Respicim kızına maşallah , bir tane daha kız geliyor desene...Ben diyorum ya bizim kızlar çok namuslu olacak diye...Benim kız halen saklıyor şeyini , biz doğunca bir süprizle karşılaşabileceğimizden korkuyoruz...
respicim hayırlı olsun canım. herşey yolunda gitsin de cinsiyet çok önemli değil tabii ama insan yinede merak ediyor tabii... artık gönül rahatlığıyla eşyalarını pembe alabilirsin.:))
ben daha iyiyim asuman cığım..kayınvalideyi evine yolladım sendromu da atlattım sayılır :))) Doruk da çok gazlı bir bebk olarak dünyaya alışmaya devam ediyor, Kendisi sahip ben de habire süt veren Köle Isaura veyahut mandra ineği de diyebiliriz bir bakıma kaydirigubbakcemile3canim sen nasilsin?dorukcuk nasil
selam kızlarrr opuyorumnanaktan
az önce doktor kontrolumden geldim.hala şoktayım
dr.um ilk kontrollerımde yüzde yetmiş erkek dediği için erkek bebek geliyor diye alıştırmıstım kendimi.bugünse kızım olacagını öğrendim ,hayırlısı Allahtan inşallah bahtı talihi güzel olsun :Saruboceq: inşallah benim çektiğim sıkıntıları yavrum çekmesin
Nurgülcüm dediğinde haklı çıktın, cinsiyetini saklayan bebekler kız oluyo genelde demiştin, bunu ben de ispatlamıs bulunuyorum a.s
22.haftamdayım, gelişimi iyi dedi doktorum.452 gr olmus ben de 59 kiloyla baslamıstım 64 kilo olmusum.az yediğim halde baya kilo almısım gene de
Senacım boğa burcu gelin istersen bi tane de bende var aklında olsun kaydirigubbakcemile3
Nurgülcüm bu gece yatmadan önce senin için doğum kolay geçsin diye dua edeceğim :Saruboceq:
yine bebek isteyen ve bizim gibi tedavi olan tüm arkadaslar için de dua edeceğim.inşallah onlar da en kısa zamanda bebeklerine kavussunlar diye :Saruboceq:
Respicim kızına maşallah , bir tane daha kız geliyor desene...Ben diyorum ya bizim kızlar çok namuslu olacak diye...Benim kız halen saklıyor şeyini , biz doğunca bir süprizle karşılaşabileceğimizden korkuyoruz...
Kızlar dün doktoruma gittim... iğnelerimi nasıl kullanmam gerektiğini uzun uzun anlattı bana. dün akşam ilk iğnemi yaptım bile eyvahedigeldismile birazcık yakıyor sanki ... salı gününe kadar aynı dozda kullanıcam iğnelerimi, salı günü tekrar kontrole gidicem... o güne kadar da hem iğnelerimi kullanıp hemde bol bol dua edicem... korktuğumuz gibi yumurtalar yine dengesiz gelişip kistleşmesin diye...
uygulanabilirse inşallah bu ilk aşılamam olucak... çok karışık duygular içindeyim... endişe,umut,sevinç,tedirginlik hepsini aynı anda yaşıyorum...
kızlar beni şu anda en iyi anlayan ancak siz olabilirsiniz... desteğinize, bilgilerinize ve dualarınıza çookk ihtiyacım var. beni yalnız bırakmayın olurmu...:Saruboceq:
yahu kız erkek olsun bizim olsun senin bebişkonda hayırlı evlat olsun inşallah..ama benim oğlan 22 hafta sakladı erkek çıktı yaww..bir bende geçerli olmadı o kural niyeyse :))) gelin adaylarım çoğaldı diyecem ama kertmemi bırakamam en iyisi ben 2. bir oğlan daha mı doğurayım neeee :))))
arminas hoşgeldin canım
kesinlikle haklısın ,ben de şimdiye kadar Allaha dua ederken sağlığı ve şansı için dua ettim,hayırlısını diledim,hala da öyle.
canım ben aşılama hiç olmadım ilk tedaviye tüp bebekle başladık biz.aynı ilaçlar mı kullanılıyor bilmiyorum.yalnız içinde bulundugun karmaşık duygu durumlarının daha beterini ben yaşamıştım seni o konuda çok iyi anlayabilirim.yaşım 35 ve yaştan dolayı da endişelerim ikiye katlanmıstı benim.ama gönlünü ferah tut lütfen.yanlız değilsin,burada seni anlayabilecek bir sürü kişi var emin ol :1hug:
arminas canım sen de dahil inşallah bebek isteyen herkesin en kısa zamanda kucakları bebeklerle dolsun :Saruboceq:
Allah herşeyin hayırlısını versin herzaman böyle dua ediyorum. bebişime kavuşmak için daha vakit varsa da sabrını versin. ınşallah dediğin gibi olur canım belki birkaç hafta sonrada benim için ve diğer arkadaşlar içinde kutlama yaparız :)))
respi canim evet dün saat 17 ilk inemi dua ederek telefonda teyzemle onun duasiyle vurdum,ya ben öyle hisetdim yada gercekten öyledi ama biraz basim döndü gibi oldum,artik inelerime devam...sen nasilsin canim??? evet ya cemrenin dünyaya gelmesine cok az kaldi insallah rahat bi dogum yasar nurgül...
hadi şimdiden hayırlı olsun canım :1hug:
çoğu kişide olmamiş ama benim lucrin iğnelerimin ilk haftasında tansiyon düşüklüğü olmuştu.sürekli başım dönmüştü.gerçi psikolojik de olabilir çünkü evin hemen altında davulla zurnayla yüksek volum düğün yapmışlardı o dönem :1no2:
ben de iyi diyeyim iyi olayım reflü sorunum iyice arttı o yüzden kullanmam gereken ilaçları düzenli alamıyorum,kızımla Allaha emanetiz artık :Saruboceq: