"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oğlum ege yi 21 günlükken 3 ay önce melek oldu gitti
şimdi tekrardan gebe kalmak istiyorum ama sezaryanla dogurdum için dr 2 yıl dan önce olmaz dedi ve tüp bebekle sadece hamile kalabilirim 2 yıl cok uzun önceden kalan varmı

canım ben 6 ay arayla hamile kaldım ve 2. sezeryanımı oldum hepsini de kaybettim..hepsi 6/6,5 aylık doğdular çünkü :KK43:.şimid 3. gebelik için 1 yıl ara verecem...benim yeni doktorum ankarada bir prof ve böle uzun ara verme diye bişey yok dedi o eskidendi sezeryan ipi filan yoktu.. anestezi çok farklıydı şimdi öle değil dedi..hatta ben doğum yapalı 2 ay olmştu tüp bebek başlayalım dedi... ben yok dedim...allah bizim gibi olanlara sabır versin...:KK59:

Son düzenleme:
bende bir değişiklik yok ceylanım...tayin istedik ankaraya bekliyoruz mayısta belli olacak erkn tayin istedik yalvardık yakardık ölüm raporlarını falan göderdik büyük ihtimal olacak...olursa da eylül ayına tüp bebek yaptıracam 1 yıl geçmiş oluyo o zaman kendimi öle zor frenledim ki inanın...ilk defa böle uzun ara verecem....ama buralarda olmuyor bu iş...çok opt...diğer herkese de selamlar...:KK43:

senam canım arkadaşım inşallah herşey dilediğince olur güzel haberlerini alırız canım
buzaman zarfındada toparlanırsın inşallah çok öpüyorum seni :KK19:

slm kızlar bende annemlerdeydim net yoktu orda:KK43: herkes iyi inş
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi
makbuş kızının iyi olmasına sevindim benim kızda iltihap olunca bagırsakta dr bio gaia verdi iyi geldi gibi senin kızda yapabiiliyomuş kakasını sevindim canım
ceylanım ben kızımda akıntı görmedim ilk dogdugunda görmüştüm normal demişti dr umuz:) sen nasılsın benim kilolar yavaş gidiyo yaa 92 kilo ilw bitti hamişligim şimdi 79 kiloyum:KK14: 60 lara düşsem göbek atıcam :KK43:
esma eltim bebişlerden bize fırsat kalmıyo konuşamaz olduk senin yaramaz nasıl
ebroşum ben yazını gördüm bebüşüm cevapta yazmıştım datlım :KK16:
bersum ay az kaldı hadi hayırlısı saglıkla dünyaya gelsin minik tosuncuk inşşşşşş hayırlı dogumlar olsun kolay geçsin
derinim senide özledik bebişim:)
ismi aklıma gelmeyen kızlar sizleride öpüyorum
semoş ikiz anası nirdesinnnnnnn:63:
ivet kanka gördüm saol :KK19:senide gökceyide öpüyorum :KK16:

slm kızlar nasılsınız bende herşey aynı artık çok yoruldum herşeye ara verip bir psikolokla görüşmeye karar verdik

slm kızlar
benim kızda artık saga sola dönüp duruyo bişey istemezse sıkıldıysa bagrınıyo sinirleniyo :) az önce babasına çikolata uzattım yesin diyo gökcede kucagındaydı babasının eliyle bi uzandı çikolataya keşke birisi o anı görüntüleseydi yaa babasıyla çok güldük bu kız ilerde bize bişey bırakmaz yiyelim diye:)
senam umarım denemeden sonra bu kez kucagınada alırsın rabbim sanada bu duyguyu yaşatır inşş canım
prensescim en güzel kararı vermişsinizdir inş önce vucut kendine gelsin sonrada bebiş gelir inşş

selam kızlar 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun hepinizin çok öpüyorum

selam kızlar 4 martta normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun hepinizin çok öpüyorum

hayırlı olsun bersum :nazar::nazar::nazar: rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı isteyen herkeze inşallah

zeyn aramızda 1 hafta vardı sanırım demek kalsalardı benim kuzularım da bukadar olacaktı:KK43:allah bağışlasın canım...

