Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

ççok saol bi tanem allah yardımcın olsun bebeğini kolayca sağlıkla al kucağına hayırlısıyla.. dualrım seninle..

sevgili nayi26 ve babytwin ilginizden dolayı teşekkür ederim.beni çok rahatlattınız.doktorum sadece kanaman olunca yat dinlen diyo.diğer zamanlardada çok dışarı çıkmadan evde ufak tefek işlerini yapabilirsin diyo.yani yemek yapmak belki toz almak gibi.ben de onu dinliyorum.tekrar teşekkür ederim.allah hepimize zamanlı sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin

Nurgül lütfen kızım Kova olacak de :))))
Ben Kova gelin istiyorum Kova kaynana olarak :)))

Nurgül lütfen kızım Kova olacak de :))))
Ben Kova gelin istiyorum Kova kaynana olarak :)))

eyvaaaah daha Dorugun kırkı cıkmadan sen kaynana havasına girmişsin Senacım kötükedihüso
demek ki erkek cocuk dogurunca otomatik olarak vucutta kaynanalık hormonu da salgılanıyo CADIARZU
lütfen bırakınız da Cemremiz kendi karar versin geleceği zamanı :lepi:

canikom oğlanın 46. günü bugün :)))
Kaynanalık otomatikman mı bilmem de Cemre cik zaten kendi karar vermeyecek anası sezaryenle aldırıyor onu, bari burçdaşım olsun , bayılırım Kova kadınlarına ben PP

:1shok: oldu mu o kadar!
numuneliğim cidden, bir de diyorum ki zaman gecmiyo, bendeki zaman mevhumunun ayarı bozuk da ondan gecmez tabi -tatlicadiarzu-

kova burcu bayan arkadasım çok var,çok da severim,birlikteyken sürekli güleriz zemuszemus

yalnız eşim kova burcu. kova erkeği olsaydı konu söyleyecek çok lafım olurdu, bir keresinde önümden yemeğimi alıp komşulara dağıtmıştı vericiliği o derece yaniiii
pessss akannehir akannehir akannehir

bu arada sabırsızlıkla Nurgulun vereceği güzel haberleri bekliyoruz

kızlarrrr geldik biz....

uzun uzun yazmak isterdim anlatacak çok şey var ama laptopa eğilemiyorum. ellerim deseniz yumruk yumruk. parmaklar ayrık ayrık. eyvahedigeldismile

büyük gün cumartesi kızlar... malesef senacım kızım annesinin burcunu seçti... bana kalsa hafaya cumartesi yapalım dedim osman hocama ama o: 'kızım bu cumartesiyi beklerse dua et sen' dedi...

maşallah 3400 gr olmuş. usg'ye göre 38. hafta bitmek üzere.

cumartesiye saat bekliyoruz. bayındır hastanesi değil de HRS'de olacak sanırım. Osman Hoca doğumu orada yapmayı planlıyor. yarın gidip bakıcaz. eve daha yakın olması bizim için avantaj.

belimdeki ağrı, vücudumdaki ödem ve kanda pıtılaşma olması da korkuttu bizi. inşallah hayırlısı olur. cumartesiyi bekler kızım. annemleri aradım hemen antalyadan yola çıkın diye, ablam da cuma gece bizde olacak. canım 2 çocuğunu bırakıp geliyor bizimle daha iyi ilgilenebilmek için.

eşim lojistik sorumlusu olacak ama çok heyecanlı canım benim.

ben bu cumartesi diyeceğini bekliyordum buna rağmen heyecan yaptım... bayanssulusmile

dualarınızı bekliyoruz. anne olmaları için dua edeceğim listemi de hazır edicem yarın...

çantalarımızın hazırlanması kaldı tek... onu da yarın hallediyoruz...
tekrar görüşürüz kendinize iyi bakın...

cemre 16 Ocak'da düşüyor kucağımıza...:lepi:

Son düzenleme:

canım ne güzel mutlu sona çok az kalmış hayırlısıyla inşallah kucagında olacak miniğin dualarımız seninle allah tamamına erdirsin inşallah.......

babyyyyyyyyyyy ay canım az kalmış artık...........cemre düşecek kucagınaaaaaaaaa ınş..........heyecan cok dımı.........saglıkla gelsın..........kım beklıyosa hepsının saglıkla gelsın ınş.............

Babytwincim canım anne olmaya çok az kaldı...En az ben de senin kadar heyecanlandım...Rabbim Cemrene sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...

