- 6 Ağustos 2009
- 1.656
- 0
- 44
canım benimbende beklemedeyim artık dün çok güzel bir gündü allahım sonuçlarımız iyi olur inş sürekli dua ediyorum hepimiz için benim biraz belim ağrıyor asumancım ya kısa yürüyüşler yapıyorum bende ama yavaş yavaş sen ne durumdasın dün aradığında üstümü giydiriyorlardı 5e kadar yattım orda
selam kızlar aynı dedınız gıbı zapızorum zaten esımde olsun bende olayım her gün gbüsümü oksuyoruz konusuzoruz onlarla..benım ALLAHA sükür hıc bı sorunum yok hersez cok güzel gecızor sadece bıraz kasıklarım acızor oda normal....
Hepınızı öpüyorumm
canım sanırım sen de transfer sonrası bekleme dönemındesın.dualarınız kabul olsun inşallahcanım benimbende beklemedeyim artık dün çok güzel bir gündü allahım sonuçlarımız iyi olur inş sürekli dua ediyorum hepimiz için benim biraz belim ağrıyor asumancım ya kısa yürüyüşler yapıyorum bende ama yavaş yavaş sen ne durumdasın dün aradığında üstümü giydiriyorlardı 5e kadar yattım orda
bu arada asuman ve nesrin arkadaşım transferleriniz hayırlı olsun .........Rabbim sağlıkla kucağınıza versin bebişlerinizi inşllh..........:Saruboceq:
selam arkadaşlar ben geldim......bizde iyiyiz çok şükür.......süt ve emzirme olayını henüz aşamadık tam olarak.............aslında sütüm şu an için onu doyurur ama şimdide kızım nazlı emiyo ........kendini doyuramıyo............göğsüme gelince hemen uyuyo.........göğsümü azından çıkarıncada hemen uyanıyo........yani uykuda yok..........biz henüz bir düzen oluşturamadık...........geceleri yatarken az bişey mama veriyorum..........ara sıra da gündüzleri..............napıyım yazık doymuyo.............iki ayımız bitecek hala yenidoğan takımları oluyo.........düşünün küçücük benim kızım ..............neyse sağlıklı olsunda buna şükür...........çok üzülüyorum ama yapabilecek çokta birşeyim yok sanırım...........sabırla büyümesini bekliyorum umarım ek gıdalara geçince düzenli kilo alır...........sizler iyisiniz maşaallah hepinizi öpüyorum............
kızlar hepınıze cok tsk ederım ALLAh hepnızden razı olsun dualarınızı eksık etmedınız ıcın..
Insallah cuma günü test günüm ve ALLAHIM kısmet ederse sıze güzel haberlerımı vercem....
İnşallah güzel haberler alırız.Hayırlısı olsun arkadaşım.kızlar hepınıze cok tsk ederım ALLAh hepnızden razı olsun dualarınızı eksık etmedınız ıcın..
Insallah cuma günü test günüm ve ALLAHIM kısmet ederse sıze güzel haberlerımı vercem....
kızlar hepınıze cok tsk ederım ALLAh hepnızden razı olsun dualarınızı eksık etmedınız ıcın..
inşallah canım dualarımız seninle :Saruboceq:
kızlar bu arada yanlıs anlamadıysam yarın Toprak dogum yapacak,bebişler kalabalıklasıyo kaydirigubbakcemile5
İnşallah güzel haberler alırız.Hayırlısı olsun arkadaşım.
Insallah pozitiflerle gelirsin ..
Allah yar ve yardimcin olsun .. :1hug:
Insallah cuma günü test günüm ve ALLAHIM kısmet ederse sıze güzel haberlerımı vercem....[/QUOT
canım ınsallah emeklerın boşuna gitmez guzel haberler alalım senden
kızlar bu arada yanlıs anlamadıysam yarın Toprak dogum yapacak,bebişler kalabalıklasıyo kaydirigubbakcemile5
Respiciğim sıra sana geliyor sanırım.Zaman çabuk geçiyor.Hayırlısı ile bizde kavuşalım zamanı gelince bebişlerimize inşallah.
ayy dur naaptınnn yüreğime inecekti vallahi akannehir
off korku basladı mı ne bende eyvahedigeldismile