Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

serenanes canım bebeğine hayırlısıyla kavuştuğun için gözün aydın. uzun zaman sayfaya hiç bakamadım ancak bugün tebrik edebiliyorum kusurabakma lütfen. ailenle birlikte çok güzel bir ömür diliyorum sanada. bebişinide senide kocaman öpüyorum. opuyorumnanaktan

selam kizlar benim sizlere bi sorum olcak...
ben bu cuma lucrin inelerime basliycam normalinda 10 yada 12 gü snra kanamam olmasi gereiyor vede kanamamin en gec 3 günü merkezde olmaliyim ama ben bu ayin 31 den önce türkiyede oamyiorum,aceba gec geldim zaman tedavimi negatif etkilermi???

asuman adet olup da en gec üçüncü günü gelmezsen maalesef tedavini oldukca etkiler. bir yolunu bulup adetin 2 veya 3. günü gelmelisin. cok önemli cünkü.

babytwin allah saglıkla evinize dönmeyi nasip etsin. doğumunu osman hoca mı yaptıracak? en kısa zamanda güzel haberlerini alırız insallah.

offf yaaa ocak ay adetim cok erken gedli hesabimi alt üst etdi neyapcam ben benim gelmem imkansiz gibi birsey ALALHIM yardim et adetim gec gelsin....

selam kizlar benim sizlere bi sorum olcak...
ben bu cuma lucrin inelerime basliycam normalinda 10 yada 12 gü snra kanamam olmasi gereiyor vede kanamamin en gec 3 günü merkezde olmaliyim ama ben bu ayin 31 den önce türkiyede oamyiorum,aceba gec geldim zaman tedavimi negatif etkilermi???

lucrin bela bir ilaç..hemen hemen herkesde birkaç gün adet geciktirmesi yaptırıyor zaten bu sayede 31 ini geçirebilirsin bile.. ama adet olsan da hemen transfer yapılmayacak , bence doktoruna aç sor kullanacağın ilaçların yumurtalıklarına etkisini görmek için 3. günü gel usg ile takibe başlayalım diyorlar. eğer doktor bu cuma yani 15 i başlasan +12 gün eder 27 ocak , 3. günü 29 ocak ...bu tarihte gelmesen de olur ilaçlarına başla 31 inde gel derse sorun yok...ama illa görmem lazım derse ki diyebilir o zaman stres yaşayabilirisin..yolun açık olsun...

serenanes canım bebeğine hayırlısıyla kavuştuğun için gözün aydın. uzun zaman sayfaya hiç bakamadım ancak bugün tebrik edebiliyorum kusurabakma lütfen. ailenle birlikte çok güzel bir ömür diliyorum sanada. bebişinide senide kocaman öpüyorum. opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..darısı isteyen herkesin başına...

kızlar selam...

nurti, asuman, idil, arminas, cans sizlerin de bu eşsiz duyguyu yaşamanız için dua edeceğim doğum sırasında...
doğumuma osman hoca, adnan hoca, anestezi uzmanı beril hoca ve canım kardeşim şerife hemşire katılacak... cumartesi sabah saat 08.00'de gerçekleşecek...

dünden beri heyecandan mıdır nedir, kasılmalarım başladı, bugün akşam üzeri şiddetlendi, birara doğuracağımı sandım.. bekle kızım ddim, anneanne gelsin, teyze gelsin... dinledi beni şimdilik geçti ağrılar...

sevgili toprak, canım arkadaşım muallim, kader arkadaşım dünürüm sena, ortalıktagözükmeyen esel ve meryem, sevgili zümmin, canım respi (gözde), canlarım mihriban, nayi, sinem, yasemin, leftere, zeyra, ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım... en güzel anneler, en güzel anne adayları...
biz burada birbirimize umut olmuşuz gerçekten, çok zor oturuyorum ama size bakmadan içim rahat etmiyor. şartları zorlayıp girip yazıyorum sizlere...

allh hepinizden razı olsun, dualarınızı hiç eksik etmediniz...

hakkınızı helal edin... benim dualarım hepinizle olacak... allah hepimize sağlıklı sıhhatli günler nasip etsin...

bebek isteyenler ümidinizi kaybetmeyin sakın..ufak tefekşeylere takılıp moralinizi bozmayın.

anne oluyorum ama bne hala çocuk gibi hissediyorum kendimi. belki cemre doğunca biraz büyürüm... bayanssulusmile

hastane odasından yazmak istiyorum sizlere inşallah iyiyiz diye...
göz yaşları içerisinde yazarım sanırım...

sevgiyle kalın...

kızım heyecan baastı beni vallahi....cmst akşamına kocaciğina sööle ltf Facebook a koysun benim gelinimin fotosunu , Ankara ya atlayıp getirtmesin anacım :))

çok öpüyorum seni , allah yardımcınız olsun ana kız sizin..

hastane odasında internet varmış, bneim halim olursa yazarım atarım resmini, yoksa ondan isterim. çok öpüyorum canım. ee gelirsen de memnun oluruz... :eek:

babytwincim gene herzamankisi gibi harika bi sekilde duygularini satirlara döktün canim ,allah yardimcin olsun insallah dogumun cok güzel gecer canim.

