- 26 Mart 2009
- 1.028
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr opuyorumnanaktan
az önce doktor kontrolumden geldim.hala şoktayım
dr.um ilk kontrollerımde yüzde yetmiş erkek dediği için erkek bebek geliyor diye alıştırmıstım kendimi.bugünse kızım olacagını öğrendim ,hayırlısı Allahtan inşallah bahtı talihi güzel olsun :Saruboceq: inşallah benim çektiğim sıkıntıları yavrum çekmesin
Nurgülcüm dediğinde haklı çıktın, cinsiyetini saklayan bebekler kız oluyo genelde demiştin, bunu ben de ispatlamıs bulunuyorum a.s
22.haftamdayım, gelişimi iyi dedi doktorum.452 gr olmus ben de 59 kiloyla baslamıstım 64 kilo olmusum.az yediğim halde baya kilo almısım gene de
Senacım boğa burcu gelin istersen bi tane de bende var aklında olsun kaydirigubbakcemile3
Nurgülcüm bu gece yatmadan önce senin için doğum kolay geçsin diye dua edeceğim :Saruboceq:
yine bebek isteyen ve bizim gibi tedavi olan tüm arkadaslar için de dua edeceğim.inşallah onlar da en kısa zamanda bebeklerine kavussunlar diye :Saruboceq:
respiciğğim hayırlı olsun öğrendik cinsiyetini sonunda.Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun benim oğluma alırız kızını üzülme sen:))
selam kızlar...
iyiyiz.. cemre koynumda... çok tatlı... mışıl mışıl uyuyor... ben de iyiyim... yarın daha detaylı yazıcam...
hepinize dua ettim... sizlere teşekkür ederim... face ekledim resimleri...
selam kızlar...
iyiyiz.. cemre koynumda... çok tatlı... mışıl mışıl uyuyor... ben de iyiyim... yarın daha detaylı yazıcam...
sinemcim canım benim sen de olmasan ortada kalıcaktık vallahi :sinifsinif:
yaşasınnn artık benim de bir dünürüm var hihoyyyt
muhtemelen Nurguller telaştalardır şimdi ama kendine gelince bir sekilde bize haber gönderecektir mutlaka
canım kalmaz o evde.zamane çocukları çok fena:) bazen nasıl haklarından geliriz diye düşünüyorum aslında.bende iyiyim sırtım ağrıyor çok.normal dedi dr.uzun süre oturamıyorum sabit bir şekilde.onun dışında yok bir yaramazlık şükür.artık hissediyorum hareketlerinide oğlumun.çok şükür.inşallah tamamlamak bizede nasip olur.darısı isteyen diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.
selam kızlar...
selam kızlar...