- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
merhaba kizlar derincim sana malum olmus sen beni sordugun gece sancilarim basladi. 22 martta kavustum ogluma ucbucuk hafta erken geldi. ama cok sukur sorun yasamadik. 3100 dogdu. 2950ye dustu odemleri gidince. cok sukur iyiyiz birbirimize alismaya calisiyoruz. senacim sana email atip bildirmistim dogumu ama almadin sanirim.
kizlar dogumda acil sezeryana alinmama ragmen unutmadim dua ettim hepinize biliyorsunuz ben de hep doguma gidenlerden dua isterdim cok onemliydi benim icin.
Rabbim en kisa zamanda size de nasip edicek Insallah. ne zor biliyorum beklemek ama sonunda kucaginizda olunca her sey unutuluyormus meger.
inanin hala soktayim inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun.
biraz erken dogdugu icin daha yeni yeni gozunu aciyor oglum hafiften gaz sancilari basladi; genelde uslu simdilik haftasini doldurunca degisir diorlar.
bense genelde ya cok sinirliyim ya da cok alingan tuhaf bir haldeyim onemi yok tabii oglum iyi olduktan sonra.
hepinizi sevgiyle opuyorum.
oyyy kıyamam ben selinime ya çok geçmiş olsun makbuşum şimdi daha yisiniz inşallahselam fıstıklar uzun zamandır yeni girebiliyorum açar açmaz mutlu haberi aldım günüm doğum yapmışsın gözün aydın olsun Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin sanada bol bol sabır versin..
kızlar geçen hafta selinde bende hastaydık yavrum 2 gün ateşi hiç düşmedi zayıfladı şimdi yeni yeni toparlanıyoruz.artık 8buçuk aylık oldu çok rahat anne anneanne diyebiliyor emekleme blirtisi yok ama yürüteçle koşturuyor onun dışnda kaka sıkıntısı azalıyor.çok şükür pek sıkıntımız yok yaramazlıkları dışında..hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum sizi
canım günüm gözünaydın rabbim analı babalı büyütsün geçmişler olsun balım çok şükür yaa sag salim laldın bebişi kucagına...merhaba kizlar derincim sana malum olmus sen beni sordugun gece sancilarim basladi. 22 martta kavustum ogluma ucbucuk hafta erken geldi. ama cok sukur sorun yasamadik. 3100 dogdu. 2950ye dustu odemleri gidince. cok sukur iyiyiz birbirimize alismaya calisiyoruz. senacim sana email atip bildirmistim dogumu ama almadin sanirim.
kizlar dogumda acil sezeryana alinmama ragmen unutmadim dua ettim hepinize biliyorsunuz ben de hep doguma gidenlerden dua isterdim cok onemliydi benim icin.
Rabbim en kisa zamanda size de nasip edicek Insallah. ne zor biliyorum beklemek ama sonunda kucaginizda olunca her sey unutuluyormus meger.
inanin hala soktayim inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun.
biraz erken dogdugu icin daha yeni yeni gozunu aciyor oglum hafiften gaz sancilari basladi; genelde uslu simdilik haftasini doldurunca degisir diorlar.
bense genelde ya cok sinirliyim ya da cok alingan tuhaf bir haldeyim onemi yok tabii oglum iyi olduktan sonra.
hepinizi sevgiyle opuyorum.
oyy kuzuma kıyamam ben çok geçmiş olsun makbuşum benim.ikinizi de çok öpüyorum..dün de bi hal oldum çagrı atarken sana:))aldım ama mesajını..seni sefiyom gulüm benim mucukksssselam fıstıklar uzun zamandır yeni girebiliyorum açar açmaz mutlu haberi aldım günüm doğum yapmışsın gözün aydın olsun Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin sanada bol bol sabır versin..
kızlar geçen hafta selinde bende hastaydık yavrum 2 gün ateşi hiç düşmedi zayıfladı şimdi yeni yeni toparlanıyoruz.artık 8buçuk aylık oldu çok rahat anne anneanne diyebiliyor emekleme blirtisi yok ama yürüteçle koşturuyor onun dışnda kaka sıkıntısı azalıyor.çok şükür pek sıkıntımız yok yaramazlıkları dışında..hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum sizi
sağol bitanem daha iyiyiz çok şükür..bizde seni çok öpüyoruz
günüm ya çok mutlu oldum allah bağışlasın yavrunu çok şükür hasretin bitti
allahım size bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah
seni öpüyorum bebişide kokluyorum
oyyy kıyamam ben selinime ya çok geçmiş olsun makbuşum şimdi daha yisiniz inşallah
allahım kolaylıklar versin size kuzuyuda senide çok çok öpüyorum
sağol canım sen nasıl oldun atlatmışsındır inşallah valla senle çene yapmaktan dakika dayanmıyor 1200 dakikadan kala kala 60 dakikam kalmış:26:anca ayın 10unda arayabilirim seni..bende seni sfiyom balım şekerimmoyy kuzuma kıyamam ben çok geçmiş olsun makbuşum benim.ikinizi de çok öpüyorum..dün de bi hal oldum çagrı atarken sana:))aldım ama mesajını..seni sefiyom gulüm benim mucukksss
sağol tatlımm evet şimdilik iyi gidiyor kaka sorunumuz.burda da havalar hep yağmurlu evde de çok sıkılıyorum selinde alıştı gezmeye acık düzelsin havalar sokaktan eve girmicez :) gökçeninde uyku sorunu var demek valla ben 8buçuk aydır uykuyu unuttum dinleniceğime hep yorgun kalkıyorum bide bnim cadı üstünü açıyor ben örtüyorum o açıyor resmen inat bişey oldu başıma ne yapcam bilmiyorum..inşallah Rabbim bu tatlı yorgunlukları tüm isteyenlere yaşatır öpüyorum senigünüm gözün aydın canım saglıkla büyüt oglunu büyüdükçe dahada çok alışıyo insan çok şükür rabim bizi sevindirdi darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallahhh...
makbuşum çok geçmiş olsun canım benim allah şifa versin selinimizede sanada inşallah kaka sorununun geçmesinede çok sevindim canım
derinim bizde seni seviyoruz ilk göz agrısı arkadaşım inş sizlerde tez vakitte anne olursunuz rabbim sizleride sevindirir..
bende gökceyle ugraşıp duruyom evdeyim hep dışarı çıkılmıyo bikaç gündür havalar sogudu yagmur yagıp duruyogökce hanımın da gece uykusu bi düzene girmedi düzensiz uyumakda zor yaa neyse herkesi öppüyorum kib güzeller
fıstıklarım nasılsınız ozledım sızı cok valla mınık cadımdan hıc fırsatım yok sıteye gıremıyorum fazla herkes ıyı mı guzel haberler var mıı
selam canlarım cumanız mübarek olsun Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin..
bugün gecikmişte olsa kızımın mevlütü var ama ben sadece selini değil sizide hesaba katarak istedim.bugün hem selinim hmde sizler için okunacak dualar..hepinizi kocaman öpüyorum
slm kızlar bende bikaç gündür gelemedim hafta sonu azcık araba ögrenmeye çalıştım da :)
makbuşum selinin mevliti hayırlı olsun bende memlekete gittigimde okutturucam inşş bende geciktim yaa
armicm tekrardan hoşgeldin canım aramıza
canım bizde senin gibiyiz ya fazla gelemiyoruz sayfaya :) bebiş nasıl büyüdü mü bakalım benim kız çok şükür emekliyo geri geri :) maşallah diyim :) güzel haber olarak da gündogmadan arkadş dogum yaptı inş rabbim diger arkadaşlarada nasp eder
makbuş bacım benle senin halimiz perişan yaa benim kızda gece üstünü açıyo sonra ilk uyuttugumda aglayarak uyanıyo sonra onu yeniden uyutmaya çalışıyom gece durmadan üstü açılıyo .. gündüz gezdir beni diye gözümün içine bakıyonetcez bacım bende bilmiyom büyüceklerde ne zaman ne zamannnnn :) rabbim bu güzelligi tüm arkadaşlarımızada nasip etsin inş
kızlar sizler nerdesiniz gelip bi haber verin bakayım sayfamıza ugramayanları kayganası yesin
merhaba hanımlar ben yeni üye sayılırım daha önce açmıştım sayfamı ama o zaman düğün hazırlığı vs yoğunluktan zaman bulamadımşimdi evlendim ve 5 ay 1 haftalık hamileyim benim içinde dualarınızı bekliyorum
eltim valla benim kızın gazı bitmeden diş sıkıntısıda yaşarsak allah yardım etsin hala düzene girmedi bakalım onuda inş rahat geçirirz de dişleri çıkar :) senin oglan kaç aylık oldu ?
derinim ben hep ugramaya çalışıyomda kimseler olmuyo bacım rabbim sizleride en yakında anne yapsın inşallah sizlerde bebekten vakit bulamayın inşşşşş canım dualarım hep sizinle
makbuş da ugrayamıyo buraya bebekten canım kolay gelsin sanada
ebroşum sen nettin delüm
ceylanım okul naısl gidiyo kızın nasıl canım
boncugum sende ugra arada sırada yaa
nurunayndan haber yok oda iyidir inş
zeyncim seninde ogluş fırsat vermiyo galiba
günümde nasıl acaba inş herşey yolundadır
bersum ogluş nasıl annelik nasıl gidiyo canım alıştınız mı birbirinize