canim benim hatirlarsan sen test yaptin diye bende test yapmistim ve hamile oldugumu ögrenmistim insallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür

inanmıyorum bu topiği gorunce coook duygulandım ilk acılan topik tasınmıstı 2008 yılından bahsedıom kendı yazdıklarımı gordum neler demısım nasılda bebısım gelsın dıye cırpınmısım cok sukur ben bebegıme kavustum ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN

Herkese merhabalar, bende aranıza yeni katılmış bir anne adayı olarak;
Bizde meleğimle birlikte, tüm anne olmak isteyenlere Allah'tan en kısa zamanda hayırlı melekler sahibi olmalarını diliyoruz. Herşey gönlünüzce olsun....
canım hoşgeldin aramıza
esmacım benim sütüm kesildi zaten o yüzden yediklerime dikkat ediyorum bide işe de başlayınca koşuşturmayla verdim sanırım 4 kilo kaldı işte onları da verirsem rahatlayacam ama yavaşladı şuan kilo vermem

derinim ebrarım nasılsınız kızlar varmı gelişmeler sizler de iyisiniz dimi

bersum doğum yaptımı haberi olan varmı kızlar

günüm sen nasılsın seninde az kaldı inşallah sağlıckla kucakla cnm bebeğini

senamdan haberi olan varmı kızlar oda uğramıyo artık hiç

gökçem makberim cadılar size de izin vermiyo herhalde göremiyorum sizi de buralarda

öpüyorum kızlar hepinizi kendinize ii bakınn
canım senin sütün erken kesilmiş ama kilolarda baya gitmiş benim de hamile kaldığım kiloma inmeme 1 kilo aldı inşallah dahada vricm
selam kizlar nasilsiniz burasi bayagi bos kalmis bede eskisi gibi giremiyorum oglumla ev isleriyle ugrasmaktan firsatim olmuyor makbercim gökcecim sizin cadilar nasillar simdi tam yemelik olmuslardir onlar:KK54:kilolardan bahsetmisiniz benimde 4kilom kaldi ins en kisa zamanda veririm:KK68:
zeynim oğluşun kocaman olmuş maşallah zaman ne hızlı geçiyor yaa sağlıkla büyüsünler..kızınıda oğluşunuda senide çok öptüm
bende bir değişiklik yok ceylanım...tayin istedik ankaraya bekliyoruz mayısta belli olacak erkn tayin istedik yalvardık yakardık ölüm raporlarını falan göderdik büyük ihtimal olacak...olursa da eylül ayına tüp bebek yaptıracam 1 yıl geçmiş oluyo o zaman kendimi öle zor frenledim ki inanın...ilk defa böle uzun ara verecem....ama buralarda olmuyor bu iş...çok opt...diğer herkese de selamlar...:KK43:
canım çok özldim seni inşallah tayin işiniz biran önce hallolur..kocaman öpüyorum seni
slm kızlar nasılsınız bende herşey aynı artık çok yoruldum herşeye ara verip bir psikolokla görüşmeye karar verdik
canım hakkında hayırlısı olsun belkide meleğin kendiliğinden gelir sana
canım gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
inanmıyorum bu topiği gorunce coook duygulandım ilk acılan topik tasınmıstı 2008 yılından bahsedıom kendı yazdıklarımı gordum neler demısım nasılda bebısım gelsın dıye cırpınmısım cok sukur ben bebegıme kavustum ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN
aaa canım inanmıyorum demek bebişin geldi he çok uzun oldu seninle konuşmayalı tedaviylemi yoksa kendiliğinden mi oldu.öpüyorum seni

selam güzeller hepinizi çok özledim valla kızım sağolsun hiç bişeye vakit bırakmıyor.artık kocaman oldu maşallah 5 gün sonra 8 aylık olucak ama şimdiden durmak bilmiyor yürütçle dört dönüyor evin içinde nerde örtü var gidip çekiyor ayrıca diş çıkarıyoruz çok huysuz sürekli ağlıyor mızmızlanıyor iyice dillendi acıkınca ya mama yada memem diye ağlıyor :)) tüm hayatım bundan ibaret inanın eski muhabbetlerimizi çok özlüyorum yaz gelsin daha da rahatlarız inşallah..hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın canlarım

