- 24 Aralık 2009
- 287
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar benim sizlere bi sorum olcak...
ben bu cuma lucrin inelerime basliycam normalinda 10 yada 12 gü snra kanamam olmasi gereiyor vede kanamamin en gec 3 günü merkezde olmaliyim ama ben bu ayin 31 den önce türkiyede oamyiorum,aceba gec geldim zaman tedavimi negatif etkilermi???
serenanes canım bebeğine hayırlısıyla kavuştuğun için gözün aydın. uzun zaman sayfaya hiç bakamadım ancak bugün tebrik edebiliyorum kusurabakma lütfen. ailenle birlikte çok güzel bir ömür diliyorum sanada. bebişinide senide kocaman öpüyorum. opuyorumnanaktan
lucrin bela bir ilaç..hemen hemen herkesde birkaç gün adet geciktirmesi yaptırıyor zaten bu sayede 31 ini geçirebilirsin bile.. ama adet olsan da hemen transfer yapılmayacak , bence doktoruna aç sor kullanacağın ilaçların yumurtalıklarına etkisini görmek için 3. günü gel usg ile takibe başlayalım diyorlar. eğer doktor bu cuma yani 15 i başlasan +12 gün eder 27 ocak , 3. günü 29 ocak ...bu tarihte gelmesen de olur ilaçlarına başla 31 inde gel derse sorun yok...ama illa görmem lazım derse ki diyebilir o zaman stres yaşayabilirisin..yolun açık olsun...
Allah'ım sağlıklı sıhhatli bir şekilde cemreye kavuşmanı nasip etsin inşallah babytwin.. Dualarım seninle.. Merakla bekliyoruz cemrenin fotografınıda.. Negüzel yolun sonuna geldiniz darısı başımıza inşallah, ufak bir risk atlatıyoruz kanama şeklinde ama geçecek inşallah.. Dinleniyorum evde bol bol ve haberlerinizi aldıkça hem mutlu oluyor hemde bilgileniyorumm..
Sevgili sena sana da çok teşekkür ediyorum gebelik bölümünde topik açacaktın sanırım bakıyorum arada ama göremiyorum.. Nurgül ve senin yazdıklarını yaşıyormuşçasına sizleri tanıyormuşçasına okuyor ve takip etmeye çalışıyorum. Her nekadar yazamasamda dualarım sizinle.. Doruk bebeği görmek çok güzeldi.. Allahım nazarlardan esirgesin onu..
doruk bey nasıl..............baby nın az kaldı elı kulagında cemre düsecek kucaga.........ınş hayırlı cumalar ols