canımm benim... nasıl sevindim anlatamam... bebeişin hep seninle olsun... onu kucağına al, çok mutlu olun... yaşam sesini duymuşsun... inşallah sana annecim deyişini de duyarsın canım...
inşallah hep görüşürüz... sağlıcakla kal... opuyorumnanaktan
canım evet dinlenmeye ihtiyacım vardı... özellikle kafamın dinlenmesi... bebeğim ve biz dergisi ile bebekle ilgili kitaplar okuyorum.. daha önce pek fırsatım olmuyordu... izdivaçlara haftaya geçerim belki de... ohaoldumsmile
maşallah sinemciğim... tebrik ederim.. sonunda öğrendik... erkek olmasına sevindim ben, forumda kızlar ağırlıktaydı... allah bağışlasın tekrar...öperim... olumunekankayizsmile
canım evde yatıyorum artık ben... bel ağrım var pek hareket edemiyorum... ama iyiyim... evet canım test haberimi birlikte beklemiştik burada... beni yalnız bırakmadın... inşallah allah en kısa sürede bu duyguyu sana da yaşatsın... doğumda sen de aklımda olacaksın... çok öptüm... opuyorumnanaktan
Nurgül lütfen kızım Kova olacak de :))))
Ben Kova gelin istiyorum Kova kaynana olarak :)))
eyvaaaah daha Dorugun kırkı cıkmadan sen kaynana havasına girmişsin Senacım kötükedihüso
demek ki erkek cocuk dogurunca otomatik olarak vucutta kaynanalık hormonu da salgılanıyo CADIARZU
lütfen bırakınız da Cemremiz kendi karar versin geleceği zamanı :lepi:
canikom oğlanın 46. günü bugün :)))
Kaynanalık otomatikman mı bilmem de Cemre cik zaten kendi karar vermeyecek anası sezaryenle aldırıyor onu, bari burçdaşım olsun , bayılırım Kova kadınlarına benPP
kızlarrrr geldik biz....
uzun uzun yazmak isterdim anlatacak çok şey var ama laptopa eğilemiyorum. ellerim deseniz yumruk yumruk. parmaklar ayrık ayrık. eyvahedigeldismile
büyük gün cumartesi kızlar... malesef senacım kızım annesinin burcunu seçti... bana kalsa hafaya cumartesi yapalım dedim osman hocama ama o: 'kızım bu cumartesiyi beklerse dua et sen' dedi...
maşallah 3400 gr olmuş. usg'ye göre 38. hafta bitmek üzere.
cumartesiye saat bekliyoruz. bayındır hastanesi değil de HRS'de olacak sanırım. Osman Hoca doğumu orada yapmayı planlıyor. yarın gidip bakıcaz. eve daha yakın olması bizim için avantaj.
belimdeki ağrı, vücudumdaki ödem ve kanda pıtılaşma olması da korkuttu bizi. inşallah hayırlısı olur. cumartesiyi bekler kızım. annemleri aradım hemen antalyadan yola çıkın diye, ablam da cuma gece bizde olacak. canım 2 çocuğunu bırakıp geliyor bizimle daha iyi ilgilenebilmek için.
eşim lojistik sorumlusu olacak ama çok heyecanlı canım benim.
ben bu cumartesi diyeceğini bekliyordum buna rağmen heyecan yaptım... bayanssulusmile
dualarınızı bekliyoruz. anne olmaları için dua edeceğim listemi de hazır edicem yarın...
çantalarımızın hazırlanması kaldı tek... onu da yarın hallediyoruz...
tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın...
cemre 16 Ocak'da düşüyor kucağımıza...:lepi:
kızlarrrr geldik biz....
............................
kızlarrrr geldik biz....
uzun uzun yazmak isterdim anlatacak çok şey var ama laptopa eğilemiyorum. ellerim deseniz yumruk yumruk. parmaklar ayrık ayrık. eyvahedigeldismile
büyük gün cumartesi kızlar... malesef senacım kızım annesinin burcunu seçti... bana kalsa hafaya cumartesi yapalım dedim osman hocama ama o: 'kızım bu cumartesiyi beklerse dua et sen' dedi...
maşallah 3400 gr olmuş. usg'ye göre 38. hafta bitmek üzere.
cumartesiye saat bekliyoruz. bayındır hastanesi değil de HRS'de olacak sanırım. Osman Hoca doğumu orada yapmayı planlıyor. yarın gidip bakıcaz. eve daha yakın olması bizim için avantaj.
belimdeki ağrı, vücudumdaki ödem ve kanda pıtılaşma olması da korkuttu bizi. inşallah hayırlısı olur. cumartesiyi bekler kızım. annemleri aradım hemen antalyadan yola çıkın diye, ablam da cuma gece bizde olacak. canım 2 çocuğunu bırakıp geliyor bizimle daha iyi ilgilenebilmek için.
eşim lojistik sorumlusu olacak ama çok heyecanlı canım benim.
ben bu cumartesi diyeceğini bekliyordum buna rağmen heyecan yaptım... bayanssulusmile
dualarınızı bekliyoruz. anne olmaları için dua edeceğim listemi de hazır edicem yarın...
çantalarımızın hazırlanması kaldı tek... onu da yarın hallediyoruz...
tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın...