"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım benimmevet Selinim artık 1 yaşında kocaman kız oldu..Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah..

hepinizi çok özledim ama vakit bulup giremiyorum çok haylaz oldu küçük hanım 1 dakka yerinde durmuyor delirtiyor beni.ama hepiniz aklımdasınız.
sizi çokk seviyorum kocaman öpüyorum

canım arkadasım benim...amin inşallah rabbim isteyen herkese yaşatsın...seni çok özledim haberin olsun ooolummm:))en çok da bana "oolumm" deyişini kuzum benim..telefon kullanmıyorum şuanda bitanem..geçen çaldırdın açamadım sesim gelmicek boşa gidicek liran diye..sonrada kapadım arayıp arayıp sinir olma diyeen yakın zamanda yenilicem telefonu ayın 6 sı 7 si gibi cano..iyi bak kendine.seni seviyommmmmmmm

canlarrrrrr bayramınız mübarek olsunnnnn hepinizi çok öpüyorum..topic gene çok ıssız bu arada..bu böyle olmayacak sanırsam..makbuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gelde topicini toparla canım benim...biz henüz meleginwe kavuşamayanlar başka bir topicdeyiz..burasıda hamile olanların topici olsun madem...hadi tüm hamilecikler,bebegini doguran annelerrr burada sohbet edin topicimiz boş kalmasın:))

merhaba arkadaşlar bende 33 haftalık oglumu kaybettim sezeryanla dogum yaptım . aranızda sezeryan olup korunma süreci 6 .12 ay arası olanlar lütfen yazın okuyup geçmeyin bana umut olun.hamile kaldınızmı nasıl geçti dikişleriniz nasıldı agrıdım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yazınnnnnnnnnnnn

evettt uzun bir aradan sonra burdayım hepinizden özür dilyorum güzeller ama inanın zamanım çok çok kısıtlı selinim 14 aylık oldu ama çookkkk haylaz evde gün boyu ikimiz tekiz sürekli peşimde afedersiniz wcye bile gidemiyorum çk bağımlı oldu bana gün içinde uyuduğunda temizlikti yemekti anca işler bitiyor bu arada hla dğer kızlar gelmedi onunda stresini yaşıyorum malesef ayrıca iş arama telaşındayım ki birazda olsa kafam rahat etsin diye kısaca selin beni mahvediyorr daha az önce yatırdım ama yorgunluktan geberiyorummmm hepiniz aklımda ve dualrımdasınız sizleri çok seviyorum kocamannnn öpüyorum

Canım makbuşum.senı burda gördügüme cok sevındım.sahıbı olmadan topıc yürümüyo.biliyorum canım ya seloş seni yoruyo hiç bırakmıyor...olsun arada ugrasan o da yeter kuşum...dualarını bizden eksik etme...cok özlüyoruz seninle gece muhabbetlerını ama bebis olunca galiba işler degisiyor...bızımde olacagımız o dimi:) sen bizi 9 ay boyunca doguma kadar hic bırakmadın canım benım...cok güzel günlerdi...Allahım ebrarımıda,benide ve tüm arkadaslarımı buradan doguma yollamanızı nasip etsin.senı coook seviyorum canım benim...

canım az çok biliyorsun halimi sürekli gelmeye çalışıyorum aklımda dualaımda hep sizde..bende sizi çok özlüyorum..
selin doğana kadar 7/24 burdaydım dediğin gibi ama doğduktan sonra işler değişiyor malesef inşallah sizlerde yaşarsınızda anlarsınız beni.dilerim hepinizi burdan douma yollarız bitanemmmm bende seni çoookkk sefiyorum aşkitomm :))

canım çok büyük geçmiş olsun pek yardımcı olamıcam sana kusuruma bakma bu konu hakkında bi fikrim yok malesef ama bende sezeryanla doum yaptım ertesi günü ayaklandım haftasında yemeğimi bile kendim yaptım yani dkişlerim pek fazla ağırmadı.dilerim te zamanda tekrar hamile kalırsın

Canım çok üzüldüm senin adına.Herhangi bir sorun varmıydı,?
Sebep ne?

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. 1,5 senelik evliyim.. artık bebeğim olmasını istiyorum. ama işim dolayısıyla bi hesaplama yaptım ve şubatta hamile kalmaya karar verdim.. doğum zamanıda benim için önemli çünkü. ama şubatta diye hesaplayıpta hamile kalabilir miyim bilmiyorum sizinde bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.. bu arada çin takvimine göre cinsiyet hesaplayan çok kişi var oluyo mu bilmiyorum deneyen var mı merak ettim

