Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

ayyy cemre dogdumu acaba kizlarr yaaaa???? ne buyuk bir heyecan ya,Rabbim herkese nasip etsin insallaaah....

cemrecik ve nurgül kavusmanin tadini cikartiyorlar vayyy beee ne güzel bi duygudur o simdi,ALLAH bizlerede yasatir insallah..

respiciğğim hayırlı olsun öğrendik cinsiyetini sonunda.Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun benim oğluma alırız kızını üzülme sen:))

arminas tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah çok uğraşmadan olumlu sonuç alırsın.

Nurgülden haber yokmuuuu ? çokk merak ettimm valla.. resmi geçtim iyi olduguna dair birileri haber yazsa keşke.. tlfonu olan facebookuna kayıtlı olan yokmu.. kaç kere girdim.. Dünya daha farklı dönecek bundan sonra onlar içinn.. Allahım uzun ömürler versin cemreye.. anne babasını sevdiklerini başından eksik etmesin :)

respiciğğim hayırlı olsun öğrendik cinsiyetini sonunda.Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun benim oğluma alırız kızını üzülme sen:))

sinemcim canım benim sen de olmasan ortada kalıcaktık vallahi :sinifsinif:
yaşasınnn artık benim de bir dünürüm var hihoyyyt

muhtemelen Nurguller telaştalardır şimdi ama kendine gelince bir sekilde bize haber gönderecektir mutlaka

bu arada sen nasılsın sinem? nasıl gidiyor hamileliğin?
oğluşun hayırlı olsun ,sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah,ona bizim için de iyi bak artık tamam mı a.s

anaaaa nurgülcümmm nasilsin canimmmm dogumun nasil gecti cemrecik nasil canim insalalh iyisindir

selam kızlar...

iyiyiz.. cemre koynumda... çok tatlı... mışıl mışıl uyuyor... ben de iyiyim... yarın daha detaylı yazıcam...

hepinize dua ettim... sizlere teşekkür ederim... face ekledim resimleri...

canim iyi olduna cok sevindim ALLAH anali babali büyütsün evledini.
ALLAH yuvanizdaki neseyi sevgiyi hic eksik etmesin bir ömür boyu esinle vede kizinla mutlu ol canim benimmm

selam kızlar...

iyiyiz.. cemre koynumda... çok tatlı... mışıl mışıl uyuyor... ben de iyiyim... yarın daha detaylı yazıcam...

canım gözünaydın.. alah esirgesin..akşamdan beri girip girip bakıyorum..çok sevindim tekrar tebrik ederim.. analı babalı büyütün inşallah, allah ayırmasın hep mutlu huzurlu ve saglıklı olun...zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemus

Ayy çok sevindim nurgülcümm :) Çok geçmiş olsun.. içim nasıl huzur ve mutluluk doldu anlatamam.. İnşallah buraya resim koydugundada görebilirim sizi.. Sevgilerimle..

selam kızlar...

canım hayırlı olsun,sağlıkla sıhatle ailece çok uzun yıllar diliyorum.

canım kalmaz o evde.zamane çocukları çok fena:) bazen nasıl haklarından geliriz diye düşünüyorum aslında.bende iyiyim sırtım ağrıyor çok.normal dedi dr.uzun süre oturamıyorum sabit bir şekilde.onun dışında yok bir yaramazlık şükür.artık hissediyorum hareketlerinide oğlumun.çok şükür.inşallah tamamlamak bizede nasip olur.darısı isteyen diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.

:teytey::teytey::teytey:hihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey:
cokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmmmmm ........masallah kızına ............hayırla buyut canım darısı banaaaaaaaaaa ınşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan

veeeeee umutlu bekleyiş mutlulukla sona erdi :lepi:

tebrik ediyorum seni Nurgülcüm :1hug:

sağlıklı, mutlu, bahtı güzel, hayırlı bir evlat olsun inşallah

aminnnnnnn
sana da maşallah sinemcim bebeği hissetmeye başlamışsın ,hareketli olcak demek ki bizim oğlan
benimki çok sessiz, kaprisli falan değil. iyi gelin olur yanii kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...

ALLAH ANALIBABALI BÜYÜTSÜN SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BABYTWİN
DARISI BAŞIMIZA ZAMN YAKLAŞTIKÇA BANADA HEYCAN BASIYOR ÇOK GÜZEL BİR DUYGU OLSA GEREK YÜCE RABBİM HERKEZE YAŞATSIN TEKRARDAN GÖZÜN AYDIN ALLAH KIZINI NAZARDAN ESİRGESİN

Nurgülcüm Allah analı babalı büyütsün inşallah :))) senin gibi bir annesi olduğu için kızın çook şanslı. Allah gönlünden geçtiği şekilde büyütmeyi kısmet etsin inşallah. Küçük meleğide senide çok çok öpüyorum. Tekrar gözümüz aydııınnn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…