bersucum canım bebişin hayırlı olsun sağlıkla uzun ömürlü yaşasın inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayyy benim doğukanım da diş çıkarıyo kızlar öldüm artık elinden 2. dişi de çıktı:KK9::KK9::KK9:
galiba hayat boyu rahat yok artık bizlere her dönem ayrı sorun:KK74:
napalım artık Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza da gerisi boşşşş:KK66:

makberrrr cok uzun zaman oldu ya normal yoldan oldu oglusum :KK70: senınkınıde Allah bagıslasın 8 aylık demıssın benımkıde 6,5 aylık oldu

slm kızlar benimde netim yoktu gelememiştim bende de durumlar aynı gökce hanımla ugraşıp duruyorum akşam nasıl oluyo fark etmiyom bile:)
bersum tekrardan gözün aydıns aglıkla büyüt oglunu canım darısı tüm isteyen arkadaşlaara olsun inşşş
ingilizceci seninde gözün aydın saglıkla büyüt yavrunu
makbuşum seni çok iyi anlıyorum bacım bi büyütseydik şu kızlarıı:KK9:
kız eltim senin ogluş diş mi çıkardı oh maşallah saglıkla hepsini çıkaarsın

slm kızlar benimde netim yoktu gelememiştim bende de durumlar aynı gökce hanımla ugraşıp duruyorum akşam nasıl oluyo fark etmiyom bile:)
bersum tekrardan gözün aydıns aglıkla büyüt oglunu canım darısı tüm isteyen arkadaşlaara olsun inşşş
ingilizceci seninde gözün aydın saglıkla büyüt yavrunu
makbuşum seni çok iyi anlıyorum bacım bi büyütseydik şu kızlarıı:KK9:
kız eltim senin ogluş diş mi çıkardı oh maşallah saglıkla hepsini çıkaarsın

yaa hiç sorma eltişim 2 dişi çıktı alttan diğerleri de yakında gelecek gibi görünüyo:nazar::nazar::nazar:
darısı gökçişin de başına ama çok zor bi dönem inşallah siz daha kolay atlatırsınız:emir_bebek:

selam canlarım..bende kimseler ugramıyo diye girip bakmıyom bayadır topicimize..

senam eylülde tüp yaptırıcan deme hadi hayırlısı canım benim...

günüm naptı acaba kızlar msnde de karşılaşmadık hiç..inş herşey yolundadır...

makbuşum delü karu sana ne yazim ki hergün konişiiik:KK1:
hepinizi çokkkk özledim kızlarr..çogunuz anne oldunuz bebişkolarla ugraşmaktan giremiyosunuz inşallah birgün yine hepimiz onlıne olurda konusuruz..

eltim valla benim kızın gazı bitmeden diş sıkıntısıda yaşarsak allah yardım etsin hala düzene girmedi bakalım onuda inş rahat geçirirz de dişleri çıkar :) senin oglan kaç aylık oldu ?
derinim ben hep ugramaya çalışıyomda kimseler olmuyo bacım rabbim sizleride en yakında anne yapsın inşallah sizlerde bebekten vakit bulamayın inşşşşş canım dualarım hep sizinle
makbuş da ugrayamıyo buraya bebekten canım kolay gelsin sanada
ebroşum sen nettin delüm
ceylanım okul naısl gidiyo kızın nasıl canım
boncugum sende ugra arada sırada yaa
nurunayndan haber yok oda iyidir inş
zeyncim seninde ogluş fırsat vermiyo galiba:KK9:
günümde nasıl acaba inş herşey yolundadır
bersum ogluş nasıl annelik nasıl gidiyo canım alıştınız mı birbirinize

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınızz
biz minnoşla uğraşıp duruyoruz peşinde koşuşturuyoruz bu ara yine mızmızlık ve diş telaşı sardı kızımı gece uykuları neredeyse yok denecek kadar 15 20 defa kalkıyoruz geceleri tabi bende sersem gibi okula gidiyorumm

kızlar alınlıtamadım ama hepinizi çok özledim

bu arada günün doğumu nisan başı gibi hatırlıyorum inşallah güzel haberlerle gelir yakında ve onun için kolay bir doğum olur

kendinize ii bakın canlarr

slm kızlar nasılsınız bende herşey aynı halen bebiş yok rabbim en kısa zamanda isteyen herkeze versin hepinizi öpüyorum

X