iyi günler ben 5,,5 aylık hamileyim.dün gece battaniyeyle yattım.sabah kalktığımda burnum sanki dolu gibiydi.sonra söylemesi ayıp balgam çıkardım balgamda kan vardı.sümüksü biçimdeydi.sonra bir daha yaptım yine geldi.daha sonra gün içerisinde yine baktım geliyomu diye.azalmaya küçük küçük nokta şeklinde gelmeye başladı.sonra burnuma peçeteyle baktım burnumun ierisinde içe doğru kan vardı.kan akmıyor burnumdan ama peçeteyi sokunca peçeteye bulaşıyor çok değil.burnumdanda bir iki defa küçücük kan pıtısı gibi kan geldi.ne olabilir.korkuyorum.sabahdan beri moralim çok bozuk.internette araştırdım.kanlı balgam verem akciğer kanseri gibi kötü şeyler yazıyor.ama ben öksürmüyorum.üşütmedimde.lütfen bilgisi olan varsa bana yardım etsin çok korkuyorum.bebeğime bişey olacak diye korkuyorum.allah rızası için bilgisi olan varsa yardım etsin.

kızlarr adetim 2 gün gecikti :) inşallah hamişimdir yaa çok heycanlıyım 3-4 gün daha beklicem test yaptırıcam bakalım geçen ayda geciktim ama bişe çıkmadı inşallah bu sefer çıkar

arkadaşlar pkolu olup gonalf kullanıp 300 le başalayan oldumu devdavi boyuncada 300 ile biten.çok korkuyorum ohss olmaktan..

kızlar merhaba konuyu görünce yazmak istedim ama iceriğini okumadım acıkcası. 27 yasımdayım ve ilk adet oldugum günden beri sürekli adet düzensizliği yasıyorum. yani 13 yasımdan beri ... neler yapmaım diane 35ler yasmine ler sürekli kullandım ama bıraktıktan sonra hiç düzene girmedi yine . sürekli moralim bozuktu bu durumdan 2009 da evlendim ilk 1.5 yıl diane 35 ve baska yöntemlerle korunduk ve son 1 yıldır bebek istememize ragmen malesef sonuc alamadık. gecen ay doktora gittik esimden ve benden gerekli testleri istediler benim hormonlarımda ve eşimin spermiogram testinde hiç bi sorun cıkmadı. doktor bi sonraki adet döneminde gel önce hsg cekelim ardından klomen tedavsine baslayalım dedi tabi adet döndüm 2-3 ay arası oldugu icin 1 aydan sonra gebelik testi yaptır ve farlutal basla dedi bu arada folbiol verdi bunu da bi yandan iç dedi. 15 kasım son adet tarihimdi 15 aralıkta beta hcg yapıldı 0 cıktı umutsuzlukla farlutal ictim adet olmadım ardından doktora tekrar gittim 28 aralıkta progynex igne verdi 2 sini karıstırıp vuruldum yine olmadım. sonra 2 ocakta doktora giderken bi gebelik testi aldım hastanede yaptıgımda ne göreyim POZİTİF inanamadım doktor cok sevindi bak hsg isterken sonuca bakar mısın dedi. valla kanda görmeden inanamayacagım diyerek anında test yaptırdım sonuc ertesi gün aksam üstü cıkar dediler sabah dayanamadım tekrar baska hastaneye gittim ve sonuclar 2 ocakta 1100 3 ocakta 1559 HAMİLEYİMMM :))))) 2 hafta sonra kalp atısları icin gidicem kısacası kimse umudunu kaybetmesin benim kücücük bi umudum bile yoktu inanın 2-3 ayda bir olan adet döngüsüyle cok zor diyordum. tabi hala düsük tehlikemde var yalnız Allah korusun kötü birseyle sonuclansa bile tedavisiz hamile kalabildigimi ögrendim. Sükürler olsunn :))) darısı isteyenlerin basına

bu arada gizli sekerim icin glucophage kullanıorum ve bu düsük tehlikemi en gellermiş. kızlar sogan suyu kürünü denemiştim ve günde 2-3 incir yemeyi ihmal etmedim hiç. bir de tabi ki en önemlisi inanmak ve dualar opüyorum sizleri

kizlarrr makbusumm semam ynlz im ebararim derinim gokcem ve ismini hatirlayamadigim daha kac kisi arkadaslarim uzun zaman sonra tekrar yine bennn burda sizlerle olmayi aranizda olmayi cok istiyorum sayfamiza kimsecikler ugramamis ilk hamisligimizi bu topikte yasadik bundan sonra yine kaldigimiz yerden devam etmek istiyorum kizlarr hepinizi buraya bekliyorum hepinizide ayri ayri ozledim canlarimmmm eeeeeee haydin toplasin yaaaaaaaaa

aglamacım canım ben genelde ebroşumun açtıgı topige giriyorum artık buraya gelmiyorum istersen buraya arada bakarım ama rastlamammız zor olur orayada bikaç dakika bakıp çıkıyorum dilegim anne olmak diyenler bak arada canım derinle boncugumda ordalar:)

Son düzenleme:
aynen öyle ebuşum heyyyy gidi eski günlerrr:))

aglamacımm diger topicteyiz canım buraya ugrayan yok..istersen biz seni oraya bekleriz daha aktif orası.aynı şey sonuçta diimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…