin kötüsü çocuk mamama da yemiyor. bakıyor süt yok uyuyor yavrucum. ne olacak bu halimiz bilemiyorum. boshayallersmile

ii akşamlar anneler anne adayları...SENA nbr şekerim:)))))))))))bende bende bendekaydirigubbakcemile2 gebeyim 5. deneme ve mutlu sonnnnnnn yani umarım yarın 2. test yapılacak bhcg düzenli artmış mı ona bakıcaz...ilki 519 çıktı...umarım devamı da güzel gelir...

tesekkur ederim canım.daha vakit var Allahtan.tedbirleri çoğalttım pekmez falan kuru üzüm yiyorum her gun 1 kase
merhaba arkadaşlar.inşallah herkes iyidir.asuman transferin hayırlı olsun.inşallah bebek haberini de buradan paylaşırız.bizim haftaya kontrolümüz var.ben o zaman yazarım neler olduğunu.şimdilik zevkle sizin yazılarınızı takip ediyorum.hoşçakalın

canım cinsiyeti belli miydi senin bebişin? güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan
...
respi kardeş seni taip ediyorum. çok çalışkansın. bende de kansızlık vardı canım. ferro sanol içtim günde 2 tane gebelik boyunca aman aksatma bebekiçin önemli.

tesekkur ederim canım ,hamilelik ve dogum konusunda cahildim,umarım işe yarar boshayallersmile
Nurgülcüm mezuniyet diplomamı ya senden yada Senadan alırım artık
gerçi Sena bu konuda baya uzmanlaştı artık,kesin sınıfta bırakır beni kaydirigubbakcemile3
nesrinbar kac embryo vardi sanirim cogul gebelik:)
hayirli olsun canim[/Q

çok sağol darısı da tüm isteyenlere...3 embriyo transfer edildi...galiba 3 de tuttu...sonuca göre ama Sena teyze ikiz dedi:))))))))))))güveniyorum ona

böyle güzel haberleri duydukça mutlu oluyorum,çok sevindim canım hayırlı olsun opuyorumnanaktan

çok sevindim nesrin. ne büyük bir sabır göstermişsinve sonunda kazanan sen olmuşsun. tebri ederim tekrar tekrar. seni de eşini de. benim ilkinde tuttu ne kadar sevindim. sen şimdi havalara uçmuşsundur.

allah tamamına erdirsin canım.

gözdecim sen de uzmanlık yolunda ilerliyorsun.

biz bugün bir aylık aşımızı olduk kızlar... içim cız etti ama kızım pek ağlamadı çok şükür.

sütümüz bir var bir yok derken kızım bir ayda tam 1250 gr almış. kaydirigubbakcemile2 sağlık ocağına gitmiştik aşı için kıyafetleri ile tarttılar 4 buçuk kilo geldi. 200 gr kıyafetleri sayıldı. nasıl sevindim anlatamam. hemşireler nasıl besleyemiyorsunuz anlayamadık dediler ama neler çektiğimi anlatamadım tabii orada. çok şükür. ama büyük bir mücadelenin sonucu.

süt artırmada son denemelerim: maltana diye bir içecek var kızlar. vita malt benzeri meyve aromalısı. tadı çok güzel. iki gündür günde bir tane içiyorum. baya bir fark etti sütümde. tavsiye ederim. bir de boza dediler ama iki kaşık yedim gerisini getiremedim.

anne adayşarına tavsiyem kıyafet alırken ilk ayı mümkün olduğunca az alın , 20 günde olmuyor. ben 5takım almıştım ilk ay için. neredeyse birer kezgiydirebildim. gelen hediyeleri de değiştirmek zorunda kaldık. alttan açılabilen tulum alırsanız daha iyi olur. yoksa tamamını soymak eziyet oluyor. ya da altı patikli pantolonlar da kullanışlı. aynı şekilde eldiveni kendinden üst badiler de, diğer eldivenler sürekli düşüyor.

alt temizleme için unibaby ıslak havlu süper. diğerlerinin tamamı pişik yaptı kızımda. eşim her defasında yanlış aldı. neyse doğru yolu bulduk, rahat ettik.

banyo filesi deçok işe yarıyor, çok rahat yıkayabiliyorsunuz. suyu ölçmek için eşim bebeğin derecesini kullanmayı akıl etti. ayrı bir derece almadık. şimdi elimiz alıştı zaten.

emzirme koltuğu, emzirme yastığı ve süt pompasını doğumdan sonra aldık. başta gerek olmaz diye düşünmüştük ama biz emzirmeye odaklanınca bunları hemen aldık.

eniyibebek.com sitesinden aldığımız pier cardin tenteli ana kucağı hem çok uygundu hem de çok kaliteli ve kullanışlı. aynı şekilde çantamızı da oradan aldık hem çok şık hem de çok uygundu. tesmimatı biraz geç yapıyorlar. önceden sipariş edin. başka sorun çıkmadı. neredeyse yarıyarıya aldık diyebilirim.
ağız silme mendillerini tülbent şeklinde olanlardan alın biz bolca penye almışız 4 tane de tülbent var. hep tülbentleri kullanıyorum çok daha yumuşak. çok kusmuyor maşallah yetiyor. daha önlüklerini hiç kullanmadık. aman kusmasın da kullanmayalım.

başka ne var diye düşünüyorum... kaydirigubbakcemile3
şimdilik bu kadar...
hala resim ekleyeceğim ama şuan çok uykum geldi... bir dahaki sefere...

hepinizi öptüm.

dünürüm nerelerdesin? iyisiniz umarım.

kızlar herkese günaydın
biz iyiyiz ama rutin düzen dersleri istediğim gibi gitmiyoo
oğlan direniyor anlayacağınız eee onun işi buu bebek nasıl olsa :)))

Nesrinim güzel haberi vermiş, maşallah diyorum bir kez daha.. ne umutlarla geldik bu raddeye biz tebrik ediyorum pes etmeyişinden dolayı...

Nurgül mücadelen zor ama 1250 gr şahane birşey arkadaşım, biz sadece sütle ilk ay 1000 gr almıştık sen üzülme artık beslenmişsin işte kızını :)))

Toprak doğum yaklaştı arkadaşım stres yapma son günlerin bunlar güzel havanın da tadını çıkar..

Gözde cim sen geçersin o sınavı merak tme, hepimiz geçtik, niye geçmeyesin ???

Hafza, nayi, sinem, asuman Esel, muallim hepiniz iyi misiniz ????????????????
Öpüyorum herkesi tek tek

X