Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Maşallah süphanallah,pek şekermiş:))))Cemrenin resimlerini facebookta gördüm,eşim maya grubuna üye,kimler var diye bakarken sizin isminizi gördüm ve tabiki minik Cemrenin resimlerinide ,mutluluğunuz daim olsun,hayırlı bir evlat olsun,Allah sağlıktan,sevinçten,mutluluktan ayırmasın sizleri.Bebek bekleyen tüm anne adaylarıda inşallah sizin gibi bu mutluluğu yaşarız:)))))

Babycim seni ve eşini çooook tebrik ediyorum...Allah Cemreciği analı babalı büyütsün...

Canım benim,
nihayet umutlu bekleyişin sona erdi..şimdi yeni bir başlangıç ve hayat var üçünüz için..
Facebooka daha bakamadan buraya geldim ama eminim şeker ve güzel bir kuzu vardır koynunda şu an :)) allah ayırmasın, ben çok pozitif çok mutlu bir hayat süreceğinize inanıyorum.Ankara ya gelirsek yazın kapını çalmaya niyetim var, bakalım gelinimin capcanlı tazecik hali nasıl oluyormuş :))

Bir ömür boyu mutlu olun inşallah, ailenize de hayırlı uğurlu olsun Cemre kızım :))

Allah anali babali buyutsun.. Allah saglik sihhat huzuru eksik etmesin yuvanizdan cemrecikle birlikte .. Ayrica resimleri buraya bekliyoruz bizde gorelim bi cemrecigi .. Ayy nasil bi duygudur kim bilir cok merad ediyorum. Darisi bizlderin basina hayirlisiyla insallah.

selam kızlar...

iyiyiz.. cemre koynumda... çok tatlı... mışıl mışıl uyuyor... ben de iyiyim... yarın daha detaylı yazıcam...

hepinize dua ettim... sizlere teşekkür ederim... face ekledim resimleri...

allah analı babalı büyütsün canım... hayırlı evlat olsun darısı bizlerin başına sağlıkla sıhhatle inşallah....

nugülcüm canımcımm hayırlı uğurlu olsun ALLAHIM analı babalı büyütsün.Hayırlı bir evlat olsun inşalahh...a.s.

a.s. Çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli huzurlu büyüsün inşallah.

tebrik ederim babytwin.Rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin. anne olmayı isteyen bizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah.

kızlar eve geldik... ama çok vakit yok yazmak için... biriki gün daha müsade... görüşürüz... herşeyyolunda... cemre de ben de iyiyiz... kendinize iyi bakın...

oooooooooooooooo kımler gelmış kızmızı halılar serelım kız ...........masallah ..........hadı dınlen sonra gel doktur yazını...........hayırlı ols tekrar...........

kızlar eve geldik... ama çok vakit yok yazmak için... biriki gün daha müsade... görüşürüz... herşeyyolunda... cemre de ben de iyiyiz... kendinize iyi bakın...

hersey yolunda bu çok iyi bir haber, iyi olmanıza çok sevindim
sen dert etme burayı Cemremize iyi bak,onun işi daha zor, o hem annesine hem yeni dünyasına alışacak :)))
opüyorum ikinizi de opuyorumnanaktan

babytwin ne kadar mutlu oldum anlatamam.allah analı babalı büyütsün.eminim minik cemrecikte annesi gibi hayata pozitif bakan etrafına mutluluk saçan bir insan olacaktır.size mutluluklar diliyorum allah nazardan saklasın.

nurgül hayırlı olsun canım.çok şükür cemre ne kavuştun.allahım analı babalı büyütsün inşallah.hayırlı,sağlıklı ve çok mutlu bir insan olur inşallah.senin gibi güzel bir annesi varken herşey yolunda olucak.tekrar tekrar tebrik ediyorum.o kadar mutluyum ki sanki ben doğurdum.canım benim.allaha emanet olun.dualarımız sizinle

Dünürüm sen bak işine, sakin sakin evladsını uyut bir ara gel anlat,
gelemesen de stres yapmayalım uykusuzluk vurdu mu insan kocasını dahi görmüyor :))))

sena canim sen nasilsin doruk nasil??? canim bende ignelerimle baya ilerledim az kaldi bende hamissss olcammmmmmmmm insallahhhhh

Evet nurgülcüm ikinizinde sağlıklı sıhhatli olduğunu öğrendikya yeter bize.. Nezaman fırsat bulursan ozamana inş. okuruz hikayeni cemre bebeği ve odasını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…