Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

selam kızlarrr opuyorumnanaktan

az önce doktor kontrolumden geldim.hala şoktayım
dr.um ilk kontrollerımde yüzde yetmiş erkek dediği için erkek bebek geliyor diye alıştırmıstım kendimi.bugünse kızım olacagını öğrendim ,hayırlısı Allahtan inşallah bahtı talihi güzel olsun :Saruboceq: inşallah benim çektiğim sıkıntıları yavrum çekmesin

Nurgülcüm dediğinde haklı çıktın, cinsiyetini saklayan bebekler kız oluyo genelde demiştin, bunu ben de ispatlamıs bulunuyorum a.s

22.haftamdayım, gelişimi iyi dedi doktorum.452 gr olmus ben de 59 kiloyla baslamıstım 64 kilo olmusum.az yediğim halde baya kilo almısım gene de

Senacım boğa burcu gelin istersen bi tane de bende var aklında olsun kaydirigubbakcemile3

Nurgülcüm bu gece yatmadan önce senin için doğum kolay geçsin diye dua edeceğim :Saruboceq:
yine bebek isteyen ve bizim gibi tedavi olan tüm arkadaslar için de dua edeceğim.inşallah onlar da en kısa zamanda bebeklerine kavussunlar diye :Saruboceq:

Respicim kızına maşallah , bir tane daha kız geliyor desene...Ben diyorum ya bizim kızlar çok namuslu olacak diye...Benim kız halen saklıyor şeyini , biz doğunca bir süprizle karşılaşabileceğimizden korkuyoruz...

tesekkur ederim canım
cidden bilinmezlik kadar kötü bişey yok,o yüzden doktora yüzde yüzmü diye defalarca sordum :1rolleyes:

evet valla bizim kızlar hep geç gösterdi, namusu elden bırakmıyorlar simdiden
bi de benim kız boğa burcu olacak, inatçının önde gideni yani :dilcikar:
bizim damadın çekeceği var :jeyyar:

respicim hayırlı olsun canım. herşey yolunda gitsin de cinsiyet çok önemli değil tabii ama insan yinede merak ediyor tabii... artık gönül rahatlığıyla eşyalarını pembe alabilirsin.:))

Kızlar dün doktoruma gittim... iğnelerimi nasıl kullanmam gerektiğini uzun uzun anlattı bana. dün akşam ilk iğnemi yaptım bile eyvahedigeldismile birazcık yakıyor sanki ... salı gününe kadar aynı dozda kullanıcam iğnelerimi, salı günü tekrar kontrole gidicem... o güne kadar da hem iğnelerimi kullanıp hemde bol bol dua edicem... korktuğumuz gibi yumurtalar yine dengesiz gelişip kistleşmesin diye...

uygulanabilirse inşallah bu ilk aşılamam olucak... çok karışık duygular içindeyim... endişe,umut,sevinç,tedirginlik hepsini aynı anda yaşıyorum...

kızlar beni şu anda en iyi anlayan ancak siz olabilirsiniz... desteğinize, bilgilerinize ve dualarınıza çookk ihtiyacım var. beni yalnız bırakmayın olurmu...:Saruboceq:

respicim hayırlı olsun canım. herşey yolunda gitsin de cinsiyet çok önemli değil tabii ama insan yinede merak ediyor tabii... artık gönül rahatlığıyla eşyalarını pembe alabilirsin.:))

arminas hoşgeldin canım

kesinlikle haklısın ,ben de şimdiye kadar Allaha dua ederken sağlığı ve şansı için dua ettim,hayırlısını diledim,hala da öyle.

canım ben aşılama hiç olmadım ilk tedaviye tüp bebekle başladık biz.aynı ilaçlar mı kullanılıyor bilmiyorum.yalnız içinde bulundugun karmaşık duygu durumlarının daha beterini ben yaşamıştım seni o konuda çok iyi anlayabilirim.yaşım 35 ve yaştan dolayı da endişelerim ikiye katlanmıstı benim.ama gönlünü ferah tut lütfen.yanlız değilsin,burada seni anlayabilecek bir sürü kişi var emin ol :1hug:

arminas canım sen de dahil inşallah bebek isteyen herkesin en kısa zamanda kucakları bebeklerle dolsun :Saruboceq:

canim sen nasilsin?dorukcuk nasil
ben daha iyiyim asuman cığım..kayınvalideyi evine yolladım sendromu da atlattım sayılır :))) Doruk da çok gazlı bir bebk olarak dünyaya alışmaya devam ediyor, Kendisi sahip ben de habire süt veren Köle Isaura veyahut mandra ineği de diyebiliriz bir bakıma kaydirigubbakcemile3

yahu kız erkek olsun bizim olsun senin bebişkonda hayırlı evlat olsun inşallah..ama benim oğlan 22 hafta sakladı erkek çıktı yaww..bir bende geçerli olmadı o kural niyeyse :))) gelin adaylarım çoğaldı diyecem ama kertmemi bırakamam en iyisi ben 2. bir oğlan daha mı doğurayım neeee :))))

toprak deme öyle valla olursa son dakika golü olur, ama detaylı usg de çıkmış olması lazımdı zira erkekse testislerinden kan akışına bakıyor olmalı idi doktor..görmediyse kızçedir haksızlık etmeyelim yavruya :)))

sen içini ferah tut, yüce allah kime verip vermeyeceğini biliyor da biz bilmiyoruz işte..inşallah ilk ve son iğne yediğin dönemlerdir bunlar birkaç hafta sonra senin için de kutlama yapıyor oluruz...

ha ha haa rekabet oldugunu bilmiyordum,tüh inşallah diğer gelin adaylarını kızdırmamışızdır,biz bu durumda adaylıktan geri çekiliyoruz Senacım kaydirigubbakcemile3
bu arada eski keyfin yerine gelmeye başlamıs,seni iyi gördüğüme sevindim canım a.s.

a.smafoldumb

canım sizin aşılama olmadığınız biliyorum ama ben özellikle sizlerle paylaşmak istedim bu konuyu. hepiniz son derece pozitif insanlarsınız ve benimde şu ara en çok ihtiyacım oaln şey pozitif insanlar ve pozitif ortamlar :) aynı ilaçları kullanmasakta aynı tedaviyi olmasakta beni gayet iyi anlıyorsunuz. yadıklarınızla dahada cesaretleniyorum buda bana yetiyor :)) hepinize tek tek çookk teşekkür ediyorum...

Allah herşeyin hayırlısını versin herzaman böyle dua ediyorum. bebişime kavuşmak için daha vakit varsa da sabrını versin. İnşallah dediğin gibi olur canım belki birkaç hafta sonrada benim için ve diğer arkadaşlar içinde kutlama yaparız :)))

nurgülcimde bi aksilik cikmadiysa cu an dogum hazirliklari baslamasi gerekiyor insallah zorluk cekmeden dünyaya gelir cemrecik,bol canslar nurgülcüm senin sayende bir cok arkadasimiz güven kazandi...
Böyle güzel anlamli bi sayfa actin icinde tsk ler canimm opuyorumnanaktan

yumurtalarına söyle ellerini çabuk tutsunlar ki ben doğurmadan senin için kutlamayı yapalım tamam mı arminas kaydirigubbakcemile5
şaka bi yana çok güzel dua etmişsin dediğin gibi Allah herşeyin hayırlısını versin ,ben inanıyorum verecek de ama Senanın dediği gibi zamanını bilemiyoruz işte.inşallah bu zaman sizin için en kısa olandır,asumanın da senın de hamileliklerini burada kutlarız

asuman canım sen de iğnelere baslamıstın nasılsın nasıl gidiyor?

saat 08.42 az sonra Cemre hayata düşüyor arkadaşlarr
darısı hepimizin basınaaaaaaaaaaaa alkisalkisalkis

respi canim evet dün saat 17 ilk inemi dua ederek telefonda teyzemle onun duasiyle vurdum,ya ben öyle hisetdim yada gercekten öyledi ama biraz basim döndü gibi oldum,artik inelerime devam...sen nasilsin canim??? evet ya cemrenin dünyaya gelmesine cok az kaldi insallah rahat bi dogum yasar nurgül...

hadi şimdiden hayırlı olsun canım :1hug:
çoğu kişide olmamiş ama benim lucrin iğnelerimin ilk haftasında tansiyon düşüklüğü olmuştu.sürekli başım dönmüştü.gerçi psikolojik de olabilir çünkü evin hemen altında davulla zurnayla yüksek volum düğün yapmışlardı o dönem :1no2:
ben de iyi diyeyim iyi olayım reflü sorunum iyice arttı o yüzden kullanmam gereken ilaçları düzenli alamıyorum,kızımla Allaha emanetiz artık :Saruboceq:

canim bende psikolojik oldunu düsünüyorum artik bukadarinada katlancaz ne yapalim,ALALH yardimcin olsun canim dedin gibi kizinda sende ALLAHA emanetsiniz insallah sonuna kadar bu sorunlardan haric sorun yasamasin canim,nurgül ne yapti aceba yaa cok merak etdim

Arminas bebis asuman sevgili arkadaşlarım tedaviniz hayırlı olsun...ınşallah sizlerinde buradan doğum haberleriniz de alacağız...
Babycim büyük ihtimal güzel cemreni kucağına aldın, annelikte ki ilk saatlerini yaşıyorsun...Allahım eşini , kızını ve seni bir ömür ayırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…