kızlar selam...
nurti, asuman, idil, arminas, cans sizlerin de bu eşsiz duyguyu yaşamanız için dua edeceğim doğum sırasında...
doğumuma osman hoca, adnan hoca, anestezi uzmanı beril hoca ve canım kardeşim şerife hemşire katılacak... cumartesi sabah saat 08.00'de gerçekleşecek...
dünden beri heyecandan mıdır nedir, kasılmalarım başladı, bugün akşam üzeri şiddetlendi, birara doğuracağımı sandım.. bekle kızım ddim, anneanne gelsin, teyze gelsin... dinledi beni şimdilik geçti ağrılar...
sevgili toprak, canım arkadaşım muallim, kader arkadaşım dünürüm sena, ortalıktagözükmeyen esel ve meryem, sevgili zümmin, canım respi (gözde), canlarım mihriban, nayi, sinem, yasemin, leftere, zeyra, ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım... en güzel anneler, en güzel anne adayları...
biz burada birbirimize umut olmuşuz gerçekten, çok zor oturuyorum ama size bakmadan içim rahat etmiyor. şartları zorlayıp girip yazıyorum sizlere...
allh hepinizden razı olsun, dualarınızı hiç eksik etmediniz...
hakkınızı helal edin... benim dualarım hepinizle olacak... allah hepimize sağlıklı sıhhatli günler nasip etsin...
bebek isteyenler ümidinizi kaybetmeyin sakın..ufak tefekşeylere takılıp moralinizi bozmayın.
anne oluyorum ama bne hala çocuk gibi hissediyorum kendimi. belki cemre doğunca biraz büyürüm... bayanssulusmile
hastane odasından yazmak istiyorum sizlere inşallah iyiyiz diye...
göz yaşları içerisinde yazarım sanırım...
sevgiyle kalın...