kızlarrrrrrr selam hepinize...
dün makbuşumuzun kızı SELİN imizin dogum günüsydü:)
İYİKİ DOGDUN SELİNİMMMMMMMteyzesinin yaramazı tatlım benim..dün gibi makbuşun doguma gittigi gün canım yaaaa...zaman ne çabuk geçiyor... bi an o günü hatırladım da.. canım arkadasım benim...
bu topicteki bütün canım arkadaslarıma rabbim annelik duygusunu yaşatsın..hepimize saglıklı güzel birer evlat nasip etsin...dogum yapmış olan arkadaslarımın da evlatlarını rabbim onlara bagışlasın saglıcakla büyütsünler...bu mübarek üç aylar yüzü suyu hürmetine güzel ALLAHIM katından cennetinden,mis kokulu eli ayagı düzgün dinine düşkün vatanına milletine hayırlı güzel ahlak sahibi evlatlar versin hepimize...amin.
canım benimmevet Selinim artık 1 yaşında kocaman kız oldu..Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah..
hepinizi çok özledim ama vakit bulup giremiyorum çok haylaz oldu küçük hanım 1 dakka yerinde durmuyor delirtiyor beni.ama hepiniz aklımdasınız.
sizi çokk seviyorum kocaman öpüyorum
Canım makbuşum.senı burda gördügüme cok sevındım.sahıbı olmadan topıc yürümüyo.biliyorum canım ya seloş seni yoruyo hiç bırakmıyor...olsun arada ugrasan o da yeter kuşum...dualarını bizden eksik etme...cok özlüyoruz seninle gece muhabbetlerını ama bebis olunca galiba işler degisiyor...bızımde olacagımız o dimi:) sen bizi 9 ay boyunca doguma kadar hic bırakmadın canım benım...cok güzel günlerdi...Allahım ebrarımıda,benide ve tüm arkadaslarımı buradan doguma yollamanızı nasip etsin.senı coook seviyorum canım benim...
merhaba arkadaşlar bende 33 haftalık oglumu kaybettim sezeryanla dogum yaptım . aranızda sezeryan olup korunma süreci 6 .12 ay arası olanlar lütfen yazın okuyup geçmeyin bana umut olun.hamile kaldınızmı nasıl geçti dikişleriniz nasıldı agrıdım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yazınnnnnnnnnnnn
merhaba arkadaşlar bende 33 haftalık oglumu kaybettim sezeryanla dogum yaptım . aranızda sezeryan olup korunma süreci 6 .12 ay arası olanlar lütfen yazın okuyup geçmeyin bana umut olun.hamile kaldınızmı nasıl geçti dikişleriniz nasıldı agrıdım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yazınnnnnnnnnnnn