Babytwin canım hayırlısı ile minik Cemreyi kucağına almaya az kaldı.Hayırlısı ile sağlıklı bir doğum diliyorum sana ve bütün bekleyen arkadaşlarıma.Yolun sonuna geldin sonunda.Mutlu sona.Başından beri takip ediyorum seni.Mutluluğun hep böyle devam etsin,tekrar aramıza bekliyoruz seni.

babytwin hayırlı doğumlar arkadaşım. Rabbim sağlıkla sıhatle cemreni kucağına almanı nasip etsin. güzel başladın güzel bitecek inşallah. bizlere yazdıklarınla umut oldun moral verdin.dua edenin çoktur.güzel haberlerini bekliyor olacağım arkadaşım..

babytwin canım rabbim hayırlı doğumlar nasip eğlesin inşallah canım sağlıcakla kucağına al yavrunu bizlzerede haber ver boshayallersmile

kızlarrrr geldik biz....
............................
cemre 16 Ocak'da düşüyor kucağımıza...:lepi:

Babytwincim maşallah çok iyi bakmışsın bebeğine
benle birlikte bir sürü arkadasımız senin için dua edicekler hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle güzel bir doğum geçirmen için :Saruboceq:

Allah tez nefeste kurtarsın ,cumartesiye kadar görüşemezsek şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum canım a.s.

babytwincim hayırlısıyla kızını kucaklamana çok az kalmış :))) dün akşam arkadaşımın doğum kaydınız izledim ve tabiiki gözlerim doldu... o bebişle ilk kucaklaşma anı ömre bedel bir an... hayırlısıyla sende o anı yaşayacaksın :)) Allah kızına, sana ve eşine sağlıklı, huzur içinde uzuuunn bir ömür nasip etsin.

Arkadaşlar uzun zamandır eşimin annesiyle ilgilendiğim için konuları takip edemedim... bugün vaktim yettiğince hepinizin paylaşımlarını okumayı planlıyorum :)) sizlerle birlikte olmak gerçekten benim cesaretimi arttırıyor. Bende yarın doktoruma gidicem ve bir terslik olmazsa inşallah bu ay ilk aşılamam yapılıcak :) doktorumun kararına bağlı tabii ama sanırım cuma günü iğnelerimi kullanmaya başlarım. Arkadaşlar şu aralar desteğinize ve bilgilerinize herzamankinden daha çok ihtiyacım var. doktorum şansın %25 olduğunu söyledi ama eşim okadar inanıyor ki başarılı olacağımıza... ya olmazsa diye korkmakla birlikte olsun diye sürekli dua ediyorum ve pozitif düşünmeye çalşıyorum.

her ay adet günüm yaklaştığında elinden telefon düşmeyen anneme...
endişeleri tavan yapan ve uykuları kaçan eşime...
yaşı 75 e yaklaşan ve ilk torununu görebilmek için sürekli dua eden babama...
ve hayatını neredeyse bana adamış olan ablama...

bende bu güzel haberi vermek istiyorum artık....

babytwin lütfen doğuma giderken benimde adımı söylemeyi unutma :)))

Bu süreçte hepinize ihtiyacım var arkadaşlar umarım beni yalnız bırakmazsınız.

Allah dualarımızı kabul etsin. anne olma yolundaki çabalarımız karşılıksız bırakmasın inşallah. hepimize hayırlı sağlıklı bebişler kısmet etsin...

Ayyyyyy,ne guzellll,cok az kalmis yaaa... cok heyecanlisindir simdi sen dimi kaydirigubbakcemile2 Yaaaa,bende zmaani iple cekiyorummmm bebisim bi gelse :asigim:
Insallah,hersey yolunda gider ve bebegini saglikla huzurla kucagina alirsin,ALLAH KOLAYLIK VERSIN. BOOOOOLL SANS :dance:

canim benim hadi hayirlisi cok ama cok az kaldi cemrecikin dünyaya gelmesine umutlu bekleyisin cemreye sona eriyor canim,ALLAH kolaylik versin canim ...

Nurgül cüm güzel arkadaşım
ne ellerinin şişliği, ne ödemin ne bel ağrısı ne uykusuzluk ne pıhtılaşma ..boşver sen bunları hiçbir şey onu dogumhanede çıkar çıkmaz koynuna verdikleri ana gölge düşüremez..o anı doya doya yaşaman için dua ediyorum. Sen bir sürü insana umut oldun, yazı yazdın moral verdin destek çıktın... Cemre cik böyle bir anneye kavuşacağı için şanslı olacak gibime geliyor. ınşallah aileniz bir ömür boyu birbirinden ayrılmaz hep sevgiyle sağlıkla devam edersiniz yolunuza..
Sen git güle oynaya al gel gelinimi, dünür Oğlak , gelin Oğlak biz de kısmetimizde ne varsa onu alırız artık :)) Seni ve kızını şimdiden kucaklıyorum...Benim oğlumun duası var Cmst gtünü, aramıza gelişi için Rabbimize şükretmek istedik.Aynı zamanda cemre cik için de senin için de dua edicem, sağlık ve huzurla gidin , evinize dönün diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…