lucrin bela bir ilaç..hemen hemen herkesde birkaç gün adet geciktirmesi yaptırıyor zaten bu sayede 31 ini geçirebilirsin bile.. ama adet olsan da hemen transfer yapılmayacak , bence doktoruna aç sor kullanacağın ilaçların yumurtalıklarına etkisini görmek için 3. günü gel usg ile takibe başlayalım diyorlar. eğer doktor bu cuma yani 15 i başlasan +12 gün eder 27 ocak , 3. günü 29 ocak ...bu tarihte gelmesen de olur ilaçlarına başla 31 inde gel derse sorun yok...ama illa görmem lazım derse ki diyebilir o zaman stres yaşayabilirisin..yolun açık olsun...

canim benim merkezle görüsdüm ve doktorum adetin olsa bile lucrini sakin birakma dedi.bende o sekil yapcam subatin 1de merkeze gitcem insallah bi sorun cikmaz

Allah'ım sağlıklı sıhhatli bir şekilde cemreye kavuşmanı nasip etsin inşallah babytwin.. Dualarım seninle.. Merakla bekliyoruz cemrenin fotografınıda.. Negüzel yolun sonuna geldiniz darısı başımıza inşallah, ufak bir risk atlatıyoruz kanama şeklinde ama geçecek inşallah.. Dinleniyorum evde bol bol ve haberlerinizi aldıkça hem mutlu oluyor hemde bilgileniyorumm..

Sevgili sena sana da çok teşekkür ediyorum gebelik bölümünde topik açacaktın sanırım bakıyorum arada ama göremiyorum.. Nurgül ve senin yazdıklarını yaşıyormuşçasına sizleri tanıyormuşçasına okuyor ve takip etmeye çalışıyorum. Her nekadar yazamasamda dualarım sizinle.. Doruk bebeği görmek çok güzeldi.. Allahım nazarlardan esirgesin onu..

arkadasim hikayen basindan itibaren okudum ve beni acayip aglattin.allahim hayirlisiyla evladini kucagina almayi nasip etsin.benim ilk tup bebek denemem basarisizlikla sonuclandi ne yazikki 1 hafa oldu sonucumu alali ve senin bu guzel yazilarini okuduktan sonra yine denemeliyim dedim.insallah senin gibi bede anne olurum.allahim isteyen herkese nasip etsin inss.

Nurgül...
saadetin bir kısmı sona eriyor yenisi başlıyor.
Bak canım bugün 2 kişilik hayatınızın son günü. Gezin, beraber film seyredin, sarılın koklaşın, arkadaşlarınızı görün, evinizin sessiz son günününün tadını çıkarın..

ananaccııımmmmmm korkutmak gibi olmasın ama Hamilelik Sultanlıkmış beaa :))))))))))))))))))))))))
Şimdi evde nerde bir yastık görsem sanki külçe altın gibi bakıorum, uyku ne güzel şeymiş anacım, annene yapış. ablana yapış..gündelikçi kadına yapışl... onlar uyutacak seni uyutabilirlerse :)))

Kopcaman göbüşünden ve yanaklarından öperim , kendine dikkat et...

Allah'ım sağlıklı sıhhatli bir şekilde cemreye kavuşmanı nasip etsin inşallah babytwin.. Dualarım seninle.. Merakla bekliyoruz cemrenin fotografınıda.. Negüzel yolun sonuna geldiniz darısı başımıza inşallah, ufak bir risk atlatıyoruz kanama şeklinde ama geçecek inşallah.. Dinleniyorum evde bol bol ve haberlerinizi aldıkça hem mutlu oluyor hemde bilgileniyorumm..

Sevgili sena sana da çok teşekkür ediyorum gebelik bölümünde topik açacaktın sanırım bakıyorum arada ama göremiyorum.. Nurgül ve senin yazdıklarını yaşıyormuşçasına sizleri tanıyormuşçasına okuyor ve takip etmeye çalışıyorum. Her nekadar yazamasamda dualarım sizinle.. Doruk bebeği görmek çok güzeldi.. Allahım nazarlardan esirgesin onu..

Saolasın canikom, birşeyleri paylaşabiliyorsak ne mutlu..acı bazen bazen de tatlı..önemli olan birbirimizden güç almak destek görmek.. Topiği bugün açıyorum inşallah linkini de burdan yazarım, sevgiler..

doruk bey nasıl..............baby nın az kaldı elı kulagında cemre düsecek kucaga.........ınş hayırlı cumalar ols

nurgülcüm cnmmm yarın büyük gün meleğine kavuşacaksın oy oy Allahım yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inş....Dualarımız seninle bgnde cuma bak cuma ezanı okunuyor yarabbim yardımcın olsunnn rahat oll...minnoşuna kavuşacaksın....Allahımmmm dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:sayende inan senin sayende bn ve bazı arkşlarımızı mayada şu anda....ınşallah bizim sonumuzda seninki gibi mutlu biter....gamyoncuiremsu

doruk bey nasıl..............baby nın az kaldı elı kulagında cemre düsecek kucaga.........ınş hayırlı cumalar ols

canım ne olsun, uykusuz geceler..
Doruk çok gazlı bir bebek ve de reflüsü var :KK43:((
hiç uyumuyor ve hep ağlıyor
çok yorgunuz, ama dayanmaya güçveriyor işte allahım bir şekilde ne yapalım...

X