kızlar selam... sütümüz yetmiyor malesef... bazen 4-5 saat emzirdiğim oluyor ama kızım hala doymuyor... özellikle son günlerde daha sık emmek istiyor. ama sütüm bir türlü bollaşmadı malesef.
esele kızıyordum gelip yzmıyorsun diye, o 2kızla ne yapsın.
akşamları bitkin düşüyorum, son çaremamaveriyoruz, kızım aç kalıyor diye çok üzülüyorum. artık bunu kabullensem hergün mama mı versem dedim. böyle hemçocuk perişan hem de ben. insan kendini suçluyor. sütiçinne gerekiyorsa yapıyorum, artık gazı da boşverdim. ama nafile. sütolmayacaksa olmuyor demek ki. doktorlara kalsasıvı alsam yeterli. benim aldığım sıvıyı duyunca birşey diyemiyorlar.
20 günlük oldu kızım. bu akşam 2 kez mama vermek zorunda kaldık. çünkü gündüz 3'tebaşladı emmeye gece 10.30'a kadar emme mücadelesi verdik. yavrum emiyor amasüt damla damla...
mama da tatmin emtiyor üstüne yine emdi...
günlerimiz emme mücadelesi ilegeçiyor kızlar, süt olsakızım mzlum gerçekten... emip uyumak istiyoryavrucak.
inşallah bu dönemi atlatırız. canım kızım dıysun yeter ki artık mamaya da şükrediyorum...
görüşürüz...
gelip yazıcam senacım ama gerçekten zor durumdayız, atlatır atlatmaz oradayız...